Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελιτα σουπερ τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!! Κ ειδικα μεσα στην πισινα ...τρεεεεεεεεεεεελα!....χαχαχαχα καλε πολυ μου αρεσε που φαινεται λιγακι το μαγιουδκι της μικρης!χαχαχα

Υδροχοακι..Θεος ο γιος σου σαν την μαμα του!;)

Τι κουλουρακια ειναι καλε αυτα που λετε; οχι για να τα τρωνε φανταζομαι ε; για πιπιλισμα;

για πειτε κ εδω στην νοικοκυρα!:roll:

μηπως τα πλασω...χαχα!

ειναι πανα μαγιω της τοχα παραγγειλει απο αμερικη για το κολυμβητηριο.Ειναι το μονο που της εφαρμοζει καλα γιατι η πανα μαγιω μιας χρησης της λιμπερο της ειναι μεγαλη ακομα, ειναι για πανω απο 7 κιλα.

Μπηκαμε και σημερα στην πισινα με το μεγαλο μας αδερφο και ειχε πολυ πλακα.η μπεμπα μπηκε με τη σαμπρελα και ηταν μια γοργονα αναμεσα σε δυο μαγκες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες και καλό φθινόπωρο !!!

Να σας ρωτήσω κάτι . Απο αύριο ξεκινάμε φρουτάκια . Θα βάλω το μήλο στο μούλτι με νεράκι , χωρίς τη φλούδα ετσι ?

Μεχρι στιγμής τρώμε ρυζάλευρο βιολογικο. Θα φάμε φρουτάκια μηλο-αχλαδι-μπανάνα (ανα 2 μέρες θα προσθέτω και ενα φρούτο μου είπε) και η παιδιάτρος προτείνει μετά απο μια βδομάδα χορτόσουπα με κολοκύθι-καρότο-πατάτα-ελαιόλαδο και λεμόνι προαιρετικά . Και 6,5 μηνων περίπου βάζουμε και κοτόπουλο .

Λίγο βιαστικά δεν μας βάζει στις στερεές ?

Και για το ελαιολαδο διάβασα οτι δεν πρέπει να δίνεται απο την αρχη .

Τι λέτε ?

Κλειώ μου, έτσι ακριβως μας τα έχει πει και εμάς η παιδίατρος μας, τα ακολουθησαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Γεια σας κοριτσια!!!!

ραμονιτσα και παλι να σας ζησει ο Αποστολος -Αγγελος!!!

Περιμενουμε φωτο, επισης οταν μπορεσεις πες μου για το μερος που το κανατε μετα, ηταν ωραια?? Σκεφτομαι να το κανω στο ιδιο εχω παρει ηδη προσφορες και εμαθε οτι αλλξε κειτερινγκ τελευταια μεινατε ευχαριστημενοι?

Ποιο χωρο σας εδωσε ? εγω θελω το gallery

Paros υπομονη φανταζομαι ποσο κουρασμενη εισαι αλλα σε λιγες μερες θα ειναι ολα τακτοποιημενα.

Cate και εμενα δεν μου φαινεται νορμαλ ο παιδιατρος αλλαξε τον αμεσσα το βαρος που πηρε ο σκιουρακος για τον μηνα του ειναι τελειο, θα σου εδινα το τηλ της δικιας μου που ειναι τρελα υπερ του θηλασμου αλλα δεν νομιζω να σε βολευει η περιοχη γιατι ειναι στο Ψυχικο

Ελιτα σουπερ η πισινουλα και οι μικροι κολυμβητες απο που την πηρατε?

Εφτιαξα την κρεμα με κουακερ την τσακισε η μικρη , με την διαφορα οτι εγω εβαλα και κομματακια αχλαδι μεσα γιατι το σκετο μηλο το φοβηθηκα λογω της δυσκοιλιοτητας, την τσακισε η μικρη!!!

