Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Oxi Ελιζα δεν ειναι θεμα φοβος....φοβος δεν υπαρχει...απλα ειναι ενοχληση μανουλα εισαι κ καταλαβαινεις!

Οκ....αν ειναι ετσι..με χαρα σε περιμενουνε να τα λεμε!Αλλα μονο αν α ειναι ετσι...ε;:roll::tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια. Έχω μια άσχετη απορία. Την φρουτόκρεμα του την φτιάχνουμε πάντα εκείνη την ώρα και την τρώει κατα τη μια. Τη μέρα της βάφτισης, όμως, εκείνη την ώρα θα είμαστε στο εστιατόριο. Μπορώ να την ετοιμάσω από πριν; Διατηρείται στο ψυγείο; Μπορώ να την πάρω μαζί μου και πώς; Σε θερμός, σε τάπερ με παγοκύστη; Ελίταααααααααααα, sos

καλημερα κοριτσια

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση

Cate μου η φρουτοκρεμα διατηρεί τις βιταμίνες τις μιση ωρα απο την ωρα που θα την φτιαξεις.Οποτε ισως να ηταν καλυτερο λιγο γαλα και να εδινες την φρουτοκρεμα αλλη στιγμη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοριτσια.

Εχτες εγραψα ενα κατεβατο και κολλησε το μαραφετι, σβηστηκαν, τσαντιστικα και δεν ξαναγραψα.

Cate δεν εχω ιδεα, αλλα ξερω πως δεν διατηρειται η ετοιμη αν εννοεις πανω απο μια ωρα.

Τωρα αν ειναι κρυα δεν ξερω.

Τωρα αν εννοεις φρουτο που εχεις αλεσει εσυ μπορεις να το καταψυξει και να το παρεις μαζι σου σε μια παγοθυκη σενα γυαλινο βαζακι και οταν ειναι να την ταισεις να το ζεστανεις σενα θερμος με ζεστο νερακι ή να το βγαλεις να ζεσταθει σιγασιγα σε θερμοκρασια περιβαλλοντος.Μιλαμε για κρεμα που ειναι μονο φρουτα, οχι ρυζαλευρο.Το ρυζαλευρο δεν κανει να το φτιαχνεις και να το καταψυχεις η να καταναλωνεται μετα απο ωρα.

Ολγιτσα ζωη σε εσας, να τον θυμοσαστε, ειναι πραγματι κριμα να χανονται ετσι αδικα νεα παιδια, φανταζομαι απο ατυχημα ε?

Γιωργια περαστικα σας και Νατασσουλα σιδερενιο το αγγελουδι

σας.

Οσο για τη νεα της παρεας, διατηρω ακομα επιφυλαξεις γιατι ειλικρινα μου φαινεται περιεργο γιατι καποιος που απλα μας εχει για παρεα δεν αρκειτε στο να διαβαζει τι γραφουμε και μπαινει τοσο συχνα στα προφιλ μας, σχεδον καθημερινα και μαλιστα σε ολες και στα κοριτσια Ιανουαριου και στου Μαρτιου και ισως και σε αλλα μαλιστα εγω για να τσεκαρω σε ποσες εχει μπει, μπηκα σε 6 με 7 ονοματα διασπαρτα και εκανα ποσην ωρα, δηλαδη αν πραγματικα δεν εχεις χρονο ποιος ο λογος να μπαινεις σε καθε προφιλ.

Ενταξει εγω θα μπω να δω τις φωτος μιας φιλης που θα μου πει οταν βαλει κατι, αλλα για ποιον αλλο λογο να μπαινεις στα προφιλ μονο αν παρακολουθεις καποιον ετσι δεν ειναι.

Ναι μπορει να χεις παιδακια, αλλα μπορει να μας ριχνεις και σταχτη στα ματια.

Εγω παντως κοριτσια, εβαλα φραγη και θα το δοκιμασω κιολας αν λειτουργει.

Γιατι πολυ απλα δε γουσταρω εισβολες απο καπαρντινες οπως λεει και η Ινκα.

Συγνωμη αν ακουγομαι κυνικη, αλλα αν εισαι μανουλα θα καταλαβεις, τωρα αν λες αληθεια παλι θα ηθελα μια εξηγηση για το τι ψαχνεις κοριτσακι σε ΟΟΟΟΛΑ αυτα τα προφιλ!!!!!Και εχε χαρη που δεν εχω τοσο χρονο αλλιως θα καθομουν να σου απαριθμησω σε ποσα μπαινεις και σε ποια!!!!!!!!Για να δειτε ποσο περιεργο φαινεται!!!!!!Κταλαβς κοριτσακι μου?Η μηπως δεν εισαι κοριτσακι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εννοώ το φρούτο που φτιάχνω εγώ, στο μπλέντερ, όχι την έτοιμη, δεν την έχει φάει ποτέ. Δε βάζω ρυζάλευρο μέσα.

