Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!! τελικα δεν ξερω γιατι καθε φορα καμαρωνω τοσο που τα παιδια μου ειναι βιαστικα ( βλεπε μπουσουλημα Αγαπης) και μετα τρεχω σαν το βεγγο..... δηλαδη δεν θα με χαλαγε να μπουσουλουσε σε δυο μηνες απο τωρα..... τωρα πρεπει να ειναι παντα το σπιτι πεντακαθαρο και χωρις επικινδυνα πραγματα!!!!!! οσο και αν προσπαθω να την περιορισω δεν γινεται τιποτα!!!!! τωρα περιμενω να κοιμηθει να κανω μπανακι..... ο μπαμπας μας δουλευει σημερα και ειμαστε τα τεσσερα μας....

παντως περασαμε ωραια την Παρασκευη , πηγαμε σε συναυλια τουΙωαννιδη με την κορουλα μου..... την μεγαλη εννοω , τη μικρη την αφησαμε στους αντρες της οικογενειας... ηταν πολυ καλα, πηρε και αυτογραφο το κοροτσι μου και ενθουσιαστηκε...... το καλυτερο παρεακι ειναι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !!!

Ωραια να περάσετε στις βαφτίσεις σας μαμυ και Κατερίνα . Κατερίνα μπορεί αν ήσουν αγχωμένη να το διαισθάνθηκε το μωρο και γιαυτο να μην ήθελε να θηλάσει . Και καλα, κοιμήθηκε ολη τη νυχτα νηστικό ? Είναι πολυ του υπνου φαίνεται , σε αντίθεση με τη δικιά μου .

Το φορεμα είναι τέλειο Καρδούλα .

Καλή Κυριακή σε ολες . Εγω σήμερα θα στρωθώ στις δουλειές ..............

Κοιμήθηκε το παιδάκι μου 14 ώρες νηστικό. Από τις 7 το απόγευμα που είχε να φάει, κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε στις 9 το πρωί. Αλλά ανησύχησα πολύ που δεν έτρωγε και κοιμήθηκα άθλια.

Η βάφτιση πήγε μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλες πολυυυυυυυυυυ για τις ευχές:D:D Τώρα μας λένε Σκιουροδημητράκη:tongue::tongue::tongue: Ε΄λπίζω να μην επαναλάβει το πάρτι και σήμερα και να αρνηθεί να θηλάσει. Δεν θα το αντέξω.

Θα σας πω λεπτομέρεις αύριο. Τώρα είμαι εξαντλημένη. Σοφούλα, να τον χαίρεστε:-P:-P

Pou eiste kale manoulitses?????????

Bre Inka mas exei trelanei i foufou!Kala oi foto teleies!!!Kai oi dyo eiste koukles!!

Koritsia, pws sas fainontai ayta ta baftistika??

http://www.babybeauandbelle.com/Jessica-Collection-s/83.htm

κοιτάξτε τί βρήκα εντελώς τυχαία, για όσες θηλάζουν

http://www.bbm.gr/index.cfm?action=products&cat01=13&cat02=43

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Koritsia καλησπερες!!!!!

Ειμαστε Ναυπλιο μες το δωματιο, βρεχει καρεκλες!!!!!!

RIaili κι εμεις μπουσουλαμε οχι αστεια εχουμε οργωσει το κρεβατι, κοιτανε το λαμπακι του ρουτερ και ερχονται προς ολοταχως και τα δυο.τους βαζω μαξιλαρια για εμποδια και πανε απο πανω!!!!!Τερμα τα αστεια μπορουμε να διανυσουμε δυο ημιδιπλα κρεββατια κατα μηκος, γυριζουμε κανουμε οπισθεν , στροφες με μεγαλη ανεση

Σορυ ξεχαστικα απο ενθουσιασμο!!!!!Σοφια να ζησει ο νεοφωτιστος, να τον χαιρεστε!!!!!Πηρες το μηνυμα μου?????

Cate να τον χαιρεστε κι εσεις!!!!Σημςερα ειδα μια δεξιωση απο βαφτισια στον Κιθαρωνα στην παραλια.Τωρα τι εγινε με τη βροχη δεν ξερω.8 η ωρα πηγαινε κοσμος στο τραπεζι και τωρα ριχνει καρεκλες και ηταν εξω διπλα στη θαλασσα.

Βρηκα ιδεα για μπομπονιερες αλλα δε σας λεω.Ειναι εκπληξη./Βσικα θελω να δω αν θα καταφερω να το κανω πρωτα γιαυτο.Μην κανω δηλωσεις και μετα δε μου πετυχει.Θελει δουλιτσα αρκετη.

