Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε οχι μποτες τα παντοφλακια?http://www.kiwi-sheepskins.com/detail.asp?product_id=FW009

αυτα για το σπιτι για τα πρωτα τους βηματα.θα παρω οταν αρχισουν να περπατανε.γιατι εχουμε κρυο εδω πανω φιλεναδα, καμοια σχεση με πειραια.ασε που εχει παλια αλουμινια το σπιτι και μπαζει μπρρρρρ!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

τι κανετε μανουλες??

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου , ειχαμε παει στο παρκο και χτυπησε ασχημα ο Αλκης μου στο κεφαλι οπως περπατουσαμε ηρθε απο πισω μας ενα ποδηλατο και το τιμονι του βρηκε στο κεφαλακι του μικρου. Το χειροτερο ειναι οτι τρομαξε τοσο πολυ ετσι στα ξαφνικα που του ηρθε απο πισω, που μελανιασε απο το κλαμα το παιδακι μου και το χτυυπαγα να συνελθει και να παρει αναπνοη. Ειμαι χαλια τσαντιστηκα και με το παιδι με το ποδηλατο που ηταν μεγαλυτερο αρκετα και ειδε τι εγινε και αντι να πει συγγνωμη γελαγε:-( Με περιμενει μεγαο βραδυ πρεπει να τον ξυπναω ανα δυωρο για να βεβαιωθω οτι ειναι καλα..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

τι κανετε μανουλες??

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου , ειχαμε παει στο παρκο και χτυπησε ασχημα ο Αλκης μου στο κεφαλι οπως περπατουσαμε ηρθε απο πισω μας ενα ποδηλατο και το τιμονι του βρηκε στο κεφαλακι του μικρου. Το χειροτερο ειναι οτι τρομαξε τοσο πολυ ετσι στα ξαφνικα που του ηρθε απο πισω, που μελανιασε απο το κλαμα το παιδακι μου και το χτυυπαγα να συνελθει και να παρει αναπνοη. Ειμαι χαλια τσαντιστηκα και με το παιδι με το ποδηλατο που ηταν μεγαλυτερο αρκετα και ειδε τι εγινε και αντι να πει συγγνωμη γελαγε:-( Με περιμενει μεγαο βραδυ πρεπει να τον ξυπναω ανα δυωρο για να βεβαιωθω οτι ειναι καλα..

Άχου μωρέ το αγοράκι μου. Δεν θα είναι τίποτα, δεν παθαίνουν εύκολα τα παιδάκια διάσειση, απλά θα είναι δύσκολο το βράδυ σας με τα ξυπνήματα. Χαζομάρα.

Διαφημίσεις

Παω να σας διαβασω..ειναι κ πολλααααααααααα!!!!!!!!!!!

ταυτοχρον κουναω κ τον μπεμπη για να κοιμηθει...

Κατι πηρε το ματι μου για Γλυφαδα συναντηση;;;;;;;;;;;; ναιαιαιαιαιια!!!!!!!!!!!!!!

ελατε..ελατε κ απο εδω να σας ξαναδω....

Πηγαμε στο Γοργονες κ μαγκες κ καναμε την πρωτη μας βουτιτσα κ πολυ το ευχαριστηθηκε..ολο γελαγε....κ χτυπαγε ποδαρκια κ χερακια...πολυ καλα ειναι...ευχαριστω πολυ Ελιτα κ Καρδουλα..

Γιωτα..ελα..ελα...ελα να κανουμε κ παρεα..θα δεις ειναι πολυ καλα!

Βεβαια για να πω την αληθεια θελω να παω κ εδω στο ΕΚΓ για να δω τι παιζει, γιατι αργοτερα θελω να τον γραψω εδω στην ομαδα κολυμβησης , κ αν του αρεσει να ασχοληθει με το σπορ, γιατι βλεπω οτι τρελλαινεται με το νερο,οταν τον οαω να τον πλυνω κ βλεπει την μπανιερα του χτυπιεται ολοκληρος απο την χαρα του!

Λοιπον παω να δδιαβασω....

ποποοοο πιαστηκε το ποδι μου να κουναω..!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κατερινα περαστικα στο κεφαλακι, δεν πιστευω ναναι κατι σοβαρο.κουραγιο.Αμαν γκαντεμια και αυτη.Ο καημενουλης θα τρομαξε τελικα.

