Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πειραζει να γελασω γελα και συ τι αλλο να κανεις !

Ναγελάσω με την πεθερά μου ή να κλάψω με τη μάνα μου που ένα καλοκαίρι δε μου κράτησε 2 μέρες το σκυλί να πάω θάλασσα;;;;

ε ρε ξύλο που θέλουν όλοι

i1lzp2.png

σοφακι τα παμε και στο τηλ τα λεω κι εδω.Λυπαμαι πολυ για τον μικρουλη Σπαρκ, ειλικρινα, στεναχωρεθηκα παρα πολυ.Ακομα περισσοτερο που τον ειχα γνωρισει κι απο κοντα και ειδα ποσο καλο σκυλακι ηταν.Ειλικρινα λυπαμαι, μην τα βαζεις με τον εαυτο σου.Ηταν η κακια στιγμη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τι λες ρε συ μαμυ τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:(:(:(:(:(:(

Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το κραταγες με λουρι;

Ηρεμησε κοριτσακι....θελουν πολυ προσοχη μωρε κ αυτα...σαν παιδια ειναι!!!

μα καλα ο γειτονας δεν τα ειχε δεμενα αφου ειναι αγρια; ετσι τα εχουν αμολυτα; ελεος!!!!!!!!!!!!

:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ax orea fevgei tora....

mummycool ,poly lipithika gia ton spark ..ti na po ...den eimai kai kala teleytea me epiasan ta klamata....na ziseis na ton thimase...min eheis tipseis den borouses na kaneis kati.

ramonitsa na ton herese na sou zisei o Apostolos Agelos!!!!!me ta delfinakia ehoume klisei ki emis ,herome pou sou aresan

katerina,sorry gia to vradi sto chat ...den iha bataria

i foufou ine mia hara!!!ekane polla banakia kai itane ply haroumeni!!!!!dontakia ohi akoma...oute kathomaste...alla hanogelaei sinehia kai paratirei to kathe ti...prospathontas na milisei.

kila 7800kai ypsos 68cm ..tis ekopsa to rizalevro pirazei;kanei 6 gevmata 4 x120 ml gala kao proutokrema kai poure lahanikon .

mou lipsateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...