Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια καλημερα.Σημερα κοιμηθηκαν απο τις 11μιση εως τις 1.Με μια σταση για γαλα μονο.

Παρος και Ολγα θελω κι εγω να παραγγειλουμε μαζι.Ποια θα μου πει?Τι πρεπει να κανω?

Kyveli καλως ηρθες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιλβη δες και http://www.monsoon.co.uk/

http://www.monsoon.co.uk/Baby-Girl-0-3-Years/Baby-Flower-Girl/icat/babygirlbridesmaid?curpage=1

εχει και στη θεσσαλονικη, αντε ελατε για ψώνια να σας δούμε

Καλά τέλειο!!!!Που το βρήκες;;;;Εχει στη Θεσσαλονίκη;Ερχομαι .Το δεύτερο φορεματάκι με το γουνάκι τέλειο;;Αυτο δεν είναι πολύ ωραίο για να την πάω στημν εκκλησία;

mz6Up2.png

Πού είναι αυτό στην Άνω Γλυφάδα βρε Ελίτα, γιατί ένα που έχουμε εδώ κοντά στο Μπραχάμι δε μου γέμισε το μάτι. Έχουν λέει μωράκια μόνο από ενός έτους και πάνω, και δεν εγγυόνται για τόσο μικρό και τέτοια. Άσε που μου φάνηκε στενό και βρώμικο.

Κι εγώ δεν έχω τίποτα. Ούτε φορμάκι, λέμε, δεν του κάνουν τα παλιά γιατί τότε ήταν 57 πόντους και τώρα 67. Ως το τρίμηνο φορούσαμε το μέγεθος νεογέννητο στα μαδερκερ. Τώρα φοράμε το 9-12. Αλλά περιμένω τη βάφτιση την Κυριακή. Σας είπα πως βαφτιζόμαστε. Είναι όλα πολύ όμορφα τελικά. Τα χαζεύω..... Θα σας βάλω φωτο.

Αχ κι εσεις???

Εμεις την άλλη Κυριακη βαφτιζόμαστε!!!!!

Αύριο παίρνουμε τα βαφτιστικά μας!!!!!

Από στολισμό να σε ρωτήσω τι έκανες????

lX5Hp3.png

Από ρουχα κι εγώ ελάχιστα έχω...

Την βάφτιση περιμένω να παρω χχχχχχ

Από στολισμό τι θα κανετε ρε κορίτσια ??

ψάχνω για μπαλόνια ξέρετε κανένα ??? κοντά στο Πειραιά μένω!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σήμερα η κορούλα μου ξύπνησε μετά από πολύυυυυυυυυυυυυ καιρό στις 06:30 για γάλα!!!

Ωχ ξύπνησε μόλις, πάω να την πάρω και θα τα πούμε μετά!!

Ιωάννα μου κι εμένα αυτές τις μέρες που χτυπάει τα 200 μλ γάλα είναι πιο ήρεμη την νύχτα και ξυπνάει 6 και κάτι.. καλό ε??? δεν το πιστεύω ... μεγαλώνουν μωρε τα σκατάκια μου!!!

lX5Hp3.png

Πλήρης αποτυχία το τίκερ! Μου βγάζει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο, γιατί άραγε;

Τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ άλλο προς το παρόν...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για την πολύ ζεστή υποδοχή. Ήδη με κάνατε να νιώσω άνετα!

Κατά τα άλλα, ρούχα δεν έχω ούτε εγώ τίποτα. Ψώνισα αρκετά στις εκπτώσεις με 50 και 70% για του χρόνου το καλοκαίρι, αλλά για χειμώνα περιμένω κι εγώ τη βάφτιση σε 10 μέρες, να δω τι δώρα θα έχουμε. Στο μεταξύ, συμβαίνει το εξής παράδοξο: σε άλλες μάρκες π.χ. benetton της παίρνω ρούχα μεγαλύτερα από την ηλικία της και στα κορμάκια του mothercare φοράει ακόμα το 0-3!!! Και δεν είναι και κανένα μικρό μωρό, 7.860 και 68 εκατοστά πριν μια βδομάδα!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Όσες βαφτίσατε ή βαφτίζετε σύντομα, τι έχετε κάνει με το ζήτημα δεξίωση, τραπέζι και τα συναφή; Εμείς αποφασίσαμε να μην κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο, εκτός από το κλασικό παγωτάκι έξω από την εκκλησία και ένα τραπέζι το προηγούμενο βράδυ για 10 - 15 άτομα, κολλητούς φίλους κι αδέρφια, ούτε καν γονείς. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε καταλήξει που θα κάνουμε αυτό το τραπέζι, αυτές τις μέρες θα το ψάξω και θα κλείσω κάπου...

