Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σας ζήσει ο νονός τζενάκι!!

καλά έκανες και το πήρες μαζί σου το σκαθαράκι δεν παθαίνουν τίποτα ειδικά σε αυτήν την ηλικία που κοιμούνται στο καρότσι μια χαρά

άντε και στου δικού μας!!! κάτι σκάρωσε με μια κρητικιά αντε να δούμε μακάρι να τη γνωρίσουμε και να φάμε και κουφέτα

τώρα τον περιμένω έρχεται από αθήνα με τους αθηναίους κουμπάρους μου

είμαι ένα πτώμα και το νίκο θέλω να το σκοτώσω γιατί με τη βάπτιση καθόλου δεν ασχολήθηκε...στο γάμο είχε άποψη για το μήκος της νυφικής ανθοδέσμης και τώρα τίποτα

και θέλωνα πάω και στο τζάμπο το απόγευμα να πάρω κάτι μπουρμπουλήθρες και κάτι μπαλόνια, 6ή 8 κλείνει αλήθεια;;

ΥΓ ρε πολλά νεύρα έχω λέτε να μου ρθει περίοδος στις διακοπές;;;; γιώτα με καταράστηκες κακούργα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ευχαρισοτυμε πού σοφακι !! αντε και στου δικου σας τοτε ;);););)

και του χρονου να κατεβασουμε και τα φιλιοτσακια στην κρητη μηπως και βρεθουμε εδω τελικα ...να δουμε και την ιωαννα που δεν τα καταφερα να την συναντησω .....

και οσο για τα νευρα σε τετοιες περιπτωσεις παντα υπαρχουν εντασεις .....τι να σου πω κανε υπομονη μπορει και να ειναι και αυτο που λες με την περιοδο !!

σας ειπα πως εχθες ειχαμε επετειο γαμου ?? μεσα σ ολο τον πανικο το ξεχασαμε και εμεις να σκεφτειτε ...περασαν 5 χρονια κιολας πωπω !! αν και ο συζυξ λεει μια χαρα του ηρθε ..γλιτωσε και απο δωρα κτλ :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera kai apo mas peira forema epitelous. kai enoite oti tous dilwsa ektos an einai thetika ta sxolia den tha dexto kanena allo sxolio xaxaxa. http://www.raxevsky.gr/site.php to deutero apo to evening collection:)

jennaki euxaristoume gia th mantinada. emeis vaftizomaste thn allh kiriaki kai exw na teleiwsw martirika kai paidikes mpomponieres. alla afou vrika forema den me niazei tpt tora xaxaxa.

sofaki mhn skas kopela mou etsi einai oi antres. kalhtera na mhn anakateuonte kai na exoun apopsi giati meta einai xeirotera.

elita gia ta noumera tsekare edw http://www.frenchfriends.info/practical_travel/clothing_size_conversions

simera eimaste kalitera den mas tsouzi toso poly to tsoutsouni mas.

ramonitsa mh milas se parakalw gia kila kai oti mpikes se medium kai les oti eisai xontri giati an se eixa mprosta mou tha se ormousa. emena den mou kanei oute to medium logo stithous. G h kiria ti na kanw. Sas lew mexri na vrw rouxa mou spasane ta neura. Nomizw oti molis liksw to thilasmo tha mpw gia kamia meiosi stithous den paei allo.

lipon sas afinw gia thn wra. ta leme argotera.

Τζενούλα, να σας ζήσει ο νονούλής σας, η μαντινάδα άψογη!!Καλε΄εγώ δεν είμαι Κρητικιά, οπότε μάλλον καλύτερα τα καταφέρνεις από εμένα!!

Καλή επιτυχία για τια αυριανές βαφτίσεις Σοφία και Κατερίνα!!!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ναι επιτέλους έκαναν την εμφάνιση τους τα 2 πρώτα κάτω δοντάκια μας..καλή αρχήηηηηηηηηη!!!

Ναταλία, όλα εντάξει???????ήρθε η ΔΕΗ???

ΌΛΓΑ πού είσαι καλέ???Θα παραγγείλετε τελικά από νεξτ? Εγώ μετά την βάφτιση μάλλον...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Τι ωραία που επέστρεψαν τα περισσότερα κοριτσάκια!! Ξαναγυρίσαμε στα παλιά (που δεν προλαβαινα να σας διαβάσω...)

Σας λέω περιληπτικά!

Κυβελη καλωσηρθες!!!

Με το καλό να γίνουν οι βαπτίσεις των μωρών του ΣΚ!!!

Εγώ αγόρασα νυφικές γόβες και ύφασμα για το νυφικό (θα το ράψει η μαμά μου!)

Η μπέμπα μου ευτυχώς είναι καλά. Τη Δευτέρα έχουμε εμβόλιο!!

