Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιταξτε πλακα τα καμαρια μου!!!!!!![ATTACH]839[/ATTACH]

Ναταλιτσα θα στο δανεισω αν θες μπορω να πω και στον αντρα μου να μας βγαλει φωτοτυπιες.

Αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Εχουμε κ εμεις το ιδιο παιχνιδακι......λαλαλαλλα κ λαλαλα..χαχαχααχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Στενοχωρήθηκα, ρε γαμώτο. Γυρίσαμε από τον παιδίατρο, ο σκίουρος έβαλε 1,5 πόντο ύψος, αλλά μόνο 300γρ βάρος (6.750). Και μου είπε πως δεν κάνει να του βάλω χορτόσουπα πριν τον 7ο, οπότε μας ξεκινάει συμπλήρωμα ξένο γάλα. Δεν θέλω.... Τα άλλα μπεμπάκια γιατί ξεκίνησαν χορτόσουπα απο τον 6ο;;;;;;;;;;;;;

καλησπερα.

ραμονιτσα, να τον χαιρεσαι!!!!! πως θα τον φωναζετε?

ελιτα, μου αρεσει πολυ το τσουλουφι της κορης σου..... εμεις κουρευτηκαμε πριν 1 μηνα περιπου....

σκιουρομανουλα μη στεναχωριεσαι! και η Αγαπη αυτο το μηνα εβαλε 230 γραμ. και 2,5 ποντους (7100 και 68,5). αλλα αυτο δεν πειραζει εφοσον το βαρος τους ειναι στα φυσιολογικα πλαισια.χορτοσουπα αρχισαμε πριν μια βδομαδα.... τωρα κινουνται περισσοτερο και δεν βαζουν πολυ....σας ειπα πως η αγαπη μπουσουλαει? αλλα δεν την αφηνω πολυ πολυ γιατι το σπιτι ειναι γεματο κινδυνους..... τα αδελφια της εχουν απειρα μικρα παιχνιδακια....

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ το βαρος με την χορτοσουπα?

Καλα δεν ξερει πως τα μπεμπακια οταν αρχιζουν να τρωνε μπορει να μην παιρνουν τοσο πολυ βαρος στην αρχη?Και ειδικα εσυ που θηλαζεις?κατσε αλλα τρωει?φρουτακια ας πουμε?

Εμενα η μπεμπα που ειναι και απο βαρος αστα να πανε, μας ειχε βαλει και χορτοσουπα στα μισα του 6ου.

Α ξεχασα να σας πω χτες καναμε παρτυ ως τις 2.Ο μπεμπης κοιμοταν απο τις 11μιση και η μπεμπα ξυπνησε οταν πηγα τον αδερφο της να κοιμηθει ενω την ειχα βαλει απο 11 και ειχε κοιμηθει και απο εκεινη την ωρα γελαγε, φωναζε, κουναγε χερια ποδια σαν τρελλη ε που να παρει βαρος το παιδι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.

ραμονιτσα, να τον χαιρεσαι!!!!! πως θα τον φωναζετε?

ελιτα, μου αρεσει πολυ το τσουλουφι της κορης σου..... εμεις κουρευτηκαμε πριν 1 μηνα περιπου....

σκιουρομανουλα μη στεναχωριεσαι! και η Αγαπη αυτο το μηνα εβαλε 230 γραμ. και 2,5 ποντους (7100 και 68,5). αλλα αυτο δεν πειραζει εφοσον το βαρος τους ειναι στα φυσιολογικα πλαισια.χορτοσουπα αρχισαμε πριν μια βδομαδα.... τωρα κινουνται περισσοτερο και δεν βαζουν πολυ....σας ειπα πως η αγαπη μπουσουλαει? αλλα δεν την αφηνω πολυ πολυ γιατι το σπιτι ειναι γεματο κινδυνους..... τα αδελφια της εχουν απειρα μικρα παιχνιδακια....