Επίσης, ούτε από στολισμό θα κάνουμε τίποτα! Γενικά, την έχουμε δει πολύ χαλαρά την υπόθεση βάφτιση, δεν σκοπεύουμε να την κάνουμε μεγάλο event!

Ναι Κυβέλη αυτό συμβαίνει. Γι αυτό να ψωνίζεις πάντα με βάση το ύψος του μωρού, άλλοι έχουν το 6-9 μηνών μέχρι 68 εκ και άλλοι μέχρι 74 εκ!.Εγώ πάω πάντα με βάση το ύψος..

Αχ τα Monsoon είναι τέλεια...βρε κορίτσια, δλδ συμπληρώνω την αίτηση με τα links από τα ρούχα που θέλω και την στέλνω? Για εξηγήστε μας λίγο την διαδικασία οεο!!

Ο Νικόλας σουπερ πέρασε στον παιδικό, μου είπαν ότι μας αναζητούσε σε κάποιες φάσεις- παιδάκι μου!!!!- αλλά κατά τα άλλα μια χαρά, με το που ήρθε πήγε για ύπνο κατευθείαν!!

Παρήγγειλά τις κορδέλες να αρχίσω να φτιάχνω καμμιά μπομπό και θέλω την άποψη σας! Για διακοσμητική πεταλουδίτσα στην μπομπο, να πάρω μεταλλική με 0.35 ή υφασμάτινες με 0.11 ???? Να πάρω μονόγραμμα να βάλω πάνω στη μπομπό ή δεν πάει? Να βάλω καρτελάκι με το όνομα και την ημερομηνία??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

αυτο ακριβως Ιωαννα μου.Θα αντιγραψεις στην φορμα τους τα λινκ του καθε ρουχου και διπλα το νουμερο.Θα τα σειλεις και η κοπελα θα σου πει ποσο κοστιζουν.Μου ειχε πει σε ενα μειλ που τις ειχα στειλει για διευκρυνησεις οτι μπορει πηγαινοντας στο καταστημα να τα βρει σε προσφορα.Οποτε μπορει να μας ερθει και σθηνοτερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Παρήγγειλά τις κορδέλες να αρχίσω να φτιάχνω καμμιά μπομπό και θέλω την άποψη σας! Για διακοσμητική πεταλουδίτσα στην μπομπο, να πάρω μεταλλική με 0.35 ή υφασμάτινες με 0.11 ???? Να πάρω μονόγραμμα να βάλω πάνω στη μπομπό ή δεν πάει? Να βάλω καρτελάκι με το όνομα και την ημερομηνία??

γνωμη μου να βαλεις ενα απ'ολα για να μην ειναι φορτωμενη

Για την πεταλουδίτσα μου αρεσει περισσότερο η μεταλλικη ετσι οπως το σκεφτομαι αλλα αμα αυτα τα 20 λεπτα διαφορα αν ειναι παρα πολλες κανει την διαφορα.Δεν εχεις καμια φωτο να δουμε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μπράβο, Ιωάννα, που θα τις φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες! Είστε πολλές χρυσοχέρες μαζεμένες εδώ! Μου πέρασε κι εμένα η σκέψη κάποια στιγμή, αλλά το ξεπέρασα! Όλες οι ιδέες μου ήταν ή πανάκριβες ή αδύνατο να υλοποιηθούν! Άσε για το χρόνο και την υπομονή που θα χρειαζόταν το όλο εγχείρημα! Οπότε το εγκατέλειψα και τις πήρα έτοιμες... Όταν έχω φωτο θα σας βάλω...

Εσύ, Ιωάννα, τι θα φτιάξεις; Έχεις φωτο από τις πεταλούδες; Πάντως, χωρίς να έχω δει καμία από τις δύο, θα διάλεγα τη μεταλλική, ειδικά αν μπορεί να φορεθεί και σαν μενταγιόν με ένα δερματάκι μετά. Αν βέβαια δεν σου ανεβάζει το κόστος πολύ... Κατά τα άλλα, δεν θα έβαζα ούτε καρτελάκι ούτε μονόγραμμα. Όσο πιο απλή τόσο πιο καλή η μπομπονιέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...