Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Μόλις κοιμηθήκαμε και βρήκε η μαμά ευκαιρία!!!

Για μαμ βλέπω η συζήτηση!!! Να μη μας ματιάξω το πήραμε το κολάι και τρώμε τα πάντα!!! Στη φρουτόκρεμα βάζω στάνταρτ μήλο, μπανάνα, αχλάδι και αλλάζω το 4ο. Μέχρι τώρα έχουμε φάει ροδάκινο, πεπόνι, καρπούζι και βανίλια. Φυσικά δοκιμάζω κι εγώ με τη συνταγή Ελίτα και όχι με τηλ. στον παιδίατρο!!! Στο φαγητό το ίδιο μοσχάρι ή κοτόπουλο και πατάτα, καρότο, κολοκύθι πάντα και το 4ο είναι πράσο ή φασολάκι ή σέλινο ή αρακάς...

Κι εμείς λατρεύουμε τις ετικέτες και τα κρόσια και τα κορδόνια και τις φαρδιές μπλούζες της μαμάς, ειδικά αν γυαλίζουν!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Μολις κοιμήθηκε και η δικιά μου . Με στήθος φυσικά . :rolleyes:

Τα τραγούδια της αρέσουν , αλλα μόνο σε συνδιασμό με το κινούμενο αυτοκίνητο κατάφερα να την κοιμήσω .

Αν ήξερα οτι θα πετύχει σίγουρα μια μέθοδος , μπορεί να επέμενα . Αλλα φέρνει σθεναρές αντιστάσεις η μικρή και είμαι και κουρασμένη , οπότε καταφεύγω στην πεπατημένη .

Πάντως να την αφήσω μόνη της στο δωμάτιο και να φύγω δεν παίζει . Δεν θα κλάψει απλώς , θα νομίζεις οτι τη σκοτώνουν . Σκέφτομαι ομως να βάλω και άλλα στη ρουτίνα του ύπνου , ωστε ίσως αργότερα να μείνουν τα άλλα και να βγει ο θηλασμός .

Δεν κρατήθηκα μεχρι αυριο και δοκίμασα το απόγευμα το βρασμένο μήλο . Αν και η υφή του ήταν λεία και εγινε και πιο γλυκό , η μπέμπα είχε τις ίδιες αντιδράσεις . Οπότε πάλι εγω το έφαγα .

Μηπως αύριο να δοκιμάσω άλλο φρούτο ? :confused:

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!Γυρισαμε απο κολυμπι και βολτα.Ξετρελαθηκαμε.Η δασκαλα μας αρεσε πολυ.Μας πηρε αγκαλια στο νερο και μας εκανε ασκησεις χαλαρωσης ΣΤΟ ΝΕΡΟ.Τ αδιδυμα στο μεγαλειο τους ηταν αψογα.Στο στοιχειο τους- ας ειναι καλα ο μπαμπας και η μαμα που μας κανουν βουτιες ολο το καλοκαιρι.Ειμασταν τα μικροτερα, ηταν αλλο ενα παιδακι 10 μηνων και ενα 15.Κοριτσια.Ο μπεμπης ηταν το μονο αγορι και φυσικα αρεσαμε τρελλα!!!!!

Καλα με το που μπηκαμε μεσα μας χαζευανε γιατι ηταν ηρεμα και γελαστα.Η δασκαλα μας ειπε πως ηταν αψογα και πολυ χαλαρα στην πρωτη επαφη γιατι πολλες φορες κλαινε οταν μαπινουν πρωτη φορα.Χιχιχ!!!!Δελφινακια απο κουνια σου λεω.Στο επομενο εχει βουτια αλλα εμεις ειπαμε την εχουμε ηδη κανει οποτε παλι θα κανουμε την εκπληξη!!!!Θα μας βγαλει και φωτο μες το νερο αργοτερα!!!!!Αχ πολυ μας αρεσε.

Καρδουλα επειδη απο παλια στην σχολη στα ΤΕΦΑΑ επρεπε να μπαινουμε πισινα πολλες φορες δεν ειχαμε περιθωριο να μενουμε απεξω.-ασε υπηρχε θεμα με τις παρουσιες στη σχολη μας γενικα πολυ πιεση!!!!!!Ε απο τοτε καποιες φορες χρησιμοποιω ταμπον και εχω μαθει.Δεν το κανω συχνα, αν ειναι αναγκη.Ε τωρα ετσι εκανα, αν και αν δεν εμπαινα μπορει να τοχει η δασκαλα καποιες φορες και το αλλο ο αντρας μου.Ειδα οτι γινοταν αλλα δεν πειραζει ετσι κι αλλιως κι εγω ενιωθα καλυτερα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μολις κοιμήθηκε και η δικιά μου . Με στήθος φυσικά . :rolleyes:

Τα τραγούδια της αρέσουν , αλλα μόνο σε συνδιασμό με το κινούμενο αυτοκίνητο κατάφερα να την κοιμήσω .

