Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βοηθεια μονο απο την μαμα μου!!!!!!!!!

αλλα κ παλι κ η μαμα μου εχει 2 μικρα παιδια που τρεχει κ αυτη σαν την παλαβη!

η πεθερα μου μενει Πειραια ...κανενα 40λεπτο απο εδω με μια ωριτσα...λιγο μακρυα δηλαδη..οποτε....δεν οδηγει κιολας η γυναικα..

δεν ερχεται κ πολλες φορες 1 με 2 φορες τον μηνα...

κ ο μπαμπας του τον παιζει ...αλλα μεχρι εκει...κ καποιες φορες λιγες τον εχει κρατησει για να κανω καμια δουλεια εξω για λιγο...

καλυνηχτα κοριτσακι μου....ονειρα γλυκα!

παω κ εγω να κανω ζυμαρουλοαγκαλιτσες!

Φιλια!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

και ναι ειμαι εδω 3 η ωρα τα ξημερωματα!Και ο λόγος?

Σκεπαζα τον Χρηστο ξεσκεπαζόταν αυτος.Ξανα σκεπαζα ξαναξεσκεπαζότανε μεχρι που ξυπνησε και αρχισε να ουρλιαζει

Την εκανα την μ..... βραδιατικα!

Περιμενω να κοιμηθει καλα καλα τωρα για να τον ξανασκεπασω χιχιχι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Σοφακι τελεια τα μπισκοτα!!!!!Τα χερια σου ξεβαψαν?

Γιωτα στιλακι η μπουμπου σου!Ειδες?Ξεαγχωσου τωρα που στο ειπε και ο γιατρος!

Σιλβη μου δεν νομιζω να ειναι αργα 1 μηνα πριν το νυφικο.Εξαλλου τελευταια στιγμη θα το φτιαξουν στα μετρα σου

Ελιτακι και μενα ετσι κανει ο πατερας τους.Τα παιρνει και τα δυο μαζι αγκαλια.Εγω παλι δεν μπορω.Εναν εναν!Αχ πραγματι δεν το αλλαζω με τιποτα που ειναι δυο!Καθομαι και τα χαζευω πως μιλανε μεταξυ τους,γελανε,καβαλαει ο ενας τον αλλον!Μουρλια ειναι!!

Ραμονιτσα πιστευω οτι δεν υπαρχει μανουλα που να μην εχει φωναξει με μετα να καθεται να κλαιει απο την στενοχωρια της.Αμα νιωθεις εκεινη την στιγμη πιεσμενη πολυ και ο Αγγελος κλαιει καλυτερα να κανεις οτι δεν ακους

Περιπου τις ιδιες ποσοτητες τρωμε με την διαιτα.Ασε πικρα.Ας το εκλεινα το ριμαδι μου οταν επρεπε για να τρωω κανονικα τωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Σηκωθηκα να ταισω.Εχασα τον υπνο μου.

Τρελλουλα διδυμομανα, ποτε παντρευτικες?Εχουμε μια εβδομαδα διαφορα!!!!!Εμεις 21 φΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009.Εσεις μαλλον 14 Φεβρουαριου

Αντε παω να κοιμηθω φιλακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

χερια καθαρά αλλά νεύρα κρόσια

θα αρχίσω να τσιρίζω έχω κάνει όλες τις δουλειές μου και φυσικά ο νίκος έχει αφήσει όλες τις δικές του για σήμερα

θα σηκωθώ να φύγω μου φαίνεται

και έρχονται και οι κουμπάροι με 2 παιδιά το μεσημέρι

και φυσικά ξύπνησα από τις 6

νευρααααααααααααααααααααα

τρελά νεύρααααααααααααααααααα

i1lzp2.png

καρδούλα καλή επιτυχία σου εύχομαι!! θα είσαι η πιο όμορφη μαμά βάπτισης στην κύπρο!! είμαι σίγουρη!!! ελπίζω να είναι καλύτερα το τσουτσουνάκι σας σήμερα

i1lzp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια . Με πέθανε πάλι η μπέμπα το βράδυ . Ξυπνούσε συνέχεια . Πόσες μέρες κρατά η ανησυχία μέχρι να βγει το δόντι ? Γιατι αν δεν ειναι απο δοντια , δεν εχω ιδέα τι θέλει βραδιάτικα και ξυπνά . Την θηλάζω τις περισσότερες φορές για να κοιμηθεί , για ευκολία . Αλλα καμιά φορά την κοιμίζει και ο μπαμπάς της αγκαλίτσα , για να με ξεκουράσει (σπανια) .

