Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ραμονιτσα εκει ηταν να πααω για ακουα για εγκυους που ειχε αλλα δε μας αφησε τοτε ο γιατρος.Παντως ειχα δει μαθημα με μωρακια και ηταν πολυ ωραια ειναι στην Ανω Γλυφαδα παντως και ειναι πισινα με οζον.Επειδη τοχα ψαξει πολυ το θεμα.Παντως δεν ξερω η τιμη αλλα να ξερεις πως εδω πανω δινουμε 50 ευρω το μηνα για το καθε παιδι.για δυο φορες τη βδομαδα, τοσο ειναι στα περισσοτερα να ξερεις.Καρδουλα εσεις εκει στην κυπρο ποσο δινετε?τΑ ΚΑΚΑΚια και τσισακια πανε στην ειδικη πανα.αν και εμενα δεν εχουν κανει ποτε στο νερο δεν ετυχε.

Kardoula οι huggies δεν υπαρχουν Ελλαδα, αλλα εγω ειχα παρει 4 πακετα απο την Αμερικη τοτε πουχα παραγγειλει.και ειναι πολυ καλυτερες απο τις λιμπερο by far.Κολυμβητης o prigkipakoσ ε?

Ti boytia kanate?Apo katv poy to krata? ;h splatw apo panv?Εμεις την απλη που το κρατας την εχουμε κανει με τις οδηγειες της mummycool.Kai μαλιστα οχι μια αλλα πολλες φορες.

Πού είναι αυτό στην Άνω Γλυφάδα βρε Ελίτα, γιατί ένα που έχουμε εδώ κοντά στο Μπραχάμι δε μου γέμισε το μάτι. Έχουν λέει μωράκια μόνο από ενός έτους και πάνω, και δεν εγγυόνται για τόσο μικρό και τέτοια. Άσε που μου φάνηκε στενό και βρώμικο.

ραμονίτσα με άγχωσες κι έβγαλα τα χειμωνιάτικα να δω τι έχω...βασικά με ρωτάνε και τι θέλω για τη βάφτιση δώρο και δεν ξέρω...πάντως ρούχα δε θέλω, βασικά γιατί βαριέμαι να τα αλλάζω και έτσι λέω άσχετα

2 φίλες μας φέραν χαλί και άλλες 2 ένα ξύλινο αλογάκι αλλά για μωρό είναι σαν καθισματάκι

τι ρούχα θα φοράμε το χειμώνα; οκ για έξω αλλάγια μέσα στο σπίτι φορμάκια ή φορμες; έχω μερικά ολόσωμα για ύπνο οκ, ουφ μπερδεύτηκα

έχω χάσει ήδη τη μπάλα με τα ρούχα, εντωμεταξύ παλιά φορούσε πολύ μεγαλυτερα νούμερα από την ηλικία του ενώ τώρα είναι στα κανονικά ο τσιλιβήθρας

Κι εγώ δεν έχω τίποτα. Ούτε φορμάκι, λέμε, δεν του κάνουν τα παλιά γιατί τότε ήταν 57 πόντους και τώρα 67. Ως το τρίμηνο φορούσαμε το μέγεθος νεογέννητο στα μαδερκερ. Τώρα φοράμε το 9-12. Αλλά περιμένω τη βάφτιση την Κυριακή. Σας είπα πως βαφτιζόμαστε. Είναι όλα πολύ όμορφα τελικά. Τα χαζεύω..... Θα σας βάλω φωτο.

καλημεραααα!!

Χειμωνιασε ή μου φαινεται?

Απο κει που αναβα κλιματιστικο κοιμηθηκαμε ξαφνικα χωρις,με κλειστο παραθυρο και με σεντονι μπρρρρρρ

cate μου χαιρομαι που σε ενθάρρυνε στον θηλασμο.Ημουν σιγουρη γι'αυτο σου ειπα να πας

Εμενα με παρότρυνε να τους δωσω έστω και 10γρ απο το δικο μου μεχρι να μην εχω σταγόνα

Σιλβη μου η κορακλα σου σουπερ!!Αλλα και το πεδιλακι αλλο πραγμα!

