Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Cate ο παιδιατρος ο δικος μας ειναι κοντα στο μαγαζι σου και υπερ του θηλασμου.Θες να σου στειλω στοιχεια μηπως και σου αρεσει?

Στείλε μου βρε Όλγα μπας και δω φως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεεερραααααα!!!

Τι κάνετε κοριτσακια μου;;;

Ελιτα και ydroxoaki τι κουκλιά είναι αυτά;;;

Εχθές τελείωσε το ξεφορτωμα στις 7 το απόγευμα... Καλα τα άφησα όλα όπως ήταν και έφυγα.. Το κακο είναι ότι δεν έχει ρεύμα.. Αύριο ευτυχω γυρνάει η ιδιοκτητρια να πάμε ΔΕΗ! Ευτυχώς η μαμά μου έφυγε σήμερα για Κεφαλονιά και θα λείψει 2 βδομάδες ώστε να μένουμε στο σπίτι της μέχρι να μπουμε σε μια σειρά! Τώρα περιμένω να ξυπνησει ο μικρός για να πάω να ξεκινήσω!!

Σας ζαλισα, αλλά που να τα πω και εγω;;

Για την ώρα σας χαιρετώ!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Cate, σου έστειλα πμ. Ό,τι άλλο θελήσεις μου λες!

Ελιτάκι, κουκλιά τα μωρά μέσα στη πισίνα. Έχουμε κι εμείς μια παρόμοια αλλά δεν την έχω φουσκώσει ακόμα...

Υδροχοάκι, τι κούκλος που είναι ο γιος σου!!!

Πάρος, κουραγιο κοριτσάκι μου!!! Σε θαυμάζω!!!

Εμείς είμαστε μόνες σήμερα! Ο μπαμπάς μας πάει τα αδερφάκια για μπάνιο...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

hello!!!!!!!!!!!!

πηγαμε θάλασσα, καλά ήταν αν και είχε κύμα και έτσι εγώ και η μπεμπού βρέξαμε μόνο ποδαράκια..

Τώρα είμαστε σπίτι, τάισα τα μωρά και φτιάχνω λαζάνια με κιμά για εμάς..ουφ!!Που οι παλιές καλές εποχές που γύριζα από το μπάνιο, έβρισκα έτοιμο φαγητάκι από τη μανούλα μου, έκανα το μπανάκι μου, έτρωγα και την άααααααααααρρρααααζζζαααα...ουφ τί θυμήθηκα πάλι!!

Η μπεμπού έχει 4 ημέρες που τρώει φαγητό- ναί, καθυστέρησα να την ξεκινήσω λόγω διακοπών- και το τρώει όλο βρε κορίτσια, ευτυχώς!Τώρα της έχω βάλει κοτόπουλο σε λίγες ημέρες και μοσχάρι και μετά θα της βάλω και κουνελάκι σκέφτομαι, έχουμε βιολογικά εδώ :D

Και αύριο θα πάρω και πράσο και θα της βάλω και τομάτα...

Φιλάκια σε όλες!!!

Τζένη σε περιμένω!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια, καλημερα.

gOODYS E?Μουδωσες ιδεα γιατι δε λενε να ξεπαξωσουν τα μπιφτεκια.Κια περιμενω τον αντρα μου να φερει τον μικρο.Θ κοιμηθει εδω αποψε.

Εχει κιμα ε?Ελεγα αφου δεν εχω αδιαθετησει να πηγαιναμε για μπανιο αλλα χλωμο το κοβω.Και με τρια παιδια κυριακατικα.

Ναταλια πως παει?Σουχω μια ιδεα αν κουραστεις αργοτερα θα σου στειλω μηνυμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

hello!!!!!!!!!!!!

πηγαμε θάλασσα, καλά ήταν αν και είχε κύμα και έτσι εγώ και η μπεμπού βρέξαμε μόνο ποδαράκια..

Τώρα είμαστε σπίτι, τάισα τα μωρά και φτιάχνω λαζάνια με κιμά για εμάς..ουφ!!Που οι παλιές καλές εποχές που γύριζα από το μπάνιο, έβρισκα έτοιμο φαγητάκι από τη μανούλα μου, έκανα το μπανάκι μου, έτρωγα και την άααααααααααρρρααααζζζαααα...ουφ τί θυμήθηκα πάλι!!