Αχ ραμονίτσα και εγω νοιώθω πολύ κουρασμένη . Κουρασμένη γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω μεσα στη μερα οσα θέλω . Και οταν δεν κοιμάμαι καλά και σέρνομαι με πιάνουν και τα νεύρα μου .

Αλλα με το παιδί δεν θυμώνω . Στον αντρα μου εχω φωνάξει πανω στα νευρα μου . Γιατι δεν καταλαβαίνει την κουρασή μου .

με κιλά και βυζια δεν ασχολούμαι σήμερα, πρέπει να έχω καλή ψυχολογία θα συμμετέχω στη συζήτηση από βδομάδα!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω.Κι είναι και κολλητό το φόρεμα που διάλεξα, τρομάρα μου.... Από Δευτέρα.... Καλές βουτιές στα μωράκια μας , μάμι.

Γεια σου ρε Ραμονα Καλλας... Τουλαχιστον εσενα οταν τραγουδας , φανταζομαι , δεν κλεινει τα αυτιατου οπως κανει η δικια μου... χαχαχα.. αχ καλο κουραγιο με την διαιτα... ξερω την πικρα της...:cry:

Λοιπον το δικο μου στηθος ειναι για πολλες κλωτσιες.. οταν εχει γαλα καπως βολευεται.. φοραω τα σουτιεν ακομα της εγκυμοσυνης και βεβαια ειναι καπως μεγαλα αλλα καπως βολευονται.. οταν αδειαζει απο το γαλα ειναι να με κλαινε οι ρεγγες.. λαπουριαζει και σε λιγο μου φαινεται θα κανει μασαζ στην κοιλια μου... και φυσικα το σουτιεν ειναι τεραστιο.. και ρωταω, τι να κανω να αλλαζω σουτιεν δεκα φορες την ημερα??? και αραγε θα σφιξει ποτε? γιατι η κοιλια απαπα, τρελα χαλια....

Κι εμένα τα κλείνει...ο άντρας μου. Χθες του τραγούδαγα του παιδιού κι έρχεται ο σύντροφος της ζωής μου και τί μου λέει "Κατερινάκι, πρέπει να μιλήσουμε για την ανατροφή του παιδιού. Εντάξει, όταν είναι άτακτο να το μαλώνουμε, αλλά όχι να το υποβάλλουμε και σε μαρτύρια...":tongue::tongue::tongue: Κάνε άντρα να δεις καλό.

Είπα πως δε θα ασχοληθώ με βυζιά, αλλά με κολάζετε. Μια από τα ίδια.

Κ πρεπει να παω κ τον ραμον κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Ελιτα ειναι κολαση οι ρημαδες οι σοκολατες..τρελλαινομα σου λεω..μονο με αυτες μπορω να ζησω!

Έχω να φάω σοκολάτα 14 μήνες. Διαβήτης κύησης, και τώρα περιορισμοί θηλασμού. 'Ελεοςςςςςςςςςςςςςς

Ετσι κ εγω βρε Ελιτα...ολη μερα για τον μπεμπη....ολη μερα καθε μερα....

η μερα μας αρχιζει απο τις 9 το πρωι κ τελειωνει 12 το βραδυ.....απο εκεινη την ωρα καθομαι κ μετα να κανω πραγματα οχι τοσο για εμενα αλλα για το σπιτι κ παλι καποια για τον μπεμπη...

Ναι ελιτακι ειμαιο κοσμος του κ αυτος εινι ο δικος μου!!!!!!!!!!!!!!11

Τελειωσε! ειναι γραμμενο!

δεν ξερω αν θελω να κανω αλλο...ακομα τουλαχιστον οχι!

Να φωναζω δεν θελω....αλλα......ξεφευγω γαμωτο...κ μετα στενχωριεμαι πολυ τον βλεπω....

Τον αγαπω τρελα πολυ ...αλλα η κουραση με ισοπεδωνει...

κ εμενα ο αντρας μου δεν με βοηθαει ιδιαιτερα με το παιδι...ολα μονη μου! λιγςε φορες με εχει βοηθησει!

Εμένα τα πρωινά τον κρατάει ο άντρας μου και πάω για δουλειά. Αλλά το ίδιο απάλευτο είναι, δουλεύ 9-2 το πρωί, 5:30 με 8:30 το απόγευμα, όσο είμαι σπίτι, θηλάζω, αλλάζω πάνες, μαγειρε΄υω, βάζω πλυντήρια, κτλ, κτλ, κτλ. Χθες κοιμήθηκα μαζί με το παιδί, από τις 10....

