Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πηραμε αυτο το ποδηλατακι γιατι μας αρεσε και εχει καθισματακι που κλεινει γυρω αΠΟ Το μωρο.το οδηγεις εσυ.Ειναι για πιο μεγαλα μωρα απο 15 μηνων για να φτανουν πεταλι αλλα εμεις το πηραμε για να καθονται και να τα κανουμε βολτα στο μπαλκονι.post-22755-14825440420766_thumb.jpg

post-22755-14825440421362_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτακι ωραια οχηματα και πιο ωραιοι οι οδηγοι!!!!

Cate νομιζω και γω με την σειρα μου οτι ο παιδιατρος μαλλον δεν παει καλα και για τα λαχανικα και για το τηλ και κυριως για τον θηλασμό.Απο τον 3ο μηνα και μετα δεν παιρνουν 1 κιλο οπως στην αρχη.Εμενα παιρνουν 300-400 και ειναι υπερευχαρηστιμενος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσια καλησπέρα!!!

Στεγια να σου ζησει το αντράκι σου!!

Ελιτάκι, θα πάω να πάρω κι εγώ το ΤΑΙΣΕ ΜΕ. Το έψαξα και την προγηγούμενη βδομαδα αλλά δεν το βρήκα, θα το ξανακοιτάξω όμως...

Cate, εννοείται οτι δεν πρέπει να στεναχωριεσαι και κατά την ταπεινη μου άποψη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αλλάξεις γιατρό!!!! Κι εμείς αρχισαμε λαχανικά μόλις μπήκαμε στον 6ο!!Και απο σήμερα ξεκινήσαμε και κότόπουλο (κανονικά θα έπρεπε απο την προηγούμενη βδομάδα). Όσο για το τηλεφωνημα, απλά απαράδεκτος!!! Έχω πολύ καλή παιδίατρο στη Ν.Σμύρνη αν σε ενδιαφέρει! Και το βασικότερο όλων, ξέρει να ξεαγχώνει πρωτάρες μανούλες και να την αγαπάνε τα μπεμπάκια, τους φέρεται άψογα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Έφτιαξα επιτελους το pc μετα απο τόσους μήνες.....

Cate άλλαξα 2 παιδιατρους τους 3 τελευταιους μήνες και θα δωσω σουτ και σ αυτον που εχω τωρα....μου η μπουμπου ειχε παρει 250γρ τον τελευταιο μηνα και μου λεει ότι το γαλα μου ειναι νερό,δεν εχει θερμιδες και ασβεστιο....δεν εχει κλεισει και το κενο αναμεσα στη πηγη και το μετωπο και μου λεει λόγω έλλειψης ασβεστίου..μετραει ύψος,3 πόντους και 0,6 περιμετρο κεφαλής η μπουμπού...έιναι που δεν εχει ασβεστιο το γαλα μου του λέω και έκανε πως δεν άκουσε...ξενο γαλα μου λεει,ελα όμως που ουτε να το μυρισει ...πήγα στο νοσοκομειο και εχει καλους παιδιατρους και μου ειπαν οτι μια χαρα παιδακι ειναι ....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Δεν με σώζει τιποταααααααααααα να παθω τώρα κατάθλιψη ή να περιμένω;;;;;;;; Ο φορτηγατζης έπαθε πλάκα με τα πράγματα που είχαμε!!! Γέμισε το φορτηγό!!!! ελπίζω μέχρι να έρθει ο άντρας μου, στις 15 Οκτωβρίου να έχω τελειώσει!!!!

Φιλακια πολλά κουκλιτσες!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Έφτιαξα επιτελους το pc μετα απο τόσους μήνες.....

Cate άλλαξα 2 παιδιατρους τους 3 τελευταιους μήνες και θα δωσω σουτ και σ αυτον που εχω τωρα....μου η μπουμπου ειχε παρει 250γρ τον τελευταιο μηνα και μου λεει ότι το γαλα μου ειναι νερό,δεν εχει θερμιδες και ασβεστιο....δεν εχει κλεισει και το κενο αναμεσα στη πηγη και το μετωπο και μου λεει λόγω έλλειψης ασβεστίου..μετραει ύψος,3 πόντους και 0,6 περιμετρο κεφαλής η μπουμπού...έιναι που δεν εχει ασβεστιο το γαλα μου του λέω και έκανε πως δεν άκουσε...ξενο γαλα μου λεει,ελα όμως που ουτε να το μυρισει ...πήγα στο νοσοκομειο και εχει καλους παιδιατρους και μου ειπαν οτι μια χαρα παιδακι ειναι ....

