Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κυβελη και εγω λεω πως δεν θα εχεις προβλημα... ειπαμε κανει ναζακια ο καιρος σιγουρα θα επανελθει....

που κανεις την βαφτιση? μην μου πεις καμια πεντελη , για εκει δεν παιρνω ορκο!! χιχι

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

σιγα βρε εδω και χειμωνας ναναι παλι κοντομανικα φορεματα φοραμε.εδω στον πολιτικο εγω φλεβαρη μηνα αμανικο φοραγα και ολα μου τα φορεματα αμανικα ειναι.υπαρχει καλο φορεμα με μανικι?χιχιχ!!!!!ειναι θαραλλεεες οι γυναικες, μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος

PN8Qp2.png

csXep2.png

και ειδα καιρό συννεφιά λεει :(

εχουμε και επετειο την κυριακη παρηγγειλα τουρτιτσα με ενα κιτρινο ποστ-ιτ και πάνω θα γραφει χρόνια πολλά

(κολλούσαμε πολλά ποστ-ιτ παλιαααααααααααα ο ένας στον άλλο....με γλυκόλογα.......παλιάααααααααααααα)

i1lzp2.png

περισυ τελη οκτωβρη παντρευτηκε ο αδερφος μου σε ενα ορεινο χωριο της τριπολης... φορουσαμε τιραντα και σκασαμε...

δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη πια στον καιρο...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...