Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί δεν της παίρνεις καλτσοπαπουτσάκια που αγκαλιάζουν καλύτερα το πόδι; Θα ταίριαζαν με το φόρεμα που της έχεις πάρει;

Εμένα πάλι που έχει μια πατούσα σαν Χόμπιτ, της πήρα κάτι μπαλαρίνες - γατούλες της Camper νούμερο 18, πολλή πλάκα! Τώρα δεν ξέρω αν ταιριάζουν απόλυτα με το φόρεμα, αλλά δε βαριέσαι... Επίσης θέλω να της βάλω κορδέλλα ή τσιμπιδάκι, αλλά έχει πέντε τρίχες, ρε γαμώτο!

που θα βρω???? το φόρεμά της είναι λευκό με εναν πουα φούξια φιογκο στη μέση alluette καταπληκτικό με φρουφρου απο τηνμεση + κατω..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!

Αχ βρε Κατερινακι, κατι δεν σε παει αυτες τις μερες..... Αντε περαστικα να ειναι...

Εμεις παλι δεν ηπιαμε το γαλα μας το πρωινο, 90γρ και αυτα με τρελο ζορι.... Ειμαι να σκασω....Τουλαχιστον ελπιζω να πεινασει και να φαει πιο ευκολα τα φρουτα ;)

Σημερα εχουμε και εμβολιο, ναδουμε τι θα μας πει για κιλα και για νεα φαγητα .... τι νεο θα εχει το μενου απο αυριο.. χιχιχι...

mYQbp2.png

Καλημερες!!!

Αχ βρε Κατερινακι, κατι δεν σε παει αυτες τις μερες..... Αντε περαστικα να ειναι...

Εμεις παλι δεν ηπιαμε το γαλα μας το πρωινο, 90γρ και αυτα με τρελο ζορι.... Ειμαι να σκασω....Τουλαχιστον ελπιζω να πεινασει και να φαει πιο ευκολα τα φρουτα ;)

Σημερα εχουμε και εμβολιο, ναδουμε τι θα μας πει για κιλα και για νεα φαγητα .... τι νεο θα εχει το μενου απο αυριο.. χιχιχι...

Γιώτα μην στεναχωριέσαι και εγχώνεσαι γιατί της το μεταδίδεις... τι να πώ κι εγώ που μέχρι τώρα δεν έτσωγε τις ποσότητες??? τώρα δειλά δειλά ξεκινάει αλλά το έχω πάρει απόφαση η κόρη μου είναι μοντελάκι χχχχχ τι να την κάνω???? όσο θέλει δεν γίνεται διαφορετικά!!!

Ποιο εμβόλιο θα κάνετε???

lX5Hp3.png

Θα κανουμε την επαναληψη του infanrix hexa.

Εχθες το βραδυ ηπιε στις εννια το γαλα της, εννιαμιση κοιμηθηκε και ξυπνησε σημερα δεκα παρα κατι.. ειναι δυνατον μετα απο τοοοοσες ωρες νηστικια να μην πειναει??? στα υπολοιπα γευματα δεν εχω προβλημα, αυτο το πρωινο μας παιδευει παντα... να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Θα κανουμε την επαναληψη του infanrix hexa.

Εχθες το βραδυ ηπιε στις εννια το γαλα της, εννιαμιση κοιμηθηκε και ξυπνησε σημερα δεκα παρα κατι.. ειναι δυνατον μετα απο τοοοοσες ωρες νηστικια να μην πειναει??? στα υπολοιπα γευματα δεν εχω προβλημα, αυτο το πρωινο μας παιδευει παντα... να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος ...

εισαι τυχερή που κοιμάται σερί τόσες ώρες!!!! το βράδυ πόσο ήπιε??? γιατί για να ξυπνήσει στις 10 σημαίνει ότι έφαγε καλά η κυρία.....

Την θηλάζεις ακόμα ε????

lX5Hp3.png

που θα βρω???? το φόρεμά της είναι λευκό με εναν πουα φούξια φιογκο στη μέση alluette καταπληκτικό με φρουφρου απο τηνμεση + κατω..