Καλε τι κοτσανες ειναι αυτες που σου λεει.Μεχρι 18 μηνων μπορει να κανει να κλεισει το κεφαλι.Ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε

post-22755-14825440421877_thumb.jpg

Παρος κουραγιο κι εμας ειχαν κανει εκτιμηση λαθος κι οταν αρχισαν να πακετρουν αγκομαχαγαν απο το ποσα ηταν ασε μιλαμε πολυ πραγμα και δυστυχως με τον αντρα μου κερβερο πεταξα μονο οταν πακεταρα μονη στο σπιτι γιατι ειναι ποντικακι και παει και τα τρυπωνει.

Καναμε μπανιο στην φουσκωτη πισινα δειτε μας

PN8Qp2.png

csXep2.png

Δεν με σώζει τιποταααααααααααα να παθω τώρα κατάθλιψη ή να περιμένω;;;;;;;; Ο φορτηγατζης έπαθε πλάκα με τα πράγματα που είχαμε!!! Γέμισε το φορτηγό!!!! ελπίζω μέχρι να έρθει ο άντρας μου, στις 15 Οκτωβρίου να έχω τελειώσει!!!!

Γιατί πάντα μα ΠΑΝΤΑ οι μεταφορικές κάνουν λάθος εκτίμηση??Ετσι και σε εμάς, με είχε ρωτήσει πόσα δωμάτια είχε το σπίτι..μα άλλο να έχω διακόσμηση μινιμαλ με έναν καναπέ και 1 πολυθρόνα σε 50 τετραγωνικά και άλλο μπαροκ με 3 καναπέδες σε 20 τερταγωνικά/...!!!!Λάθος είμαι??/Κανόνικά πρέπει να ρωτάνε να έχεις παιδιά..τότε ο όγκος αυξάνει τρελά!!Χαχαχαχχα...Ναταλία, κουράγιο, νομίζω πιο εύκολη είναι η τοποθέτηση...ξεκίνα από πολύ βασικά και μετά λεπτομέρειες..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ελιτάκι, τέλεια η πισίνα.:D:D:D

Ευχαριστώ κορίτσια που με εμψυχώνετε γιατί πέρασα μια αρκετά άυπνη νύχτα να το σκέφτομαι.

Το ήξερα για τον γιατρό πως είναι απότομος και δεν είναι συζητήσιμος, αλλά δεν φανταζόμουν πως θα το κάνει και σε μένα. Είμαι το κοντινότερο του φαρμακείο, είμαι φαρμακοποιός, αν μη τι άλλο φανταζόμουν πως θα μου μιλούσε.... Τί να πεις. Βρήκα κάποιον αλλά θα τον πάρω από Δευτέρα. Βρε Λιτσάκι δε μου στέλνεις πμ τα στοιχεία της δικής σου; Η Ν. Σμύρνη με βολεύει.

Όσο κοιτάω το almiron μέσα στη σακούλα του συγχύζομαι. Τουλάχιστον δεν θα έχω πρόβλημα να το γυρίσω πίσω:tongue::tongue::tongue:

Είναι παλιάς σχολής το ξέρω, ας πούμε μου έλεγε να θηλάζω κάθε 3 ώρες και μόνο για 15 λεπτά όταν ήταν νεογέννητος( εννοείται πως δεν τον άκουσα) και μας έβαλε στο πορτοκάλι πρώτο πρώτο που πια δε συνηθίζεται γιατί κάνει αλλεργίες. Αλλά ήξερα πως πιθανότατα ο σκίουρος δεν θα είναι αλλεργικός γιατί δεν είμαστε κι εμείς. Ως εδω.....