Η μπεμπού έχει 4 ημέρες που τρώει φαγητό- ναί, καθυστέρησα να την ξεκινήσω λόγω διακοπών- και το τρώει όλο βρε κορίτσια, ευτυχώς!Τώρα της έχω βάλει κοτόπουλο σε λίγες ημέρες και μοσχάρι και μετά θα της βάλω και κουνελάκι σκέφτομαι, έχουμε βιολογικά εδώ :D

Και αύριο θα πάρω και πράσο και θα της βάλω και τομάτα...

Φιλάκια σε όλες!!!

Τζένη σε περιμένω!!!!

βρε ιωαννα μας ανοιξες την ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!Γιαμ γιαμ.Εγω λεω σημερα κοτοπουλακι με αβοκαντο που τους αρεσει πολυ.

Βασικα δεν εχω βρει και κατι να μην τους αρεσει ακοαμ, χιχι!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημεεερραααααα!!!

Τι κάνετε κοριτσακια μου;;;

Ελιτα και ydroxoaki τι κουκλιά είναι αυτά;;;

Εχθές τελείωσε το ξεφορτωμα στις 7 το απόγευμα... Καλα τα άφησα όλα όπως ήταν και έφυγα.. Το κακο είναι ότι δεν έχει ρεύμα.. Αύριο ευτυχω γυρνάει η ιδιοκτητρια να πάμε ΔΕΗ! Ευτυχώς η μαμά μου έφυγε σήμερα για Κεφαλονιά και θα λείψει 2 βδομάδες ώστε να μένουμε στο σπίτι της μέχρι να μπουμε σε μια σειρά! Τώρα περιμένω να ξυπνησει ο μικρός για να πάω να ξεκινήσω!!

Σας ζαλισα, αλλά που να τα πω και εγω;;

Για την ώρα σας χαιρετώ!!

Αντε κοριτσακι καλη δυναμη.

Υδροχοακι ο γιος σου ειναι κουκλος, καλα ε στο μαλλι μας ριχνετε χιχι!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω θα της στειλω μηνυμα.

Καλοδιαβαστο και καλο μαγειρεμα.Cate

Κατερινα ενταξει το κουακερ?Εμεις κανουμε κακακια 4 φορες .Απο την παραγωγη στην καταναλωση.Και η μπεμπα που στην αρχη ζοριζοταν.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα μανούλες και καλό φθινόπωρο !!!

Να σας ρωτήσω κάτι . Απο αύριο ξεκινάμε φρουτάκια . Θα βάλω το μήλο στο μούλτι με νεράκι , χωρίς τη φλούδα ετσι ?

Μεχρι στιγμής τρώμε ρυζάλευρο βιολογικο. Θα φάμε φρουτάκια μηλο-αχλαδι-μπανάνα (ανα 2 μέρες θα προσθέτω και ενα φρούτο μου είπε) και η παιδιάτρος προτείνει μετά απο μια βδομάδα χορτόσουπα με κολοκύθι-καρότο-πατάτα-ελαιόλαδο και λεμόνι προαιρετικά . Και 6,5 μηνων περίπου βάζουμε και κοτόπουλο .

Λίγο βιαστικά δεν μας βάζει στις στερεές ?

Και για το ελαιολαδο διάβασα οτι δεν πρέπει να δίνεται απο την αρχη .

Τι λέτε ?

Παλι για μασες μιλατε καλε;;;;;;;;;;χαχα..

Σημερα πηγαμε κ κοινωνησαμε.....πρωτη Κυριακη... :D μετα ηρθαμε κοιμηθηκαμε λιγακι...φαγαμερ την φρουτοκρεμα μας...εμεις ακομα Υδροχοακι τρωμε μονο μηλο αχλαδι μπανανα..κανενα αλλο φρουτο ακομα...μωλις κλεισουμε τον 7ο μας ειπε ν αρχισουμε κ πορτοκαλι κ καποια αλλα που θα μας πει εκεινη, οπως κ κρεατακι μας ειπε οχι ακομα απο τον 7 κ μετα..ακομα

ειμαστε πατατα καροτο κολοκυθακι κ σελινο ή πρασο. Ειναι λιγο προσεκτικη η παιδιατρος μας ακομα που εινια μικρακι..για τυχον αλλεργιες, τα βαζει ενα ενα για να ξερουμε τι τυχον μπορει να το πειραξει, κ δεν μπερδευει ακομα πολλα.!

