Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera manoules

Elita theika ta paidakia sou:)

Ante teleiwse allo ena sk. Ouf. Mporeite na mou eksigisete giati o gios mou ta sk ksipnaei apo tis 6.30 enw kathimerine ton ksipnaw egw giati prepei na paw douleia?

H mummy kala einai den exei internet.

H giota ontos xathike telios ti sto kalo. Akoma diakopes kanei? Kale pareme kai emena mazi sas.

Tetarth arxizoume kai emeis kolimvisi. Ax ax. Ti kala. Phge o antras mou kai tou peire pana magioudaki. Anipomono.

Prepei na vrw kai rouxa gia th vaftisi kai den kserw ti na foresw re koritsia mera mesimeri. Dwste kamia idea.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακι...!καλο φθινοπωρο!:D

Τα φρουτα ναι ..ολα ξεφλουδισμενα..κ θα τα βαλεις στο μλπεντερ με λιγο νερακι για να γινουν αλοιφη...προσεξε να αλεστουν καλα.γιατι το μηλο αφηνει καποια μικρα κομματακι.

Οσο για την χορτοσουπα...εμενα μου την εδωσε μωλιςκλεισαμε τον 6, οχι πιο νωρις, κ ενα ενα λαχανικο οπως τα φρουτα...τωρα ειμαστε κ στα τρεια μαζι, επισης απο καρυκρυματα τιποτα καθως κ για λαδι κ για λεμονι που ειναι οξινο κ μπορει να τα πειραξει.

Α. επισηε την πατατα θα την βραζεις ξεφλουδισμενη, κ καλυτερα σε κατσαρολιτσα με τελιειως σκεπασμενο το καπακι για να μην χανονται οι ουσιες των λαχανικων, κ σε σχετικα χμηλη φωτια...

επισης εμενα μου ειχε πει ακομα οχι κρεατακι απο τον 7 κ μετα.΄.

Ειναι αυτο που λεμε ο καθε γιατρος λεει τα δικα του!

Γνωμη μου ειναι να εμαστε κ εμεις λιγο ψαγμενες να εχουμε καποια πραγατα στο νου μας, γιατι ειναι μερικοι γιατροι πολλοι για συμφερον τελικα!

ramonitsa σε ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή απάντηση . Το ελαιόλαδο διάβασα οτι καλό είναι να δίνεται μετά το πρώτο χρόνο , διότι πιθανό να επιβαρύνει τα νεφρά . Οπότε αν η μπέμπα τα τρώει και νερόβραστα , δεν εχει λαδάκι ακόμη . Συμφωνώ οτι πρέπει να είμαστε και εμείς λίγο ψαγμένες ......... αν και καλό θα ήταν να ήταν οι παιδίατροι περισσότερο ψαγμένοι ...........

Κλειώ μου, έτσι ακριβως μας τα έχει πει και εμάς η παιδίατρος μας, τα ακολουθησαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!!

Ευχαριστώ Litsaki . Σε γενικές γραμμές θα την ακολουθήσω , με εξαίρεση το ελαιόλαδο .;) Παρεπιπτόντως μένω επίσης Καλλιθέα . Κανα 10 λεπτο με τα πόδια απο το σταθμό του τρένου . Αν είμαστε κοντά μπορούν να γνωριστούν τα κοριτσάκια μας .

Κλειούλα τί κάνεις εδώ; Κι άλλη που αυτομόλησε από τη νέκρα του καφέ μας; Το μηλαράκι θα το βάλεις χωρίς τη φλούδα με λίγο νεράκι που θα έχεις βράσει και θα έχεις αφήσει να κρυώσει. Για τα άλλα εγώ αλλάζω παιδίατρο οπότε μάλλον δεν έχει σημασία που ο προηγούμενος μου είπε όχι λαχανικά μέχρι τον 7ο.......

Η δική μου είναι Καλλιθέα , αν σε βολεύει ....... αλλα απο οτι βλέπω εχεις αρκετές επιλογές πιο κοντά σου . Να πάρεις οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη . Αλλα γνώμη μου , είτε προσθέσεις λαχανικά είτε οχι , γιατι δεν δοκιμάζεις να προσφέρεις και στήθος πιο συχνά (για να ξεδιψάσει ας πούμε) ? Και βλέπεις .....

Το καφέ μας εχει πραγματικά νεκρώσει ........ Μου φαίνεται είναι θέμα χρόνου να κλείσει ........

Τι θα κάνουμε ? :?

Γεια σας μανούλες + μπεμπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε????? Μου λείψατε! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!!!

Δεν θα ευχηθώ ακόμα καλό Χειμώνα αλλά καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!!!!!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω γιατί είμαι δουλειά και τρέχω!!!!

