Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια,

καλά αν γινόταν αυτό στη δική μας βάφτιση θα μας έγραφαν οι εφημερίδες. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει ζωντανό τον παπά ο άντρας μου. Πωπω τέτοια να λέτε να φτιάχνομε από τώρα αχ αχ. Σαν τον άλλο το παπά στη Μολδαβία όσες ακούσατε την ιστορία.

Litsaki χαρούμενα μηνογενέθλια.

Εμείς χθες βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Ο μικρός κάθε μισή ώρα ξύπναγε γιατί ήταν βουλωμένη η μύτη του. Εννοείται ότι σέρνομε σήμερα στο γραφείο. Θέλω το κρεβάτι μου. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα αν και αν κρίνω από τα κακά του που ήταν πράσινα μάλλον κρύωσε το πουλάκι μου:)

Κορίτσια, καλημέρα!

Mummy και Cate, να σας ζήσουν τα αγοράκια σας!

Πωπω, Mummy, κι εγώ φοβάμαι μη μου τύχει κάνας τέτοιος παπάς σαν το δικό σας και δεν ξέρω τι θα γίνει. Κι εγώ αγχώνομαι, αλλά και τον άντρα μου τον βλέπω να ορμάει αν του κάνει την πριγκίπισσα να κλαίει! Λέω να τον δωροδοκήσω πριν τη βάφτιση με κάνα 50άρικο "υπέρ του ναού". Λέτε να πιάσει και να τη γλιτώσει η μπουμπού;

Στο μεταξύ, πρέπει να του τηλεφωνήσουμε σήμερα να του πούμε το όνομα, γιατί μας είχε πει όταν κλείσαμε την εκκλησία ότι πρέπει να το ξέρει πριν τη βάφτιση. Άλλο και τούτο, το έχετε ξανακούσει εσείς;

Εμείς το ΣΚ περάσαμε πολύ ωραία, φιλοξενούσαμε έναν κολλητό μας από Θεσσαλονίκη που είχαμε πολύ καιρό να δούμε και, παρότι κουραστήκαμε, το καταευχαριστηθήκαμε! Και η μικρή που τον έβλεπε για πρώτη φορά τον κατασυμπάθησε... σε αντίθεση με το νονό της που τον κοιτάζει ακόμα λίγο επιφυλακτικά. Cate, κι ο δικός μας νονός έχει μούσια, αλλά η μπουμπού δεν φαίνεται να εγκρίνει το λουκ, τον βλέπω να ξυρίζεται για την Κυριακή...

Α, επίσης, ισχύει ότι τη λαμπάδα στη βάφτιση πρέπει να την κρατάει παιδάκι του αντίθετου φύλου; Γιατί έτσι μου είπαν, κι εγώ έχω πει να την κρατάει η ξαδερφούλα μας...

Στο μεταξύ, η δυσκοιλιότητα και η βραχνάδα πηγαινοέρχονται; Θα το συζητήσω με τον doc που θα έρθει αύριο - μεθαύριο για εμβόλιο...

Σας αφήνω για τώρα, γιατί πήζω ανελέητα στη δουλειά... αν και πολύ θα ήθελα να την πέσω και να κοιμηθώ ως το απόγευμα με τέτοια συννεφιά...

Θα τα πούμε αργότερα, ΧΧΧ

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Ναι, ναι, σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!!

Ολγάκι, επειδή τα δεδομένα άλλαξαν και προίκα δεν δίνουν οι γυναίκες πια αλλά οι άντρες, πείτε μας τι δίνετε και θα το σκεφτούμε... χαχαχα!!!

Εμείς λέμε να κάνουμε γάμο και βάπτιση στις 06/02/2011 (στα γενέθλια μας!!!) αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε τελικά...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Λιτσακι μου εμενα μου εχει κατσει λιγο αναποδα ο χειμωνας για βαπτιση.Φοβαμαι μην τα αρρωστησω.Σε αντιθεση με τον γαμο που μου αρεσει χειμωνα!

Θα σου στειλω το Ε9 σε πμ χαχαχα!!!Παντως σιγουρα εχουμε προσοντα χιχιχι!

Γιωτουλα μου σε ευχαριστω πολυ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

IoannaK 10/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

georghar 24/10/2010 ΚΑΤΕΡΙΝΑ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 ??/??/2011 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 ??/??/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita 27/08/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

mYQbp2.png

Καλημερα κι από μας.

Mummy και Cate να σας ζησουν τα νεοφωτιστα.

Λιτσακι χαρουμενα μηνογενεθλια.

