Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιλβή, όμορφη κόρη έχεις........ πολυ

Κοριτσάκια, γυρίσαμε από τον παιδίατρο (της Όλγας). Ούτε λόγος για συμπλήρωμα, ο μικρούλης έχει πάρει το βάρος που έπρεπε αυτούς τους 6 μήνες, συνεχίζουμε κανονικά μόνο θηλασμό και στερεά. Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε και χορτόσουπα. Μου έφυγε ένα βάρος. Και η στεναχώρια. Το ξέρω πως δεν είναι σοβαρό, αλλά είχα μια αγωνία....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ραμονιτσα εκει ηταν να πααω για ακουα για εγκυους που ειχε αλλα δε μας αφησε τοτε ο γιατρος.Παντως ειχα δει μαθημα με μωρακια και ηταν πολυ ωραια ειναι στην Ανω Γλυφαδα παντως και ειναι πισινα με οζον.Επειδη τοχα ψαξει πολυ το θεμα.Παντως δεν ξερω η τιμη αλλα να ξερεις πως εδω πανω δινουμε 50 ευρω το μηνα για το καθε παιδι.για δυο φορες τη βδομαδα, τοσο ειναι στα περισσοτερα να ξερεις.Καρδουλα εσεις εκει στην κυπρο ποσο δινετε?τΑ ΚΑΚΑΚια και τσισακια πανε στην ειδικη πανα.αν και εμενα δεν εχουν κανει ποτε στο νερο δεν ετυχε.

Kardoula οι huggies δεν υπαρχουν Ελλαδα, αλλα εγω ειχα παρει 4 πακετα απο την Αμερικη τοτε πουχα παραγγειλει.και ειναι πολυ καλυτερες απο τις λιμπερο by far.Κολυμβητης o prigkipakoσ ε?

Ti boytia kanate?Apo katv poy to krata? ;h splatw apo panv?Εμεις την απλη που το κρατας την εχουμε κανει με τις οδηγειες της mummycool.Kai μαλιστα οχι μια αλλα πολλες φορες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Χαχαχα Καρδουλα δελφινι και ο πριγκηπας.... Αυτο το κολυμβητηριο παντως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου θα παω και εγω να ρωτησω...

Αχ με εχουν πιασει κατι αυπνιες αλλο πραγμα, θυμηθηκα τα καλα της εγκυμοσυνης...:twisted:

mYQbp2.png

ραμονίτσα με άγχωσες κι έβγαλα τα χειμωνιάτικα να δω τι έχω...βασικά με ρωτάνε και τι θέλω για τη βάφτιση δώρο και δεν ξέρω...πάντως ρούχα δε θέλω, βασικά γιατί βαριέμαι να τα αλλάζω και έτσι λέω άσχετα

2 φίλες μας φέραν χαλί και άλλες 2 ένα ξύλινο αλογάκι αλλά για μωρό είναι σαν καθισματάκι

τι ρούχα θα φοράμε το χειμώνα; οκ για έξω αλλάγια μέσα στο σπίτι φορμάκια ή φορμες; έχω μερικά ολόσωμα για ύπνο οκ, ουφ μπερδεύτηκα

έχω χάσει ήδη τη μπάλα με τα ρούχα, εντωμεταξύ παλιά φορούσε πολύ μεγαλυτερα νούμερα από την ηλικία του ενώ τώρα είναι στα κανονικά ο τσιλιβήθρας

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Σιλβή, όμορφη κόρη έχεις........ πολυ

Κοριτσάκια, γυρίσαμε από τον παιδίατρο (της Όλγας). Ούτε λόγος για συμπλήρωμα, ο μικρούλης έχει πάρει το βάρος που έπρεπε αυτούς τους 6 μήνες, συνεχίζουμε κανονικά μόνο θηλασμό και στερεά. Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε και χορτόσουπα. Μου έφυγε ένα βάρος. Και η στεναχώρια. Το ξέρω πως δεν είναι σοβαρό, αλλά είχα μια αγωνία....

είναι πολύ συμπαθητικός που τον έδειξε στο youtube χα χα χα

χαίρομαι που όλα είναι καλά (ήμουν σίγουρη δηλαδή)

i1lzp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σήμερα η κορούλα μου ξύπνησε μετά από πολύυυυυυυυυυυυυ καιρό στις 06:30 για γάλα!!!

Ωχ ξύπνησε μόλις, πάω να την πάρω και θα τα πούμε μετά!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Kαλημέρααααααααα!!!!!!!

Και εγώ έχω αγχωθεί με τα ρούχα γιατί δεν έχει τπτ ούτε και η μικρή βέβαια, αλλά δεν θα πάρω πολλά γιατί 6/11 είναι η βάπτιση οπότε θα γεμίσουμε!!!

Βρε κορίτσια άντε τώρα που γυρίσαμε όλες να κανονίσουμε συνάντηση!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημεραααα!!

Χειμωνιασε ή μου φαινεται?

Απο κει που αναβα κλιματιστικο κοιμηθηκαμε ξαφνικα χωρις,με κλειστο παραθυρο και με σεντονι μπρρρρρρ

cate μου χαιρομαι που σε ενθάρρυνε στον θηλασμο.Ημουν σιγουρη γι'αυτο σου ειπα να πας

Εμενα με παρότρυνε να τους δωσω έστω και 10γρ απο το δικο μου μεχρι να μην εχω σταγόνα

Σιλβη μου η κορακλα σου σουπερ!!Αλλα και το πεδιλακι αλλο πραγμα!

Αντε ρε κοριτσια κανονιστε προς τα εδω μια συναντηση!Οχι ολο βόρεια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σας έχω πει, πάω παντού! Κανονίστε λοιπόν!!!!!

Α, σιλβή και νατάσσα, ξέχασα να σας πω οτι τα μωρά είναι όλα τα λεφτά!!!! Κουκλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

olga νομίζω οτι 12-18 είναι καλά, αν και εγώ λέω να πάρω και μερικά 18-24, δεν πειράζει να είναι και λίγο μεγαλύτερα, απτο να είναι τσίμα-τσίμα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...