Ραμον πηγες τελικα?Δεν ειναι ακριβουτσικα,?αυτο ελγα σημερα.Αλλα ειναι καλα ειναι ομορφος χωρος.Σου εβαλα και ενα λινκ στο φορουμ να διαβασεις τι λενε και για το κολυμβητηριο της γλυφαδας αλλες μανουλες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ουφ τωρα τελειωσα να σας διαβαζω....

αντε να θυμηθω τωρα στην καθεμια να απαντησω...:oops:

Κυβελη καλως ηρθες κοριτσακι..με το καλο να γινει η βαφτηση σας!:D

Ποπο κατερινακι με το παιδι.... καλα θα ειναι μην ανυσηχεις...κοιτα τον ομως κ το βραδακυ..

Ελιτα μου ναι..καλο ειναι, αν κ στις φωτο φαινεται πολυ καλυτερο, το βσικο ειναι οτι ειναι καθρο..εμενα αυτο με απσχολει...

ειναι 85 τον μηνα κ 30 η εγγραφη..εγω πηρα προς το παρον με τον μηνα για να δω κιολας την συμπεριφορα του μωρος, που ηταν αψογη, αλλα κ οτι θελω να δω της Γλυφαδας, γιατι κ ειναι διπλα ακριβως απο το σπιτι μου με το καροτσι παω, κ για να τον γραψω κ στην ομαδα...θα δω

ναι το ειδα το λινκ..ευχαριστω πολυ ρε συ Ελιτακι για τον χρονο σου!!

Δεν ελεγαν κατι για της Γλυφαδας πιοπολυ ερωτησεις κ πληροφοριες τιμων κ τετοια αν θυμαμαι καλα..γιατι κουναγα κ το καροτσι ταυτοχρονα...

εσυ που τα πας;

να σε ρωτησω κατι; η πισινα εχει καπως μια μυρωδια κ σε εσας; τα μωρα ποσα ειναι;

εμας σε καθε προγραμμα ειπε οτι θα ειναι 7 παιδια με τις μαμαδες τους.

ααα...κ τωρα που ειναι μικρα ειναι σαρδελακια, κ μετα μπαρμπουνακια..χαχαχαχα

Αχ μαμα Ελιτα εφυγες;;;;;; δεν σε προλαβα!:(

καλε μην αγχωνεστε για τα χειμωνιατικα ρουχα..σιγα σιγα θα τα παρετε..

κ εμενα στην βαφτηση μου φερανε πολλα κ αρκετα απο αυτα τα αλλαξα γιατι ηταν μικρα...ετσι αρχισα να παιρνω κ εγω...

μαμικουλ μην παρεις πολυ χοντρα ρουχα για μεσα στο σπιτι γιατι οσοσ ναναι εχουμε καλοριφερ, κ αυτα ζεσταινονται ευκολα, κινουνται κ πολυ κιλας, εγω πηρα σχετικα ψιλες φορμες για μεσα, κ πιο χοντρες για εξω....επι το πλιστον πιο πολυ φορμες πηρα για να ειναι πιο ανετος, κα λιγα καλα ρουχαλακια..επισης μπλουζες καλοκαιρινες που ακομα θ του κανουν κ περιπου ολο τον χειμωνα( του τα παιρνω αρκετα πιο μεγαλα τα ρουχαλακια ..οχι ομως κ τσουβαλια) για να μην πανε χαμενες γιατι ειναι καλες θα του τις φοραω με ενα μακρυμανικο μπλουζακι απο μεσα κ απο πανω την κοντομανικι..χαχα θα ειναι κ τρεντι το αγορακι μου...

Κοριτσαι λετε για το next ..menei o mpampaς μου Αγγλια κ μου εχει φερνει καποια ρουχαλακια απο εκει....εχουν οντως πολυ καλη ποιοτητα...κ ειναι κ πολυ γουστοζικα, σε αντιθεση με τα mothercare προσωπικα τα ρουχα τουε δεν μου αρεσουν, εγω του παιρνω απο τα Lapin κ Allouete τις περισσοτρες φορες κ ειναι πολυ καλα...κ τα benneton εχουν ωραια ρουχαλακια κ επισης τα marasil...εχουν πολυ καλες ποιοτητες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...