Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!!!

Καλωσηρθατε οσες λειπατε διακοπουλες να πω καλο χειμωνα ΄΄η θα με βρισετε?:tongue:

mummy στεναχωρηθηκα πολυ με τον σπαρκουλη σου ,μην νιωθεις τυψεις ηταν η κακια η ωρα σε καταλαβαινω απολυτα:(

Ολγα εμεις τα εχουμε πει αλλα θα το ξαναπω να ζησετε να τον θυμαστε ειναι μια παρηγορια το οτι προσφερε ζωη σε αλλους ανθρωπους, ηταν δυσκολη μερα η σημερινη φανταζομαι..

Ινκα μου δεν πειραζει και εγω μετα νυσταξα πολυυυυ και την επεσα , να κανονισουμε να τα πουμε κι απο κοντα συντομα.

Γιωτα τα ιδια παθαινω και εγω οταν την βγαζω απο την μπανιερα σφαδαζει στο κλαμα αφηστε που οταν την εχω μεσα κοπανιεται απο την χαρα της και βγαζει ολα τα νερα απεξω

Γεωργια περιμενουμε φωτο απο την βαφτιση!!!!Να την χαιρεσαι παντα υγιης και ευτυχισμενη!!!

Ραμονιτσα με επεισες με το ηλιοβασιλεμα απογευμα θα το κανω τελικα!!!

Ιωαννα ποτε αρχιζετε παιδικο να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο?? Τι εκανες με την δουλεια?? Εμεις αρχιζουμε παιδικο 6 Σεπτεμβριου και εγω αρχιζω δουλεια στις 13:confused::confused:

Ελιζα απο οτι φαινεται μπαινεις συχνα μιας και μολις σε φωναξαμε εμφανιστηκες.. Περισσοτερο χρονο σου παιρνει να μπαινεις σε καθε προφιλ ξεχωριστα παρα να μας γραφεις που και που αφου εισαι και μανουλα Φεβρουαριου;);)

Σας φιλω ολες!!!! Αντε να μαζευτουμε:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα η δικιά μου στις 6/09 αρχίζει παιδικό, και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα!!! Με έχει τρελανειιιιιιιι! Ποτέ θα ηρεμήσει αυτό το παιδι;;;

Ελιζα, όντως, τι περιέργεια είναι αυτή;; Όλα τα προφίλ ενα ενα κοιταξες;; Μίλησε μας πρώτα εδώ, και αν θες να μας γνωρίσεις καλύτερα δες και τα προφίλ μας, είμαστε λίγο απότομες αλλά αν είσαι όντως η ελιζα και έχεις 3 παιδάκια μας καταλαβαίνεις!

Υπάρχει πάντως ρύθμιση ασφαλείας στο προφίλ κορίτσια!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ο παιδικός ξεκινάει την Τετάρτη εμάς!!!:D:D

Ηδη κάνουμε προετοιμασία, τύπου πήρε η δασκάλα σου τηλ και ρωτούσε τί κάνεις και πού είσαι, και πως σε περιμένει και έχουν πάρει κανούργια παιχνίδια κλπ...

Βρε Ναταλία, εμένα 1η φορά! Να σου πώ την αλήθεια τρόμαξα στην αρχή γιατί στα κοριτσάκια φάινετια διαφορετικά και μετά σκεφτόμουν μήπως πονάει κιόλας γι αυτό και η γκρίνια..αύριο θα δώ πως είναι και θα πάρω την παιδίατρο..ανησυχώ μήπως είναι σημάδι αλλεργίας σε κάτι αυτά που είναι στο στήθος..

Μόλις κοιμήθηκε και ο Νικόλας μου.Το ζουζουνάκι κάθε βράδυ μου λέει "μανούλα σε αγαπώ" πριν να κοιμηθεί..χαχαχα!! Η μπέμπα από την άλλη μιλάμε δεν θέλει να κάθεται καθόλου με τον που την παίρνω αγκαλιά ακόμα και εκεί πατάει τα πόδια της να σηκωθεί .Πάει στην άκρη του καναπέ, βάζει τα χέρια στο μπράτσο και σηκώνεται και μετά κάνει μια κίνηση και καλά πως αφήνει και χέρια...χαχαχαχα..την μουσίτσα που λέει και ο Βασίλης μου!