Αν ήξερα οτι θα πετύχει σίγουρα μια μέθοδος , μπορεί να επέμενα . Αλλα φέρνει σθεναρές αντιστάσεις η μικρή και είμαι και κουρασμένη , οπότε καταφεύγω στην πεπατημένη .

Πάντως να την αφήσω μόνη της στο δωμάτιο και να φύγω δεν παίζει . Δεν θα κλάψει απλώς , θα νομίζεις οτι τη σκοτώνουν . Σκέφτομαι ομως να βάλω και άλλα στη ρουτίνα του ύπνου , ωστε ίσως αργότερα να μείνουν τα άλλα και να βγει ο θηλασμός .

Δεν κρατήθηκα μεχρι αυριο και δοκίμασα το απόγευμα το βρασμένο μήλο . Αν και η υφή του ήταν λεία και εγινε και πιο γλυκό , η μπέμπα είχε τις ίδιες αντιδράσεις . Οπότε πάλι εγω το έφαγα .

Μηπως αύριο να δοκιμάσω άλλο φρούτο ? :confused:

Κλειω εχω κι εγω λιγο θεμα με τη μπεμπα, παντα για να κοιμηθει ακομα και χορτατη ναναι θελει στηθος.Οχι μπουκαλι με τιποτα.Και δεν ξερω πως να το φτιαξω ωστε αν λειψω να μην δεινοπαθησει αυτος που θα ναι μαζι τους.

Και μεσημερι ναναι αν πει οτι θελει να κοιμηθει πριν τη βαλω στο κρεβατι θελει μεμε αλλιως φωναζει και μετα κλαιει.Χτες εβαλα την αδερφη μου να της δωσει μπιμπερο.Ε με τιποτα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Eπιτέλους ξαναγέμισε το καφέ μας με κόσμο ....!!!!Αντε μαζευτήκαμε πάλι ....άρχισαν οι ΄δεκα σελίδες σε μια μέρα και οχι τίποτα άλλο άλλα είχαν έρθει τα πεθερικά μου (πάλι!!!!)επίσκεψη τρεις μέρες και δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα απολύτως ετσι πάλευα σήμερα όλη μέρα να τα διαβάσω όλα και ήδη έχω ξεχάσει τα μισά από αυτα που ήθελα να πω...

Oλγα λυπάμαι πολύ για το παιδί τι να πω όταν ακούω για τόσο μικρά παιδιά δεν έχω ποτέ λόγια παρηγοριάς...

Mummy λυπάμαι και για το σκυλάκι σου ,αν και νομίζω οτι το να νοιώθεις τύψεις δεν βοηθάει αφου δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι εκείνη τη στιγμή..

Οσο για την κοπέλα που λέτε μόλις είδα οτι έχει μπει και στο δικό μου προφίλ γι αυτο αυριο θα κάτσω να στείλω αίτημα φιλίας σε 'ολες σας και θα βάζω φωτογραφίες που να τις βλέπουν μόνο φίλοι ωστε να μην μπορεί να τις δει...

Λοιπόν από νέα σας είπα ήρθαν τα πεθερικά μου πάλι και δεν φτάνει αυτο αλλα κάθονται όλη μέρα και περιμένουν από μένα που έχω ένα σωρό δουλειές να τους κάνω καφέ να τους μαγειρέψω να τους φέρω και το νερό στο χέρι ....έλεος δηλαδή τι να πω δεν έχω λόγια και φυσικά ο πεθερός μου έκρινε και τα πάντα ανα έχουν βράσει παραπάνω ,αν έχω πολύ νερό ,λίγο αλάτι ,,,,,τα νεύρα μου και με απείλησαν οτι θα έρθουν και τον επόμενο μήνα ..α π ο κ λ ε ι ε τ α ι !!!

Αλλο θέμα κλέισαμε γάμο και βάφτιση μαζί 12 Δεκεμβρίου...(Α ξέχασα να μας ζήσουν οι νεοφώτιστοι!!!Γεωργία και Ραμονίτσα να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!)Αυτο που προσπαθούμε είναι να γίνουν σε κλειστό κύκλο αλλα όλο και προσθέτουν σιγά σιγα..θα δούμε.