Κάτι λέγατε για συνάντηση.... κανονίστε και αν θέλετε στείλτε μου και sms γιατι μπορεί να μην μπω στο forum και να χάσω την ενημέρωση...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εδωωωωω είμαι φιλεναδιτσες μου! Εδώ προσπαθώ να φτιάξω τα πράγματα! Έχουμε ρεύμα αλλά πρέπει να έρθει κάποιος απο τους κουμπάρους μου να βάλει τα φωτα&καποια κρεμαστα ντουλάπια για να μπορέσω να τα γεμισω! Πάθαμε παθαμε&ενα πανικό το μεσημέρι, στο συγκρότημα έχει ενα αγοράκι 17 μέρες μεγαλύτερο απο την ματθιλδη και ενώ παιζανε ωραια ξαφνικά μαλωσαν για ενα παιχνιδι και ήταν δίπλα στη σκαλα& την σπρώχνει ο μικρός και έπεσε στην μισή σκαλα η δικιά μου.. Εντω μετάξι καθομουν κατω εγω με την μαμά του η οποία ειναι&εγκυουλα και μέχρι να βεβαιωθουμε ότι όλα είναι οκ.. Ευτυχώς μόνο το χέρι της πονάει λίγο..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες...

Καλε Σοφια ηρεμα... τωρα θα μαθουμε τους αντρες? ασε που καλυτερα να μην ανακατευονται γιατι τα κανουν σαν τα μουτρα τους τις πιο πολλες φορες... Ευχομαι με το καλο να βαφτισετε το παιδακι σας αυριο, να πανε ολα καλα, που θα πανε, και να ειναι παντα γερο και τυχερο παιδακι!!! Οσο για την περιοδο.... :tongue: :tongue: :tongue:.... τι μονο εγω δηλαδη? χαχαχα....

Καρδουλα το φορεμα σου δεν εχει σχολια.. ειναι απλα τελειο... χαχα... μεχρι που σκεφτομαι να σε αντιγραψω... ;)... (θυμηθηκα τις αγελαδιτσες στο μσν οταν ημασταν εγκυες)

mYQbp2.png

Εδωωωωω είμαι φιλεναδιτσες μου! Εδώ προσπαθώ να φτιάξω τα πράγματα! Έχουμε ρεύμα αλλά πρέπει να έρθει κάποιος απο τους κουμπάρους μου να βάλει τα φωτα&καποια κρεμαστα ντουλάπια για να μπορέσω να τα γεμισω! Πάθαμε παθαμε&ενα πανικό το μεσημέρι, στο συγκρότημα έχει ενα αγοράκι 17 μέρες μεγαλύτερο απο την ματθιλδη και ενώ παιζανε ωραια ξαφνικά μαλωσαν για ενα παιχνιδι και ήταν δίπλα στη σκαλα& την σπρώχνει ο μικρός και έπεσε στην μισή σκαλα η δικιά μου.. Εντω μετάξι καθομουν κατω εγω με την μαμά του η οποία ειναι&εγκυουλα και μέχρι να βεβαιωθουμε ότι όλα είναι οκ.. Ευτυχώς μόνο το χέρι της πονάει λίγο..

Βρε Πάρος, τι πάθατε?? Σίγουρα είναι καλά η μικρή??

Φαντάζομαι την τρομάρα σας, και την δική σου αλλά και της άλλης μανούλας-εγκυούλας....

Περαστικα σας!!!!!

Καρδούλα, το φόρεμα σου είναι πραγματικά πανέμορφο....:D:D

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Αχ Ναταλία, τί τρομάρα και αυτή!!Πωπωπω...περαστικούλια σας!!

Σήμερα το καφε δεν είχε κίνηση..οι ετοιμασίες στο φουλ!!

Παω και εγώ να κάνω παρέα στον αντρούλη μου, φιλάκια καλό βράδυ να έχουμε!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ευτυχώς τέλος καλο όλα καλα! Μια χαρα η μικρή, παίξανε πάλι το απόγευμα! Αλλά η τρομάρα που πήραμε είναι άλλο πράγμα..

Καρδούλα εγω επειδή μπαίνω απο το κινητό, δεν μπορώ να δω το φόρεμα.. Γρρρρ!

Καλο βράδυ κοριτσακια μου!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Πωπω εχω παθει πλακα με το φόρεμα καρδουλα!Θεικο τελειο σουπερ!!!!!

Και με σενα μεσα ακομη καλυτερο!!!(σε ανεβασα?)

Ναταλακι τρομαρα που θα πηρες!Τελος καλο ολα καλα!

Ιωαννα τωρα μολις ετοιμασα την παραγγελία μου και αυριο την στελνω!Πηρα ρουχαλακια απο marksandspencer,mothercare,next!Αγορασα οτι χρειαζονται σε 12-18 για να τα φορεσουν μεχρι την ανοιξη.500 ευρωπουλα η λυπητερη αλλα δεν γινοταν λιγοτερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς τέλος καλο όλα καλα! Μια χαρα η μικρή, παίξανε πάλι το απόγευμα! Αλλά η τρομάρα που πήραμε είναι άλλο πράγμα..

Καρδούλα εγω επειδή μπαίνω απο το κινητό, δεν μπορώ να δω το φόρεμα.. Γρρρρ!

Καλο βράδυ κοριτσακια μου!

elpizw na ta katafera

post-19439-1482544042746_thumb.jpg

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...