Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

χρονια πολλα σε οσες κ οσους γιορταζουν

εχω ξεκινησει δουλεια κ δεν εχω προλαβει να μπω καθολου κ να διαβασω τιποτα

πηγαμε γιατρο χθες καναμε 2 εμβολια δεν κλαψαμε καθολου!!

ευτυχως πηραμε μισο κιλο γλυτωσαμε τις εξετασεις. 7700 και 73 ποντους μια χαρα μου ειπε

προσθετουμε σιγα σιγα κ αλλα στο φαι μας

θελω βοηθεια!! μου ειπε εναλαξ το απογευμα κρεμα δημητριακων, ρυζαλευρο κ φαριν λακτε αλλα δεν πηρε θεση οταν τι ρωτησα ποια μαρκα! εσεις οι ψαγμενες τι λετε??

ποια ειναι καλυτερη? help

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

i froutokrema pos vgenei apo ta rouha...thelo na doso merika se dyo files pou genane oktovrio ...alla ehoun vapsei ta evala stous 60 kai ta etripsa me sapouni alla poali den efigan .

Eγω βρηκα την τελεια λυση να φευγει η φρουτοκρεμα.....

Μια μερα που η πεθερα μου εκανε γλυκες και τι θες να σε βοηθησω και τετοια της ειπα το μονο που εχω (γιατι ειμαι και νοικοκυρα και τα ειχα ολα στην εντελεια!!!) ειναι κατι ρουχα που θελουν χλωρινη... τα εβαλε λοιπον, τα ετριψε τα ξεπλυνε... και μετα τα εβαλα στο πλυντηριο... αστραψαν τα ρουχα...

Παντως φροντιζε να εχεις 2-3 ρουχα που θα της φορας την ωρα του φρουτου.. μην τα λερωσεις ολα...

mYQbp2.png

καλημεραααααααααα πως ειστε εμεις οοοοοοοοοολοι αρρωστοι!!! Η Κων/να εκανε ενα 38 ευτυχως εχτες και σημερα ειναι καλα μονο η μυτουλα βουλωμενη λιγο, κυκλοφωρει ιωση......

Δε προλαβαινω να διαβασω ισως αργοτερα φιλακι πολλαααα

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

θελω βοηθεια!! μου ειπε εναλαξ το απογευμα κρεμα δημητριακων, ρυζαλευρο κ φαριν λακτε αλλα δεν πηρε θεση οταν τι ρωτησα ποια μαρκα! εσεις οι ψαγμενες τι λετε??

ποια ειναι καλυτερη? help

κρεμα δημητριακων δεν ξερω να σου πω... φαριν λακτε παιρνω της νουτριτσια, υποτιθεται εχει την λιγοτερη ζαχαρη.... ρυζαλευρο εδωσα λιγο γιατι της εκανε δυσκοιλιοτητα.. ολοι ομως μου ειχαν πει της νεστλε... και αυτο με λιγη ζαχαρη αλλα διαλυεται λιγο δυσκολα..

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Πριν λίγο ετρωγα πεπονάκι . Το βλέπει λοιπον η κυρία και πάει κατα πάνω του . Της έδωσα λίγο να γλύψει και ήθελε κι αλλο . Ετοιμη να κατέβει απο το καροτσι να τ΄αρπαξει . Οποτε την πηρα αγκαλια και της εδινα λίγο να γλυψει το κομματακι πριν φαω . Το καλυτερο της .

Αλήθεια ειναι νωρις για πεπονι ?

κοριτσάκια γεά σας!!!! δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω...

Την άλλη Κυριακή είναι η βάφτιση και τρέχω... αφήστε!!!

Τελικά το εμβόλιο +της γαστρεντερίτιδας που είναι να το κανω πριν την βάφτιση λέω να το αφήσω για μετά που θα έχει συμπληρωθεί ο μήνας από τα προηγούμενα εμβόλια...

Τι λέτε???

Το κοριτσάκι είναι μια χαρά να μην την ματιάσω και είναι 2 μέρες που ΄πίνει 200 γάλα..

Αφού δεν ο πιστεύω..και σήμερα ξύπνησε 6.45??????????? Απίστευτο για τα δεδομένα μας..

Γενικά τρώει το φαγη τό της λιγότερο μόνο την κρέμα βανίλια... γύρω στα 110μλ μονο

εσάς???

εμένα τα γεύματά της είναι 6. Γιατί μετά την φρουτόκρεμα στις 10 της δίνω κατά της 11.00 το πρωί και λίγο γάλα.

Ανά 3-ωρα πάτε ή 4-ωρα??

lX5Hp3.png

Περαστικά στο Κωνσταντινακι Γιωργια!!

Υδροχοακι μια χαρα αντρες ειστε!!Ψηλόλιγνοι!!!!Απο κρεμες και γω δυστυχως δεν ξερω να σου πω ποια ειναι η καλυτερη

Το μονο που μπορω να σας πω ειναι πως καταλαβαινεις την αλλεργια.Με αιμα στα κακα,διαροια και αμα φουντωσουν παντου με κοκκινιλες.Αυτο που λεει η καρδουλα με το αχλαδι μου ετυχε και μενα.Μολις φανε κατι που ισως τα ενοχλει κοκκινιζουν γυρω απο το στομα και σε λιγο φευγει.

Βεβαια αυτη ειναι απ'οτι μου ειπε ο παιδιατρος ηπια αντιδραση του οργανισμου σε κατι και δεν ανησυχουμε ουτε κοβουμε το συγκεκριμενο προιον

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καρεκλάκι για φαγητό ποιο να πάρω????????????

Πέστε τι έχετε??? γιατί τώρα την ταίω στα πόδια μου.. στο ριλάξ αφήστε πώς γινόμαστε....

και την έχω και γυμνή εννοείται μόνο pumpers....κι εγώ με το πάνω μέρος του μαγιού μου κι ένα σορτσάκι.. αφήστε γέλιο π'ως γινόμαστε!χχχ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

κλειω μου δεν νομιζω να πειραζει το πεπονι.Απλα μην μπλεκεις καινουργια φρουτα ή λαχανικα μαζι την ιδια μερα μηπως και εχει αλλεργια σε καποιο

Ελεονωρα μου με το καλο η βαπτιση!Καλα απο γευματα εμας ασε μας.4 κανουμε.Το 5ο δεν μας βγαινει με τιποτα.πρωι και βραδυ απο 280ml γαλα το μεσημεριανο μας κρεατακι με λαχανικα και τα φρουτα μας με το ζορι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...