Βρε μανουλες να ρωτησω φορανε παππουτσακια τα δικα σας ?? Τι νουμερο??Πηγα και πηρα κατι nike της μικρης για τον χειμωνα και τα πηρα νουμερο 19μιση και μου φαινονται τεραστια δεν νομιζω να γινει τοσο το ποδι της συντομα:tongue: εντωμεταξυ θυμομουνα τον Αλκη που μολις ειχε αρχισει να πρωτοπερπαταει 9μιση μηνων και ειχα παει να του παρω παππουτσακια και φοραγε 22. Και τωρα δεν ξερω τι να κανω με τα nike να παω να παρω μικροτερα ΄΄η θα μεγαλωσει τοσο το ποδι??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Cate den ξερω που μενεις αλλα οπως ειχα πει κ στο υδροχοακι εχω μια πολυ καλη στο Π. Φαληρο...αν σε βολευει πες μου να σου στειλω πμ...Εγω ειχα αλλαξει 2, κ βρηκα αυτη ειναι κ ειναι εξαιρετικα πολυ καλη κ υπερ το θηλασμου! οποτε κ αν την παιρνω κ για οποιοδηποτε λογο παντα ειναι ευγενικη κ παντα τα εξηγει ολα χωρις να κλεινει το τηλ. στα μουρα κ να σε κανει αν αισθανεσαινεσαι ασχημα!

Προς το παρόν θα πάρω τηλεφωνο αυτόν που μου πρότεινε η όλγα γιατί είναι πολύ κοντά μου και στο σπίτι και στο φαρμακείο. Μένω Άλιμο, οπότε θα με βολέψει το Π. Φάληρο. Δεν μου τα στέλνεις τα στοιχεία να τα έχω υπ' όψιν.

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τη συμπαράσταση. Νομίζω οτι με χαλαρώσατε όλες και με ξεαγχώσατε. Να στε καλά

Καλησπέρα μανούλες και καλό φθινόπωρο !!!

Να σας ρωτήσω κάτι . Απο αύριο ξεκινάμε φρουτάκια . Θα βάλω το μήλο στο μούλτι με νεράκι , χωρίς τη φλούδα ετσι ?

Μεχρι στιγμής τρώμε ρυζάλευρο βιολογικο. Θα φάμε φρουτάκια μηλο-αχλαδι-μπανάνα (ανα 2 μέρες θα προσθέτω και ενα φρούτο μου είπε) και η παιδιάτρος προτείνει μετά απο μια βδομάδα χορτόσουπα με κολοκύθι-καρότο-πατάτα-ελαιόλαδο και λεμόνι προαιρετικά . Και 6,5 μηνων περίπου βάζουμε και κοτόπουλο .

Λίγο βιαστικά δεν μας βάζει στις στερεές ?

Και για το ελαιολαδο διάβασα οτι δεν πρέπει να δίνεται απο την αρχη .

Τι λέτε ?

Κλειούλα τί κάνεις εδώ; Κι άλλη που αυτομόλησε από τη νέκρα του καφέ μας; Το μηλαράκι θα το βάλεις χωρίς τη φλούδα με λίγο νεράκι που θα έχεις βράσει και θα έχεις αφήσει να κρυώσει. Για τα άλλα εγώ αλλάζω παιδίατρο οπότε μάλλον δεν έχει σημασία που ο προηγούμενος μου είπε όχι λαχανικά μέχρι τον 7ο.......

Διαφημίσεις

Katerina κ το μυστηριο κ την δεξιωση εκει τα καναμε.Ο χωρος που σου δινει ειναι αυτος με το εκκλησακι ...αυτο ειναι το galery...

Το κετερινκγ οχι δεν εχει αλλξει, το intercatreing ειναι , κ κανει πεντανοστιμα φαγητα, οι καλεσμενοι κ στο γαμο κ τωρα στην βαφτηση μειναν τρελα ευχαριστημενοι..

Αν μπορεσετε ναι, να τον κανετε εκει, ειναι μεγευτικα!

Εννοειται κ θα σας βαλω φωτο. εντωμεταξυ εγω εκλεισα δυο μσκοτ γκαρφιλντ κ γκαμι, εναν κλουν - μαγο κ εναν παγωτατζη αυτους τους παλιους στυλ με το καπελακι κ το οχηματους με την ομπρελιτσα, απο μια εταιρεια που λεγεται Δελφινακια ειναι στον Γερακα, τα εκλεισα ολα απο το τηλ. γιατι μου ηταν δυσκολο λογω αποστασης να παω, κ ηταν πολυ ομορφα....Αν θες σου δινω τηλ τους, αν κα απο το νετ μπορεις να τους βρεις κ να δεις κ το site τους, στο λεω αυτο γιατι ο χωρος ενδυκνεται για τετοια πραγματα κ θ δωσεις μια πολυ ωραι νοτα σε ολη την βαφτηση..

