Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ραμονίτσα φοβερό το φόρεμα και μικρό νούμερο μου φαίνεται ,τι παραπονιέσαι λοιπόν μια χαρά είσαι προφανώς και υπερβάλλεις !!

QUOTE]

Μικροοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock::shock:

καλε εγω φοραγα το small κ αυτο ειναι το medium αλλα ειναι μεγαλο medium....!!

Αααααααααχ δεν υπερβλω καθολου...σε ενα κ μοναδικο μου τζην μπαινω, ε κ αυτο παλι με σφιγγει, δεν μπορω να κατσω καλα..το κουμπι το ενα το εχω ανοιχτο..χωρια τα μπουτια μου που τα κανει τεραστια..αστα χαλια λεμε .,..χαλια.

κ εχω τον αρρεν κ πηγε κ εφερε σοκολατινες σημερα το μεσημερι..μα ειναι δυνατον ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; στην αλεπου πας κοτες;;;;;;;;;;;;;

οιμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Σοκολατίνες;;;;;;;Τι λες τώρα!!!!!!Κι έλεγα πως μόνο ο δικός μου τα κάνει αυτα!!!Αντε με πέθανες βραδιάτικα και που θα βρώ τέτοια ώρα σοκολατίνες θα με βρίσει αν τον στείλω να μου πάρει!Καλα τι πειράζει θα φάω σήμερα και από αύριο δίαιτα,,,,χιχιχιχι.Ραμονίτσα στείλε και σε μένα την δίαιτα σου μπας και φιλοτιμηθώ να κάνω τίποτα...όλγα κι έσυ και όποια άλλη έχει καμια καλή θαυματουργή ας τη στείλει!!!!Αν και ο διαιτολόγος μου επιμένει οτι δεν υπάρχει εγώ θα την βρώ!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ρε Ραμονα Καλλας... Τουλαχιστον εσενα οταν τραγουδας , φανταζομαι , δεν κλεινει τα αυτιατου οπως κανει η δικια μου... χαχαχα.. αχ καλο κουραγιο με την διαιτα... ξερω την πικρα της...:cry:

Λοιπον το δικο μου στηθος ειναι για πολλες κλωτσιες.. οταν εχει γαλα καπως βολευεται.. φοραω τα σουτιεν ακομα της εγκυμοσυνης και βεβαια ειναι καπως μεγαλα αλλα καπως βολευονται.. οταν αδειαζει απο το γαλα ειναι να με κλαινε οι ρεγγες.. λαπουριαζει και σε λιγο μου φαινεται θα κανει μασαζ στην κοιλια μου... και φυσικα το σουτιεν ειναι τεραστιο.. και ρωταω, τι να κανω να αλλαζω σουτιεν δεκα φορες την ημερα??? και αραγε θα σφιξει ποτε? γιατι η κοιλια απαπα, τρελα χαλια....

mYQbp2.png

εντωμεταξυ η μικρη εφαγε εννιαμιση αλλα το καημενο φαινεται πονουσε απο το εμβολιο και εκλαιγε τρελα, της εδωσα ντεπον καπως ηρεμησε και μολις κοιμηθηκε.. ελπιζω να μν εχουμε δραματα το βραδυ...

εγω ρουχα για την βαφτιση εννοειται δεν εχω δει τιποτα ακομα.. εχω πολυ καιρο μπροστα μου...

καρδουλα χαχα θα παει το μακαρονι συννεφο!! θα του δινεις και καρμποναρα??? :tongue::tongue::tongue:. οι φακες δεν ειναι βαριες για να του δινεις απο τωρα???

σοφακι τελεια τα μπισκοτα... μηπως αργοτερα κανεις και με το Ν???

mYQbp2.png

Κορίτσια σας είδα νύφες στο φεις μπουκ (όσες έχετε βάλει φωτογραφίες) και είστε όλες κούκλες και τα νυφικά σας είναι τέλεια!!!!Και δεν είδα καμια υπερβολικά φορτωμένη νύφη όλες ήσασταν κούκλες!!!Εγω νομίζω καλύτερα να διαλέξω κατι σε στυλ νυφικό φόρεμα γιατι ο γάμος είναι εντεκάμιση ώρα και μετά θα γίνει η βάφτιση όποτε θα είναι λίγο δύσκολο με κανένα νυφικό υπερπαραγωγή να ντύνω και να ξεντύνω την μπέμπα....

mz6Up2.png

Kalhspera!!!!!