Εμείς επιστρέψαμε και μαζί μας και οι παλιες μας κακές συνήθειες...

Ρε κορίτσια μου ξυπνάει στις 5.-5.30 πάλι ενώ στην Αίγινα έγώ την ξυπνούσα στις 6.30-7 για να φάει.... εσας κοιμούνται σερί???? + από τι ώρα ???

Για πέστε μου το πρόγραμμά σας μπας και κάνω κάτι λάθος??? τι να πω!!!

Πάλι εχθές το βράδυ έκλαιγε - της έπεφτε η πιπίλα - και δεν ήταν ότι πεινούσε είχε πιει στις 23:00 - 180 μλ γάλα για εκείνη υπεραρκετο...

Έχω και την δουλειά και αφήστε πώς είμαι 1η μέρα...

lX5Hp3.png

Καληερα κοριτσια.......και μικρουλια μου μπεμπακια!!!

κλαψψψ !!!!γυρισαμε περασαμε τελειαααααα!! Πλεον εχουμε ονομα Κων/να - Αλεξανδρα αλλα μας φωναζουν Κων/να!Πηγαμε και 12 μερες Χαλκιδικη αλλα δε καταφεραμε να βρεθουμε με τη Μαμμυ γμτ!!!! Μαμμυ την επομενη φορα!!!

το κοριτσακι μου μεγαλωσεεεε..... κανει κουπε με τα χερακια, βηχει και ξαναβηχει για να της λεμε γιτσες αφηστε μας εχει τρελανει.... κουκουββββααααα!!!

το σπιτι πανικοοοοοοςςςςςςςςςςςςς εχω πολλλλαααα και βαριεμαιιιιιιιι

Το τι απλυτο δε σας λεω τπτ....

εννοειται οτι δε προλαβα να σας διαβασω

Ολγα ποτε θα γυρισεις απο το νησι σου????

φιλακια παω να κανω τπτ

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Eleonora den nomizw oti kaneis kati lathos. Einai thema paidiou. Emena o dikos mou oti kai na kanw ksipnaei gyro stis 3.30 -4 gia gala kai meta koimate pali amesos kai ksipnaei stis 7 peripou. Exei meres pou ksipnaei ksana stis 5.30 kai meres pou den ksipnaei katholou mexri to prwi stis 6.30 -7. Parakolouthisa gia na dw mhpws kanw kati diaforetiko tis meres pou koimate mexri to prwi alla den anakalipsa kati allo.

Opws kai na xei koritsia kalosirthate pisw. Distixos oi diakopes teleiwnoun grhgora. Eleonora mou kouragio kserw pws niothis mia apo ta idia kai egw me to grafeio kai to mwro na ksipnaei mesa sth nuxta alla elpizw oti megalwnontas tha alaksoun.

Georgia mou na sou zhsei na th xerese th fraoulitsa sou kai xronia ths polla kai gia simera pou giortazei to ena ths onoma.

Auto me to vixa to kanei kai o dikos mou gia na tou dosis simasia. Megalos ithopios leme xaxaxa:P

Διαφημίσεις

Και εμένα η μπέμπα το έχει κάνει πλέον συνήθεια..πίνει γάλα 20:30, κοιμάται στις 21:00 και 4:30 ξυπνάει για γάλα, το πίνει και ξανακοιμάται μέχρι τις 8:00..τι να πώ? Ελπίζω με το μεγάλωμα να κοπεί και αυτό..αλλιώς την πατήσαμε. Και να πώ ότι της έδινα από μικρή και έχει συνηθίσει, καμμία σχέση.Αυτό που βλέπω έιναι ότι δεν πίνει αρκετό, δλδ έχει ρίξει το γάλα στα 150 μλ ενώ πρίν από κανένα μήνα επινε πάνω από 200..τί να κάνω, δεν ξέρω..όσο και να την πιέσω, κλείνει το στοματάκι και τέλος..

Ο Νικόλας μου ευτυχώς δεν ξαναέκανε πυρετό, αλλά έχω πάθει τραμπάκουλο και όλο τον τσεκάρω..:D τί άγχος και αυτό...

Φιλάκια σε όλες!!!

Περιμένουμε φωτό απο διακοπές και βαφτίσεις!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ κοριτσάκια με βοηθήσατε πολύ.. δεν είμαι η μόνη τελικά...

Τι να πως είναι στο παιδί ε???

Γιωτούλα ευχαριστώ γαι την συμπαράσταση... αστα σήμερα αν δεν φύγω στην ώρα μου θα βαρέσω ενέσεις... τα μάτια μου έχουν αρχισει να με τσούζουν... ελπίζω τώρα που θα την πάρω να πέσουμε και οι δύο για ύπνο....:( γιατί δεν βγαίνει...

