Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμενα τα παιδακια μου τα φαγανε πολυ ευκολα τα φρουτα, ξεκινωντας με πορτοκαλι και προσθεταμε. Ευτυχως αυτό το πηρανε από μενα, γιατι ο αντρας μου ειναι της αποψης, αν δεν περπατουσε πριν, τι νοημα εχει να το φαμε? (ακους τζενη??)

Οσο για το λαδι, μας ειπε 1-3 κουτ. γλυκου στο τελος, ωμο δηλαδη...

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες...

Εμεις προσπαθουμε να ξαναβρουμε τους ρυθμους μας αλλα μαλλον θελουμε χρονο ακομα... προς το παρών εχω περιπου πεντε πλυντηρια για σιδερο αλλα βαριεμαι απιστευτα...

Προσπαθησα να σας διαβασω αλλα θελω ενα απογευμα... Ευχομαι στα νεοφωτιστα να ζησουν και να γινουν καλοι και αξιοι ανθρωποι και στην Νατασουλα υπομονη και δυναμη και ολα θα ειναι καλα...

Ολγα μου με εσενα τα ειπα και στο μσν, Σοφακι λυπαμαι πολυ για τον Σπαρκουλη σου, κανε μια τεραστια αγκαλια στον Νικο και αλλη μια στον Μαριο...

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσιααα!!!

Σας διάβασα πριν επί τροχάδην, είχα και τη μπεμπού αγκαλιά..τώρα κοιμάται και κοιμάται και ο Νικόλας από τις 12 ωραίο μεησμέρι θα κάνουμε..αλλά λέω αν τον ξυπνήσω τώρα, μετά πριν τις 4:30 αποκλείεται να κοιμηθεί, οπότε τον αφήνω...

Νατάσσα μου, τί έγινε? Ευχομαι να πάνε όλα καλά και με το 2ο χειρουργείο..μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε...αυτό που αποφασίσατε με την κορούλα σου με έκανε να δακρύσω..να είστε πάντα καλά και μόνο χαρές!!

Τζένη, πού έρχεστε, Ρέθυμνο ή Ηράκλειο? Πάντως εγώ Πέμπτη πρωί θα είμαι Ηράκλειο, από τις δέκα μέχρι την μία περίπου..αν μπορέσεις, πάρε με τηλέφωνο να πιούμε καφέ..

Καρδούλα, ο μικρός είναι θεός...ακούς εκεί σου το βουτάει!!Χαχαχα..τον μικρό πρίγκηπα!

Καλέ βάλτε καμμιά φωτό από βάφτιση...όλο και κάτι θα έχετε από συγγενείς!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Ουφ μωρε [ποσα γραψατε παλι καλε//?

Ενω με πηρε ο υπνος ηρθε ο πατερας μου επισκεψη.Ειχε ερθει με λεωφορειο απο χωριο ακι για μια δουλεια και περασε να μας δει, δεν τοξερα.Βασικα και ειμαι λιγο κομματια απο αδιαθεσια και νυσταζω.Τα μωρα τα σηκωσα φαγανε αλλα νυσταζαν και ξανακοιμηθηκαν.Κι εγω παω να ξαπλωσω μια ωριτσα γιατι νιωθω χαλια, ασε καρδουλα μαζι μας ηρθαν.Τωρα δεν ξερω θα παμε ετσι κι αλιιως θαναι και ο μπαμπας.

Ωραιο μαγιουδακι, απο που το πηρες?Εχετε κανα ωραιο μαγαζι στην Κυπρο να σου παραγγειλουμε τιποτα?Που δεν εχει εδω ελλαδα?

Ολγα κι εμενα τα τρωνε και σκετα τα φρουτα, γενικα ομως τρωνε τα παντα.

Τι αλλο γραψατε βρε κοριτσια, για μαμ κυριως!!!!!!Ευτυχως εχω φαγακι απο χτες και δε χρειαζεται να μαγειρεψω

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλα συμπεθεραααααα πεθαινω !!!!!!!!!!!!!!!!!1 τι κοριτσαρος ειναι αυτος καλε ?????