Cate σου στελνω τα στοιχεια της.Αν δεν μεινεις κ εκει που θα πας ευχαριστημενη στην συνηστω ανεπιφυλακτα.

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Γεια σας κορίτσια...είμαι να σκάσω. Πάλι κάνει πυρετό ο Νικόλας μου.Το απόγευμα εκεί που έπαιζε τον πιάνω και μου φάνηκε ζεστός, του βάζω θερμόμετρο, 37,8! Αχ ρε γμτ πολύ με χαλάει αυτό το θέμα..τόσο ευαίσθητος έχει γίνει??Και οκ δεν με νοιάζει για τη δική μου ταλαιπωρία, αλλά ο κακομοιρούλης με τέτοια ζέστη και πυρετό..έλεος, στις 18 του μήνα ξαναέκανε έναν τριήμερο, τώρα 10 μέρες μετά πάλι? Τί να πώ, τον τριγυρίζει κάτι και την σκαπουλάρει?Δλδ όταν αρχίσει και ο παιδικός καήκαμε...άντε πάλι ξενύχτι ανά 3ωρο..και δεν θέλει και το αντιπυρετικό με τίποτα!Τώρα του το έβαλα στο γάλα, αλλά το βράδυ που είναι και από τον ύπνο..εκεί να δείτε μάχη που γίνεται!

Πωπω πολύ ζέστη σήμερα, έχω λιώσει, 4 ντους έχω κάνει από το πρωί και τώρα πάλι κολλάω..αύριο λέει θα δροσίσει, άντε να δούμε..

Τέλοσπαντων, μην σας ζαλίζω και με τα δικά μου, συνηθισμένες καταστάσεις..τελικά η Σοφία τί κάνει, όλα καλά?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα σε εκανα φιλεναδιτσα...;)

Αχου μωρε το παληκαρακι...

Να σου πω τιποτα με το κλιμστιστικο ισως; το αναβετε;

Το βραδυ που κοιμαται δεν μπορεις να του δινεις το αντιπυρετικο μεσα σε μια συριγγουλα να τον γυριζεις λιγο στο πλαι κ να του το δινεις απο την ακρη του στοματος;

Η μπεμπα μην κολλησει κ τρεχεις κ για τα δυο μετα...

Αχ αυτα τα παιδακια

ραμονιτσα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, να σε ρωτησω ποσα ατομα ειχατε συνολικα και επισης τι ωρα κανατε το μυστηριο? θα γινει Κυριακη το δικο μας και δεν ξερω ελεγα για μεσημερι αλλα η υπευθυνη εκει μου ειπε καλυτερα απογευμα αν το κανω απογευμα ομως δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψουμε και δεν θελω να κουρασω πολυ τους καλεσμενους που θα δουλευουν την αλλη μερα

Ιωαννα αμαν παλι βρε παιδι μου περαστικα στο αγορακι σου , μηπως ζεσταθηκε πολυ απο την ζεστη και το παιχνιδι και ανεβασε θερμοκρασια?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερινα εμεις το καναμε Τεταρτη , κ εμας καθημερινη την επομένη, αρχισαμε στις 19.30 κ τελειωσαμε κατα τις 00.30...δεν ηταν πολυ αργα, καλα ηταν . το μωρο δεν κουραζεται κιολας ιδιαιτερα γιατι εχεις κ το σπιτακι απο πισω κ το κοιμιζεις πιο υσυχα κ ανετα.

ειχαμε γυρω στα 85 ατομα.

με την Παυλου μιλησες;

Διαφημίσεις

Κατερινα οχι μεσημερι δεν θα το ευχαριστηθητε!

Πρωτον γιατι θα ειναι νταλα ο ηλιος, θα βρσετε κ ο παπας δεν θα κανει το μυστηριο εξω αλλα μεσα λογω ζεστης, δεν θα βλεπουν πολλους απο τους καλεσμενους γιατι ειναι μια σταλια το εκκλησακι, κ αυτη ειναι ολη η μαγεια , να γινει εξω η βαφτηση.