Επίσης η μπεμπούλα μπουσουλάει όλη μέρα από την μια άκρη του καναπέ στην άλλη για να πιάσει το τηλεκοντρόλ και πιάνεται από το πάρκο σηκώνεται όρθια στα πόδια και περιμένει να την βγάλω έξω ,πέφτει απο τα κάγκελα στο κρεβάτι της γιαυτο τα ανεβάσαμε αλλα και οπου και νατην αφήσω άλυτη στο καρότσι ή το καρεκλάκι του αυτοκινήτου κάνει βουτιά για να φύγει ...που είναι εκεινο το υπέροχο λουρί που φώναζε η Μαρία ΄΄΄΄;;;;;θα το μπάρω τελικά!Πολλά είπα τελικά !

mz6Up2.png

kalispera!!!!

to kotopoulo den mas arese...tis evala ligo lemoni kai avocado kai to efage telika ..ala malon mou epese vari giati denboro na to honepso.

i giatros mou ipe oti ta gevmata prepei na ine ana 3oro ki ohi toso sihna oso tis dino to proi ....tis ipa oti ekopsa to rizalevro(einai sto 70%) kai dino gala ...mou ipe gia to novalac me karoto pou den ehei zahari ...esis ti dinete to apogevma ?yparhei katli light ...

sti ypsos imaste sto 50 % kai sto kefali 70%..

eklapse poli s ayto to emvolio tis kopike i anapnoi ....kai itane thlimeni stin volta mas to vradi ...kapia stigmi fternistika kai tin pire to parapono...

mou ipe i giatros na tis doso mosharaki alla ksehasa na tin rotisso ti moshari na paro fileto fantazome e?to ftiahnete ki ayto ston atmomagira ????i to vrazete ksehorista ?

apo lahanika eho kolisei sto:kolokithaki ,karoto patata avocado ..ti alo na valo?na valo kai araka ?ti alo?

zimarika trote?pos ta fiahnete?

elita pou ta pas baby swimming ?an pao tin foufou mou tha hriastei na pigeno me kapion alon ?ti ores pate?

ayta ....

inka

AW3sp2.png

Ινκακι πρασο, φασολακια, αρακα, καλαμποκι σουπερ, κρεμυδακι και ισως ντοματουλα δειλα δειλα, εγω δεν τους εχω πολυδωσει.

Σουστειλα πμ για το τι και που για ευνοητους λογους γιατι δε θελω να γραψω εδω.με εχουν πιασει λιγο οι τσαντιλες μου με αυτα που βλεπω!!!!!καταλαβες.φυλαγε τα ρουχα σου για ναχεις τα μισα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ινκακι εγω να σου πω την αληθεια δινω στον μπεμπη μου τα κλασσικα..αν δεν παρω οτ οκ απο την γιατρο για ελευθερα να του δινω δεν τον κανω.. Φοβαμαι τις αλλεργιες, ειναι πολυ μικρα ακομα!

Το πρωι του δινω γαλα, μετα στις 12 φρουτοκρεμα που την τσακιζει, κατα τις 4 φαγακι, πατατα καροτο κολοκυθακι κ σελινο, κ τπο απογευμα κατα τις 7 οχι αργοτερα κρεμα Φαριν λακτε, κ το βραδακυ 10 με 11 γαλα κ νανι.

Ζυμαρικα κ τετοια ακομα εγω δεν δινω!ακομα τα κλασσικα!

Να σου πω την αληθεια κ εγω εψαχνα κρεμα χωρις ζαχαρη γιατι ειναι κ φρατζολακι εμενα, αλλα ειναι χαλια, το ρυζαλευρο παει τερμα δεν μας αρεσει, μονο λιγο στην φρουτοκρεμα βαζω για να πηξει , το σκετο ρυζαλευρο , για τη απογευματινη παιρνω πια την Νουνου φαριν λακτε , εχει ζαχαρη αλλα ειναι νοστιμη, δεν θελω να τρρωει κατι που ειναι χαλια, βεβαια αν δεν την φαει κ ολη δεν επιμενω πολυ, γιατι δεν γουσταρωκ πολυ αυτες τις κρεμες, εκει που επιμενω ειναι στην φρεσκια φρτουτοκρεμα κ στο φαι...αλλα γενικα δεν εχω προβλημα...τα τσακιζουμε..χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

kalispera!!!!

to kotopoulo den mas arese...tis evala ligo lemoni kai avocado kai to efage telika ..ala malon mou epese vari giati denboro na to honepso.