Σημερα περασμε τελεια στην πισινα.

Καναμε οχι μια αλλα πολλες βουτιες.Και ειχαμε και ανοιχτα τα ματια.

Μετα ξερενονται βρε κοριτσια πολυ νυστα και μικροι και μεγαλοι.ολοι ροχαλιζουν μονο εγω ξενυχταω.

Σιλβη θα παμε ολες μαζι οταν ανεβω θεσσαλονικη να κανουμε χαζι νυφικα,

Για χαζι ειπα γιατι για να δοκιμασεις κλεινεις ραντεβου εμαθα

Αυριο παμε Ναυπλιο και ο μπαμπας δε μας ανεβασε το σακουβαγιαζ και θα με τρεχει τελευταια στιγμη.Μονο για τα μωρα εχω ετοιμασει

Καρδουλα το 10 τι νουμερο ειναι γιατι δεν τα παω καλα με τα νουμερα.Δε θαχα κανενα προβλημα πιστεψε με αν μου αρεσε να αγορασω νυφικο φορεμενο, σιγα μην ειμαι απο αυτες που θελουν να το φορανε μονο αυτες.

Θα μου πεις γιατι δε νοικιαζω, ε αν βρω κατι και μαρεσει γιατι οχι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλε ξεχασα Σοφια τεεεεελειιιιιιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!Παρα πολυ ωραια μπραβο σου βρε θηριο τα καταφερες!!!!Παρα πολυ ωραια καλοφαγωτα!!!!!!Κριμα που δε θαρθουμε.Ειναι σα να ειμαστε εκει ομως με τη σκεψη μας.Τις καλυτερες ευχες μας!!!!!!

Για διαιτες μιλατεε?

Εγω δε με νοιαζει για τα κιλα οσο να σφιξω λιγουλακι μωρε.

Ενταξει κοιλια δεν ειχα πολυ, απλα εχω χαλαρωσει και κανει διλες οταν καθομαι γκρρρρ!!!!!!

εΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΓΑΔΕς ΟΥΤΕ μια.Μονο στο στηθος φαινεται θα κανω κι αλλες γιατι ειχα απο παλια.

Σημερα φορεσα ενα μπλουζακι μου αθλητικο body talk σμολ και ναι με χωρεσε αξιοπρεπως!!!!!!

Τελοσπαντων μαζευω τα χαρτια απο γιατρους για να παω κι εγω για κολυμπι.Ελεος πια τι ζητανε και αυτοι για μια βουτια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μα να μην κοιμαται ποτε νωρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

τι πραγμα ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!1

κοιμηθηκε πριν κατα τις 22.30 κ λεω αααααχ ωραια...θα ξεκουραστω αποψε πιο νωρις...ο κυριος στις 23.30 ξυπνησε...τον παιξαμε λιγακι κ εδω κ μιση ωρα κ κατι προσπαθω να τον κοιμησω....λετε να γινει νυχτοπουλι σαν τον πατερα του;;;;

Ρε κοριτσια τα νευρα μου ειναι πανω σε τεντωμενο σχοινι...εχω παρα πολλα...πολλα ομως..

κ τωρα που δεν κοιμαται φωναζω παλι.....κ νιωθω ασχημα μετα που φωναζω....αλλα δεν μπορω ....η μεση μου η πλατη μου κ τα γονατα μου ειναι διαλυμενα...νιωθω πολλες φορες οτι θα σοριαστω κατω.

Κ δεν φωναζω απλα...παραφωναζω καποιες φορες....κ δεν θελω να τρομαζει..αλλα δεν το ελεγχω....με τρελλαινει αυτη η 24 ωρη κουραση κ σβουρα συνεχεια.....

Το πιστευετε οτι ηθελα να παω να για ουρηση2.5 ωρες κ κρατιομουνα γιατι επρεπε να κα νω αλλα;;;

εσεις ετσι ειστε ρε κοριτσια τοοοοοοοοοοσο τρεξιμο;;;;;;;;

για δωστε καμια συμβουλη...

