Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συνεχίζω

κάναμε μια βάπτιση πολύ οικονομική με πολύ βοήθεια από φίλους και πολύ τρέξιμο από τη μαμά αλλά χαλάλι, μείναν όλοι ευχαριστημενοι

φωτογραφίες θα έχω από βδομάδα, είχα 3 φίλες με μηχανές και 2 με κάμερες (η μια η nutella αν τη θυμάστε που δεν πολυμπαίνει πια)

το θέμα ήταν φόρμουλα και τα χρώματα μπλε καρό με κόκκινο

στολισμό δεν είχαμε, μόνο τραπεζομάντηλα με κορδέλες και αυτοκινητάκια

τη χαιρετούρα δεν τη γλιτώσαμε και φυσικά κρατούσα εγώ το μάριο και ψόφησα και μάλιστα χωρίς σλινκγ, μετά στο μαγαζί το βαλα φυσικά και ηρέμησα

είχαμε γύρω στα 150 άτομα στο μαγαζί, καμιά 180 στην εκκλησία

στο μαγαζί είχαμε κάνει χάρτινα σουπλά ίδια με το προσκλητήριο και κόκκινες ζέρμπερες

τελικά για τα παιδάκια τελευταία στιγμή κάναμε πουγκάκια με σαπουνόφουσκες σφραγιδούλα και μερικά μπαλόνια, τους τα δώσαμε στο μαγαζί είχαμε και τρόμπα και απασχολήθηκαν έτσι για λίγο μικροί και μεγάλοι

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μόνο αυτό και ξεκινάω να φτιάχνω πράγματα

εχω ένα δωμάτιο πράγματα και έχω να παρατηρήσω τα εξής:

- 10 σακουλες χωρίς ταυτότητα

- ένα ασημένιο δισκοπότηρο από το christofle (!!!)

- 5 πορσελάνινα σετ φαγητού, τα 4 από την παρουσίαση και τα 2 είναι ολόιδια!!! είναι μέσα σε ένα κόκκινο σακιδιάκι

- 3 ρουχάκια μεγεθος 6 μηνών (από τα τζάμπο) δηλαδη ότι πρέπει για νεογέννητο απορώ δηλαδή

τα υπόλοιπα είναι τα περισσότερα φοβερά όμως, μας φέραν πολλά παιχνίδια και βιβλία,

ωραία ρούχα αν και τα περισσότερα πρέπει να τα αλλάξω νούμερο, πολλά μπουφανάκια (ευτυχώς κανένα κόκκινο!!) ωιμέ τι με περιμένει από βδομάδα έχω πολύ δουλειά

i1lzp2.png

Καλημέρα Σοφάκι. Αχ, τον Μαριούλη τί τράβηξε. Εμένα ο σκίουρος ήταν όλο χαμόγελα στο φωτογράφο, πήγε σε όλες τις αγκαλιές, κάθισε καλά στον νονό (εντάξει είναι κολλητός μας φίλος, τον βλέπει συνέχεια και έχει και... μούσια, σημαντικό προσόν....) Ο παπάς ήταν νέος άνθρωπος, μας καθοδηγούσε σε όλη την τελετή γιατί εγώ δεν ήξερα την τύφλα μου. Τα κλάματα άρχισαν μόλις τον γδύσαμε και εγώ φρίκαρα μόλις είδα τον παπά να ρίχνει νερό μέσα στο μουτράκι του παιδιού. Μαρτύριο, επίτηδες το κάνουν τόσο άγαρμπα για να κλάψει, αν με ρωτήσεις.

Μετά ήταν εξαντλημένος, έφαγε ρυζάλευρο με μανία, κοιμήθηκε την πρώτη ώρα στο τραπέζι στο καρότσι του και ξύπνησε όλο χαμόγελα. Τον πήραν όλοοοοοοοοοοοι αγκαλιά, καμιά 50 αριά άτομα, τελικά την κρατήσαμε κλειστή σχετικά ευτυχώς, και φτάσαμε σπίτι μας με τους φίλους κατά τις 5. Θήλασε, κοιμήθηκε, χαμογέλασε, έφαγε κτλ, πολύ καλά. Τα παιδία έφυγαν κατά τις 9 το βράδυ, το σπίτι είναι βομβαρδισμένο, το μωρό κοιμήθηκε στις 10 (αφού θήλασε) και ΄ξυπνούσε με ένταση ως τις 2 το ξημέρωμα συνέχεια, εγώ κοιμήθηκα πάλι λίγο, το χέρι μου με έχει πεθάνει στον πόνο από την τενοντίτιδα, το θέμα της βάφτισης ήταν πειρατές και το όνομά μας πια Δημήτρης.

Καλημερούδια!!!!

Ιωάννα, καταπληκτικά τα βαπτιστικά!! Καραμελένια (πως λέμε παραμυθένια...)