Διαφημίσεις

Γιατί πάντα μα ΠΑΝΤΑ οι μεταφορικές κάνουν λάθος εκτίμηση??Ετσι και σε εμάς, με είχε ρωτήσει πόσα δωμάτια είχε το σπίτι..μα άλλο να έχω διακόσμηση μινιμαλ με έναν καναπέ και 1 πολυθρόνα σε 50 τετραγωνικά και άλλο μπαροκ με 3 καναπέδες σε 20 τερταγωνικά/...!!!!Λάθος είμαι??/Κανόνικά πρέπει να ρωτάνε να έχεις παιδιά..τότε ο όγκος αυξάνει τρελά!!Χαχαχαχχα...Ναταλία, κουράγιο, νομίζω πιο εύκολη είναι η τοποθέτηση...ξεκίνα από πολύ βασικά και μετά λεπτομέρειες..

Κι εγώ έτσι νομίζω, πιο εύκολη η τοποθέτηση. Αλλά εγώ πάλι μετακόμισα πριν το σκίουρο και δεν μπορώ να κρίνω.....:wink:

Στενοχωρήθηκα, ρε γαμώτο. Γυρίσαμε από τον παιδίατρο, ο σκίουρος έβαλε 1,5 πόντο ύψος, αλλά μόνο 300γρ βάρος (6.750). Και μου είπε πως δεν κάνει να του βάλω χορτόσουπα πριν τον 7ο, οπότε μας ξεκινάει συμπλήρωμα ξένο γάλα. Δεν θέλω.... Τα άλλα μπεμπάκια γιατί ξεκίνησαν χορτόσουπα απο τον 6ο;;;;;;;;;;;;;

καλησπερα

cate το εχω ξανακουσει αυτο για το φαγητο απο τη ξαδερφη μου κ το δικο της παιδιατρο...δεν δινει τιποτα πριν μπει 7ο..μονο φρουτο

παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αν πας σε αλλους 10 γιατρους θα σου πουν 10 διαφορετικα πραγματα! κ εγω αλλαξα κ πιθανον να ξαναλλαξω!

ξεκινησαμε χορτοσουπα με το που εγινε 6 μετα απο 10 μερες βαλαμε κ μοσχαρι (αυτη παλι δεν δινει κοτοπουλο μονο μοσχαρι αρχικα κ μετα κοτοπουλο) ..εμενα που ειναι κ δυσκολος πολυ στο φαι εχω τουλαχιστον επιλογες ..κατι θα φαει μεσα στην ημερα! η το ενα η το αλλο εστω!

καλα για το βαρος τι να πω! τοσο παιρνουμε κ εμεις...η πρωην παιδιατρος μου ελεγε μια χαρα η τωρινη με εχει φρικαρει! πολυ λιγο λεει κ να κανουμε εξετασεις... αντε να βγαλεις ακρη

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Μπραβο κουραγιο!!!

της διπλανης μου ο μικρος ξεκινησε με χορτοσουπα και ντοματα μεσα! κ πορτοκαλι στα φρουτα ! ειναι 8 τωρα κ τρωει σχεδον τα παντα !

εμας ουτε στη θαλλασα δεν μας αφησε να μπουμε

Κι εμενα στην αρχη με αγχωνε με τα κιλα και τωρα ζυγιζω τη μπεμπα και με πιανει και μενα ανησυχια, αλλα το παιδακι μου ειναι ζωηρο, τρωει τα παντα με ορεξη, τρια γευματα και 4 με 5 θηλασμο τη μερα .Ε σε πληροφορω τη ζυγισα σημερα και ειχε παρει μονο 400 γρ.Ο μπεμπης απο την αλλη 700.Και τα δυο παιδια τρωνε τα ιδια.Για να σε ξεαγχωσω εχω ενα κοριτσακι που ζυγιζει αυτη τη στιγμη 5700.Ειναι 8 μηνων αλλα ειναι γεματη ενεργεια, κανει κακακια καθημερινα τρεις φορες και παρα πολλα.Ε τι αλλο να κανω, ειναι το σκαρι της.Η παιδατρος μου λεγε πως τα παιδια δεν εχουν σκαρι!!!!!!

εσενα που γεννηθηκανε πιο νωρις κ μικρουλικα απο οτι θυμαμαι εχουν πολυ γρηγορα ξεπεταχτει!! η εξελιξη, οι καμπυλη τους εννοω, πρεπει να ειναι πολυ ικανοποιητικη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...