Ιωάννα περαστικά στον Νικόλα σου!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο??? μετά την φρουτόκρεμα (τι ώρα την δίνετε??) του δίνετε και γάλα??? γιατί εμένα πεινάει και με τά από 1 ώρα της δίνω γάλα όχι πολύ ίσα ίσα μνα την κρατήσει (120μλ) και μετά από 3.30 ώρες τρώμε την χορτόσουπα που σήμερα θα προσθέταμε και κρεατάκιχχχχ για να δούμε γιατί δεν την πολυτρώει..

και έτσι καταλήγω να της δίνω κρέμα βανίλια 7-7.30...

lX5Hp3.png

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

Ελεονωρα εμας μη μας ρωτας εχουμε περιεργο προγραμμα.Το πρωινο μας το φαγαμε 1 η ωρα σημερα.Τωρα το μεσημεριανο συνηθως στις 4 ωρες πεινανε.Δηλαδη μετα τις 4.

Και μετα βραδυνο κατα τις 9.Γαλα το πρωι δυο φορες και το βραδυ και ενδιαμεσα ισως το μεσημερι οταν τα πιασει νυστα.

Ποια ρωταγε για αλεσμα, Κλειω?

Να το βραζεις καλυτερα στην αρχη το φρουτακι, κανα δεκαλεπτο, αν δεν εχεις ατμομαγειρα να το κανεις στον ατμο.Σκοτωνμει τυχον βακτηρηδια και δεν οξειδωνεται.και ειναι πιο ευπεπτο, για αρχη.

γΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ που λες δεν τοχω ψαξει αλλα ουτως η αλλως δε βαζω γιατι μου φαινεται βαρυ ακομα και για μενα.Καποιες φορες ειχα βαλει ελαχιστο στην αρχη αλλα μετα το εκοψα.Ετσι κι αλλιως τρωμε ενα σωρο αλλα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπερα κ απο μας!:D

Ελεονωρα συμφωνω με την καρδουλα...ειναι θεμα παιδιου!

Εμεις τρωμε κατα τις 9 γαλα, 12 η ωρα φρουτοκρεμα, μας κραταει μεχρι τις 4 που που τρωμε χορτοσουπα, κατα τις 7 παρα με 7 τρωμε φαριν λακτε, κ 10.30 με 11 πινουμε γαλα 250 μλ, μετα απο κανενα μισαωρακι κοιμομαστε ολη την νυχτα, κ την επομενη μερα ξανα τα ιδια!

Ρουτινα πια!

Αααααααααααααααα δεν σας ειπα.....πλεον πινουμε μονοι μας το γαλα....εχτες το βραδυ το εκανε πρωτη φορα, κραταει μονος του το μπιμπερο κ το πινει το γαλα.

Τον κραταω αγκαλια για να του το δωσω εγω, κ εκεινος απλωνει τα χερακια του το πιανει κ πινει...χαχα κουκουβαααααααααααα....:P:p:p:p

Παω να του απλωσω τα ρουχζαλακια του κ επιστρεφω!:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καληερα κοριτσια.......και μικρουλια μου μπεμπακια!!!

κλαψψψ !!!!γυρισαμε περασαμε τελειαααααα!! Πλεον εχουμε ονομα Κων/να - Αλεξανδρα αλλα μας φωναζουν Κων/να!Πηγαμε και 12 μερες Χαλκιδικη αλλα δε καταφεραμε να βρεθουμε με τη Μαμμυ γμτ!!!! Μαμμυ την επομενη φορα!!!

το κοριτσακι μου μεγαλωσεεεε..... κανει κουπε με τα χερακια, βηχει και ξαναβηχει για να της λεμε γιτσες αφηστε μας εχει τρελανει.... κουκουββββααααα!!!

το σπιτι πανικοοοοοοςςςςςςςςςςςςς εχω πολλλλαααα και βαριεμαιιιιιιιι

Το τι απλυτο δε σας λεω τπτ....

εννοειται οτι δε προλαβα να σας διαβασω

Ολγα ποτε θα γυρισεις απο το νησι σου????

φιλακια παω να κανω τπτ

Γιωργια να την χαιρεσαι, χρονια σας πολλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και γω κατι τις παλιες μανουλες πως γινεται να τη στρωσω παλι μετα τις διακοπες οεο??? θελει ολο παρεα και παιχνιδια και αγκαλιτσες και να κουτρουβαλαει στο διπλο κρεβαττι μαζι μας!!! στο παρκο καθεται μονο οταν με βλεπει!