Καλό βράδυ σε όλες μας κοριτσάκια μου και μόνο ευχάριστα νέα από εδώ και πέρα για το καφέ μας!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπερα φιλεναδες. Χαθηκαμε λιγο. Περασαμε μια να το πω περιεργη βδομαδα, με την ψυχολογια μας στα ταρταρα, πολυ αγχος βρε παιδια, πολυ κλαμα, ολη μου η ζωη ενα ΓΙΑΤΙ. Θελω να ηρεμησουμε επιτελους , να κοιμηθουμε ενα βραδυ χωρις σκεψεις, να ξυπνησω ενα πρωι και να μην χρειαστει να επικοινωνησω με καποιον γιατρο. Θελω μια φυσιολογικη ζωη για το παιδακι μου. Θελω να ξερω οτι οι αποφασεις που εχουμε παρει για γιατρους νοσοκομεια ειναι οι καλυτερες. Θελω ολα οσα οι υπόλοιποι θεωρουν δεδομενα......

Παντως συμφωνησαμε με την κορη μου, επειδη με εβλεπε και ρωτουσε γιατι εισαι στεναχωρημενη μανουλα? οταν μεγαλωσει να γινει γιατρος να κανει καλα τα παιδακια, να μην πονανε και να μην στεναχωριουνται οι μανουλες.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Νατασσα μου τι παθατε? Ταλαιπωρειστε ακομα με τις βρογχιολιτιδες? Μην αγχωνεσαι αν ειναι αυτο τοσο το εχουν πολλα παιδακια που αρρωσταινουν πολυ μικρα μετα αποκτανε ευαισθησια μεχρι τα 3 τους. Ευχομαι μετα το χειρουργειο να φτιαξουν ολα και το αντρακι σου να μην ξαναπατησει σε νοσοκομεια και γιατρους παρα μονο για εμβολια!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλησπερα και απο εμενα!!!!εχετε δικιο ρε κοριτσια να φανταζεστε τα χειροτερα για μενα!!!εχετε χιλια δικια!!!λοιπον να σας πω λιγα πραγματα για μενα!!!

Η μεγαλη μου κορη ειναι 5 χρονων και την λενε Κατερινα στην συνεχεια ειναι οΔημητρης 3 χρονων και τελος ενας μπουμπουκος σχεδον 7 μηνων(περιπου σαν και τα δικα σας τα μωρακια)

Ειμαι μια τυχερη και ευτιχισμενη μαμα μιας και παντα ηθελα 3 παιδακια!!!!

Πολυ κουραση μα και μεγαλη χαρα μαζι!!!

τι αλλα να πω??????Δεν ξερω!!!Ελπιζω να τα λεμε απο εδω και περα!!!

Να εχετε ολες ενα ησυχο βραδυ!!!

Ευτυχως ειναι καθαρος από ακροαστικα, καναμε κι ενα οισοφαγογραφημα και βγηκε καλο (φοβομασταν μηπως βηχει επειδη πνιγεται) ,αλλα μαλλον ο βηχας οφειλεται σε λαρυγγγομαλακια και μεγαλωνωντας θα δυναμωσουν οι μυς και ολα καλα.

Απλα τωρα συνειδητοποιησαμε ποσο δυσκολο ειναι το χειρουργειο, οχι τοσο για τη ζωη αλλα για την ποιοτητα της ζωης του. Ο χειρουργος βλεποντας κατι εξετασεις το θεωρει αρκετα δυσκολο, οποτε..........

nG0fp2.png yu71p2.png

Κοριτσάκια να'μαι πάλι!!!

