Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατερίνα αμάν βρε κορίτσι μου δε σας πάει αυτή η βδομάδα

πες στο άλκη ότι δεν τον μάλωσες επειδή δεν το κανε επίτηδες

βάπτιση;; μαλλιά και μακιγιάζ;;; α χα χα μπράβο έλενα

Σοφούλα εσύ δεν εχεις κανονίσει κάτι ανάλογο???

Γιατί μετά την βάφτιση θα υπάρχουν + ντοκουμέντα!!!!!

λεω να το παιξω φυσική ομορφιά τρομάρα μου :tongue::tongue:

το μαλλι το φερνω βόλτα μονη μου άνετα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι για να σε ανεβασω και λιγο!!!!!!

λοιπον θυμαστε που σας ειχα πει οτι ειχα παρει ενα νυφικο?

Ε χτες μουρθε και το κατεβασα και το φορεσα και με επιασε ενα αγχος οτι δεν ειναι ωραιο πως μου πλακουτσωνει το στηθος και αλλα.και μου φανηκε ναχει γκριζαρει το τουλι.

Με κοιταξα στις φωτος εκεινη την εποχη ενω ημουν λιγοτερα κιλα ημουν λιγο πιο πρησμενη κατι τετοιο και τελοσπαντων νομιζω κοριτσια αρχισε να μικραινει το στηθος μου παλι. και λεω πως αν μεχρι τοτε αδυνατισω κιαλλο θα μαι καπως.και μεχει πιασει μια κριση γιατι, ενω ειχα στο μυαλο μου πως ο γαμος θαναι στο χωριο και δε με ενοιαζε για το νυφικο και πως θα φαινομαι!!!!!τωρα σκεφτηκα πως εδω θα κουβαληθει και κοσμο που εκει δε θα ερχοταν απο τη δουλεια του αντρα μου και λεω πως θα εμφανιστω ετσι και τετοια.

Δεν πρεπει να το φορεσω και να νιωθω ομορφα?αν ειναι να νιωθω χαλια ποιος ο λογος.

Τελοσπαντων ριχτε καμοια ιδεα, αν θα μπορουσα να του κανω κατι να το ομορφυνω, να το μεταποιησω η αν θα μπορουσα να βρω κατι πολυ οικονομικο, πολυ οικονομικο λεμε ομως ετσι?

Η αληθεια ειναι οτι αυτο εχει πολυ φραμπαλα κατω κι εγω θαθελα κατι πιο αερινο.Επισης νομιζω πως ειναι χειμωνιατικο γιατι εσκασα οταν το φορεσα.

Εμα πια το ειπα και ας με κοροιδευετε!!!1

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερααααααααααααααααααααααααα....

Φτιαχνω φαγητα για να φαμε...του αντρακου μου το εχω ετοιμο...το δικο μου το διαιτιτικο φτιαχνω κ των υπολοιπων για να φανε..κοινως τρεχω σαν τον π...τη παλι...!!!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια εχει κολλησει το μυαλο μου..για πειτε μου λιγο τι 1/2 ειναι μισό

ή εναμιση.....:oops:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

μισο ειναι ραμονιτσα... αλλα αν ειναι για ζαχαρη και εναμιση να βαλεις παλι καλα θα εισαι!! χιχιχι....

βρε ελιτα δεν εχει σημασια που θα ειναι ο γαμος και πως... η νυφη θελει παντα να ειναι ομορφη, αλλα μην σε πιανει και πανικος... αφου το αγορασες σημαινει πως ειναι του γουστου σου και σου αρεσει... βαλε καμια φωτο να το δουμε να σου πουμε γνωμες... παντως οπως λεει και η σοφια (μια φορα ειπε και κατι σωστο :tongue:) η φυσικη ομορφια ειναι η πιο καλη!!!

mYQbp2.png

λεω να το παιξω φυσική ομορφιά τρομάρα μου :tongue::tongue:

το μαλλι το φερνω βόλτα μονη μου άνετα

Α εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις πόσο μάλλον τώρα που θα είμαι η μητέρα χχχ

θέλω επαγγελματία ....αν και το χέρι μου γενικά πιάνει.

Εδώ κανόνισα και για την μητέρα μου γιατί μετά στις φωτογραφίες θέλω να είμαστε κουκλάρες χχ οχι ότι δεν είμαστε χχχχχχχχχχχχχχχχ

lX5Hp3.png

Ελιτακι ..ποτε ..ποτε..μα ποτε δεν παιρνουμε νυφικο κ το εχουμε στις ντουλαπες για να το φορεσουμε οοταν με το καλο θα παντρευτουμε...κιτρινιζουν πολυ ευκολα αυτα τα υφασματα κ δεν βγαινουν πολυ ευκολα...

