Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα παλεύω με τα τικεράκια και προσπαθώ να βγάλω άκρη...

Λοιπόν, μένω Αθήνα κι η μπουμπού είναι το πρώτο μας παιδάκι. Μας ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να έρθει, αλλά χαλάλι της, γιατί είναι μια σκέτη γλύκα (κι άλλη κουκουβάγια στην παρέα!) Την περασμένη βδομάδα γυρίσαμε από διακοπές - της κολάσεως, γιατί η μικρή έχει εδώ κι ένα μήνα το λαιμό της (βραχνάδα, μύξες και τα συναφή) κι εγώ ήμουν σε ζωντανή σύνδεση με τον παιδίατρο. Τώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται, αλλά εγώ εξακολουθώ να ξυπνάω τη νύχτα για να την τσεκάρω... Και παράλληλα, ετοιμαζόμαστε, γιατί την άλλη Κυριακή βαφτιζόμαστε!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Σύνδεση ρε γμτ! Και της είπα να το βάλει επείγον.. Όχι τπτ άλλο, αν δεν έρθουν αύριο παει για Δευτέρα.. Και δεν μπορώ το πήγαινε ελα στην μαμά μου.. Πάω να πάρω τηλ αυτήν που με εξυπηρέτησε εχθές!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κι από μας!Καλά έχω τρελλαθεί με αυτο το λινκ που βάλατε με ρούχα next τι ωραία που είναι πως θα παραγγείλω ;Καλα εκείνα τα καλσόν με τα φορεματάκια όλα τα λεφτά τα θέλω όλα!!!!Και επειδή η βάφτιση της μπέμπας θα γίνει με τον γάμο μας 12 Δεκεμβρίου λέω να της πάρω ένα άσπρο γουνάκι για την εκκλησία με ένα λευκό φορεματάκι πείτε κι αλλα site που ψωνίζετε κι έχουν και καλά ρούχα ...

Πάρος μην τους αφήνεις να έρθουν μόνοι τους πάρε τη και φώναξε αλλιώς δεν γίνετε με τίποτα πε έχω δυο πολύ μικρά παιδιά και δεν μπορώ να περιμένω άλλο να γίνει σήμερα,,,,η ξαδέρφη μου ετσι έκανε αλλιώς ακόμα θα περίμενε.

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Σιλβη δες εδώ! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1683333#post1683333 έχει όλα τα online shops!

Πηρα τηλέφωνο! Μου είπε αν δεν έρθουν σήμερα το απόγευμα, θα έρθουν αύριο το πρωί! Α μου είπε επίσης ότι αυτοί δουλεύουν και Σάββατο! Πάλι καλα μπας και τελειώσει η ταλαιπωρία μου! Α δεν σας είπα επειδή βρήκα την αγγελία μέσω μεσιτικου γραφείου, θα δώσω και εκεί ενα 1000αρικο! Ελεοοοοος!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

κοριτσακια, γεια σας!!!!! δεν σας προλαβαινω..... σας διαβαζω επι τροχαδην γιατι ειναι δυσκολο με ολα τα παιδια σπιτι και δουλεια.... καλως μας ηρθαν οι καινουριες, ευχες για τα νεοφωτιστα και οσες βαπτιζεστε τωρα με το καλο!!!!! επισης λυπηθηκα για τα ασχημα νεα που διαβασα.... και Νατασα, ο γιος σου ειναι πολυ δυνατος και θα ξεπερναει καθε δυσκολια, ειναι κουκλος παντως.... βασικα ολα τα μωρακια που ειδα σε φωτο ειναι τελεια!!!!! Η Αγαπη εχει γινει απιαστη στο μπουσουλημα, δεν την προφταινω..... προσπαθω να την περιοριζω στο σαλονι αλλα .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...