Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό που λέει το υδροοχοάκι έχει δίκιο!Δέκα παιδιάτρους, δέκα διαφορετικές απόψεις...και τρέχεεεεεεεεε κακομοίρα μανούλα. Η δική μου, μας ξεκίνησε με μήλο, μετά αχλάδι, μετά μπανάνα και τέλος πορτοκάλι. Στο φαγητό μας είπε όλα μαζί, δλδ κολοκύθι, πατάτα, καρότο, σέλινο και κοτόπουλο αρχικά και μετά μοσχάρι. Μετά βάζουμε και ρύζι ή κους-κους αντί για πατάτα αν θέλουμε..

Πάντως Κατερίνα και εγώ φανταζόμουν πως λόγω της συνάφειας του επαγγέλματος θα ήταν πιο "σωστός" απέναντι σου. Πάντως αυτό που μετράει στον παιδίατρο πιστεύω είναι όταν τον πάρεις τηλ να είναι διατεθειμένος να απαντήσει στην πιο 'χαζή" ερώτηση..εμένα σε αυτό με έχει κερδίσει απόλυτα η δική μου. Ψάξε για κάποιον/α άλλο/η..

Ελίτα μου τώρα την είδα...υπέροχη οικογένεια!!!!

Φιλάκια μανούλες και μωράκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλησπερα

cate το εχω ξανακουσει αυτο για το φαγητο απο τη ξαδερφη μου κ το δικο της παιδιατρο...δεν δινει τιποτα πριν μπει 7ο..μονο φρουτο

παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αν πας σε αλλους 10 γιατρους θα σου πουν 10 διαφορετικα πραγματα! κ εγω αλλαξα κ πιθανον να ξαναλλαξω!

ξεκινησαμε χορτοσουπα με το που εγινε 6 μετα απο 10 μερες βαλαμε κ μοσχαρι (αυτη παλι δεν δινει κοτοπουλο μονο μοσχαρι αρχικα κ μετα κοτοπουλο) ..εμενα που ειναι κ δυσκολος πολυ στο φαι εχω τουλαχιστον επιλογες ..κατι θα φαει μεσα στην ημερα! η το ενα η το αλλο εστω!

καλα για το βαρος τι να πω! τοσο παιρνουμε κ εμεις...η πρωην παιδιατρος μου ελεγε μια χαρα η τωρινη με εχει φρικαρει! πολυ λιγο λεει κ να κανουμε εξετασεις... αντε να βγαλεις ακρη

έτσι ακριβώς. Οπότε κι εγώ θα βρώ έναν που θα μου πει να μη δώσω συμπλήρωμα. χα :D

εχουν και στα ιατρεια τους κουτια που πουλανε!!!! η πρωην προωθουσε το αλμιρον που σπρωχνει το ιασω! το πουλαγε κανονικα! τουλαχιστον σε αυτο το θεμα αυτη που πηγα τωρα ειναι ενταξει...μου ειπε ολα τα γαλατα /κρεμες πια ειναι το ιδιο καλα το θεμα ειναι τι αρεσει στο μωρο..αστα!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Μια φορά που ήμουν στο ιατρείο της έφεραν της δικής μου κούτες με γάλατα και κρέμες από μιά εταιρεία και ξέρετε τί έκανε? Ρωτούσε όποια μανούλα χρησιμοποιούσε ήδη αυτά τα προϊόντα και της έλεγε να πάρει από ένα..καλό έτσι?

mummy Θελω να κανω τα μπισκοτακια! δεν εχουν φοβο μη σπασουν κ παει να πνιγει το μωρο?

Και εγώ θέλω να τα κάνω. Να προσέξεις να κάνεις λέπτή τη ζύμη, αλλιώς μέσα γίνονται μαλακά. Κάνε τα με τρυπούλα στη μέση και πέρνα του ένα κορδονάκι σαν αυτά της πιπιλάς για να μην του πέφτει από τα χεράκια..:D

κ εγω θελω να του βαλω τωρα στο φαι λιγο σεληνο ή 1 φασολακι ..κατι να νοστιμησει! περιμενω να παω απο δευτερα εχουμε 2 εμβολια κ να δουμε τι θα μου πει

επισης θελω να μου αλλαξει τη κρεμα ρυζαλευρο..δεν την θελει καθολου ο μικρος

εστω να ην εχω εναλλαξ με κατι αλλο

αν με φρικαρει με το βαρος του κ τετοια θα παρω και αλλη γνωμη απο αλλον

α για εσας τις αγορομανες με το πουλακι τους τι κανατε?

η πρωην μου ειχε πει να του το κατεβαζω απαλα - ειχε δωσει κ μια κρεμα-

η νυν να μην το ακουμπαω..τωρα δεν του το πειραζω αν και ο ιδιος το εχει σκισει στο τραβηγμα..χεχε

στη φρουτοκρεμα τι βαζετε?

του φτιαχνω 1/2 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, 1/2 δαμασκηνο, 1/2 βανιλια, 2 σταφυλακια καποιες φορες, 1/2 γερμα, 1 φετουλα ακτινιδιο

λιγο του ξινιζει, δεν τρελενεται

εχετε βαλει κερασι?

Διαφημίσεις

Ειχαμε παει βολτα στην Κηφησια.

Γυρισαμε.

Υδροχοακι, δεν ξερω ο μπεμπης ειναι στις καμπυλες η μπεμπα ετσι κι ετσι ειναι χαμηλα γενικα αλλα ποτε δεν ητανε πολυ μεσα στο βαρος, αλλα απο υψος παει μαζι με τον αδερφο της 3 ποντους διαφορα.Τι να κανουμε μας βλεπω να κανουμε κορμι μπαλαρινας!!!!!Η να γινουμε η απομενη κομανετσι, ελαφριες και μικροκαμωμενες!!!Ηδη δουλευει τα κουτεπιε της

PN8Qp2.png

csXep2.png

Σας αφηνουμε φιλακια πολλα για να κοιμηθουνε και να δουμε κι εμεις καμοια ταινιουλα.

Α σημερα διαβασα πως αυτο με τη βρωμη ειναι ιδανικο για μωρα απο 4 μηνων και λεγεται ποριτζ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...