Αντε ρε κοριτσια κανονιστε προς τα εδω μια συναντηση!Οχι ολο βόρεια

Η αλήθεια είναι πως ήταν κάπως βιαστικός γιατί ήταν φίσκα το ιατρείο. Περιμέναμε πάνω από μια ώρα. Αλλά δεν το συζητά καν για συμπλήρωμα. Λέω να τον φέρνω σπίτι, γιατί το ιατρείο του δεν παλεύεται.....

Ναι, ναι, εδώ κοντά μας. Θέλω κι εγώ να σας γνωρίσω βρε κορίτσια. Αφού λυπάμαι, που δεν περάσαμε και τις εγκυμοσύνες μας "μαζί". Η Κλείώ ξέρει, το καφέ του Μαρτίου είναι νεκρό....

χαχα και γω το ιδιο εκανα Ναταλια και τωρα πρεπει να βγαλω πραγματα.Βεβαια θα παρω για ολο το χειμωνα

http://www.next.co.uk

Cate μου μπορει να εχεται και στο σπιτι.Εχει κενο ολο το μεσημερι που φευγει απο το μαιευτηριο μεχρι να παει στο ιατρειο.Απλα εγω καθε φορα που θα παω και ειμαστε απο τα πιο μικρα λεω στην Ελσα οτι δεν μπορω να αργυσω γιατι πρεπει να φανε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα!!!

με αγχωσατε ουτε εμεις εχουμε τιποτα χειμερινο , προχθες μονο που της πηρα 2 φορμουλες βελουτε στο ζαρα , κατι παππουτσακια και ενα μακρυμανικο κατα τα αλλα απο τα περσινα δεν μας κανει τιποτα.Επισης θελω και για τον Αλκη , να σας πω εγω τι κανω καθε σεζον παω ζαρα και h&m και παιρνω πολλα φορμουλες , μπουζακια κλπ για το σπιτι παιρνω για ολη την σεζον και μετα παιρνω και 2-3 καλα για οταν πηγαινουμε εξω απο αλλα μαγαζια.

Και εγω ειμαι μεσα για την συναντηση οπου θελετε, παμε προς Νοτια να γνωρισουμε και τα αλλα κοριτσαι που μπορουν προς τα εκει. Θα μπορουσαμε πχ να κανονισουμε καπου στην Γλυφαδα. Τι λετε?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι...

Ο Νικόλας μου πάλι κλαίει στον παιδικό...αχου μωρέ το παιδάκι μου, καλά τόσο απροσάρμοστος θα είναι??Να πώ πως είναι και σε καινούργιο περιβάλλον...τί να πώ..ελπίζω σε λίγες ημέρες να συνηθίσει. Εντωμεταξύ ξυπνάει στον ύπνο του το βράδυ και λέει "δεν θέλω, μανούλα!" αχ τί θα τον κάνω?? Βλέπω να με παίρνουν τηλ σε καμμιά ώρα..μόλις δώσω την κρέμα της μπέμπας κατά τις 10 θα τους πάρω να δώ τί γίνεται..

Χθές δεν της έδωσα φαγητό και βλέπω τα σπιθουράκια να είναι πιο ήπια..να είναι αλλεργία τελικά? Θα την παρακολουθήσω και αν είναι θα την πάω αύριο στη γιατρό να μου φύγει η ιδέα..δεν θα της δώσω ούτε και σήμερα φαγητό..ή θα της φτιάξω μόνο πατάτα καρότο..ο άντρας μου λέει πως είναι από τα σάλια..θα δούμε...