Μετα , θα χρειαστειτε τεντα για την πιστα κ ειναι μια Α τιμη αυτη, κ τα τραπεζια με τους καλεσμενους θα ειναι μεσα στον ηλιο;

Καλυτερα απογευμα θα το ευχαριστηθειτε πιο πολυ , κ η ωρα που αρχιζει κ φευγει ο ηλιος κ σκοτινιαζει σιγα σιγα, κ οταν πεφτει το φεγγαρι στην θαλλασα κ φωτιζεται ειναι πολυ μεγυτικα...με τα φωτακια γυρω γυρω,

ακου που σου λεω...;)

hello girlsssssssssss

ramonitsa δεν θυμαμαι αν σου εχω ευχηθει για τον αγγελο σου !! να σου ζησει κοριτσακι μου να εινια γερος και καλοτυχος και να σας χαριζει μονο χαρες !! βρηκα πολυ σουπερ την ιδεα με το τατου !!!!!!

η ινκα μαλλον καλα εινια ..βασικα σας ειπα την ειδα πριν λιγες μερες στο λουτρακι και ηταν και οι δυο κουκλεςςςςς !! μου ειχε πει πως τελος του μηνα θα ανεβαιναν αθηνα! ισως να μην γυρισαν η μπορει και να ξεπακεταρει !!! καλα η φουφου Τ Ε Λ Ε Ι ΑΑΑΑΑΑΑ Τυχερη εισαι με τετοια νυφουλα !!!

Ιωννα μου περαστικουλια!!!! αμαν μωρε το παιδακι σου ολο ταλαιοωρειτε...και με αυτη την ζεστη ακομα χειροτερα ε ???? μιλησες με το γιατρο ?? κυκλοφορουν και ενα καρο σκ@@@ ιωσεις αυτο τοκαλοκαιρι !!!

θα σε παρω τηλ μολις κατεβω και αν βολεψει τα λεμε εννοειται!! αφου δεν τα ειπαμε εδω οταν κατεβηκατε γκρρρρρρρρ χαχα

τελικα η μαμι ελιτα εμαθες ?? μηπως ετοιμαζεται για την βαπτιση ??

και η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟΟΟΟΟ????????? ακομα διακοπες κανει ???? θα μου την κανει χειροτερη σουρτουκο την νυφουλα μου !!!! ωχ τι εχω να τραβηξω !!!!

εμεις καλα ειμαστε αν και σημερα λυσαξεεε !! ρε κοριτσια ποσο κοιμουνται τα δικα σας μεσα στην μερα ??? εμενα στο τσακιρ κεφι πια κοιμαται κανα τριωρακι το μεσημερι ειδικα σημερα αυτο εκανε απο τις 8 και μιση που ξυπνησε

αλλα ξερετε ειναι ο μπαμπας του με αδεια απο εχθες και το απεδωσα στο οτι θελει να τον χαρει ....γιατι διαφορετικα θα πηδηχτω απο το παραθυρο αν ειναι πια αυτο το πραγραμμα του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για νανακιαααα αυριο τελευταια μερα στη δουλεια και μετα Κρητη σου ερχομαιαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλιααα

jend πλακα κανεις!!! τριωραααααακι?????

εμενα τις τελευταιες μερες εκει που κοιμοταν μιαμιση ωριτσα το μεσημερι το εκοψε κι αυτο:mrgreen: κοιμαται μιση ωρα το πρωι κατα τις 11μιση και αλλη μιση ωρα το απογευμα κατα τις 6 ,βεβαια το βραδυ ξεραινεται απο τις 9 αλλα και παλι δεν κοιμαται πολυ λιγο μεσα στην ημερα??

Καλησπερα σημερα ξεπορτισαμε, πηγαμε για φαι και μετα παγωτακι και τωρα νανι.Αργησαμε λιγο αλλα κουραστικαν.Α καναμε και κουνια σας ειπα?και κρατιομασταν μονοι μας ειδικα η μικρη.

Κατερινα απο τον Μουστακα την πηρα 19.90.

Εμεις με το κουακερ εχουμε βαρεθει να αλλαζουμε πανες, μιλαμε πολυ σκ...το.

Κι εγω το εκανα με αχλαδακι για αλλαγη, τους το δινω σα φρουτο και για ναναι πιο χορταστικο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...