Τέλειο ακούγεται το φόρεμα και μια χαρά μου φαίνεται πως ταιριάζει το παπούτσι που σου λέω... Στο Alouette κάτι θα έχει φαντάζομαι, όπως και στο Benetton ή στο Lapin. Έχουν φέρει τα φθινοπωρινά - χειμωνιάτικα και θα έχεις επιλογές. Α, μπορεί και στο Mothercare, κάτι είχα δει κάποια στιγμή...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

κατερίνα αμάν βρε κορίτσι μου δε σας πάει αυτή η βδομάδα

πες στο άλκη ότι δεν τον μάλωσες επειδή δεν το κανε επίτηδες

βάπτιση;; μαλλιά και μακιγιάζ;;; α χα χα μπράβο έλενα

εγώ μόλις τελείωσα το ψήσιμο των μπισκότων και το απόγευμα θα ρθουν 2 φίλες να τα στολίσουμε

αύριο περιμένω κουμπάρους από αθήνα

τα πράγματα είναι όλα έτοιμα, το δώρο του νονού εστάλη ρέθυμνο με μεταφορική (ποδήλατο), το σπίτι σχετικά καθαρό (ένα σκούπισμα σφουγγάρισμα αύριο το πρωι μόνο)

εμείς έχουμε το αντίθετο πρόβλημα με το πόδι, έχω πάρει camper αγκαλιάς 19 και του ναι ίσα ίσα, επίσης μου χαν φερει κάλτσες με βεντούζες 18 και δεν του κάνουν και γλιστράει με τις κάλτσες και εκνευρίζεται

i1lzp2.png

εμείς δράμα, κοιμόμαστε 9 πλέον και ξυπνάμε και στις 3 και στις 7

παλιά κοιμόταν 10 και ξυπνούσε μόνο στις 4

βέβαια ξυπνάει τρώει 5 λεπτά και ξανά υπνο αμέσως αλλά πάλι...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

εισαι τυχερή που κοιμάται σερί τόσες ώρες!!!! το βράδυ πόσο ήπιε??? γιατί για να ξυπνήσει στις 10 σημαίνει ότι έφαγε καλά η κυρία.....

Την θηλάζεις ακόμα ε????

ναι την θηλαζω.

το βραδυ τρωει πολυ καλα γιαυτο και το παει σερι μεχρι το πρωι, η αληθεια ειναι πως εχει να με ξυπνησει νυχτα ουτε και εγω ξερω απο ποτε.. απο τον τριτο μηνα?

mYQbp2.png

ναι την θηλαζω.

το βραδυ τρωει πολυ καλα γιαυτο και το παει σερι μεχρι το πρωι, η αληθεια ειναι πως εχει να με ξυπνησει νυχτα ουτε και εγω ξερω απο ποτε.. απο τον τριτο μηνα?

Γι'αυτο σου λέω... μην μιλάς καθόλου! Η μπουμπού σου είναι άψογη. Όποτε θέλει θα φάει.

lX5Hp3.png

κατερίνα αμάν βρε κορίτσι μου δε σας πάει αυτή η βδομάδα

πες στο άλκη ότι δεν τον μάλωσες επειδή δεν το κανε επίτηδες

βάπτιση;; μαλλιά και μακιγιάζ;;; α χα χα μπράβο έλενα

Σοφούλα εσύ δεν εχεις κανονίσει κάτι ανάλογο???

Γιατί μετά την βάφτιση θα υπάρχουν + ντοκουμέντα!!!!!

lX5Hp3.png

Τέλειο ακούγεται το φόρεμα και μια χαρά μου φαίνεται πως ταιριάζει το παπούτσι που σου λέω... Στο Alouette κάτι θα έχει φαντάζομαι, όπως και στο Benetton ή στο Lapin. Έχουν φέρει τα φθινοπωρινά - χειμωνιάτικα και θα έχεις επιλογές. Α, μπορεί και στο Mothercare, κάτι είχα δει κάποια στιγμή...

θα πάω να κοιτάξω. πρέπει και το καλτσάκι / παπουτσάκι μας να έχει γούστο!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...