Ουτε κι εμεις εννοειται εχουμε αποφασισει για βαφτιση. Αν πανε ολα καλα λεω για χριστουγεννα, ή αλλιως στα γενεθλια του.

Αυτο το ΣΚ παμε κι εμεις Ναυπλιο, βαφτιζουν εκει ο αδελφος μου τη μπουμπου τους. Πιστευω να μην βρεχει, να χαλαρωσουμε κι εμεις λιγο πριν το χειρουργειο

nG0fp2.png yu71p2.png

Λιτσακι μου εμενα μου εχει κατσει λιγο αναποδα ο χειμωνας για βαπτιση.Φοβαμαι μην τα αρρωστησω.Σε αντιθεση με τον γαμο που μου αρεσει χειμωνα!

Θα σου στειλω το Ε9 σε πμ χαχαχα!!!Παντως σιγουρα εχουμε προσοντα χιχιχι!

Γιωτουλα μου σε ευχαριστω πολυ!

Κι εγώ θα προτιμούσα να μην είναι καταχείμωνο αλλά αν δεν γίνει τότε, μετά απο λίγο ξεκινάει η σαρακοστή (δεν γίνονται γάμοι) - το Πάσχα είναι 24.04.2011, κάποιο κοριτσάκι ρώτησε - λίγο μετά το Πάσχα ξεκινάνε εξετάσεις στα σχολεία (ο άντρας μου εχει 2 παιδιά απο τον πρώτο του γάμο και το ένα πάει γυμνάσιο) και μετά φτάνουμε καλοκαίρι αλλά θεωρώ οτι θα είναι αρκετά μεγάλη η μπεμπα 1,5 έτους για να την βαπτίσουμε.... οπότε και ο χειμώνας μια χαρά είναι!! Καλά να ειμαστε και όλα θα γίνουν!!!

Όσο για τα... προσόντα, ευπρόσδεκτα!!! Χιχιχιχι!!!;);)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα καλη εβδομαδα!!!

Μαριε και Δημητρη να ειστε παντα καλοτυχοι και γεροι.....!!!!!Και οι γονεις να σας χαιρονται!

Δε τα διαβασα κοριτσια μου ολα γιατι δε θα προλαβω να σας πω τα νεα μας.... Μακαρι να ειστε οοοοοοοοοοοοολοι καλααααα θα διαβασω οσα προλαβω πιο μετα!!!!

Εμεις κοριτσια βρηκαμε νταντα (κατα πασα πιθανοτητα) θα ρθει 10 οκτωβρη περιπου για να τη συνηθισει και η Κων/να μεχρι να παω για δουλεια!

Αυριο εχουμε να κανουμε εναν υπερηχο στο νεφρακι της γιατι της βρηκανε μια διαταση στο παιδων και μου ειπανε να της κανουν κυστεογραφια αλλα θα τη παω σε εναν εμπειρο ακτινολογο να μην υποβαλω τσαμπα το παιδι σε ακτινοβολιες!Αχ και την αλλη βδομαδα εχουμε παλι κατι εξετασεις να δουμε απο που προηλθε η αλλοιωση στο κεφαλακι 2 αιματολογικες βασικα ειναι λες και θα αλλαξει κατι αλλα τουλαχιστον να ξερουμε στη περιπτωση που θελουμε να κανουμε αλλο παιδι τι εφταιξε

Ιωαννα ειδα τις φωτο να τα χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου !!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα Νατασα και Γιωργια!

Νατασα μου ολα καλα θα πανε και θα ειναι το τελευταιο χειρουργειο σας!!

Γιωργια λες να κανουμε εφοδους στην κυρια οταν πιασεις δουλεια?χιχι

Λιτσακι μου και γω προτιμουσα φετος την βαπτιση για να ειναι πιο μικρα αλλα δεν γινοταν οποτε θα συμβιβαστω να πανε περπατωντας στην εκκλησια και να πουνε μονα τους στον παπα πως τα λενε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε κοριτσάκια!!

Εμείς είομαστε στην τελική ευθεία για την βάφτιση (12/9).Όλα έτοιμα εκτός από κάποις λεπτομέρειες.... αρχίζω και αγχώνομαι για το πώς θα είναι η μπέμπα αν θα κλαίει, τι θα έχει φάει κπλ..

Βρε κορίτσια δεν το πιστεύω πώς το μωρό μου μεγάλωσε και το βαφτίζω......... σαν χθες μου φαίνεται!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω γιατί το Σ/Κ έτρεχα...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...