Λοπον συνεχιζω...αλλαξαμε παμπερς ..ξανακοιμηθηκμε...μετα φγαμε την χορτοσουπα....κ για να κατληξω εκει που θελω η μαμα μαγειρεψε σημερα..ναιιιιιιιιι..χαχαχααχ σαλτσα με πιπιεριες πολυχρωμες, κολοκυθακι, κρεμμυδκι, κ παπαρδελες....μωλις βρασανε τ εβαλα σε ενα πυρεξ, εβαλα μπολικο ρεγκατο κ το εβλα στο φουρνο μεχρι να λιωσει καλα το τυρι...κ εγινε..θαυμα!!!!!!!!!!!!Ειπα να το παιξω νοικοκυρα..να μην μαγειρευω μονο στον μικρο αρρεν αλλα κ στον μεγαλο...:tongue:

Cate den ξερω που μενεις αλλα οπως ειχα πει κ στο υδροχοακι εχω μια πολυ καλη στο Π. Φαληρο...αν σε βολευει πες μου να σου στειλω πμ...Εγω ειχα αλλαξει 2, κ βρηκα αυτη ειναι κ ειναι εξαιρετικα πολυ καλη κ υπερ το θηλασμου! οποτε κ αν την παιρνω κ για οποιοδηποτε λογο παντα ειναι ευγενικη κ παντα τα εξηγει ολα χωρις να κλεινει το τηλ. στα μουρα κ να σε κανει αν αισθανεσαινεσαι ασχημα!

Υδροχοκι αληθεια πηγες καθολου σε αυτην;

Η Ινκα που ειναι καλε; ξερετε; ολα καλα;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλησπέρα μανούλες και καλό φθινόπωρο !!!

Να σας ρωτήσω κάτι . Απο αύριο ξεκινάμε φρουτάκια . Θα βάλω το μήλο στο μούλτι με νεράκι , χωρίς τη φλούδα ετσι ?

Μεχρι στιγμής τρώμε ρυζάλευρο βιολογικο. Θα φάμε φρουτάκια μηλο-αχλαδι-μπανάνα (ανα 2 μέρες θα προσθέτω και ενα φρούτο μου είπε) και η παιδιάτρος προτείνει μετά απο μια βδομάδα χορτόσουπα με κολοκύθι-καρότο-πατάτα-ελαιόλαδο και λεμόνι προαιρετικά . Και 6,5 μηνων περίπου βάζουμε και κοτόπουλο .

Λίγο βιαστικά δεν μας βάζει στις στερεές ?

Και για το ελαιολαδο διάβασα οτι δεν πρέπει να δίνεται απο την αρχη .

Τι λέτε ?

Καλησπερα κοριτσακι...!καλο φθινοπωρο!:D

Τα φρουτα ναι ..ολα ξεφλουδισμενα..κ θα τα βαλεις στο μλπεντερ με λιγο νερακι για να γινουν αλοιφη...προσεξε να αλεστουν καλα.γιατι το μηλο αφηνει καποια μικρα κομματακι.

Οσο για την χορτοσουπα...εμενα μου την εδωσε μωλιςκλεισαμε τον 6, οχι πιο νωρις, κ ενα ενα λαχανικο οπως τα φρουτα...τωρα ειμαστε κ στα τρεια μαζι, επισης απο καρυκρυματα τιποτα καθως κ για λαδι κ για λεμονι που ειναι οξινο κ μπορει να τα πειραξει.

Α. επισηε την πατατα θα την βραζεις ξεφλουδισμενη, κ καλυτερα σε κατσαρολιτσα με τελιειως σκεπασμενο το καπακι για να μην χανονται οι ουσιες των λαχανικων, κ σε σχετικα χμηλη φωτια...

επισης εμενα μου ειχε πει ακομα οχι κρεατακι απο τον 7 κ μετα.΄.

Ειναι αυτο που λεμε ο καθε γιατρος λεει τα δικα του!

Γνωμη μου ειναι να εμαστε κ εμεις λιγο ψαγμενες να εχουμε καποια πραγατα στο νου μας, γιατι ειναι μερικοι γιατροι πολλοι για συμφερον τελικα!

Ελιτα σουπερ τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!! Κ ειδικα μεσα στην πισινα ...τρεεεεεεεεεεεελα!....χαχαχαχα καλε πολυ μου αρεσε που φαινεται λιγακι το μαγιουδκι της μικρης!χαχαχα

Υδροχοακι..Θεος ο γιος σου σαν την μαμα του!;)

Τι κουλουρακια ειναι καλε αυτα που λετε; οχι για να τα τρωνε φανταζομαι ε; για πιπιλισμα;

για πειτε κ εδω στην νοικοκυρα!:roll:

μηπως τα πλασω...χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...