i giatros mou ipe oti ta gevmata prepei na ine ana 3oro ki ohi toso sihna oso tis dino to proi ....tis ipa oti ekopsa to rizalevro(einai sto 70%) kai dino gala ...mou ipe gia to novalac me karoto pou den ehei zahari ...esis ti dinete to apogevma ?yparhei katli light ...

sti ypsos imaste sto 50 % kai sto kefali 70%..

eklapse poli s ayto to emvolio tis kopike i anapnoi ....kai itane thlimeni stin volta mas to vradi ...kapia stigmi fternistika kai tin pire to parapono...

mou ipe i giatros na tis doso mosharaki alla ksehasa na tin rotisso ti moshari na paro fileto fantazome e?to ftiahnete ki ayto ston atmomagira ????i to vrazete ksehorista ?

apo lahanika eho kolisei sto:kolokithaki ,karoto patata avocado ..ti alo na valo?na valo kai araka ?ti alo?

zimarika trote?pos ta fiahnete?

elita pou ta pas baby swimming ?an pao tin foufou mou tha hriastei na pigeno me kapion alon ?ti ores pate?

ayta ....

δοκιμασε κοτοπουλο, με ενα κολοκυθακι και λιγο καλαμποκι ειναι γλυκο και τρελαινονται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ινκακι εγω να σου πω την αληθεια δινω στον μπεμπη μου τα κλασσικα..αν δεν παρω οτ οκ απο την γιατρο για ελευθερα να του δινω δεν τον κανω.. Φοβαμαι τις αλλεργιες, ειναι πολυ μικρα ακομα!

Το πρωι του δινω γαλα, μετα στις 12 φρουτοκρεμα που την τσακιζει, κατα τις 4 φαγακι, πατατα καροτο κολοκυθακι κ σελινο, κ τπο απογευμα κατα τις 7 οχι αργοτερα κρεμα Φαριν λακτε, κ το βραδακυ 10 με 11 γαλα κ νανι.

Ζυμαρικα κ τετοια ακομα εγω δεν δινω!ακομα τα κλασσικα!

Να σου πω την αληθεια κ εγω εψαχνα κρεμα χωρις ζαχαρη γιατι ειναι κ φρατζολακι εμενα, αλλα ειναι χαλια, το ρυζαλευρο παει τερμα δεν μας αρεσει, μονο λιγο στην φρουτοκρεμα βαζω για να πηξει , το σκετο ρυζαλευρο , για τη απογευματινη παιρνω πια την Νουνου φαριν λακτε , εχει ζαχαρη αλλα ειναι νοστιμη, δεν θελω να τρρωει κατι που ειναι χαλια, βεβαια αν δεν την φαει κ ολη δεν επιμενω πολυ, γιατι δεν γουσταρωκ πολυ αυτες τις κρεμες, εκει που επιμενω ειναι στην φρεσκια φρτουτοκρεμα κ στο φαι...αλλα γενικα δεν εχω προβλημα...τα τσακιζουμε..χαχα

η νεστλε εχει κρεμα βανιλια ρυζαλευρο χωρις ζαχαρη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα!!

Ινκακι μοσχαρι θα παρεις ποντικι αλλα οχι την ακρη θα του πεις.Χωρις ζελε

Εγω το βραζω σε κατσαρολακι γιατι οσες φορες το εβαλα στον ατμομαγειρα δεν εμεινα ευχαριστημενη με το βρασιμο αν και ηταν μικρουλικα κομματακια.Και οχι τιποτα αλλο αλλα το κρεας θελει καλο βρασιμο

Εγω απο λαχανικα εχω βαλει πατατα,καροτο,κολοκυθι,σελινο,μελιτζανα,πιπερια,κρεμμυδι ντοματα,καλαμποκι

Το απογευμα για light μπορεις να τις δωσεις παλι φρουτα αφου τις αρεσουν

Εμεις κανουμε 4 γευματα 9 γαλα,12:30 μεσημεριανο,5 φρουτα και 8:30 γαλα και νανι

Ελιτακι πολυ μου αρεσει που πηγαινεις τα ζουζουνια στην πισινα.Μακαρι να ημουν κοντα να τα εφερνα και γω!

Σιλβη μου με το καλο ο γαμο; και η βαπτιση!Οσο για τα πεθερικα κανε απλα οτι δεν ακους.Και μην μαγειρευεις.Να φυγετε να πατε αλλου!

Κλειω μου αν εχεις δοκιμασει τα βασικα φρουτα δοκιμασε σιγα σιγα και αλλα.Ενα ομως καθε φορα και ανα δυο μερες θα το αλλαζεις.Για τυχόν αλλεργεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...