Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ!!!!!!! τελειωσα το σιδερο κ κλασσικα εχουμε τον ακαθιστο και αγρυπνιες ταυτοχρονα γκρρρρρ

συμπεθερουλα σ ευχαριστω για την ανταποκριση ..εμεις πινουμε αποτελ σταγονιτσες αληθεια cate εινια καλες ??? γιατι να μην μου δινει και εμενα ντεπον η κατι τετοιο ???

και αυτο για τα τσιμπηματα το εχουμε συνεχεια μαζι καθοτι γλυκοαιματοι!!!!!!!!!

σημερα που ειμαι σπιτι σας ζαλισα σκεφτομαι πεταγομια καθε λιγο και λιγακι τσουππππππ

παει τελειωσε θα πεσω σε καταθληψη.Ή δεν ξερω να ψωνιζω ή δεν γουσταρουν να τα ταιζω εγω!

Και κανω και διαιτα και δεν μπορω να τα τρωω εγω.Προσπαθω ωμα βρε Ελιτακι για να μην χασουν βιταμινες αλλα δεν το βλεπω

αν τους βαλεςι το μπολακι μπροστα και απλα να το κοιτανε νηστικοι ??

λεω εγω τωρα

γιατι αν μου κανει και εμενα νουμερα του το δειχνω επειδικτηκα και μετα γκρινιαζει βασικα θυμωνει και πιανει

ξερω και εγω

η αλλη λυση ειναι η παπια πορτοκαλι που ειπε η ελιτα και πολυ μ αρεσε

παει τελειωσε θα πεσω σε καταθληψη.Ή δεν ξερω να ψωνιζω ή δεν γουσταρουν να τα ταιζω εγω!

Και κανω και διαιτα και δεν μπορω να τα τρωω εγω.Προσπαθω ωμα βρε Ελιτακι για να μην χασουν βιταμινες αλλα δεν το βλεπω

δοκιμασε το βρε παιδι μου, φαγωθηκες με τις βιταμινες.Μια χαρα ειναι ξερω παιδακι που δεν το ετρωγε ομω και μετα οταν του το εβρασε η μαμα το εκανε ναααα!!!!!Δε χανεις κατι απο το να το τρωνε καθολου!!!!!Ακου τη μαμα ελιτα χιχι!!!!!

Αλλα δοκιμασε με αχλαδακι και μηλαρακι πρωτα που γινονται ωραια.Εγω βραζω οχι πολυ λιγο 5 λεπτα ή στον ατμο αν εχεις ατμομαγειρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Θα στο βρω καπου που λεει για το μαγειρεμα, να δεις γιατι ειναι καλο?

Αποασ θυμαμαι ελεγε , πως ειδικα στην αρχη, ειναι πιο ευπεπτο για το στομαχακι του μωρου και σκοτωνει τυχον μικροβια που μπορει να περασουν απο το ωμο φρουτακι.Καλα εννοειται πως ειναι πιο καλο το φρεσκο, αλλα θα το μαθουν αργοτερα οταν τους το δωσεις ολοκληρο που θαχουν δοντακια να μασησουν.Αν θες θα σας φερω μια μερα να φατε απο το δικο μας φρουτακι!!!!Μας εφερε και ο μπαμπας αχλαδακια απο το κτημα.Εντομεταξυ εχεις δοκιμασει να φας ωμο μηλο με αδειο στομαχι?Δε σου κανει στομαχοπονο?Εμενα με θεριζει!!!!!Φαντασου στα παιδακια, γιαυτο σου λεω βραστο λιγουλακι ισα να μη μαυριζει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ ενω το καφέ Μαρτίου εχει νέκρα , εσάς δεν σας προλαβαίνω !!!

Μάλλον πρέπει να στείλουμε μερικές μανούλες να μπαίνουν και εκεί , να δώσουν ζωντάνια !!!! ;)

Δεν μου είπατε όμως , τι να κάνω με τα χεράκια της , που αν δεν αγγαρέψω τον μπαμπά να τα κρατά , ορμά να πιάσει το κουτάλι και το μπολ και τα κάνει ......