τωρα γραφω κ νανουριζω απο την αλλη.....κουναω το καροτσι με το ποδι....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Γεια σου ρε Ραμονα Καλλας... Τουλαχιστον εσενα οταν τραγουδας , φανταζομαι , δεν κλεινει τα αυτιατου οπως κανει η δικια μου... χαχαχα.. αχ καλο κουραγιο με την διαιτα... ξερω την πικρα της...:cry:

Λοιπον το δικο μου στηθος ειναι για πολλες κλωτσιες.. οταν εχει γαλα καπως βολευεται.. φοραω τα σουτιεν ακομα της εγκυμοσυνης και βεβαια ειναι καπως μεγαλα αλλα καπως βολευονται.. οταν αδειαζει απο το γαλα ειναι να με κλαινε οι ρεγγες.. λαπουριαζει και σε λιγο μου φαινεται θα κανει μασαζ στην κοιλια μου... και φυσικα το σουτιεν ειναι τεραστιο.. και ρωταω, τι να κανω να αλλαζω σουτιεν δεκα φορες την ημερα??? και αραγε θα σφιξει ποτε? γιατι η κοιλια απαπα, τρελα χαλια....

χαχα κι ελεγα ειμαι η μονη.αε κι εμενα κανουν πλΑΤς ΠΛΟΥΤς, ΣΑΝ ΤΙς ΑΙΘΙΠΕς ειμαι.χαλια.και τωρα τελευταια λες και τοχουν αδειο συνεχεια.πινουν και πιο πολυ με τη μια και αδειαζει.σουτιες ωστοσο ακομα δε μου μπαινουν τα παλια δε μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο.

Ραμονιτσα!!!!Εμενα που ειδε χτες μια προσφορα στις νουτελες και στις κιντερ σοκολατες και ηθελε να παρει νουτελες και του λεω εμενα μη με κοιτας δε θελω να τις βλεπω.μετα ειδε κατι twix και πηρε απο αυτες και του λεω , γιατι μου το κανεις αυτο θες να με καταστρεψεις!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κ πρεπει να παω κ τον ραμον κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Ελιτα ειναι κολαση οι ρημαδες οι σοκολατες..τρελλαινομα σου λεω..μονο με αυτες μπορω να ζησω!

οχι οτι κι εμενα δε με τρεχουν αλλα νομιζω ο Αγγελος σου σουχει παρει τον αερα εντελως ομως!!!!!!!Κανε κι ενα δευτερο γιατι σε βλεπω να τρελενεσαι.εννοω καντου για ναχει παρεα να μην ασχολειται μονο μαζι σου χιχιχ!!!!!

Εμενα αρχισαν να την βρισκουν μεταξυ τους.Παιζουν με τις ωρες μαζι , και οταν βλεπει το ενα το αλλο να δεις χαρες.Πολυ τα χαιρομαι, δεν θα το αλλαζα με τιποτα κι ας μην μπορω να κανω τιποτα αλλο, ολη μερα τρεχω γιαυτα.Αλλα ειναι απολαυση να τα βλεπεις.

Ενω ο μπεμπακος περιμενει απο σενα , να μιλησεις , να τραγουδησεις, να το γαργαλησεις!!!!!Εισαι ολος του ο κοσμος!!!!!

Α καλα να με δεις οταν τρωνε που δεν προλαβαινω με το κουταλι.Ανοιγει στομα ο μπεμπης, δινω, φωναζει η μπεμπα εεεε!!!!Τρεχω δινω στη μπεμπα, φωναζει ο μπεμπης, ααααα!!!!!Δινω στο μπεμπΗ.Καμοια φορα τρωει δυο ο μπεμπης και μια η μπεμπα γιατι αργει να καταπιει, ενω ο αλλος ειναι γλαρος!!!!

Ασε σου λεω βεγγος μεχρι να νιωσουν πως χορταινουν.Για να μη σου πω μια μερα που ξυπνησαν και μου γελαγανε και τα δυο τα βαζω στα καρεκλακια τους και λεω α χαρουμενα ειναι κατσε να φτιαξω κι εγω ενα καφε μια και δεν κλαινε για μαμ.Τι τοθελα μεχρι να τον φτιαξω, φωναζαν σαν τρελλα γιατι καταλαβαν πως αργουσε το μαμ.