Επιπλεον σας το πα δε σας το πα, στις διακοπες βγαλαμε τα πρωτα μας δοντακια τα δυο κατω και ετοιμαζονται και αλλα γιατι πολυ γκρινια, μαζι με σαλια!!!της κοιταω συνεχεια και την εκνευριζω μου σπρωχνει τα χερια!!!

Εμενα ξυπναει το πρωι μεταξυ 6:30 με 7:30 και πινει γαλα που πριν δεν ηθελε ουτε να το μυρισει και 200 ml και μετα ανα 4 ωρες περιπου αναλογα και με τον υπνο της της δινω τα υπολοιπα γευματα! Της εχω δωσει και αυγο αλλα ουτε να το δει μπλιαχ δυο φορες πηγε να κανει εμετο!!!και δε της ξαναδωσα!Μου κοιματε παντα πριν της 10 περιμενει να τη κανω μπανιο τα γνωστα με κοιταει με κατι ματια σταυρωνει και τα χερια στο στηθος και περιμενει.... ξυπναει το πρωι ευτυχωωωωωςςςςς γιατι σε ενα μηνα πιανω δουλεια, εκτος απο αυτες τις μερες που μου πεταγεται στον υπνο της με κλαματα απ΄τα δοντακια της μαλλον

Αυτα φιλακι

Ιωαννα χαιρομαι για το παληκαρακι σου που δεν εχει πυρετουλι

βαριεμαι τι ζεστη ειναι αυτη

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα φιλεναδες....

Επιστρεψαμε και εμεις... ενας μηνας ολοκληρος διακοπες... και θελω κι'αλλο!!!!!

Αχ κοριτσια μου λειψατε πολυ - πολυ... αφου μερικα πρωινα σηκωνομουν επινα καφεδακι και ελεγα τωρα τι να κανουν τα κοριτσια??

Παντως ξεκουραστηκα πολυ, και γεμισα μπαταριες για χειμωνα... η μικρη ειναι μια χαρα, πλεον καθεται μονη της... δοντακια δεν βγαλαμε ακομα αλλα εχει πολυ σαλιο και νομιζω δεν θα αργησει. Απο φαγητα φρουτοκρεμα το πρωι και φαριν λακτε το απογευμα ευτυχως τα τρωι πολυ ευκολα... τωρα μεσα στην εβδομαδα θα παμε και στον γιατρο να δουμε τι κανουμε απο βαρος.. μου εβγαλε διαφορα προβληματακια στις διακοπες, ειχε αιμα στα κακα και επρεπε και εγω να τρωω πολυ προσεγμενα γιατι φοβηθηκαμε για αλλεργια στο αγελαδινο, τελικα μαλλον ηταν ιωσουλα, μετα εκανε δυσκοιλιοτητα απο το ρυζαλευρο το κοψαμε και αυτο και το μεγαλυτερο προβλημα οταν την βαζαμε στην θαλασσα δεν ηθελε να βγει μετιποτααααα.... χαχα δελφινι η μικρη. Οταν εχω χρονο θα βαλω και φωτος, αλλα τωρα πρεπει να μαζεψω τα ασυμαζευτα....

mYQbp2.png

Καλησπερα κ απο μας!:D

Ελεονωρα συμφωνω με την καρδουλα...ειναι θεμα παιδιου!

Εμεις τρωμε κατα τις 9 γαλα, 12 η ωρα φρουτοκρεμα, μας κραταει μεχρι τις 4 που που τρωμε χορτοσουπα, κατα τις 7 παρα με 7 τρωμε φαριν λακτε, κ 10.30 με 11 πινουμε γαλα 250 μλ, μετα απο κανενα μισαωρακι κοιμομαστε ολη την νυχτα, κ την επομενη μερα ξανα τα ιδια!

Ρουτινα πια!

Αααααααααααααααα δεν σας ειπα.....πλεον πινουμε μονοι μας το γαλα....εχτες το βραδυ το εκανε πρωτη φορα, κραταει μονος του το μπιμπερο κ το πινει το γαλα.

Τον κραταω αγκαλια για να του το δωσω εγω, κ εκεινος απλωνει τα χερακια του το πιανει κ πινει...χαχα κουκουβαααααααααααα....:P:p:p:p

Παω να του απλωσω τα ρουχζαλακια του κ επιστρεφω!:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

georgia pata epeksergasia keimenou kai exei link gia photos. episis megia ta dontakia sas:)

ioanna sas eipa perastika? an oxi perastika sas. ti travas kai esy e?

emeis tetarth arxizoume kolimpi epitelous. tha kanoume 1 fora th vdomada 40 lepta:) anipomono tou peirame kai emeis magioudaki idiko swim nappy legete. einai ypoxrewtiko:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...