Θα δοκιμάσω και εγω να το βράσω το μήλο . Αν ψιλοσυνηθίσει την γεύση , μετά θα το δεχτεί πιο ευκολα και ωμό .

Και εμένα οταν νυστάζει τρίβει τα μάτια της , τραβάει τα αυτιά της και μπορεί και τα μαλλιά της και εχει ενα απλανές βλέμμα . Επίσης ορμά πάνω μου να με ρουφήξει , οχι πάντα στο στήθος , στη μύτη , στο χερι , στο γονατο , οτι βρει ..........

Την κοιμίζω τις περισσότερες φορές με στήθος και ίσως γιαυτό . Τις υπόλοιπες κοιμάται με μουσική και κούνημα και το κάνει ο μπαμπάς της .

Αχ πως θα ήθελα να κοιμάται μόνη της . Αλλα την πιπίλα δεν την πιάνει .....

Εχετε καμμιά ιδέα ?

Κοριτσακια φευγουμε ηρθε ο μπαμπας μας και παμε για πλατσα πλουτσα!!!!!!

Αυτο βρηκα για την ωρα θα το ψαξω και θα σας βαλω κι αλλα

http://www.lovebaby.gr/11-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/node/278.html

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

θα το δοκιμασω.Σιγουρα θα ειναι πιο νοστιμο γιατι καραμελωνουν.Θα τα βαλω στον ατμομαγειρα

οχι καλε δε θα τα βρασεις μεχρι να καραμελωσουν!!!!!Το νου σου στην καραμελα εσυ λιχουδω!!!!!!!!Ειπαμε οχι απνω απο 10 λεπτα για να μη χανονται ποι βιταμινες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!

Δεν μπήκα 2 μέρες και σήμερα ανακάλυψα ένα χαμό!! Δεν σας προλαβαίνω!!! Καλωσήρθατε πίσω όλες οι μανούλες και τα μπεμπάκια που λείπατε διακοπές!!

Μummy, λυπάμαι πολύ για τον Σπαρκούλη!! Είχα κι εγώ σκυλάκια και ξέρω πως είναι όταν τα χάνεις...

Όλγα, δεν έχω λόγια για τον ανηψιο!! Κρίμα... Αλλά υποκλίνομαι στη μεγαλοψυχία των δικών το ανθρώπων που δώρησαν τα οργανά του...

Κλειώ, που μένεις? Καλλιθέα σε ποιό ύψος?? Εγώ είμαι προς Αγ. Ελεούσα. Στείλε μου πμ αν θες.

Έλπίζω τώρα που ξαναμαζευόμαστε να τα πούμε και απο κοντά!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

κλειώ για τον ύπνο δεν ξέρω να σοιυ πω κι εμείς αγκαλιά κοιμόμαστε αλλά πολύ γρήγορα, έχω μάθει και τον σηκώνω τηνώρα που είναι έτοιμος να κοιμηθεί

το μπωλάκι μακριά...κι εμενα τα ίδια κάνει

όλγα εμείς το αντίθετο τρώμε φρούτα όχι λαχανικά

κάπως καλύτερα με το καλαμπόκι (ευχαριστούμε καρδούλα!!)

ο beaba στο 1 το κάνει σούπερ το μηλαράκι, λιώνει με το πηρούνι

σήμερα του κανα κολοκύθα για απογευατινό αλλά δεν τρελάθηκε,σε κομματάκια, και το πρωί ήμουν για καφέ και τον τάισα μπανάνα ολόκληρη

i1lzp2.png

elita tha paw mallon th pempth tha koitaksw kai tha sou pw.

kleiw sthn arxh tha sou gkriniaksi ligo. na to baleis sto krebati tou kai na mineis dipla tou na tou milas na tou tragoudas kai na tou vreis kai kati na krata pou na to kanei na niothi asfaleia kati san auto http://www.mothercare.com/Steiff-Sleep-Well-Bear-Comforter/dp/B002PLOAXU/sr=1-135/qid=1283276513/ref=sr_1_135/277-1907359-3839747?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core thelei ypomoni alla siga siga tha mathei kai enoite na epimenis kai an gkriniaksi ligo mhn to pareis agkalia.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...