Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Oyf me epiase prokomara kai σιδερωσα οσα ρουχα ειχα αφησει ασιδερωτα.επιτελους τωρα μπορω να επαναπαφτω στις δαφνες μου.ουφ.Πολυ φανελακι σαλιαρα επεσε μιλαμε.Τελος τωρα μπορω να απολαυσω το σκ μου χωρις εγνοιες.Δεν εχω απλυτα ευτυχως.

Ραμονιτσα, εμεις παμε στις ανοιξης.Ημουν μεταξυ αυτου και του οακα τις νηρηιδες.Αλλα ενω ειπαν πως θα με επαιρνε τηλ η υπευθυνη δε με πηρε ποτε.Ετσι εκλεισα εκει που βρηκα και μας αρεσε κιολας.Εδω στου δημου, δεν ηθελα γιατι ειναι ανοιχτο και για αλλους λογους.Εκει ειναι οζον ισως γιαυτο σου μυριζει παραξενα.Θυμαμαι που ειχα ερθει γλυφαδα και οντως ηταν εντονη μυρωδια γιατι ηταν κλειστα ισως.Παντως ειναι απο τα περιποιημενα, και κυριως καθαρα.Επσης και εκει που παμε εμεις η πισινα ειναι αποκλειστικα για τα μωρα, τα πιο μεγαλα παιδια εχουν αλλη πισινα πανω οποτε ειναι καθαρα απο αυτη την αποψη.Και ειναι οζον επισης.Εμας ειναι μαξιμουμ 5 παιδακια στο γκρουπ αυστηρα, με τον γονιο του το καθενα, α και μας εχουν μουσικουλα χαλαρωτικη με παιδακια που γελανε και πλατσουριζουν.

Αυτα κοριτσακι ελπιζω να κανες ωραια επιλογη και να το ευχαριστηθειτε κι ο μπεμπακος κι εσυ.

Φιλακια τα λεμε αυριο κοριτσακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Όλες κοιμάστε ακόμα καλέ; Άντε, κάντε μου λίγη παρέα.

Βαφτιζόμαστε την Κυριακή. Κανένα μυστικό για να μην πάθει ο σκίουρος πανικό;

καλημεραααααααααααααααααααααααααα!!!!Να έχουμε όλες μας μια υπέροχη ημέραααααααααααααα...

Κατερίνα μου, αχ πιάστηκε η καρδιά μου όταν το διάβασα αυτό που έπαθες!!Πωπω τρομάρα που πήρε το παιδί καλά και το άλλο τί ανάισθητο, θα του είχα χώσει κανένα μπάτσο χαλαρά!-σε κάτι τέτοια αλλάζει ο χαρακτήρας μου εντελώς! Πωπω ήταν σαν να το έβλεπα όπως το είπες..αχ μανούλες τί τρομάρες παίρνουμε..και τα μικρούλια μας! Ελπίζω όλα καλά, ούτε σημαδάκι να μην σας μείνει..

ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 8!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!

Βέβαια κάναμε και την μεταμεσονύχτια βόλτα μας 3-4 αλλά χωρίς γάλα..!!

Ο Νικόλας σήμερα πό το πρωί που ξύπνησε ήταν μέσα στις γαλιφιές, σ΄αγαπώ μανούλα και τέτοια..χαχαχα...για να μην πάει στον παιδικό..τον ατιμούλη!!

Θα παραγγείλω σήμερα τις πεταλούδες και μετά θα πάρω τη μπουμπού και θα πάω από κομμωτήριο και μακιγιεζ να κανονίσω για την βάφτιση..σας είπα τελικά???10 Οκτωβρίου κλείσαμε!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα φιλεναδες!!!!

Κατερινακι ειναι οι μερες σου νομιζω.Σε καταλαβαινω απολυτα.Καθε μερα κανω τον σταυρο μου να ειναι καλα τα παιδακια μας και ολα τα παιδακια του κοσμου!

Αντε σιγα σιγα τελειωνετε ολες με τις βαπτισεις!Μονο εγω,η Ελιτα και Κατερινα μενουμε για του χρονου?Ειναι για να κανουμε εντυπωση!χαχαχα

Cate μου για να αποφυγεις ισως το κλαμα να προσεξει ο νονος/α μην βαλει λαδι κοντα στα ματακια του

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεερααααα!

Και ναι, περιμένω απο λεπτό σε λεπτό την ΔΕΗΗΗΗ!

Ήρθαν και οι κουμπάροι μου εχθές&φτιαξαμε όλο το σαλόνι, οπότε τώρα έχω να κάνω καλο καθάρισμα, και να βάλω τα σερβιτσια στα ντουλάπια! Αχ τι ωραια τελειωνω σιγά σιγά!

Βρε Κατερίνα περαστικά στον μικρουλι.. Αυτές τις μέρες δεν σε παει.. Κουράγιο μανααααα!