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω !! ειναι δικη μας ε!!!! χαχα (απειλη ηταν αυτη χαχα)

και βεβαια μοιαζει στη μαμα !! και αυτη με το μπουρνουζι θεικηηηη φωτο !!! αντε να δω ποτε θα σας δουμε και εσας απο κοντα !!!!

ιωαννα ρεθυμνο κατεβαινουμε, παντρευουμε τον νονο μας !!! την πεμπτη αν εινια και βολεψει θα σε παρω τηλ γιατι ειμαστε μεγαλη παρεα και δεν ξερω ακομα τι θα μας βγει σαν προγραμμα , τρια αυτοκινητα και οολλλα γεματα χαχα θα εχει πολυ γελιο !! καλα το δικο μας κλεισμενο απο του σκαθαριου τα πραγματα και την baby sitter ( mama moy mazi )

νατασα επρεπε να μας δειτε τωρα με την κρεατοσουπα ..μεχρι και το κουταλι μου επιανε !!!

και ελιτα η καρδουλα στα ψωνια ξερεις εινια απαιχτη επισης ..να υποθεσω πως το μαγιο εινια mothercare ?? xaxa

aaaaaaaaaaaa δεν σας ειπα !!!! μπουσουλησε σημερα ο χοντρουλης μου !! καλα μην φανταστειτε πως εκανε και μαραθωνιο αλλα αλλαξε δυο τρεις φορες βηματακια

κατα τ αλλα εχει παθει μια υστερια με τον πατερα του ..ειναι κολλημενος !! τον βλεπει και συνεχεια στο σπιτι αυτες τις μερες αλλα δεν με χαλαει καθολου να σας πω την αληθεια που τα κανουν οολα μαζι !!!

αντε παω να συνεχισω το σιδερο ...μηπως καμια ενδιαφερεται ????χιχι

Διαφημίσεις

ααακαι να σας ρωτησω οσες πηγατε διακοπυλες τι μπορει να χρειαστω που να μην εχω προβλεψει να παρω ?? καλα δεν παω και στην ουγκαντα αλλα θα ηθελα να μην μου λειψει κατι βασικο !!!

jend ,boreis na tou ftiakseis papia me anana!!!!xaxaxa pera apo tin plaka boreis na valeis ligo mango i verikoko

olga ,ego tis vazo panta banana kai genika glika kai orima frouta mango ,ahladakia vanilia peponi karpouzi ...enoite oti stin arhi kanei oti tis ksinizoun...alla siga siga ta siithizei ...min beis ston pirasmo na alioseis tin gefsi ton frouton vazonas kati alo gia tous ksegelaseis ..giati pote den tha mathoun na trone frouta.

tip tis imeras :troo panta mazi tis ..tou tipou po,po ti oreo einai ayto pou tros trelenome!!!!!

ladaki mou ipe na tis vazo mia koutalitsa omo....jend to poulate to ladi???

simera tha fame kotopoulo ...tha sas po!!!!!

inka

AW3sp2.png

kai omws jennaki to magio mas einai apo to prenatal.

pareigila omws kai apo to mothercare kai mou ferane akoma ena simera giati den eixe sto size mas. am pws den ginete xaxa

a den proseksa kati tetio egw inka mou. emena travaei ta autia tou kai trivi ta matia tou.

egw ithela na rwtisw an ta dika sas mwra oti kai na tous dosis vriskoun tis etikete kai paizoun me autes? emena pio poly simasia dinei stis etiketes para sto paixnidi. simera anakalipse kai thn etiketa sto sentonaki tou kai kataxarike lol

Εμεις ξυπνησαμε τελικα και η μαμα δεν εχει υπνο σημερα!!!!!

Αλα οταν νυσταζουμε βαζουμε δαχτυλοπιπιλα και τριβουμε τα ματια μας.Τα ετοιμαζω και βγαινω βολτα να ψωνισουμε.Θελω να τους παρω κανα μπιμπερο γυαλινο βασικα για το βραδυνο γαλα γιατι εχω μονο καποια της μεντελα απο παλια και ναναι μεγαλυτερα.Εμεις δεν ειχαμε εξοπλιστει με πολλα μπιμπερο βλεπεις!!!!

Οι τιμες στα μαδερκερ της Κυπρου, ειναι σαν της αγγλιας ή ΤΗς εΛΛΑΔΑς, κΑΡΔΟΥΛΑ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...