Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμας !

απο τις 6 κ μιση ξυπνιοι σημερα!!! τα νευρα μου ! ειπα να μην παω για δουλεια κ να ετοιμαστω και το σκαθαρακι ειχε αλλλααα σχεδια !!! τι να τον κανω ομως ?? μου σκαει κατι χαμογελα και με παιρνει και καμια αγκαλιτσα κ λιωνωωω!!

cate και εγω αυτον τον προβληματισμο τον ειχα και ιδιαιτερα για τις μερες που θα λειψουμε και μου ειπε η γιατρος για να μην κουβαλω ενα σωρο πραγματακια κοντα μου να του δινω βανιλια για 4 μερες δεν παθαινει και τπτ και μαλιστα αφου εχει ηδη δοκιμασει φαγητο κανονικα και γαλα ! οποτε δωστου γαλα εκεινη την στιγμη στη βαπτιση καλυτερα για να μην εχεις και το αγχος

Πωπω Ολγιτσα, τραγικο, τι λε βρε παιδι μου!!!!!!!

Παρος τελεια τα μακαρονια.Σε λιγο εξαλλου τρωνε οτι κι εμεις.Του αρεσαν?

εμεις πουχαμε παει για παγωτο, ενω ειχαν φαει, ειχε περασει κανα δυωρο και καναν σαν παλαβα, τους πηραμε μια κρεμ μπουρλε χωρις την καμενη ζαχαρη απο πανω, σκετη κρεμα που ηταν σχεδον αγλυκη, κρεμα αραβοσιτου στην ουσια ηταν πηχτη και την εκαναν να.Υποτιθετε ταχα και ταισμαν για να μην γκρινιαζουν, αλλα δεν παιζει τα δικα μου παιδια να σε δουν να τρως.Τι θα κανω με αυτα τα καμαρια πολυ φαγανα!!!!!!!

Τις προαλλες τους ταιζα κουακερ σε ενα παγκακι στην κηφησια για να μπορεσουμε εμεις να κατσουμε για φαι χιχι!!!!!Και ναι εχιε τυχει να φαμε δυο βαζα των 200 γραμμαριων.Και τα δυο μαζι εννοειται.κΠΟΙΑ ΒΑΖΑΚΙΑ γυαλιναΠΟΥΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΕς ΚΡΕΜΕς φρουτων στις διακοπες βιολογικες, ταχω κρατησει και βαζω εκει τα δικα μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω ρε κοριτσια δεν εχω ευχηθεί!

Ελιζα το δεν εχεις χρονο να γραψεις αλλα να μπαινεις στα προφιλ δεν μου κανει σαν απαντηση!Μονο αυτο γιατι δεν εχω ορεξη για παραπανω

Εχουμε και τα κοινα μας εμεις ντοκτορ σαινη!!!!!!!!

Και χτε ειχα γραψει ενα ωραιοτατο μηνυμα φορτωμενη αλλα σβηστηκε και σημερα τα ειπα ηπια!!!!!!!!!Αλλα για ενα ειναι σιγουρο, πως χτες εκανα ποσην ωρα α ανοιγω τα προφιλ που αναρωτιομουν βρε παιδι μου, ποσο βαρεμενος μπορει ναναι κανεις πανω στη βαρεμαρα του ε?ε?????

Παω να κοιμηθω γιατι εχω κοιμηθει πολυ λιγο και ειμαι και αδιαθετη και δεν τη βγαζω σημερα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημερα και απο εμας !

απο τις 6 κ μιση ξυπνιοι σημερα!!! τα νευρα μου ! ειπα να μην παω για δουλεια κ να ετοιμαστω και το σκαθαρακι ειχε αλλλααα σχεδια !!! τι να τον κανω ομως ?? μου σκαει κατι χαμογελα και με παιρνει και καμια αγκαλιτσα κ λιωνωωω!!

cate και εγω αυτον τον προβληματισμο τον ειχα και ιδιαιτερα για τις μερες που θα λειψουμε και μου ειπε η γιατρος για να μην κουβαλω ενα σωρο πραγματακια κοντα μου να του δινω βανιλια για 4 μερες δεν παθαινει και τπτ και μαλιστα αφου εχει ηδη δοκιμασει φαγητο κανονικα και γαλα ! οποτε δωστου γαλα εκεινη την στιγμη στη βαπτιση καλυτερα για να μην εχεις και το αγχος

Υπάρχουν και χειρότερα. Ο σκίουρος ακόμα κοιμάται κι εγώ ξύπνησα από τις 7 από μόνη μου. Έλεος.