Cate μην αγχωνεσαι, μια χαρα θα είναι ο μικρός σου! Θα απολαύσει το μπανακι του το παιδι! Με το καλοοοοοοο!

Κορίτσια είδατε την τιμή του πετρελαίου;;;; Ευτυχώς έχω φόρμες του σκι!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα μανούλες .

Βρε Κατερινάκι τι επαθες ? Εγω τρομάζω και μονο στην ιδέα να μου χτυπήσει .

Ελπίζω να αργήσει να συμβεί , γιατί δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη να το αντιμετωπίσω .

Εχω ακούσει οτι δεν ειναι τοσο ευαίσθητα οσο νομίζουμε , αλλα .........

Και εγω αργω καλέ με την βάφτιση . Τιποτα δεν εχω ετοιμάσει ακόμη . Θα κάνω γαμοβάφτιση και εχει πολυ δουλειά .

Τα βάλατε τα μικρά στο πάτωμα για να μπουσουλίσουν ? Εμενα ησυχία δεν εχει στο διπλο . Πρέπει να την βάλω στο πάτωμα , πριν μου χτυπήσει . Αλλα ετσι οπως πέφτει και το πάτωμα φοβάμαι .

Σημερα της εδωσα μηλο-αχλαδι , αλλα ούτε αυτο της αρέσει . Με δυσκολία της δινω μερικες κουταλιες .

Καλημερα!!!

ευτυχως ειμαστε καλα , περασαμε ησυχο βραδυ βεβαια σηκωνομουνα καθε δυο ωρες και τον ξυπναγα αλλα ολα καλα , σημερα το μωρο μου τα εχει ξεχασει ολα και τραγουδαει απο την ωρα που ξυπνησε. Ιωαννα εγω εκεινη την ωρα δεν αντεδρασα προσπαθουσα να συνεφερω τον Αλκη ετσι κι αλλιως περπαταγαμε γυρισμενοι με πλατη και δεν ξερω αν επεσε πανω του επιτηδες η απλα του ξεφυγε αλλα μετα που ειδα το παιδι μου να εχει μελανιασει και αυτο που δεν ηταν μικρο 7-8 χρονων να γελαει, τωρα το σκεφτομαι καιμου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Ποτε δεν μαλωνω ξενα παιδακια αν γινει κατι στο παρκο , εαν δω κανενα επικινδυνο απλα απομακρυνω το δικο μου αλλα εχτες επρεπε να του πω καμια κουβεντα και δεν το εκανα δυστυχως γιατι ειχα παθει σοκ. Εντωμεταξυ μετα μου ελεγε ο Αλκης μαμα γιατι δεν το μαλωσες το παλιοπαιδο? Να παμε αυριο να το μαλωσεις πολυ!! Και σκεφτομαι μηπως ενιωσε ο δικος μου οτι δεν τον υπερασπιζομαι αφου δεν ειπα τιποτα:cry: Τελος παντων ευτυχως περασε και αυτο ενα μεγαλο καρουμπαλο μας εμεινε μονο να μας θυμιζει το χτυπημα.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!

Κυβέλη μου μαζί θα βαφτίσουμε τα μωράκια μας κι εμείς στις 12/9 ώρα 12 αλλά πολύ κοντά εκεί που μένουμε γιατι κι εμείς το βλέπουμε πιο χαλαρά...

απο στολισμό τα ψάχνω ακόμη + από τραπέζι σε πολύ λίγα άτομα μετά την βάφτιση..

εσείς την προηγούμενη μέρα???? δεν θα είσαστε κουρασμένοι???

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Κατερίνα, τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Τι αγωνία θα πέρασες όλο το βράδυ! Φαντάζομαι θα τον κανακέψεις σήμερα λίγο παραπάνω για να ξεχάσει τη χτεσινή του περιπέτεια!

Ούτε εμείς κοιμηθήκαμε καλά χτες βράδυ. Μας ξύπνησε η μικρή κατά τις 4 με μια κραυγή επειδή είχε δυσκοιλιότητα. Τις έκανα ασκησούλες με τα ποδαράκια της και κάπως ανακουφίστηκε. Αλλά τις τελευταίες μέρες κάνει πολύ σκληρά (ωραία περιγραφή πρωί πρωί!) Η βρωμομπανάνα θα φταίει. Της δίνω Kinderte για να ενυδατώνεται, γιατί δεν πίνει ούτε σκέτο χαμομήλι ούτε νερό. Πειράζει λέτε;

Επίσης, ο παιδίατρος μου είχε πει ότι σε περίπτωση δυσκοιλιότητας και για να αποφύγω τα δραστικά μέτρα (κλύσμα κλπ.), μπορώ να της βάζω με την άκρη του θερμόμετρου λίγο λάδι στο πωπό της. Αλλά τι, ελαιόλαδο ή το Frezuderm που της έχω για το μασάζ; Μην πάθει και καμιά αλλεργία, γιατί έχει και την τάση...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Κοριτσάκια το ποδαράκι μας είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα να μην της κάνουν πολλά παππουτσάκια... Τι να της πάρω για την βάφτιση????