Σοφάκι, να σας ζήσει ο Μάριος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτος ο παπάς, δεν έχω λόγια. Έχουμε περάσει αντίστοιχη κατασταση στην βάπτιση του ανηψιού μου. Ο παπάς έκανε πατητή στο μωρό μέσα στη κολυμπήθρα κρατώντας το απο το θώρακα και το πρόσωπο (του είχε κλείσει μύτη-στόμα) και κόντεψε να το πνίξει!! Φυσικά τρελάθηκε στο κλάμα. Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρε και ο Μαριάκος....

Όπως και να έχει όμως, όλα πέρασαν, να είστε πάντα καλά και να τον καμαρώνετε!!!!

Εμείς τελικά δεν θα βαπτίσουμε 07/11/2010, πάμε για το 2011....

Δεν ξέρω ποιός κρατάει τη λίστα....

Φιλάκια και να έχουμε μια καλή εβδομάδα!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Cate, να σας ζήσει ο Δημητρης!!!!!!!!

Απ'οτι διαβάζω σε εσάς τα πράγματα ήταν πιο ηρεμα και με λιγότερα κλάμματα. Δεν τραβηξατε τα μαρτύρια της Mummy και του Μαριάκου!!!!

Να χαιρεστε το παιδάκι σας και να το δείτε όπως επιθυμείτε!!!!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

IoannaK 10/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

georghar 24/10/2010 ΚΑΤΕΡΙΝΑ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 ??/??/2011 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 ??/??/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita 27/08/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

καλημέρααααααα...διόρθωσα την ημερομηνία μας

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ξυπνήσαμε στις 7;00 για γάλα!!!Μπράβο μας!!

Εγώ όμως δεν μπορούσα να κλείσω μάτι μέχρι τις 3!Πφφφ...!!

Αχ Σοφία τι τ...παπας!όντως!!Πολύ μου την σπάνε! Ο δικός μας έχει ένα θέμα με την κουβέντα μέσα στην εκκλησία, που το βρίσκω λογικό γιατί ακούγεται ένα σούσουρο, όπου ακούς διάφορα τύπου "τί κάνεις, πώς είναι έτσι αυτή, ωραίο φόρεμα, καλέ χάλια πώς πάχυνε έτσι, μετά έχει τραπέζι" και άλλα ωραία..σκέφτομαι να την πάω 2-3 φορές να τον γνωρίσει και να του κάνω μια κουβέντα το πόσο άδικο είναι τα μωράκια να "βασανίζονται" σε ένα τόσο σημαντικό μυστήριο χαράς...λέω εγώ τώρα!! Από την άλλη μπορεί όντως να θέλουν να τα κάνουν να κλάψουν για να ακουστεί και καλά το κλάμα ότι άλλος ένας χριστιανός βαφτίστηκε..τί να πώ!!

Πάω να μαζέψω το σπίτι να ετοιμάσω την μπουμπού και βουρ...Καλή αρχή στους παιδικούς!!Ο δικός μου σήμερα πάει να βρεί τα ελαφάκια του άγιου Βασίλη,,,μιλάμε τρομερό κόλλημα με τα Χριστούγεννα?!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

σεβασμος, σεβασμος αλλα εγω θα το ελεγα στον παπα... τι το τραβας ετσι το παιδι... δεν ειναι κατσικι... αμα πια...

πολλοι παπαδες ειναι ετσι περιεργοι και πολλα παιδακια τρομαζουν με το νερο και μετα δεν θελουν ουτε να το βλεπουν..

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλε ιωαννα ειστε σουπερ νοικοκυρες!!!!

εμεις οι τεμπελες παλευουμε με το γαλα μας ακομα.... δεν θα μαγειρεψουμε σημερα γιατι στο ψυγειο εχει φαγητα απο το σκ.. αλλα εχουμε καθαριοτητα και σιδεροοοοοοοοοοοο....

mYQbp2.png

Και εγώ πρεπει να κάνω δουλίτσες αλλά δεν το βλέπω σήμερα...

Έχουμε και εμβόλιο σήμερα στις 12, και μετά θα πάμε στη γιαγιά μας...

EIXrp2.png

Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

Να σας ζησου κοριτσια ο Μαριος και ο Δημητρης!Να ειναι γερα και καλοτυχα στην ζωη τους!!

Καλε μονο εγω δεν εχω ημερομηνια για βαπτιση ακομα?αα θα την βρω αμεσως για να την ανακοινωσω και στον μπαμπα μας!Ποτε ειναι το Πασχα ξερετε?

Συμπεθερα προκομένη σε βρισκω!!Εγω σημερα εχω τρελο πονοκεφαλο γιατι περιμενω να αδιαθετησω.Οποτε οσο με αφησουν τα αντρακια μου λεω να αραξω!

Γιωτουλα μου να σου στειλω και τα δικα μου για σιδερο?

Λιτσακι νομιζω οτι τελικα θα αρχισουμε να διεκδικουμε την κορη σου και εμεις!!

Ελιτακι σουπερ το Ναυπλιο εστω και με βροχη!Το λατρευω!Στην Καραθωνα μαλλον εννοεις απο παραλια οχι κιθαρωνα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...