Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααααααααα πως ειστε εμεις οοοοοοοοοολοι αρρωστοι!!! Η Κων/να εκανε ενα 38 ευτυχως εχτες και σημερα ειναι καλα μονο η μυτουλα βουλωμενη λιγο, κυκλοφωρει ιωση......

Δε προλαβαινω να διαβασω ισως αργοτερα φιλακι πολλαααα

Περαστικά σας Γιωργία μου!!!! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια περαστικα στην Κωνσταντινα σου!! το εχω ακουσει οτι κυκλοφορει ιωση με λαιμο και πυρετο ελπιζω να γινετε γρηγορα καλα.

Ινκα το πηρα το μηνυμα δεν σου απαντησα γιατι ημουνα εξω με τα μικρα και ετρεχα , θα μιλησω και με τον Δημητρη το απογευμα και θα σου πω για ποτε και τι ωρα, θελουμε κι εμεις πολυ να σας δουμε, ελπιζω η φουφου να ειναι καλυτερα σημερα απο το εμβολιο, θα σου στειλω μηνυμα το βραδυ.

Κοριτσια δεν ειναι η μερα μου σημερα το ενιωθα απο το πρωι.. Ακουστε τι επαθα. Παιρνω τα μικρα να παω σουπερ μαρκετ παρκαρω στο γκαραζ βαζω τον Αλκη μεσα στο καροτσι και την μικρη στο καθισματακι του καροτσιου , εκει που ψωνιζω και ειμαι αφηρημενη κανει ενα μπαμ ο Αλκης και ριχνει ολο το ραφι με το χερι του και πεφτουν και πανω στην μικρη που ψιλοχτυπησε και κλαιει υστερικα, δεν σταματαγε με τιποτα και την πηρα αγκαλια φανταστειτε τωρα γεματο καροτσι τον Αλκη μεσα με το ενα χερι και την Χριστιανα αγκαλια:confused: Παω ταμειο οπως οπως φυσικα κανενας δεν μου εδωσε την σειρα του , πληρωνω παιρνω τα πραγματα, κατεβαινω γκαραζ , βαζω τα πραγματα μεσα , τα μικρα στα καθισματακια και παω το καροτσι στην θεση του, γυρναω και τι να δω το αυτοκινητο κλειδωμενο με τα παιδια μεσα , επαθα υστερια, ο Αλκης ειχε πατησει την ασφαλεια και μπλοκαρε ολο:shock: Μια ωρα να προσπαθω να εξηγησω στον Αλκη πως να το ανοιξει και να σκεφτομαι να σπασω το παραθυρο , ευτυχως στο τελος καταλαβε και το ανοιξε. Φτανω σπιτι και αποφασιζω η εξυπνη να φτιαξω γεμιστα , η μικρη στο παρκο ο αλλος να τρεχει γυρω γυρω και να μην με αφηνει , αρχισε και η μικρη να γκαριζει γιατι πειναγε, τελειωνω τα γεμιστα τα βαζω στο φουρνο ταιζω την μικρη και παω τα πιατα στην κουζινα και ανακαλυπτω οτι ο γιοκας μου ειχε κατι πατησει παλι στον φουρνο και τοση ωρα δεν δουλευε:rolleyes: Τα νευυυυυυυυυυυυυρα μου να δω τι ωρα θα φαει τωρα ο μικρος που απο τις 2μιση καθε μερα παει στην κουζινα και φωναζει το φαγητοοοοοοοο μου πειναω..Ειμαι εξουθενωμενη

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Γιωργια περαστικα σας....

Αχ βρε Κατερινα, μερικες μερες ειναι πραγματι δυσκολες... με δυο παιδια σουπερ μαρκετ, πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου...

Εμεις απο γευματα 5... Ομως εχω θεμα γιατι το πρωι δεν θελει γαλα πινει με τα χιλια ζορια 120 γρ.. μετα φρουτοκρεμα την τσακιζει, μεσημερι γαλα 200 γραμμαρια απογευμα φαριν λακτε και βραδυ γαλα γυρω στα 220 γρ.. ομως τωρα που θα αρχισω μεσημερινο να της δινω φαγητακι και θα πινει δυο γευματα γαλα θα πινει μονο 350 γρ γαλα μεσα στην ημερα? τι να κανω δεν ξερω... εσας τα παιδακια σας ποσο πινουν το πρωι??? 120 γρ ειναι λιγο ρε γμτ.. :(

mYQbp2.png

katerina ti einai auta pou pathes pw. logiko na niothis eksantlimeni.

giota egw den mporw na sou ypologisw ta grammaria pou pinei alla kai emeis 2 geumata gala th mera mono. to vradi prepei na pinei gyro sta 250 afou pinei 200 mpimpero kai meta thilazei. to prwi omws den kserw poso pinei afou thilazei mono.

Καλημερα δεν εκατσα να σας διαβασω μια γρηγορη ματια μονο,

Καρδουλα να ζησετε, ο πριγκιπακος θα γινει βασιλιας σε λιγο,

πηγαμε χτες σου εγραψα χτες εγω ταμπον.

Ολγα δεν ημουνα μεσα οχι, ισως ο αντρας μου το πρωι και να φαινοταν οτι ειμαι μεσα γιατι δεν το αποσυνδεω παντα.Σημερα αναπληρωσα το χθεσινο υπνο ημουν κομματια ξεραθηκα και σηκωθηκα τωρα το μεσημερι.Εχουμε φαι και θελω να τα παρω να βγουμε για τα μπουκαλια που ελεγα χτες.Μεχρι να τα ετοιμασω ολο κατι γινεται ουφ.Αντε να δουμε θα τα καταφερω να βγω μου φαινεται και πολυ φασαρια με δυο μωρα

Θα ξαναμπω αργοτερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εχω γλυκακι βυσσινο που εχει κανει η μαμα μου....

γλυκακι νεραντζι της αδερφης.....

και κερασι πετροκερασο που εχω αγορασει αφου ως τεμπελα δεν φτιαχνω εγω.....

mYQbp2.png

xronia polla ston PRIGIPAAAAAAAAAAAAAA!!!

koritsia, 1h hmiera paidiko, o Nikolas eklaige giati allaxe taksi pige ston "paidiko' kai zitoyse tin palia toy daskala..xamos. 9 pige kai 11 ton pira...eixa katebei i kiria gia bolta stin agora, paw apo ton antra mou. paraggelnv kafe, den prolabainw na piw mia goulia, tsoup til o Nikolas klaieiii..oeo!!elpizw na sinithisei pali grigora ti na pw..telika paernaei kala sto spiti mazi mou!

Paw na araksw ston kanape, ptwma eimai pali, xthes ksinpnisa 3 fores, 1:30, 3:30 kai 5 oyte neogennito na eixa..i allergia einai me kokkiniles se olo to swma???i atopiki dermatitida pws einai???????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Τι να σου κάνω που μισω τα γλυκά του κουταλιού... Αλλιώς θα ερχομουν...

Σας διάβασα αλλά δεν ξέρω τι να πρωτογραψω! Γράφω και απο το κινητό!

Λοιπόν τελείωσα όλα τα επάνω!!! Και θα ξεκινήσω κατω όπου γίνεται απλά ΧΑΜΌΣ!!!

Ελπίζω να έρθει η ΔΕΗ αύριο να συνδεσει το ρεύμα να τελειώνουμε!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...