Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ελίτα , είναι γλυκό το μεμέ φαίνεται και συνηθίζουν . Αλλα εγω σκέφτομαι την μπεμπούλα που δεν μπορεί να ηρεμήσει χωρίς , και κλαίει και άσχημα . Καλή αρχή στο κολυμβητήριο !!! Ζηλεύω .

Σιλβή και εγω θα κάνω γαμοβάφτιση . Εχετε ξεκινήσει προετοιμασίες ? Εγω τίποτα ακόμη και δεν ξέρω πόσο χρόνο θα μου πάρουν .........

Και εμένα απο 5,5 μηνών ψετομπουσουλάει . Στέκεται στα τέσσερα κάνει κανα 2 γονατιές πέφτει και αντε πάλι μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει . Και ησυχία δεν εχει . Ούτε στην αγκαλιά , ούτε στο καρότσι . Χθές πήγε να πέσει με το κεφάλι απο το καρότσι γιατί πιάστηκε απο το κάγκελο και σηκώθηκε όρθια μπροστά και προχθές γύρισε στα τέσσερα στο καρότσι και έσκυψε στο πλάι να πιάσει τα πόμολα της ντουλάπας και πάλι στο τσακ την πρόλαβα .

Απο ρυζάλευρο εγω εχω πάρει το βιολογικό της HIPP . Θεωρείται νο1 στην Γερμανία , μου είπε η παιδίατρος .

georghar ευχαριστώ για την πρόσκληση φιλίας . ;)

kalhmera,

kale to ksenixtisate xthes? xixi

egw tou dinw ths humana kai vanilia kai froutokrema kai farin lacte giati den exoun zaxari.

emeis trwme kotopoulo galopoula kalampoki karota kalokithia patates kremidaki fresko selino maintano glikopatata den mas arese piperies kai frouta damaskina rodakina mhla mpananes to axladi mas kanei alergia kai pinoume kai ximous milou stafiliou kai anamikta frouta ths hipp. elpizw paraskeuh pou tha pame giatro na mas valei kai mosxaraki.

kleiw h hipp genika exei poly kala pragmata. akoma kai ta etima frouta ths ta biologika einai super les kai molis ta eftiakses sto blenter.

a giname 7 mhnwn simeraaaaaaa:)

Kαλημέρα κορίτσια κι από μας!!!Σήμερα φυσάει και έχει κρύο βάλαμε καλτσάκια σεντονάκι και κλείσαμ εόλα τα παράθυρα το βράδυ γιατι παγώσαμε...

Καρδούλα χαρούμενα μηνογενέθλια να χαίρεσαι τον πριγκιπάκο σου!!

Εμείς από φαγητά τρώμε κοτόπουλο, κολοκύθι,καρότο,πατάτα,αρακά,φασολάκια και σήμερα μας είπε και μοσχαράκι .Από φρούτα μήλο,αχλάδι,μπανάνα ,σταφύλια,ροδάκινα,δαμάσκηνα βανίλιες,καρπούζι(το μόνο που σιχαίνεται)αβοκάντο,νεκταρίνια.

Το απόγευμα της δίνω ρυζάλευρο νεστλέ από την αρχή και είναι πολύ καλό και σκέφτομαι να της κάνω το απόγευμα μερικές συνταγες από τα απογευματινά του βιβλίου έχει πουρέδες λαχανικών,γλυκοπατάτας,κολοκύθας και γενικά τέτοιο στυλ αντι για ρυζάλευρο

mz6Up2.png

Καλημερα φιλεναδες... παλευουμε να πιουμε γαλατακι... δεν ξερω πια ειναι πιο τεμπελα σημερα, η μαμα ή η κορη???? μαλλον θα πιουμε γαλατακι και θα ξαναπαμε να χουχουλιασουμε στο κρεβατι μας!!!

Πριγκηπακο χρονια πολλα!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Σημερα βαριεμαι απιστευτα, σκεφτομαι μηπως κατεβω μια βολτα στην μαμα μου αλλα δεν ξερω σκεφτομαι πως θα κουβαλαω παιδια, πραγματα κλπ ουυυυυφ

Ελιτα θελω κι εγω baby swimming εψαξα εδω κοντα αλλα δεν εχει κατι , εγω θελω και για τα 2 μικρα θα μου στειλεις κι εμενα πμ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kardoula να τον χαιρεσαι !!! Πως μεγαλωνουν τα ατιμα . Καθε μερα κανουν και κατι καινουργιο .