Γυρίσαμε απ'τον τελευταίο γύρο διακοπών και μάλλον μας κακοφάνηκε η πόλη αλλά κάναμε μια επιδρομή στα μαγαζιά και αναπτερώθηκα!!!

Λυπήθηκα πάρα πολύ με τα δυσάρεστα ρε κοριτσάκια!!! Τι να πω;;;:(:(:(

Στα νέα της Φουσκίτσας λοιπόν μιας και τα παιδιά μας είναι το θέμα!!! Καθόμαστε μόνες μας, κοιμόμαστε μόνο μεσημέρι και βράδυ...σπανίως το πρωί και το απόγευμα!!! Τρώμε τα πάντα(κοτόπουλο, μοσχάρι, πατάτα, καρότο, κολοκύθι, πράσο, μπρόκολο, αρακά, σέλινο, μπανάνα, μήλο, αχλάδι, ροδάκινο, δαμάσκηνο, πεπόνι, φαρίν λακτέ και μπισκοτόκρεμα) αλλά δεν πίνουμε νερό και γι'αυτό της βάζω μια "μυτιά" Κίντερτε και το ρουφάμε. Γάλα πίνει μόλις 120ml το πρωί και το βράδυ(κοιμισμένη στον ύπνο της). Πάντως μεγαλώνουμε καλά αν και τον προηγούμενο μήνα είχαμε πάρει μόλις 300γρ. Αυτόν θα είμαστε μάλλον παραπάνω γιατί μας έχει ανοίξει η όρεξη. Δόντι πάντως...πουθενά!!!

Τις τελευταίες 5-6 μέρες έχω γρίπη με μπούκωμα, συνάχι, βήχα και λίγο πυρετό. Σήμερα παρατήρησα οτι βήχει η μπέμπα...Πότε λέτε να πάρω τον παιδίατρο; Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα και σκέφτομαι μήπως το κάνει για παιχνίδι;!

Τελοσπάντων, καλά να'ναι γιατί Τετάρτη την πάω παιδικό(βρεφονηπιακό δλδ.)!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Νατασα μου ευχομαι ολα ...ολα κοριτσακι μου να πανε καλα για το μικρο σου αντρακι, κ ολες σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια για αυτο! Το αντρακι σου θα εχει μια αριστη ποιοτητα ζωης ..γιατι ειναι μαχητης κ το εχει αποδειξει αυτο στην μανουλα του! Κ οι γιατροι θα κανουνε το μεγιστο για αυτην την ζωουλα...θα δεις !;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Natassa μου για ποιο λογο μπορει να επηρεαστει η ποιοτητα ζωης του, απο αυτα που ξερω το 2ο χειρουργειο ειναι πολυ πιο απλο απο το πρωτο ειναι μια διορθωση για να μπορουν τα παιδακια να ειναι τελειως φυσιολογικα. Δεν μπορω να σου πω τιποτα εχεις τα χιλια δικια, σκεψου ομως ποσο αγωνιστηκε ο μικρος και τι τυχερη που εισαι που ο αγγελος σου ειναι διπλα σου αυτη την στιγμη και εξαλλου οτι και να γινει υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με ανατομικο προβλημα που ζουνε μια φυσιολογικοτατη ζωη.

Γεωργια περαστικα ελπιζω ολα καλα με την μικρη και να μην εχει κολλησει , τον παιδιατρο τον παιρνεις εαν ανεβασει πυρετο ΄΄η ο βηχας της αρχισει και γινεται πολυ εντονος και παραξενος

Ελιζα να σου ζησουν τα παιδακια σου!

Να ερχεσαι να τα λεμε οταν μπορεις κ να γνωριστουμε κ καλυτερα ε;

μην παρεξηγεις πραγματα που ρωταμε ή αν ειμαστε καχυποπτες αλλα πιστεψε με γενικα στο παρεντς εχουν γινει πολλα ευτραπελα με διαφορα ατομα, τρελες, ανωμαλους, ατομα που το παιζαν γιατροι, ατομα με διαφορα νικ κ τελικα ηταν ο ιδιος ανθρωπος..κτλ....