Πηγαινε το σε πρωτη φαση στο καθαριστηριο να δεις εαν θα ασπρισει, κ μετα πηγαινε κ μεταποιησετο οπως θες..αφαιρεσε δηλαδη τα πολλα πολλα...αν δεν σου αρεσει, γιατι πρεπει να νιωθεις Θεα εκεινη την ημερα, αν θες πηγαινε κ ριξε μια ματια στον Pronovia εχει πολυ ωραια νυφικα κ αερινα ..απο εκει το πηρα κ εγω, δεν εχει μονο ακριβα, εχει κ οικονονικα..ααααααααααα

κ κατι αλλο.....

Πηγα στο camora να παρω φορεμα για την βαφτηση του μπεμπη μου κ πηρα ενα φορεμα μακρυ σε μπλε ηλεκτρικ πολυ αερινο μεταξωτο απλο με τελειο μπουστο που ειχε λιγα σβαροφσκακια κ πολυ ωραια ανοιχτη πλατη, ειναι cinema το ιδιο το ειχε κ σε λευκο που το εχουν παρει για νυφικο...!!!!!!1

αν δεν εμοιαζε τοσο πολυ για νυφικο θα το επαιρνα σε ασπρο...

σου λεω ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν θες κ σε βολευει πηγαινε να το δεις..κ καμια σχεση σε τιμη με τα νυφικα νυφικα ετσι;

αν θες θα στο βγαλω φωτο το δικο μου μπλε να το δεις να μου πεις!

για βαλε να δουμε.

ξερετε τι γινεται, το φορεμα το πηρα χειμωνα με προοπτικη να γινει καλοκαιρι ο γαμος απο βουλγαρια πουχαμε παει ταξιδι, αλλα τοτε εκανε κρυο και επειτα εμεινα εγκυος και πηγαμε αλλον ενα χρονο και τωρα αλλον ενα.ε γκριζαρε το νυφικο οσο ναναι.και τοτε το πηρα αλλα δεν ειχα πολλες επιλογες ουτε δοκιμαδσα πολλα και του γουστου μου ειναι αλλο στυλ μου να πω την αληθεια.

αυτο που λες που μπορω να το δω?σε ποιο μαγαζι εννοω?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Μισοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;:shock:

καλα ελεγα κ εγω...!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι Γιωτουλα μου για το ρυζι μου ειναι!

Μα καλα θα χορτασω με μισο φλυτζανι ρυζι;

150γρ τονο;

2 φλυτζανια βραστη σαλατα

κ 1 κ.γ. λαδι;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οιμεεεεεεεεεεεεεεεε

πολυ πεινα σας λεω θα πεσει για να τα χασω τα ρημαδια τα κιλα...κ ολα ζυγυσμενα ..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

τι να κανω ομως ;;;;;;; θελω το παλιο μου σωμα πισωωωωωωωωωωωωωω τωρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να τους λανω τον κιμα.....να ξεσκατ....σω παλι τον μπεμπη μου κ ερχομαι!!!!!!!!!!!!

για βαλε να δουμε.

ξερετε τι γινεται, το φορεμα το πηρα χειμωνα με προοπτικη να γινει καλοκαιρι ο γαμος απο βουλγαρια πουχαμε παει ταξιδι, αλλα τοτε εκανε κρυο και επειτα εμεινα εγκυος και πηγαμε αλλον ενα χρονο και τωρα αλλον ενα.ε γκριζαρε το νυφικο οσο ναναι.και τοτε το πηρα αλλα δεν ειχα πολλες επιλογες ουτε δοκιμαδσα πολλα και του γουστου μου ειναι αλλο στυλ μου να πω την αληθεια.

αυτο που λες που μπορω να το δω?σε ποιο μαγαζι εννοω?

Ειναι στην Γλυφαδα ...διπλα απο το Οσκαρ το καφε....

λεγεται camora...! Αξιζει τον κοπο...

αλλα θα στο βαλω μετα φωτο να το δεις ...αν θα φαινεται καλα...θα το δεις κ φορεμενο απο την βαφτηση που θα βαλω φωτο.

αχ εγω να δειτε τι εχω κανει από το πρωι

εκανα κουσκουσάκι με λαχανικά για το μπεμπη

ελίτα ευχαριστωώωωωω :)

ποσα λεφτά θέλεις να δώσεις; το δικο μου το πήρα από τον Κωνσταντίνο είναι άσπρο φόρεμα και ειχε γυρω στο 1000ρικο (δες φωτος στο fb) τοσο απλό θέλεις; μαλλον όχι

δες και της πατερόνι

http://www.ritapateroni.gr/

μου φαινεται θα σε παω τελη σεπτεμβρη για να δουμε νυφικά τι λες;

i1lzp2.png

καλοφορετο, κουκλα θα εισαι.

του αντρα μου του αρεσε τοτε το νυφικο αλλα θα το ξαναβαλω γιατι το ματι του ειναι γερακισιο δεν του ξεφευγει τιποτα κι αν δεν του αρεσει θα το πει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...