Αλλα θαθελα να δω και στην εκθεση γαμου-βαπτισης και μερικα ακομα πρωτου κατασταλαξω.και να δω και ποσο θα μου κοστισει.Ειδα πολλα πραγματακια εδω στο ναυπλιο πουχει μαγαζακια με χειροτεχνειες διαφορες.

Παντως για διακοσμηση αποφασισα να μην ασχοληθω εγω.Δεν αξιζει τον κοπο, θαχω τοσα να κανω, για μενα, τα μωρα δεν εχω βοηθεια απο κανεναν για ναχω την ανεση να τα κανω μονη εγω.

Εβλεπα εκει που τα διακοσμουσαν σημερα και τα σκεφτηκα ολα αυτα.

Μαλον κοπασε η βροχη να παμε καμοια βολτουλα.Αυριο γυρναμε.

Κοριτσακια περιμενουμε φωτος!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 ??/??/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita ??/??/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

δεν ξέρω αν είναι παλιά αυτή η λίστα. αν ειναι συμπληρώστε:)

Κορίτσια να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!

Riaili να χαίρομαι που η μικρή αργεί,ε;;; ;) Ούτε δόντι ούτε μπουσούλημα ούτε τούμπες βρε αδερφέ!!! Νάδα, ριάν και τίποτα που λένε!!!

Άντε να μας προσθέσω κι εμάς τώρα που είμαστε έτοιμοι για τη βάφτιση.

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

georghar 24/10/2010 ΚΑΤΕΡΙΝΑ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

elita ??/??/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Κορίτσια να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!

Riaili να χαίρομαι που η μικρή αργεί,ε;;; ;) Ούτε δόντι ούτε μπουσούλημα ούτε τούμπες βρε αδερφέ!!! Νάδα, ριάν και τίποτα που λένε!!!

Άντε να μας προσθέσω κι εμάς τώρα που είμαστε έτοιμοι για τη βάφτιση.

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

georghar 24/10/2010 ΚΑΤΕΡΙΝΑ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

elita 27/08/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

προσθεσαμε ημερομηνια

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημέρα σας!!!!!!

κατερίνα να σου ζήσει ο δημήτρης σου!!

αν ξεκινήσω να σας λέω για τη βάπτιση θα τελειώσω αύριο και έχω να κανω και πράγματα συμφορά μου..μπας και φύγουμε σήμερα που δεν το βλέπωωω

δυστυχώς δε μας βάφτισε ο καλός παπουλης που είχα πάει και συνάντησα στην εκκλησία (αυτός μας διάβασε το όνομα και μέχρι εκεί είμασταν τέλειοι) αλλά ένας άλλος γέρος που θεώρησε ότι η βάπτιση είναι βασανιστήριο και το παιδί πρέπει να υποφέρει

τι να σας λέω...έδιωξε την κουμπάρα μου επειδή η βαφτισιμιά μου (15 μηνων) τσίριζε, σταμάτησε 3 φορές το μυστήριο για να κάνει παρατηρήσεις (είχαμε σίγουρα γύρω στα 30 παιδάκια) και βασάνισε το μάριο απίστευτα, σας λέω δεν είχε δύναμη να κλάψει απλά έβγαζε λυγμούς και κοκκίνιζε

μας έκανε παρατήρηση συνέχεια που δεν ξέραμε πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα, του στυλ καλά ακόμα δε μου φέρατε τα λαδόπανα κτλ κτλ

και στο τέλος όταν προσπαθούσα να τον ηρεμήσω με έδιωχνε και μας λέει μωρό είναι εντάξει δεν κλαίει σπίτι;; και του λέμε όχι μόνο εδώ τον ακούσαμε και μας λέει εντάξει να τον ακούσετε και λίγο (σοβαρά αυτά χωρίς χιούμορ) και του λεω (με χιούμορ εγώ γιατί τον σεβάστηκα) επειδή κάνατε παρατήρηση στα άλλα τα παιδάκια που κλαίγαν και φωνάζαν είπα μήπως σας ενοχλεί

αχ δεν είμαι τόσο χαζομαμά και δεν πειράζει που έκλαψε αλήθεια αλλά με εκνεύρισε ο τρ...παπας πάρα πολύ

πραγματικά αυτό το παιδί πηγαίνει σε όλους, και σε ανθρώπους που τους βλέπει πρώτη φορά, βουτιές κάνει άνετα, τον έχω βουτήξει στη θάλασσα και κιχ δε βγαζει, στα φλας χαμογελάει, στον κόσμο το ίδιο, πραγματικά απορώ τι του κανε σας λεω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...