Το 15-16 της είναι μεγάλο!!!!

Σας είπα ότι βαριέμαι τρελά???????????????????????????????????????????

lX5Hp3.png

Για τη βάφτιση τώρα:

Cate, κι εγώ το ίδιο άγχος έχω. Σκέφτομαι να πω στον παπά να μην της βουτήξει το κεφάλι, γιατί είχε κι αυτό το θέμα με την αναπνοή και το λαιμό της. Ελπίζω να μη στραβώσει και κάνει ακριβώς το αντίθετο. Κατά τα άλλα, δεν έχω ιδέα. Θα αυτοσχεδιάσω εκεί την ώρα.

Eleonora, δεν έχουμε άλλη επιλογή, γιατί έρχονται και κάποιοι πολύ στενοί φίλοι από εξωτερικό και θα μείνουν για πολύ λίγο Ελλάδα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είμαστε κατάκοποι την επομένη, δεν θα το ξημερώσουμε κιόλας! Επιπλέον, δε θέλω να δώσουμε στόχο τη μέρα της βάφτισης ότι τραπεζώνουμε κάποιους λίγους και τους υπόλοιπους όχι. Το λέω, γιατί κάποιοι φίλοι πήγαν να το κάνουν κάπως διακριτικά στη δική τους βάφτιση, αλλά και πάλι το κατάλαβαν κάποιοι που δεν είχαν προσκληθεί στο τραπέζι κι έγινε παρεξήγηση.

Εκτός από στολισμό, σου μένει τίποτα άλλο;

Για τη βάφτιση τώρα:

Cate, κι εγώ το ίδιο άγχος έχω. Σκέφτομαι να πω στον παπά να μην της βουτήξει το κεφάλι, γιατί είχε κι αυτό το θέμα με την αναπνοή και το λαιμό της. Ελπίζω να μη στραβώσει και κάνει ακριβώς το αντίθετο. Κατά τα άλλα, δεν έχω ιδέα. Θα αυτοσχεδιάσω εκεί την ώρα.

Eleonora, δεν έχουμε άλλη επιλογή, γιατί έρχονται και κάποιοι πολύ στενοί φίλοι από εξωτερικό και θα μείνουν για πολύ λίγο Ελλάδα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είμαστε κατάκοποι την επομένη, δεν θα το ξημερώσουμε κιόλας! Επιπλέον, δε θέλω να δώσουμε στόχο τη μέρα της βάφτισης ότι τραπεζώνουμε κάποιους λίγους και τους υπόλοιπους όχι. Το λέω, γιατί κάποιοι φίλοι πήγαν να το κάνουν κάπως διακριτικά στη δική τους βάφτιση, αλλά και πάλι το κατάλαβαν κάποιοι που δεν είχαν προσκληθεί στο τραπέζι κι έγινε παρεξήγηση.

Εκτός από στολισμό, σου μένει τίποτα άλλο;

Ναι ναι καταλαβαίνω.... κι εμείς έτσι γιατί οι κουμπάροι μας θα ερθουν από Φλώρινα οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι.. αλλά θέμα παρεξήγησης δεν τίθεται μακάρι να μπορούμε να τους τραπεζώσουμε όλους.... τώρα αύριο θα πάμε από Χαιδάρι να δούμε που θα κλείσουμε για φαγητό ή κάπου αλλού κοντα μας... δεν θέλω να ταλαιπωρήσω άλλο την μπεμπούλα μου..

Μετά δεν μένει κάτι άλλο όλα τα άλλα μλλια+μακιγιαζ τα έχω κλείσει..

lX5Hp3.png

Κοριτσάκια το ποδαράκι μας είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα να μην της κάνουν πολλά παππουτσάκια... Τι να της πάρω για την βάφτιση????

Το 15-16 της είναι μεγάλο!!!!

Γιατί δεν της παίρνεις καλτσοπαπουτσάκια που αγκαλιάζουν καλύτερα το πόδι; Θα ταίριαζαν με το φόρεμα που της έχεις πάρει;

Εμένα πάλι που έχει μια πατούσα σαν Χόμπιτ, της πήρα κάτι μπαλαρίνες - γατούλες της Camper νούμερο 18, πολλή πλάκα! Τώρα δεν ξέρω αν ταιριάζουν απόλυτα με το φόρεμα, αλλά δε βαριέσαι... Επίσης θέλω να της βάλω κορδέλλα ή τσιμπιδάκι, αλλά έχει πέντε τρίχες, ρε γαμώτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...