Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ευτυχως απο προγραμμα υπνου μια χαρα.. κοιμαται δεκα και μιση το βραδυ και ξυπναει κατα τις εννια το πρωι...

μονο που δεν πινει πολυ γαλα το πρωι... δηλαδη στις διακοπες για 3-4 μερες δεν επινε σχεδον καθολου.. πηγα να σαλταρω αλλα δεν εδειχνε να πειναει.. και μου ειπε και ο γιατρος αστην μπορει λογω ζεστης... τωρα πινει πιο πολυ αλλα και παλι λιγο...

mYQbp2.png

Gevrgia μου να σου ζησει η Κωσταντικα Αλεξανδρα...!:D

Αχ βγαλατε δοντακια ε; χαχαχα...:tongue:

Εμεις ακομα οχι...αλλα εχουμε τρελλη φαγουρα , σαλακι, αλλα οχι γκρινια ....ευτυχως , το περναμε ομαλα!

Αυτο το παιδακι δεν με εχει κουρασει σχεδον καθολου, δεν ειναι γκρινιαρικο κ ολο χαμογελαει...κ κανουμε κ τα λακακια...κουκουβαααααααααα....ξανα...χαχαχα

Γεωργια μου πααρα πολυ ζεστη, μαζι κ με υργρασια..αυτο ειναι που με εκνευριζει αφανταστα..να κολλαω....αντε να ερθει ο χειμωνας, να στρωσουμε, να βαλουμε να χειμωνιατικα μας, κ να ερθουν κ τα Χριστουγεννα να στολισουμε φετος μαζι με τα μπεπακια μας!

Θυμαστε περυσι; που λεγαμε .....του χρονου θα στολιζουμε με τα παιδακια μας!

αααααααχχχχχχχ

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Gevrgia μου να σου ζησει η Κωσταντικα Αλεξανδρα...!:D

Αχ βγαλατε δοντακια ε; χαχαχα...:tongue:

Εμεις ακομα οχι...αλλα εχουμε τρελλη φαγουρα , σαλακι, αλλα οχι γκρινια ....ευτυχως , το περναμε ομαλα!

Αυτο το παιδακι δεν με εχει κουρασει σχεδον καθολου, δεν ειναι γκρινιαρικο κ ολο χαμογελαει...κ κανουμε κ τα λακακια...κουκουβαααααααααα....ξανα...χαχαχα

Γεωργια μου πααρα πολυ ζεστη, μαζι κ με υργρασια..αυτο ειναι που με εκνευριζει αφανταστα..να κολλαω....αντε να ερθει ο χειμωνας, να στρωσουμε, να βαλουμε να χειμωνιατικα μας, κ να ερθουν κ τα Χριστουγεννα να στολισουμε φετος μαζι με τα μπεπακια μας!

Θυμαστε περυσι; που λεγαμε .....του χρονου θα στολιζουμε με τα παιδακια μας!

αααααααχχχχχχχ

Αμ εμεις που θαχουμε και παρτυ γενεθλειων χριστουγεννιατικο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλως ηρθες Γιωτουλα με τοην κορακλα δελφινακι!χαχαχχα:D

Ευχαριστουμε Καρδουλααααααααααααααααααααααααα.....χαχα:D

Ελιτα κ εμεις ξεκιναμε μπεμπε πισινομπανακι..αλλα δεν ξερω ποτε ακομα..περμενω να μας ειδοποιησουν....

δεν μου ανεφεραν ακομα τιποτα για πανα μαγιο..

ειναι υποχρεωτικο; δεν φορανε κανονικα μαγιουδακια; για τυχον τσισακια κ κακια; για πειτε....

παω να δω το φαι του αντρα μου κ ερχομαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!

Αμ εμεις που θαχουμε και παρτυ γενεθλειων χριστουγεννιατικο?

Ποπο το θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

γεια σας κορίτσια

δεν είχα ιντερνετ 3-4 μέρες, είχε φαγωθεί ένα καλώδιο το φτιάξανε τώρα

με βρήκε και κάτι απίστευτα άσχημο χθες το απόγευμα, πάει ο σπαρκούλης μου, τον πνίξαν 2 σκυλιά του γείτονα, είχα το μωρό στο σλινγκ, πήγα να τρέξω, είχα και την πεθερά μου μαζί και άρχισε να φωνάζει άσε μου το μωρό, μέχρι να βγάλω το μωρό από το σλινγκ και να πάωήταν αργά

τον πήγε ο νίκος στον κτηνίατρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά :(:(:(:(:(:(:(

τύψεις τύψεις και μόνο τύψεις, ο νικος χάλια, η μάνα μου ακόμη πιο χάλια, μου την είπε κι όλας που τον έβγαζα βόλτα με το μωρό :evil::evil::evil::evil:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

γιωργία

να τη χαίρεστε

κρίμα που δε βρεθήκαμε, μας πέσαν όλα μαζί

η πεθερά εγχειρίστηκε την τετάρτη και τη βγαλαν την παρασκευή

φυσικά σήμερα ο άδερφος του νικου της πήγαν να κρατήσει το παιδί

ποιος είναι πιο ηλίθιος δεν ξερω

i1lzp2.png

γιωργία

να τη χαίρεστε

κρίμα που δε βρεθήκαμε, μας πέσαν όλα μαζί

η πεθερά εγχειρίστηκε την τετάρτη και τη βγαλαν την παρασκευή

φυσικά σήμερα ο άδερφος του νικου της πήγαν να κρατήσει το παιδί

ποιος είναι πιο ηλίθιος δεν ξερω

πειραζει να γελασω γελα και συ τι αλλο να κανεις !

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ευχαριστω ολες για τις ευχες

αντιγραφω τις φωτος εν το μεταξυ δεν εχω ουτε μια καλη απ τη βαφτιση στη μηχανη μου γιατι την εδωσα στον αδερφο μου να τραβαει και τραβαγε "τα παρασκηνια" λεει την ειδε παπαρατσι, ολοι οι τρελοι στο δικο μου σοι μαζευτηκανε και ελεγα οτι ειμαι η μονη

και βλεπω τωρα οτι κουλο μπορειτε να φανταστειτε εκτος απο το μυστηριο οτι αλλο θες

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...