Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολγα το δευτερο ειναι ενα, μπρος πισω.το ξερω κι εμενα πιο πολυ το πρωτο.αλλα καλυτερα να τα δοκιμασεις πανω σου, η αληθεια ειναι γιατι αυτα ειναι απο ιντερνετ.

παμονιτσα περιμενουμε.στο συνδετιρα πατας και κατεβαζεις το αρχειο.αλλα καλυτερα στο προφιλ σου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτα ειναι τελεια! Ειδικα το πρωτο μου αρεσει παρα πολυ....

κ το δευτερο εχει πολυ ωραιο πισω!

Αυτα ειναι νυφικα,αυτο που σου λεω εγω ειναι φορεμα ετσι; πολυ αερινο, αλλα το ασπρο το φορας κ για νυφικο..το εχουν παρει δηλδη.

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ολγα το δευτερο ειναι ενα, μπρος πισω.το ξερω κι εμενα πιο πολυ το πρωτο.αλλα καλυτερα να τα δοκιμασεις πανω σου, η αληθεια ειναι γιατι αυτα ειναι απο ιντερνετ.

παμονιτσα περιμενουμε.στο συνδετιρα πατας και κατεβαζεις το αρχειο.αλλα καλυτερα στο προφιλ σου

Ναι καλε σιγα μην παρεις νυφικο απο το ιντερνετ.Οχι οτι δεν θα ειναι καλο αλλα πρεπει να το δοκιμασεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

να σας πω την πατησαμε με τον αντρα μου απο το e-bay και ειχχαμε παραγγειλει ενα που δεν το ειδαμε ποτε.

Μακρια απο E-BAY ειναι απατη.

καλυτερα αν παραγγελνεις τετοια πραγματα να υπαρχει διευθυνση, τηλ καιλπ

Κοριτσια παω να τα ξεσκατισω.φαγαμε μια γαβαθα παλι και εχουν καταχεσει, βρωμαει ο τοπος.

φαντασου εχω δυο να αλλαξω!!!!!

εχουμε κολυμπι σημερα, πρεπει να ετοιμαστω

PN8Qp2.png

csXep2.png

πηγα να φαω μια μπανανα και μου την εφαγε ο Χρηστος.Τελικα ειναι μεγαλοι αντρες μαλλον και δεν τα θελουν λιωμενα χαχαχα

εστι κι εμενα τρελαινονται για ολοκληρα!!!!!!τελικα τι εγινε με το κουακερ?το εγ=φαγαν η στο εριξαν στη μουρη και αυτο τα ζορικα αντρακια σου.

το μπελα σου εχεις βρει κακομοιρα μου.

Ραμονιτσα τα ειδα ολα σου εγραω=ψα και μεσα.

Τελεια ολα και το φορεμα υπεροχο, θα ησουν σα θεα της θαλασσας, διπλα στο καμαρι σου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

χαχαχα ναι ελιτακι τα ειδα....

ηταν ονειρεμενα ολα ..αλλα το μωρακι μου πιο πολυ απο οοοοοοοοοοοοολα τα αλλα!

καλο μπανακι δυδυμομανουλα!

Ελιτα πολυ ομορφα τα νυφικα. ΅Εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ το δευτερο... Δηλαδη οχι απλα μου αρεσει πιο πολυ, μου αρεσει πολυ - πολυ!!!

Ραμονιτσα και το φορεμα επισης θεικο!! Φανταζομαι που εισαι και δυο μετρα θα σου ηταν τελειο... αντε να δουμε τι θα κανουμε και εμεις.. και εγω σαν την συμπεθερα μου, καλη η φυσικη ομορφια αλλα θελω και τον επαγγελματια χαχα :tongue:

Σοφιαααα ετοιμα τα μπισκοτα????

mYQbp2.png

Καλε μπηκα να σας πω τα δικα μας και κολησα με τα ρουχα και τα ξεχασα...

Λοιπον ο γιατρος μας βρηκε μια χαρα, 7.540 απο βαρος και μου ειπε να μην αγχωνομαι με το πρωινο που δεν πινει πολυ γαλα... Αντε και το αλλο σ.κ. αρχιζουμε μοσχαρακι.... για να δουμε...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Γιωτουλα.Μια χαρα ειστε!!!!!!

Φευγουμε σε λιγο.

Κοριτσια πως γινεται να μαπινω σατα ρουχα μου αλλα η ζυγαρια ναχει κολλησει?

Α οσο για τα νυφικα θεωρω πως το καλυτερο ειναι να ταδω πανω μου κι εσεις επισης.μπορει ενα να φαινεται ωραιο σε μια αλλη κοπελα και να το βαλω και ναναι μαπα!!!!!

παλι θα τρεχουμε.αργει ο μπαμπας και την προηγουμενη φορα χασαμε το μισο μαθημα γιατι επρεπε να γραφτουμε κιολας.

ελπιζω ναρθει πριν τις 6.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ax θελω κ εγω να τα φτιαξω κ εγω αυτα τα μπισκοτα για τον μπεμπη..πειτε την συνταγη....

γιωτα ευχαριστωωωωωωωωω...:D

παω να δω για κουρτινες κοριτσακια....

νομιζω αρχισε να μικραινει το στηθος μου,Εντομεταξυ δεν πινουνε γαλα οπως πριν.εχει μειωθει η ζητηση και ετσι μειωνεται και η προσφορα και δεν πριζεται οπως πριν.

και μη γελασετε αλλα μου φαινεται σα μαραμενη γαρδενια ρε κοριτσια, χαλια πως ειναι ετσι.

χρειαζομαι γυμναστικη επειγοντως!!!!!οιμεεεεεε οπως λεει και η ραμονιτσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????

Μπράβο κορίτσιααααααααααααα!!!!Χαχαχαχαχα...

Κατερινούλα, μπράβο, όλα καλά, βρε και εγώ δεν συνηθίζω να "την λέω" σε άλλα παιδάκια, εκτός και αν κάνουν κάτι άσχημο και πάντα με τρόπο, αλλά έτσι όπως είπες ότι γελούσε..θα τα έπαιρνα κρανίο η μάνα!!!

Ραμόνα, το φόρεμα θεικό!!Είσαι θεά ούτως ή άλλως...!!!

Σοφίααααααααααα...θέλω συνταγή για μπισκότα αναλυτικά παρακαλώ..θα βάλεις ζαχαρόπαστα από πάνω? Λέω να φτιάξω και εγώ γιατί τα δίνουν 2,50 ευρώ το κομμάτι και συγχύστηκα!!!

Όλγα, υλικά πήρα από τον Παρίση, και από τα Adorex, eshogamou & mpomponieracenter.gr

Ελίτα, εγώ νυφικό είχα πάρει από τον Demetrio..αλλά νομίζω μπορείς να πάς και σε μαγαζί stock προς Περιστέρι και Αιγάλεω και να βρείς..δες και στο Μικελίνα, αυτό ας πούμε μου αρέσει πολύ..

http://www.mikelina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12:2009-10-01-11-33-44&catid=7:2009-10-01-11-32-25&Itemid=6 το προτελευταίο

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...