Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τέλεια είναι, καλούς διπλασιασμούς! ❤️❤️❤️ 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια και απο εμας!!!!!

Mummy και Cate με το καλό να βαπτίσετε τα μωράκια σας!!!

Να έχετε μια θαυμάσια βάπτιση, να πάνε όλα καλά (και γιατί να μην πάνε δλδ?) και κουραγιο (για την κούραση το λέω....)

Σήμερα λέμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το Τατόι, στην Αερολέσχη Αθηνών. Θέλει ο μπαμπάς μας να βγάλουμε τις πρώτες φωτος στα αεροπλάνα....

Φιλάκια!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεερααα!!! Με το καλο σήμερα οι βαπτισεις!!! Περιμένουμε photos!

Καρδούλα απλά υπέροχο το φόρεμα!!!! Μου αρέσει πααααραααα πολυ!

Mummy μην αγχωνεσαι!! Στα είχε πει εξαλου τη μαμά σου, όχι τόσο νωρίς την βάπτιση!!!! Χαχαχαχα!

Όλα καλα θα πάνε βρε τζάμπα στεναχωριεστε!

Ξύπνησα να δώσω στον μικρο το γάλα&αν με αφήσει η μικρή λέω να ρίξω ακόμα ενα υπνακο!

Αύριο ξεκινάει ο παιδικός & το περιμένω πως και πως!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

oxi kale den 3ypnhsa twra, apo tis 5mish eimai 3ypnia

sas eipa? to epomeno paidi de 8a to baptisw...sto lh3iarxeio katey8eian

o,ti ki an sas pw einai liga...

kai fysika kai o kairos enantion mou

Ενώ εγώ που τον βαπτίζω στις 12, ξύπνησα 7:42. Κυρία:tongue::tongue::tongue:

Άντε, με το καλό. Που να είχες και τα δικά μου, χθες βράδυ αρνήθηκε πεισματικά να φάει (δεν το έχει ξανακάνει) . Τελικά κοιμήθηκε νηστικό το πουλάκι μου. Και το βυζί μου με έχει πεθάνει στον πόνο..... Στεναχώρια ή μάνα, τη βάφτιση ούτε που τη θυμάμαι. Πάω να ετοιμάσω το μαλλίιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Ολγα τί ήθελα να σε ρωτήσω..Α ναι είδα καποια ρούχα από το λίνκ του νεξτ που έβαλες και μετά πηγα στο αλλο bambam.yokaboo και δεν είχε τίποτα από αυτα που ήθελα.Πως δουλεύει το σύστημα σαλοπέτα για εξήγησε μου.

mz6Up2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Ωραια να περάσετε στις βαφτίσεις σας μαμυ και Κατερίνα . Κατερίνα μπορεί αν ήσουν αγχωμένη να το διαισθάνθηκε το μωρο και γιαυτο να μην ήθελε να θηλάσει . Και καλα, κοιμήθηκε ολη τη νυχτα νηστικό ? Είναι πολυ του υπνου φαίνεται , σε αντίθεση με τη δικιά μου .

Το φορεμα είναι τέλειο Καρδούλα .

Καλή Κυριακή σε ολες . Εγω σήμερα θα στρωθώ στις δουλειές ..............

kalhmera,

koritsia euxaristw poly. telika peira kai ta thetika sxolia tou antra mou. fisika an ton eperna mazi mou mporei kai na me ekneurize pali.

mummy mou kai cate ante ola na pane kala kai mhn agxoneste vre:) prepei na einai xaroumeni mera oxi agxodis.

aaaaa nomizw tha aniksw kai egw mia salopeta kai tha stelnw apo kipro. loipon debenhams, next, marks & spencer, peacocks, glow e kai den kserw kai egw ti allo a kai mothercare oti thelete edw apo kipro xaxa:) olga poso se xrewni i salopeta?

Καλημέρα μας!!!

Με το καλό να φωτιστούν τα παιδάκια μας που βαπτίζονται!!

Οι μαμάδες θα είναι κούκλες, θα συγκινηθούν, οι μπαμπάδες θα είναι πολύ περήφανοι και οι νονοί/νονές πάντα άξιοι!!!

Όλγα και εγώ μάλλον θα παραγγείλω, έλεγα μετά τη βάφτιση αλλά μετά σκέφτηκα ότι επειδή εδώ πάντα προτιμούν να φωνίζουν από μαγαζιά ντόπια για να τα στηρίζουν-καλό κατά μία άποψη- δεν θα έχω και πολλές επιλογές σε αλλαγές οπότε λέω να εξοπλιστώ..σήμερα π.χ. ο καιρός εδώ ειναι συννεφιασμένος..βρε κορίτσια τί φόρεμα να πάω για τη βάφτιση? Καλοκαιρινό??Βασικά υπάρχει περίπτωση να φορέσω και παντελόνι..θα δούμε!

Κλειώ, σε έκανα φιλεναδίτσα μου!!

Η Ινκα πού είναι καλέ???