Ε οπως σου ειπα, καλυτερα να την παρεις κρυα προς παγωμενη, και ναναι βρασμενο φρουτο εννοειται, οχι ομω γιατι μαυριζει.

Ζεστο χαλαει οτι φαγητο καινααναι τοσην ωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!

Πρωινές πρωινές σήμερα!!!

Cate, και εγω θα σου έλεγα να του δώσεις κάτι άλλο εκείνη την ημέρα! Είτε την κρέμα είτε το γάλα!

Εχθές πάντως που δεν είχα φαγητό για τον Μπάμπη και είχε η γιαγιά μου μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, το αλεσα και του έδωσα! Η γιαγιά τα κάνει απλά χωρίς αλάτι και πιπερι& με φρέσκια ντομάτα οπότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα!

Βρε Νατάσα εύχομαι το χειρουργείο να παει καλα&το αγοράκι σου να έχει μια υπέροχη ζωή!!! Εχε πίστη και όλα καλα θα πανε! Έχεις την θετική ενέργεια όλων μας! Ότι χρειαστείς μην διστασεις!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

εγω ρε κοριτσια δεν εχω ευχηθεί!

Να ζησουν οι νεοφώτιστοι Αποστολος-Αγγελος και Κωνσταντινα-Αλεξανδρα!!!

Γιωργια περαστικα στην μικρουλα!

Γιωργια γειτονάκι οσο κραταει ο καιρος θα ειμαι εδω.Μετα θα επιστρεψω στην βαση μου για να πινουμε καφεδακια!

Ινκακι welcome back!!

Νατασα μου να ειναι γερο το μωρουλι σας και ολα τα μωρουλια του κοσμου!Η τελευταια ταλαιπωρίας σας να ειναι!

Ελιζα το δεν εχεις χρονο να γραψεις αλλα να μπαινεις στα προφιλ δεν μου κανει σαν απαντηση!Μονο αυτο γιατι δεν εχω ορεξη για παραπανω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημέρα σας

όλγα στα λεγα και στο μσν, τι να πεις σε αυτή τη μάνα δεν ξέρω, δράμα

νατάσσα μη σε παίρνει από κάτω (κι αν σε παίρνει ανέβα γρήγορα!) σκέψου θετικά, όλα καλά θα πάνε, κι εμεις είμαστε εδώ να σε ακούμε

cate μπορείς να τα κάνεις και στο ατμό αν έχεις μάγειρα (πχ μήλο αχλάδι) αλλά μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη, γαλατάκι ή αν δε θες δημόσιο, δωστους ρυζάλερο εκείνη την ώρα

i1lzp2.png

μονο αυτο που σου λεει η Ελιτα για την καταψυξη αλλα και παλι οι βιταμινες χανονται.Οχι ολες ομως

Ελιτακι πνιγηκε στην Λυκαδα που ηταν διακοπες

Πνίγηκε; Απίστευτο, τί μπορεί να συμβεί, απίστευτο... Συλληπητήρια και πάλι.

Μωρέ, δε θέλω να θηλάσω δημοσίως μπροστά σε τόσους γνωστούς μου. Αν του δώσω το ρυζάλευρο που τρώει το απόγευμα; Διαφορετικά η εκκλησία είναι δίπλα στο σπίτι, τον φέρνω εδώ, του δίνω το φρούτο και μετά πάμε στην ταβέρνα. Αλλά θα πάρει ώρα.... Ούφ.

καλημέρα σας

όλγα στα λεγα και στο μσν, τι να πεις σε αυτή τη μάνα δεν ξέρω, δράμα

νατάσσα μη σε παίρνει από κάτω (κι αν σε παίρνει ανέβα γρήγορα!) σκέψου θετικά, όλα καλά θα πάνε, κι εμεις είμαστε εδώ να σε ακούμε

cate μπορείς να τα κάνεις και στο ατμό αν έχεις μάγειρα (πχ μήλο αχλάδι) αλλά μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη, γαλατάκι ή αν δε θες δημόσιο, δωστους ρυζάλερο εκείνη την ώρα

γράφαμε μαζί..............:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...