Καλέ το μοδερκεαρ το αγγλικό στέλνει Ελλάδα??Από πού ψωνίζετε εσείς? Πείτε και σε εμάς!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Χειμερινά έχουμε 2 μπλούζες και 2 κολάν ;) του Νικόλα έχω και από πέρσι, έχει πάρει ύψος και όχι βάρος και έτσι του κάνουν...

Και εγώ θέλω να πάω ζαρα να πάρω της μπεμπούς, αν την στείλω και παιδικό ένας λόγος παραπάνω...στα πρεναταλ όταν ήμουν Αθήνα είχαν κάτι φοβερές εκπτώσεις τύπου 80% αλλά δεν είχε στο νούμερο μας πολλά...θα πάω και στα dpam έχουν καλές τιμές..

Ιωαννακι απο Σαλοπετα.Ειναι μια κοπελα η οποια αναλαμβανει να σου κανει τις αγορες απο Αγγλια με καποια προμηθεια και στα στελνει.Ειναι δοκιμασμενο

http://bambam.yokaboo.com/pages/personal-shopper-service-1/

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα.... καλε μην αγχωνεστε με τον καιρο... ναζια κανει.... σε δυο - τρεις μερες παλι ζεστη θα βαλει!!

Παντως και εγω δε εχω ρουχα ρε γμτ και εμας αργει και η βαφτιση!!! την ανοιξη με μια αλλαγη δωρου ειχα παρει δυο ολοσωμα φορμακια σε εποχιακο υφασμα που υποτιθεται ηταν για μωρα 9 μηνων και τωρα της ειναι ισα - ισα... με βλεπω το Σαββατο για Ζαρα....

mYQbp2.png

Ξέθαψα και εγώ κάτι ρουχάκια που της είχα πάρει από το Ζαρα για 9-12..τζίφος!!Της είναι ίσα- ίσα...γμτ γι αυτό δεν παίρνω ποτέ μεγαλύτερα, πάντα πέφτω έξω στα μεγέθη.

Και δώρα όταν πάω παίρνω 1 νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράει το μωρό..θυμάμαι στον Νικόλα, του είχαν φέρει δώρο από το Lapin ένα δερμάτινο μπουφανάκι τύπου τοπ γκαν, πολύ ωραίο, του το έφεραν όταν ήταν 7 μηνών και ήταν για 1 έτους..του το φόρεσα και ήταν μεγαλούτσικο, μου λέγανε όλοι μια χαρά είναι και του χρόνου το χειμώνα θα του είναι τέλειο!Ε το χειμώνα ο Νικόλας είχε μπυλουκέψει και είχε ψηλώσει και του ήταν και κοντό και στενό..το φόρεσε σύνολο 2 φορές!Κρίμα δεν είναι???Αλήθεια μήπως να το πουλήσω???150 ευρώ έκανε...με 60 ευρώ το δίνω!!!;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα! Νέα μέλη στην παρέα δέχεστε;

Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και, χωρίς να το ξέρετε, με έχετε διαφωτίσει, καθησυχάσει και μου έχετε δώσει πολλές ιδέες σε ό,τι έχει να κάνει με την μπουμπού μου που τη Δευτέρα γίνεται 7 μηνών. Όμως δεν το αποφάσιζα να σας γράψω, γιατί εσείς ήδη γνωριζόσασταν καλά - έστω και διαδικτυακά - κι εγώ ... δεν ήμουν εκεί από το ξεκίνημα της παρέας. Τελικά όμως, είπα να σας πω ένα γεια κι αν κι εσείς θέλετε, να τα λέμε τακτικά μέσα από αυτό εδώ το καφέ!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Για οσες χρησιμοποιείτε αυτα τα προιοντα ριξ'τε μια ματια

http://www.britishcornershop.co.uk/product.asp?id=9074

http://www.britishcornershop.co.uk/shop.asp?action=brand

Μεταφορικα 23 λιρες.Λεω να παραγγείλω μια γεναία ποσοτητα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...