Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kai omws jennaki to magio mas einai apo to prenatal.

pareigila omws kai apo to mothercare kai mou ferane akoma ena simera giati den eixe sto size mas. am pws den ginete xaxa

a den proseksa kati tetio egw inka mou. emena travaei ta autia tou kai trivi ta matia tou.

egw ithela na rwtisw an ta dika sas mwra oti kai na tous dosis vriskoun tis etikete kai paizoun me autes? emena pio poly simasia dinei stis etiketes para sto paixnidi. simera anakalipse kai thn etiketa sto sentonaki tou kai kataxarike lol

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

οπου βρει ετικετα κολλαειιι!!!!!!!!! χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααακαι να σας ρωτησω οσες πηγατε διακοπυλες τι μπορει να χρειαστω που να μην εχω προβλεψει να παρω ?? καλα δεν παω και στην ουγκαντα αλλα θα ηθελα να μην μου λειψει κατι βασικο !!!

Εγω οταν φευγω μακρια παιρνω παντα μαζι μου ενα μπουκαλι ντεπον σιροπι και μια συριγγα φυσικα για να της δωσω, αν χρειαστει, που αχρειαστο να ειναι.. και μια αλοιφη που μου εγραψε ο γιατρος μην τυχον την τσιμπησει καμια σφηκα μιας και το φενιστιλ φυσικα ειναι μονο για κουνουπακια....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ντε τι ειναι αυτο με τις ετικετες?Εμεις εχουμε ενα βιβλιαρακι απο ικεα πουχει πολλες ετικετες!!!!!Αλλα και μια ναχει παλι αυτην τρωνε χιχιχ!!!!!Τελικα δε βγηκαμε ακομα γιατι θα φανε σε λιγο.

Καρδουλα και εχει πραγματακια που δεν ταχει στην ελλαδα γιατι ψαχνω κατι που τοχει στα μαδερκερ αλλα δε το στελνουν ελλαδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αυτο.http://www.mothercare.com/Stay-Put-Cutlery-Bowl-Set/dp/B001B1WKMI/sr=1-8/qid=1283262032/ref=sr_1_8/278-7061174-6057252?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=75696031&mcb=core

Το πηρα σε ροζ απο αμερικη και δεν εκανα λαθος γιατι ηθελα δυο και για το μπεμπη.Αλλα ηθελα και αλλα πραγματακια τοτε.Κοιτα μηπως το δεις παντως

PN8Qp2.png

csXep2.png

τελικα μαλλον μονο εμενα με φτυνουν με τα φρουτα!Δεν τα συνηθίζουν με τιποτα.Αντιθετως καθε μερα και χειροτερα γκρρρρ και εχω κανει ολους τους δυνατους συνδιασμους

Ελιτακι σαν της Αγγλιας ειναι η τιμες στην Κυπρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

τελικα μαλλον μονο εμενα με φτυνουν με τα φρουτα!Δεν τα συνηθίζουν με τιποτα.Αντιθετως καθε μερα και χειροτερα γκρρρρ και εχω κανει ολους τους δυνατους συνδιασμους

δοκιμασες να τα βρασεις λιγουλακι?Γλυκενουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

οπου βρει ετικετα κολλαειιι!!!!!!!!! χαχα

Κι εμείς τρέλαααα μιλάμε με τις ετικέτες.

Μόνο εσένα:tongue::tongue::tongue: Κι εμένα ο σκίουρος κατεβάζει μόνος του, 1 μήλο, 1 αχλάδι, μισό ροδάκινο και τον χυμό από ένα πορτοκάλι. Και σπάνια αφήνει.... Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, την κρέμα την γουστάρει ακόμα περισσότερο.

παει τελειωσε θα πεσω σε καταθληψη.Ή δεν ξερω να ψωνιζω ή δεν γουσταρουν να τα ταιζω εγω!

Και κανω και διαιτα και δεν μπορω να τα τρωω εγω.Προσπαθω ωμα βρε Ελιτακι για να μην χασουν βιταμινες αλλα δεν το βλεπω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...