Σου λεω με τρεχουνε!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλε βλεπω το κουτι πανω στον παγκο της κουζινας κ μου ρχετι να ορμηξω...!!!!!!!!!!!!

κ την διατροφη αυτη πρεπει να την κανω για 2.5 μηνες!!!!!!!!

Δεν μου εχει ουτε μια μερα ελευθερη...κ απο γλυκο αν θελω ζελε lihgt ή γλυκο του κουταλιου κ αυτο πολυ περιορισμενο!

εμ 12 κιλα ειναι αυτα!!!!!!!!!!! πρεπει να χαθουν γιατι δεν μπαινω σε κανενα μου ρουχο ακομα...ειμαι συνεχεια με φορμες!!!

Ετσι κ εγω βρε Ελιτα...ολη μερα για τον μπεμπη....ολη μερα καθε μερα....

η μερα μας αρχιζει απο τις 9 το πρωι κ τελειωνει 12 το βραδυ.....απο εκεινη την ωρα καθομαι κ μετα να κανω πραγματα οχι τοσο για εμενα αλλα για το σπιτι κ παλι καποια για τον μπεμπη...

Ναι ελιτακι ειμαιο κοσμος του κ αυτος εινι ο δικος μου!!!!!!!!!!!!!!11

Τελειωσε! ειναι γραμμενο!

δεν ξερω αν θελω να κανω αλλο...ακομα τουλαχιστον οχι!

Να φωναζω δεν θελω....αλλα......ξεφευγω γαμωτο...κ μετα στενχωριεμαι πολυ τον βλεπω....

Τον αγαπω τρελα πολυ ...αλλα η κουραση με ισοπεδωνει...

κ εμενα ο αντρας μου δεν με βοηθαει ιδιαιτερα με το παιδι...ολα μονη μου! λιγςε φορες με εχει βοηθησει!

Ποπο Ελιτα με ισοπεδωσες τωρα με αυτην την φραση σου!!!!!!!!!!

Με εχουν παρει τα ζουμια τωρα......!!!!!!!!11

γιατι εχω τυψεις που φωναζω στο Αγγελακι μου..!!!!!!!!!!!

δεν το θελω γαμωτο..τα νευρα μου ομως δεν ειναι καλα τελευταια!

Κ δεν θελω να στεναχωρω το μωρακι μου, εινι ολη η ζωη μου κ τον λατρευω, κ οποτε τον βλεπω κ κοιμαται τον χιδευω τον φιλω γλυκα κ λεω οτι η μανουλα δεν προκειται να ξαναφωναξει ..αλλα παλι την επομενη μερα κατι γινεται κ μπιζω παλι φωνες..!!!!!

αφου λεω καποιες φορες μηπως δεν ειμαι καλη μαμα!!!!!!!!κ με πιανει το παραπονο...

συγνωμη που σας ζαλιζω με αυτα τωρα..αλλα δεν μπορω να τα πω κ σε καποιον αλλον.....

Ela μωρε κι εσυ με συγκινησες τωρα.οι δυο κλαψομανες βραδιατικα!!!!!!

Ας το καλο!!!!!!!Κι εμενα καμοια φορα με παιρνει απο κατω πως κουραζομαι, πως δεν εχω χρονο για μενα, αλλα μετα οταν τα βλεπω και μου γελανε και τρελαινονται για μια αγκαλια κι ενα χαδι, σκορπαω στους 4 οριζοντες!!!!!!

Μην σε παιρνει απο κατω, σκεψου πως σαΝ τη μανα δεν ειναι κανεις!!!!!!Κανεις δεν ξερει το παιδι σου καλυτερα απο σενα.

Εμενα ευτυχως ο αντρας μου με βοηθαει παρα πολυ.Ειναι η μοναδικη βοηθεια απο τοτε που ημουν εγκυος μεχρι σημερα.Οταν ειναι εδω ειναι παρον 100 τις 100 γιαυτο τον αγαπαω.Και παιζει μαζι τους πιο πολυ κι απο μενα.Γιαυτο οταν τον βλεπουνμη σου πω κι οταν ακουν την πορτα κοιτανε να δουν που θα μπει και μετα γελανε και φωναζουν.Κιαν δεν τα παρει αγκαλια κλαινε!!!!Μιλαμε τρελλη αδυναμια του εχουν!!!!!!

πΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...