Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia kalimeraaaaaaaaaaaaaa!!!!

pia ali neofotisti ehoume?eho hasei episodia ,megalonoun ta kamaria mas !!!!

olga kalos sas vrika !!!!ti einai ayto pou pathate ??ta silipitiria mou ...ti na po...oli ioikogeneia tha einai moudiasmeni fantazome ...monos tou itane ?

mammycool,pos eisai esy?ala tha mou peis kseperniete toso grigora...

cate ki ego otan den boro na tis doso tin froutokrema tis dino gala.einai kai kalokeri htriazonte ygra.

emis simera tha kanoume to emvolio tis minigitidas ...to ehete kanei ;ihate parenergies;

vre koritsia ego den boro na katalavo ti borei na katalavei kapios apo to profile mas ;borei na mou eksigisei kanenas;tha bo se kapies aoo sas na do ...tis photos pantos den tis vlepei..an den einai filos sosta;...pantos .....ti na po...

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kala kai egw san thn elita kanw. den rwtaw pleon. apla vlepw sta rafia tou supermarket ti frouta kai ti faghta exoun mesa ta etima gia thn ilikia tou kai meta ta prosarmozo. xixi

alla logo douleias egw tou dinw etimi froutokrema. Faghtakia omws tou magireuw eite egw eite h giagia kai kamia fora kai o mpampas mas. Kai to agaphmeno mas laxaniko einai to kalampoki. Trelenete.

μου εξηγητε σας παρακαλω γιατι οταν του δινω κρεατοσουπα τρελαινεται να την τρωει και αν του δωσω κανα ζυμαρικο η χορτοσουπα και κυριως τα φρουτα ΔΕΝ τα τρωει και μου κλεινει το στομα ?????

αυτο το παιδι ολο junk food θα τρωει να μου το θυμηθειτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καναμε μιση ωρα να φαμε την φρουτοκρεμααααα και μεχρι και τον καραγκιοζη του εκανα !!!!

o junk manoula!!!!kreas!!!..giati ime adras kai tha pigeno gia kopsidiaaaaaaaaaa!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

koritsia kalimeraaaaaaaaaaaaaa!!!!

pia ali neofotisti ehoume?eho hasei episodia ,megalonoun ta kamaria mas !!!!

olga kalos sas vrika !!!!ti einai ayto pou pathate ??ta silipitiria mou ...ti na po...oli ioikogeneia tha einai moudiasmeni fantazome ...monos tou itane ?

mammycool,pos eisai esy?ala tha mou peis kseperniete toso grigora...

cate ki ego otan den boro na tis doso tin froutokrema tis dino gala.einai kai kalokeri htriazonte ygra.

emis simera tha kanoume to emvolio tis minigitidas ...to ehete kanei ;ihate parenergies;

vre koritsia ego den boro na katalavo ti borei na katalavei kapios apo to profile mas ;borei na mou eksigisei kanenas;tha bo se kapies aoo sas na do ...tis photos pantos den tis vlepei..an den einai filos sosta;...pantos .....ti na po...

Οικογενειακως ηταν στην θαλασσα.Ασε χαλια

Εμεις εχουμε κανει της μινηγγιτιδας.Αλλα γενικα δεν ειχαμε παρενεργειες σε κανενα εμβολιο.Μαλιστα τον αλλο μηνα εχουμε την τελευταια δόση!

Το μονο που μπορει να δει καποιος σε κλειδωμενο προφιλ ειναι που γραφουμε και τι γραφουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

jend να δω ποτε θα ερθω Ναυπλιο να συνατηθουμε επιτελους!

Εμενα κοριτσια μου το απαγορεψε το γιαουρτι!Ειναι λεει πολυ επικινδυνο,δεν περιεχει το γαλα που λεει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αντε ολγακι να δω !! νομιζω πως τωρα καλο θα σας εκανε μια βολτουλα ετσι να ξεφυγεται λιγακι !!

εμεις λαδακι βαζουμε στο φαγητο μας στο τελος ετσι μου ειχε πει και εγω του το βαζω ωμο αλλα εινια και αυτο που λες καρδουλα ..εμεις φαντασου εινια απολυτα βιολογικο ..εχουμε ελιες μεσα στο σπιτι μας και ετσι ξερουμε καλα οτι δεν εχουν λιπασματα κτλ

τωρα γιαουρτακι εμενα δεν μου εδωσε αλλα εινια και αυτο με τον καθε γιατρο ..μπορει και να το δοκιμασω ..σιγα τοσα παιδακια τρωνε γιαουρτακι ..και η ανηψουλα μου που εινια μια εβδομαδα μικροτερη μας τρωει και αυτη

απλα ελεγα να μην του βαλω κατι μεσα στα φρουτα για να μαθει να τα τρωει !!

αλλα καλα λεει ι ινκα !! μονο κοψιδιααα θα τρωει

αν του βαλω κρεας και φρουτα λετε να τα φαει ??ΧΑΧΑΧΑΧΑ

μολις ειπα στον γιατρό οτι δεν τρωνε τα φρουτα καθολου και τι να κανω μου ειπε "το περιεργο θα ηταν να μου ελεγες οτι τα τρωνε.Κανε παιδι σχεδον δεν τρωει σκετα τα φρουτα"

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...