Κατερίνα και Ναταλιά, αύριο αρχίζει ο παιδικός έ? Καλή αρχή στα ζουζουνάκια σας..Κατερίνα, εσύ ξεκινάς και δουλειά..καλό κουράγιο, κάθε αρχή και δύσκολη αλλά για λίγο ;)

Τελικά κανόνισα για μετά τη βάφτιση ποτάκι σε cafe-lounge bar ;);) δλδ ποτό και finger food...και επειδή είναι φίλος μας θα μου κάνει δώρο και το γλυκάκι, θα το φτιάξει ο ίδιος..έχει ταλέντο σε κάτι τέτοια!

Θα τα πούμε πάλι!!

α να μην ξεχάσω!! και το mini mode έχει ωραία και σε καλές τιμές!!

mporoume kai apo to bhs?dld apo opoio katastima broume?? e Olga??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!

Κατερινακι και Σοφακι οοοολα να πανε καλα φλεναδες!!! Να ειστε γερες με τους αντρες σας να τα δειτε τα καμαρια σας και γαμπρους!!!

ΑΧ βρε Ρια τι ωραιο τραγουδακι (στο φεις)

Εμεις εχθες το βραδυ ξυπνησαμε στη μια και κοιμηθηκαμε στις τρεις.... και το εκανε και προχθες αυτο... καπου μου ειπαν πως το παθαινουν αυτο οταν αρχισουν στερεες... μαλλον την ματιασα εγω που ελεγα τι καλο που ειναι το παιδακι μου.. εχει να με ξυπνησει βραδυ απο τν τριτο μηνα..

εντωμεταξυ ειμαι χαλια... στομαχι λες και εχω πιει ολο τον βασπορο και μια ζαλαδα απιστευτη...ξαναρχισα τις βιταμινες και θα δουμε..

mYQbp2.png

Καλημερα!!!!

Με το καλο τα μπλουμ του Μαριουλη και του σκιουρακου!!!

Μανουλες θα ειστε κουκλες μην αγχωνεστε!!!

Καρδουλα το φορεμα θεικο!!!!

Ιωαννα αυριο αρχιζουμε σταθμο και την επομενη εβδομαδα εγω δουλεια.

Μακαρι ο Αλκης μου να προσαρμοστει γρηγορα

Παρος πω πω τρομαρα σε καταλαβαινω μιας και το περασαμε προσφατα , αφου ειναι καλα η Ματθιλδη ενταξει παρασε.

Ραμονιτσα φοβερο το φορεμα απτο camora ειχα παρει και εγω για τον πολιτικο μου γαμο εχει τελεια ρουχα.

Ελιτα κοιτα και στον pronovia απο εκει πηρα το νυφικο μου και εχει πολυ ωραια μπες στο fb να δεις το δικο μου επισης αν σαρεσει στο δανειζω κιολας δεν εχω κανενα προβλημα ετσι κι αλλιως στην σακουλα καθεται αχρηστο.

Πω πω εχει βγαλει ο αντρας μου φρονιμιτη την Παρασκευη και απο εχθες ποναει απιστευτα του φουσκωσε και το βραδυ εκανε και λιγο πυρετο πηραμε τον γιατρο και του εδωσε μια αντιβιωση , το χειροτερο ειναι οτι ειναι μες στην γκρινια:twisted:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Λοιπον κοριτσια που ενδιαφερεστε για παραγγελεια απο σαλοπετα.Η διαδικασια ειναι η εξης:Μπορουμε να αγορασουμε ρουχα απο πολλα καταστηματα αρκει να ειναι στην Αγγλια

Διαλεγουμε τα ρουχαλακια και κανουμε copy paste το λινκ του ρουχου στην φορμα παραγγελιας http://www.bambam.yokaboo.com/pages/order-formcontact-us/

Γραφουμε διπλα το νουμερο για καθε ενα,τα στοιχεια μας και που θελουμε να παραδωθουν.

Η κοπελα πηγαινει στα κατασταματα αγοραζει τα πραγματα που θελουμε και μας τα στελνει

Η προμηθεια της ειναι αναλογα το ποσο αγορας

Οι αμοιβές μας:

• £ 16 μέχρι £ 100

• £ 20 μέχρι £ 200

• £ 30 μέχρι £ 300

• 15% της τάξεως άνω των £ 300

+ 18 ευρω εξοδα αποστολης

Αξιζει οσο μεγαλη και να ειναι η προμηθεια απο τα καταστηματα εκεινα που εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη με εδω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα!!!

Μόλις επιστρέψαμε!! Να ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!!!

Εμείς πήγαμε σήμερα στα αεροπλάνα (το ψώνιο του μπαμπά γαρ) και μετά στον Σείριο για βόλτα, κάναμε κι ένα πέρασμα απο το Jumbo και επιστρέψαμε...

Σε λίγο θα φάμε τη φρουτόκρεμα και μετά λέμε να ξαναβγούμε βολτούλα εδώ κοντά με τα πόδια...

Πότε θα κανονίσουμε συνάντηση προς παραλία όλες μαζί με τους μπαμπάδες????

Πότε?????

Φιλάκια!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Πολυ ησυχια επεσε σημερα... που ειστε ολες καλε? εμεις πηγαμε στη βαφτιστηρα μου για φαγητο, και μολις γυρισαμε και τσακισαμε το απογευματινο μας...

θελω να κοιμηθει αμεσως γιατι κουτουλαω και εγω....δεν το βλεπω ομως, τρελα κεφακια μυριζομαι και δεν μου αρεσει.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...