Διαφημίσεις

Κορίτσια τελικά σήμερα έδωσα πρώτη μέρα 2 κουταλιές μήλο . Αλλα δεν της αρεσε . Δεν μου το ανοιγε το στομα και εκανε γκριματσες . Ελπιζω αυριο να το δει πιο θετικα .

Καλε κοριτσια για να την ταισω καποιος πρεπει να της κραταει τα χερια , δηλ χρειαζομαστε 2 . Εσεις τι κανετε ;

Cate εγω θα εδινα το ρυζαλευρο εκεινη την ωρα (το φτιαχνεις επιτοπου) και τα φρούτα την ωρα του ρυζαλευρου . Γιατι τα φρουτα θα ζασουν τις βιταμινες τους αλλιως .

Το ρυζαλευρο δεν κανει να το φτιαχνεις και να το καταψυχεις η να καταναλωνεται μετα απο ωρα.

Ξερεις ποση ωρα αφου το φτιαξεις μπορεις να το δωσεις ?

kalhmera koritsares mou,

egw den tha asxolitho me thn eliza me exete kalipsi.

olga mou silipitiria kai pali.

emeis douleia pali. o mpempakos mou ksipnise 5.30 kai meta 7.30 thn wra dld pou ton ksipnaw egw giati 8.30 pianw douleia.

cate an pas ta frouta mazi sou den mporoun na sta kanoun sto mplenter ekei sth taverna? lew egw twra.

elita kai emena mou rthe i skato periodos kai aurio exoume kolimvisi oime. th tixi mou mesa dld.

peirame kai ena magioudaki me ena vatraxaki kai apo pisw grafei absolute diver xixi.

inka kai georgia kalosorisate sto kosmo mas kai pali.

natasa mou ypomonh vre kopela mou. sintoma tha teleiwsoun oi talaipories sou. sas eipe kati o giatros kai agxothikes etsi?

Διαφημίσεις

kalhmera koritsares mou,

egw den tha asxolitho me thn eliza me exete kalipsi.

olga mou silipitiria kai pali.

emeis douleia pali. o mpempakos mou ksipnise 5.30 kai meta 7.30 thn wra dld pou ton ksipnaw egw giati 8.30 pianw douleia.

cate an pas ta frouta mazi sou den mporoun na sta kanoun sto mplenter ekei sth taverna? lew egw twra.

elita kai emena mou rthe i skato periodos kai aurio exoume kolimvisi oime. th tixi mou mesa dld.

peirame kai ena magioudaki me ena vatraxaki kai apo pisw grafei absolute diver xixi.

inka kai georgia kalosorisate sto kosmo mas kai pali.

natasa mou ypomonh vre kopela mou. sintoma tha teleiwsoun oi talaipories sou. sas eipe kati o giatros kai agxothikes etsi?

καλημερααααα καρδουλα μου κ σ εσενα !!

τελικα καλα λεω εγω πως μπορεις να μας δινεις λυσεις !!!!!:P:p:p

μου εξηγητε σας παρακαλω γιατι οταν του δινω κρεατοσουπα τρελαινεται να την τρωει και αν του δωσω κανα ζυμαρικο η χορτοσουπα και κυριως τα φρουτα ΔΕΝ τα τρωει και μου κλεινει το στομα ?????

αυτο το παιδι ολο junk food θα τρωει να μου το θυμηθειτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καναμε μιση ωρα να φαμε την φρουτοκρεμααααα και μεχρι και τον καραγκιοζη του εκανα !!!!

Καλημερα μανουλες!!!!!

cate μην παρεις φρουτοκρεμα παρε μαζι σου την απογευματινη κρεμα του που ειναι πιο ευκολο να την φτιαξεις και του δινεις τα φρουτακια του οταν γυρισετε.

Ελιτα συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα της Ελιζας , αδυνατω να πιστεψω πως καποιος δεν εχει καθολου χρονο να μπει στο καφε παρολαυτα εχει χρονο να μπαινει σε ενα ενα προφιλ ξεχωριστα και μαλιστα να το κανει πολυ συχνα κατι δεν μου κολλαει, παρολαυτα εαν οντως ειναι ετσι οπως τα λεει η Ελιζα και ειναι αυτη που λεει θα βρει καποιον τροπο να το αποδειξει αυτο , σιγουρα θα εχει ενα φεις κατι που θα αποδεικνυει την ταυτοτητα της, αυτο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι να κλειδωσουμε ολες τα προφιλ μας και απο εκει και περα μπορει να μπαινει οποιος θελει ετσι κι αλλιως δεν θα μπορει να δει τιποτα.

Ολγα και Μαμυ ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...