Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τί ωραία που μαζευόμαστε, επιτέλους γέμισαν σελίδες!!!!

Ραμόνα να σου ζήσει ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!συγνώμη, που δεν σου ευχήθηκα πιο πρίν..:(

Σοφία, πολύ λυπάμαι..άσε και οι δικοί μου οι γονείς μου έχουν σπάσει τα νεύρα στο θέμα φύλαξης παιδιών, τέλοσπαντων...

Νομίζω αν έχεις private αλμπουμ το βλέπουν μόνο οι φίλοι..

Ο Νικόλας πήγε με τον άντρα μου γραφείο και εγώ έχω τη μπουμπού αγκαλιά και καθόμαστε στο pcαλλιώς γκρινιάζει,,άντε να βγούν τα δοντάκια μας..!!!

Και εμένα με την φρουτόκρεμα πεινάει μετά από μιά ώρα. Σημερα της πήρα έτοιμη να δώ πόσο θα την κρατήσει...εντωμεταξύ έχει βρεί ένα συνήθειο και κάνει με την φωνή της σαν γρύλλισμα και μετά βήχει...ο νταλικιέρης μου!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!ειμαι η ελιζα!!!!!συγνωμη αν σας ανυσηχησα αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος!!!ειμαι και εγω μανουλα φεβρουαριου και απλα ολο αυτο τον καιρο ειστε το καλυτερο παρεακι μου!!!εχω αλλα δυο παιδακια και .................παρα πολυ τρεξιμο!!!δεν ηθελα να γινω αδιακρητη και παλι συγνωμη!!!θα ηθελα να τα λεμε οποτε εχω χρονο!!!!θα σας γραψω για μενα αργοτερα!!!

Καλως σε ξαναβρηκαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ινκακι με την φουφου!!!!!!!!!!!!!!

Θελω να δω προσφατο φουφουλοχαμογελο!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

xaxaxaxxaxaxa ramonitsaaaaaaaaaaaa!!!!tha valo sintomaaaaaaaaaaaa!!!!afou kseris den kratieme!!!!

eliza kalos irthes !!!!!na sou po tin alithia se fantazomouna gero me kabardina na kitazei ta mora mas kai na glifete...akoma etsi se fantazome ...den eheis hrono na sizitas alla eheis hrono na beneis s ena ,ena profile????

inka

AW3sp2.png

Ευχαριστουμε πολυ ιωαννα μου...!!:D;)

καλε μην της δωσεις καλυτερα ετοιμη φρουτοκρεμα απο την στιγμη που σου τρωει την φρεσκια...για να την πιασει λιγο παραπανω βαλε μια κουταλια ρυζαλευρο μεσα για να πειξει κιολας κ για να την κρατησει...Εγω αυτο κανω...του βαζω το σκετο ρυζαλευρο, ουτως η αλλως βαζουμε μπανανα μεσα κ ειναι γλυκια κ με λιγο ρυζαλευρακι κ πηζει λιγο κ ειναι πιο χορτστικη...δοκιμασετο.;)

Ινκακι...σου λεω ειναι σουπερ τα Δελφινακια...σκεφτομαι να τα κλεισω παλι για τα πρωτα γεννεθλια του!

Καλως σε βρηκαμε Ελιζα!:D

Οποτε εχεις χρονο ελα να σε γνωρισουμε!;)

Διαφημίσεις

Εμεις το καναμε...δεν ειχαμε καμια παρενεργεια..ολα καλα!

Ε μαλλον το φουφουκακι θα κουραστηκε λιγακι κ τωρα βρηκε παλι την κρεβαταρα της κ ειπε να αααααααααρααααααααξει!!!!!!!!!!!!!

Δεν πιστευω να ειχει κ αλλον στην κουνια της;;;;;;;;:roll::roll::roll::roll:

Κοριτσακιαααα μου, τι ωραια μετα απο καιροοο πολλές σελίδες!!! Κοριτσακια μου τα έχω δει ολααααα! Έχω τακτοποιήσει το δωμάτιο μας και τα δωμάτια των παιδιών και τπτ άλλο! Είχα δουλειές το πρωί και ετρεχα με τα δυο παιδια&τα είδα όλα.. Απο βοήθεια που λέτε καμμιά... Το τι νεύρα έχω ειδικά με την μάνα μου δεν λέγεται... Είχε πει ότι θα πάρει και την μικρή μαζί της και τελικά την έκανε με ελαφρά!

Γεωργιααααα να χαίρεσαι την μπουμπουκα σου!!!

Βρε mummycool τι είναι αυτό που επαθες;;; Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών τι σας είπε;;; Κρίμα ρε γμτ το σκυλάκι.. Και έκανε τόσο καλή παρέα με το βεντουζακο..

Ioanna ο μικρός σου πως είναι;;

Έχω χάσει τον φορτιστή του υπολογιστή μουυυυυυυυ....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

τι κανετε μανουλες και μπεμπακια?

Εχω χαθει λιγο γιατι δεν θα ημουν σιγουρα η καλυτερη παρεα.Λοιπον σημερα κηδεψαμε εναν ανηψιο του αντρα μου 19 χρονων.Ηταν στην εντατικη απο τις 9 Αυγουστου και την Παρασκευη μας αφησε δίνοντας ζωη σε αλλους ανθρωπους!

Αυτα ειναι τα νεα μου.Κατα τα αλλα τα μπεμπακια μου ειναι πολυ καλα.Τρωνε με μανια και το μοσχαρι και το κοτοπουλο αλλα τα φρουτα ουτε να τα δουν

Δεν εχω διαβασει νεα σα.Παω να διαβασω και επιστρεφω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα, συλληπητήρια...τί να σου πώ, είναι πολύ άδικο όταν "φεύγουν" νέοι άνθρωποι...

Ναταλία, κουράγιο, εγώ το έχω πεί στην τελική είμαστε μόνες μας..

Βρε κορίτσια, η μπέμπα έχει βγάλει κάτι σπιθουράκια σαν ιδρωτσίλες ακριβώς στο στήθος εκεί που ακουμπάει το πηγουνάκι της..και τώρα το βράδυ είδα πως έχει συγκαεί κιόλας ρε γμτ!!Πρώτη φορά..μάλλον επειδή αρχίσαμε φαγητό έγιναν πιο όξινα τα κακακιά και την πατήσαμε..σήμερα εντωμεταξύ έκανε 4 φορές από λίγο..ουφ!

Εφτιαξα τόστ με τονοσαλάτα..π΄'αω να το τσακίσω!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Βρε όλγα, τι νεα είναι αυτά;;;; Ειλικρινά συλληπητηρια... Τόσο νέο παιδι;;; Και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιαζω.. Κρίμα..

Ioanna και εμένα έχει βγάλει σπιθουρακια στην πλάτη και το πωπουδακι του έχει συγκαει..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...