για αυτο κ ολη αυτη καχυποψια!

ελπιζω να εισαι μαμα σαν κ εμας κ θα ειναι χαρα μας να τα λεμε! αν οχι ....κοριτσακι θα ηταν προτιμοτερο να επισκεφτεις καποιο αλλο φορουμ που ειναι για πλακες!

Κ παλι χωρις παρεξηγηση!

Ωχχχχχχχχχχ τρεχω τωρα γιατι δεν λεει να σταματησει το κλαμα τωρα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ρε κοριτσια που να σας προλαβψ παλι ολες!!!

ολγα τι να πω πραγματικα δεν εχω λογια και κυριως σκεφτομαι αυτη τη μανα....μονο ο χρονος μπορει να επουλωσει καπως τις πληγες σας, και θα σου πω αυτο που παντα σκεφτομαι σ αυτες τις περιπτωσεις πως οι ανθρωποι φευγουν πραγματικα οταν εμεις τους ξχναμε και ποσο μαλλον το ανηψακι σου που εδωσε ζωη σ αλλους ανθρωπους .... μπορει και να ειναι σαν να μην εφυγε ...ξρω και εγω ...μπορει και να λεω βλακειες αλλα εδω μεσα ειμαστε να δινουμε και δυναμη η μια στην αλλη και προσπαθω να βρω κατι να απαλυνω καπως τον πονο σου

μαμι επισης δυσκκολα τα λογια να βρω και για εσενα γιατι και ο σπαρκουλης ηταν κομματι δικο σου και αυτος και ξερω πολυ καλα πως εινια να χανεις ενα πιστο φιλαρακι οπως εσυ ...εγω δεν ξαναδεθηκα με σκυλακι μετα που χασαμε την φριντουλα μας ...

συμπεθερα καλως ηρθεςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε ξεσαλωσατε και τωρα βαλτε τα κεφαλια μεσα !! σουρτουκες και οι δυο !! να μου φιλησεις την νεφελιτσα!!! την φανταζομαι μαυρισμενη μαυρισμενη ε???και ετσι για να στην σπασω...."καλο χειμωνα " χαχα

ινκακι και εγω χαρηκα πολυ που σε ειδα και ας ηταν και λιγο ......δεν πειραζει την αλλη φορα που θα κατεβετε θα τα πουμε και καλυτερα !!!

εμεις καλα ειμαστε και σημερα ....εκανα λιγο τα μποτε μου ( ποια μποτε βοδε επρεπε να πω ως αγελαδιτσα που ειμαι !!! πως να γινω ανθρωποσ αλλα τεσπα ) και ετοιμαζομαστε για την αυριανη μερα που θα ετοιμασω βαλιτσες οιμεεεεεεε ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες νομιζω ......και τεταρτη πρωτα ο καλος μας θεουλης σαλπαρουμε λεμεεεεεεε

αααα γωγουλα να σας ζησει το κοριτσακι σας ....περιμενουμε φωτος εεεεεε

ramonitsa εχεις δικιο να φοβασε!αλλα ειμαι οντως μανουλα 3 ζουζουνιων!!!προσπαθω τωρα που κοιμουνται επιτελους να φτιαξω κανενα τικερακι να βαλω καμια φωτο !!!για να σας φυγουν οι αμφιβολιες δηλαδη!!!!

Ελπιζω να τα καταφερω!!!

Καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες και τα γλυκα μπεμπακια!!

Αχ βρε Νατάσσα, ελπίζω να πάνε όλα καλά, ειλικρινά. Το παιδάκι σου θα γίνει καλά. Μη σκέφτεσαι τίποτε άλλο.

Όλα μαζεμένα τα δύσκολα. Λυπάμαι πολύ για τον Σπάρκ Σοφία.

Κι Όλγα, να τον θυμάστε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...