Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ δεν υπαρχει αυτο που εζησα !!!!!!!

η μικρη ψιλογκρινιαζε και την ειχα αγκαλιτσα την χαιδευα και της τραγουδουσα ... και αυτη εβαλε τα χερια της και εκλεισε τα αυτια της... και τα πιεζε, τα πιεζε μαλλον γιατι εχω πολυ καλη φωνη, χαχα και αρχισε και τα κλαμματα... και μολις σταματησα το τραγουδι ανοιξε και αυτη τα αυτια !!!

τυχαιοοοο????? δεν νομιζω ... χαχαχαχα...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ήθελα να το μελετήσω ? Χτύπησε η μπέμπα . Στο ξύλο του κρεβατιού . Εκλαψε και της εμεινε ενα κόκκινο σημάδι , στο κόκκαλο του ματιού .

Ελπίζω να της περάσει γρήγορα ..........

Πρέπει να πάρω λέτε την γιατρό ? Το παιδί φαίνεται μια χαρά τώρα .

Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα νυφικο .

Διαφημίσεις

αχ δεν υπαρχει αυτο που εζησα !!!!!!!

η μικρη ψιλογκρινιαζε και την ειχα αγκαλιτσα την χαιδευα και της τραγουδουσα ... και αυτη εβαλε τα χερια της και εκλεισε τα αυτια της... και τα πιεζε, τα πιεζε μαλλον γιατι εχω πολυ καλη φωνη, χαχα και αρχισε και τα κλαμματα... και μολις σταματησα το τραγουδι ανοιξε και αυτη τα αυτια !!!

τυχαιοοοο????? δεν νομιζω ... χαχαχαχα...

Χαχαχα ..... Βρε πως μεγαλώνουν !!!!

Σε εμένα , που δεν εχω καλή φωνη , οταν τραγουδώ ησυχάζει και με παρακολουθεί με ενδιαφέρον .

Πρέπει να το τραβήξω βίντεο μου φαίνεται , γιατι κάποια στιγμή θα ανακαλύψει το παιδί οτι είμαι φάλτσα και θα γινουν παρελθον αυτές οι μέρες .

κλειω παρακολουθησε την για λιγη ωρα και αν δεις κατι παρε τον γιατρο

Εχει περάσει αρκετή ώρα . Δεν ξέρω αν επειδη είναι μωρο πρέπει να ανησυχω . Γιατί αν ηταν παιδάκι , δεν θα μου φαινόταν ανησυχητικό . Οπως γύρισε , βρήκε το ξύλο αντι για το στρώμα . Βέβαια η κοκκινίλα καλά κρατεί .

οκ.το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια.μπορει ναχεις και καμοια ιδεα για να κανω καμοια αλλαγη.ισως αν αλλαξω τα εξωτερικα τουλια, και να μπουν τιποτα πεταλα ή λουλουδακια πανω οπως ειδα σε ενα αλλο.δεν ειναι ασχημο σαν πριγκιπουλα ειμαι.αλλα δεν ξερω αν θελω ναμαι τοσο χιχι!!!!μου αρεσουν τα στυλ σπανιολικα που δενουν στο λαιμο.αυτο ειναι στραπλες και το φοβαμαι λιγο

εχει ωραια η θεσσαλονικη και καλες τιμες το ξερω.

σου ειπα ε?θαμαστε 21 με 25.

οταν το ξαναβαλω, γιατι το βαλα μονη και μετα δε μπορουσα να το βγαλω μιλαμε, κοντεψα να βγαλω τον ομω μου δεν εβγαινε με τιποτα, θα βγαλω φωτος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εχει περάσει αρκετή ώρα . Δεν ξέρω αν επειδη είναι μωρο πρέπει να ανησυχω . Γιατί αν ηταν παιδάκι , δεν θα μου φαινόταν ανησυχητικό . Οπως γύρισε , βρήκε το ξύλο αντι για το στρώμα . Βέβαια η κοκκινίλα καλά κρατεί .

κλειω μην αγχωνεσαι.σε λιγο ουτε που θα φαινεται.

εχουμε φαει τουμπες, απο το κρεββατι και απο καναπε.η μπεμπα ειχε πριστει το χειλακι της.ο μπεμπης ειχε κοκκινησει πανω απο το ματι και διπλα και ειχε πεσει στο πλακακι, η μπεμπα στο ξυλο.και ειχε πεσει πριν να σαραντησει απο τον καναπε, ειναι δυνατον που ηθελε να παει.ακομα δεν καταλαβαμε πως επεσε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

κατερίνα αμάν βρε κορίτσι μου δε σας πάει αυτή η βδομάδα

πες στο άλκη ότι δεν τον μάλωσες επειδή δεν το κανε επίτηδες

βάπτιση;; μαλλιά και μακιγιάζ;;; α χα χα μπράβο έλενα

Σοφούλα εσύ δεν εχεις κανονίσει κάτι ανάλογο???

Γιατί μετά την βάφτιση θα υπάρχουν + ντοκουμέντα!!!!!

Ούτε κι εγώ έχω κανονίσει. Φυσική ομορφιά κι εγώ:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...