Απορία, ο μικρός αντί για 3 φορές τη μέρα που τα έκανε, τώρα τα κάνει 6. Δεν είναι διάρροια, αλλά είναι μαλακά και εύκολα, σχηματισμένα, χωρίς ζόρι. Χαρούμενος φαίνεται. Λέτε να φταίνε κάτι σύκα που τρώω αυτή την εβδομάδα, μπας και δεν είναι τούμπανο η κοιλιά μου στη βάφτιση; Το θέρισα το παιδάκι μου η κακούργα μάνα.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!

Περαστικη για ετοιμαζομαστε να φυγουμε.

Cate ki emena 5 φορες τα κανουν.αλλα θαναι το κουακερ.

Σας φιλω για την ωρα.Καλη επιτυχια mummy kai kardoyla γαι τη βαπτιση.

Αντε παω γιατι μου τη λεει ο αλλος ο οποιος σηκωθηκε και διαβαζε τα αθλητικα στο ιντερνετ καταλαβατε.κι εγω εκατσα ενα λεπτο να ξαποστασω, και λεει πως καθυστερω.ενω περιμενα να μου ανεβασει τη βαλιτσα παρακαλω.

Εγω που δε μπορω αν δεν ταχω ολα ετοιμα αποβραδυς!!!!!γκρρρρρρρρρ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερααα

τι μου κανετε ???

εμεις τον παντρεψαμε τον νονουλι μας και το ξενυχτησαμε και μαζι και το σκαθαρακι μας !!

τον ειχα μαζι μου και ηταν κυριος! χορεψε και με τον νονο κρητικα και στις 6 σχεδον που φυγαμε ηταν ξυπνιος κ βεβαια η μασκοτ της βραδυας

( καλε μην τρομαζετε κοιμηθηκε απλα κατα τις 5 και ξυπνησε χιχι) συμπεθερα νυχτοβιος ο γαμπρος εεεεεεεε

τωρα κλασικα κοιμαται και τον περιμενω να ξυπνησει να παμε για κανα μπανακι

αντε τελευταια μερα μας εμεινε να κανουμε κανα μπανακι ακομα !!!

να σας πω την αληθεια σκεφτομουν πως μπορει και να εκανα και λαθος που τον ειχα μαζι μου μεχρι τοσο αργα αλλα απο την αλλη λεω οκ μια μερα ειναι δεν ειμαστε και καθε μερα στα μπουζουκια! ασε που πηρα κατι κοκκαλα απο τα κρεατα και τα εγλυφε με μανια χαχαχα

καρδουλα και μαμι με το καλο να γινει η βαπτιση σας και να σας ζησουν τα παιδακια σας !!! και μιας και ειμαστε στην κρητη και επηρεασμενη απο τον νονουλι και τις μαντιναδες που ακουγαμε ολο το βραδυ να σας ευχηθω λιγο πιο παραδοσιακα μπορ ω???

αν και η ιωαννα θα ξερει καλυτερα απ αυτα αλλα η προσπαθεια μετραει ε ??

"ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΒΡΙΣΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ "

"ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΔΙΑΛΕΧΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΣΙ 'ΧΕΙ ΑΛΛΟΣ"

να σας ζήσει ο νονός τζενάκι!!

καλά έκανες και το πήρες μαζί σου το σκαθαράκι δεν παθαίνουν τίποτα ειδικά σε αυτήν την ηλικία που κοιμούνται στο καρότσι μια χαρά

άντε και στου δικού μας!!! κάτι σκάρωσε με μια κρητικιά αντε να δούμε μακάρι να τη γνωρίσουμε και να φάμε και κουφέτα

τώρα τον περιμένω έρχεται από αθήνα με τους αθηναίους κουμπάρους μου

είμαι ένα πτώμα και το νίκο θέλω να το σκοτώσω γιατί με τη βάπτιση καθόλου δεν ασχολήθηκε...στο γάμο είχε άποψη για το μήκος της νυφικής ανθοδέσμης και τώρα τίποτα

και θέλωνα πάω και στο τζάμπο το απόγευμα να πάρω κάτι μπουρμπουλήθρες και κάτι μπαλόνια, 6ή 8 κλείνει αλήθεια;;

ΥΓ ρε πολλά νεύρα έχω λέτε να μου ρθει περίοδος στις διακοπές;;;; γιώτα με καταράστηκες κακούργα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...