Πριν λιγο η δικια μου γυρισε απο μπρουμυτα και καθισε μονη της .

Ενα παραπονο εχω μονο ......... που δεν κοιμαται μονη της .........

Kατερινα ειναι η μερα της τεμπελιας μου φαινεται.... Μαλλον φταιει που σιγα - σιγα φθινοπωριαζει!!

Ναι και σαν να κανει και λιγο κρυο εκλεισα μερικα παραθυρα γιατι ειχε πολυ ρευμα.. Ποσο θελω να κατσω στο κρεβατι να χουχουλιασω αλλα δυστυχως τα ταλιμπανακια εχουν αντιθετη αποψη:tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

εμενα γμτ κοιμουνται και τα 2 στις 3 το μεσημερι πως θα αντεξω μεχρι τοτε??? Μαλλον θα τα παρω να παμε σουπερ μαρκετ να περασει η ωρα μας, εχω και τον Αλκη που εχει βαλει ενα cd των ζουζουνιων να παιζει σε επαναληψη απο το πρωι στη διαπασων και εχει γινει ζελε το κεφαλι μου

Την άφησα σήμερα να κρατά το κουτάλι και έκανα και τον καραγκιόζη τρώγωντας και εγω μαζί της και κατέβασε λίγες κουταλίτσες μήλο . Αλλα η ξυνίλα μόνιμη στα μούτρα της .

Αλήθεια την αλλεργία πως την καταλαβαίνουμε ? kardoula την αλλεργία στο αχλάδι , πως την κατάλαβες ?

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaaa!!!!

xronia polla ston prigipaaaaaaaaaaaaaa!!!!na ton herese kardoula!!!!

ki ego komatia eimai simera ..po,po ..i foufou ekane pireto htes me to emvolio ..tin pirame sto krevati mas ..ohi kati tromero 37 , 7 ..alla kathe 15 lepta eklege kai tis epefte i pipila ...lete na mou kriose ?itan ligo voulomeni ..tin ksevoulosa kai tin parakoloutho....

tis edosa 220 ml gala to proi alla mou ksanapinase o stohos einai na minei apo tis 9 mehri tis 12 (to proi nistiki )..leo na tis afksiso to proino gala sta 300 ml ti lete ?tis edosa alla 100ml ..toso ithele ..taleporithike kai den thelo na tin kouraso me frouta....na tis ta doso to apogevma? i meta to mesimeriano?

ta boutakia tis foufous den ehoun idies diples to ena me to alo ...ayto simeni oti ta podia tis den einai simetrika sosta?pia einai i gnomi sas ...ego den edina simasia mehri tora ...alla ...esas ine simetrikes ti leei o pediatros?

po,po sas zalisa simera ...

den eho psonisei gia tin foufou tipota ...oute bitzamakia oute kaltsakia ..ta 3-6 forame akoma ..kai den tis pane ta misa ..

i froutokrema pos vgenei apo ta rouha...thelo na doso merika se dyo files pou genane oktovrio ...alla ehoun vapsei ta evala stous 60 kai ta etripsa me sapouni alla poali den efigan .

..eimai ki adiatheti ....

asheto i thiles mas pote tha ksevapsoun ...kai genika esis mavrisate poli fetos?ego eimai katamavri meta tin egimosini mavrisa ...esis?

katerina thelo na se doooooooooooooooo!!!!tha sou stilo sms!!!!

inka

AW3sp2.png

Την άφησα σήμερα να κρατά το κουτάλι και έκανα και τον καραγκιόζη τρώγωντας και εγω μαζί της και κατέβασε λίγες κουταλίτσες μήλο . Αλλα η ξυνίλα μόνιμη στα μούτρα της .

Αλήθεια την αλλεργία πως την καταλαβαίνουμε ? kardoula την αλλεργία στο αχλάδι , πως την κατάλαβες ?

nai ki ego den ksero !!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...