χαχα μπουσουλιτσες.γουσταρω κι εμεις κι εμεις και μαλιστα ο μπεμπης αρχισε να μετακινει και τα μαξιλαρια στον καναπε.Τριτη ξεκιναμε babyswimming να εκτονωνονται και λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

παντως την πατησα σαν πρωταρα.... ενω ειχε μια ψιλοιωσουλα η παιδιατρος της εκανε δυο εμβολια μαζι (το πενταπλο και της μηνιγκιτιδας).... μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα ....τελικα εκανε δυο μερες πυρετο και στο σημειο του ενος εμβολιου πρηστηκε πολυ.... και επιδεινωθηκε και ο βηχας.... ευτυχως σημερα ειναι καλα

ax epitelous savvatokiriako. o prigkipas sto krebati tou kai koimate kai aragma. phgame gia psonia simera kai agorasame ena mclaren kai kainourgio kathismataki autokinitou. den xorage me tpt leme sto allo. ksetrelathike. enoite oti pali tou agorasa kai paixnidia.

rialli mou perastika sas.

cate giati den kanei leei xortosoupa? emeis apo ta telh tou pemptou arxisame kai oi perisoteroi paidiatroi ston ekto arxizoun faghta. mhpws na to psaksi ligo parapanw? oso gia ta kila kai emeis to prohgoumeno mhna 200 gr peirame an kai trwme poly. apo oti mou eipe o giatros twra poia den tha vazoume polla opws sthn arxh oute ipsos oute kila.

silvi tou ekana ta mpiskotakia kai kapoia ontos mou vghkan malaka alla apo oti katalava einai thema poso xontra ta kaneis. prepei na ta kaneis sxetika lepta. o prigkipas ksetrelathike an kai gia prwth fora giname gourounia me fai. xeria podia rouxa xaxa to fxaristithike.

Bre Cate emena ton perasmeno mina, dld apo ton 5o pros ton 6o pire molis 100 gr, min sou pw pws den pire kai katholou. Alla twra pire 1 kilo! To paidaki deixnei na min xortainei? Kanei kakakia toy? einai anisixo??Outws i allws o rithmos ayxisis baroys peftei sto 3o trimino,,dld pairnoun 200-300 gr ton mina..stis kampiles einai katw???

Signwmi kiolas alla mou fainetai poly ...apotomi i apofasi gia simplirwma idiaitera twra pou exei edraiwthei o thilasmos ...den einai kai neogennito..ti na pw..oi ipoloipes ti lete????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

'Εχετε δίκιο όλες. Στις καμπύλες είναι μια καμπύλη πάνω από αυτή που γεννήθηκε ( στην 50) στο βάρος και στο 75 ύψος και περίμετρος κεφαλής. Δηλαδή πολύ καλά. Τρώει το πρωί φροτόκρεμα με τρια φρούτα και χυμό πορτοκάλι και το απόγευμα ρυζάλευρο βανίλια νεστλέ χωρίς ζάχαρη. Τα στερεά τα τρώει καλά, μετά τους θηλασμούς μοιάζει χαρούμενος και ευχαριστημένος, τη νύχτα κοιμάται ένα 10ώρο. Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω παιδίατρο..... Χάλια με έκανε σήμερα. Έριξα κι ένα κλαματάκι το απόγευμα. Τον πήρα να τον ξαναρωτήσω και σχεδόν μου έκλεισε το τηλ στα μούτρα. Αυτό είναι κι αν μου αρέσει, δηλαδή. Ε, δε μου αρέσει....

Διαφημίσεις

cate άλλαξε παιδίατρο. Τι πάει να πει σου έκλεισε και το τηλέφωνο, αυτή δεν είναι η δουλειά του????

Μια χαρά φυσιολογικά είναι όλα στο μωρό! Ξεκινήσετε φαγητό και όλα μια χαρά!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Πρωτου σας πω τα νεα μου.Cate δε μαρσει καθολου οπως στα λεει.Και αυτο με το τηλ.Συνεχισε να θηλαζεις το παιδακι σου οσο θελεις και μπορεις μια χαρα ευχαριστημενος ειναι ο σκιουρος και δοκιμασε του σιγα σιγα ενα ενα λαχανικακια , καμοια γλυκοπατατουλα, καν κολοκυθακι, καροτακι.Δεν επαθε κανενα παιδακι τιποτα απο αυτα, μαλιστα καλυτερα να τα δωσεις σταδιακα στη θεση της κρεμας που δεν του προσφερει και πολλα.

Εισαι πολυ αξια μανουλα και να μην επηρεαζεσαι απο τετοιες χαζομαρες.

Κι εμενα στην αρχη με αγχωνε με τα κιλα και τωρα ζυγιζω τη μπεμπα και με πιανει και μενα ανησυχια, αλλα το παιδακι μου ειναι ζωηρο, τρωει τα παντα με ορεξη, τρια γευματα και 4 με 5 θηλασμο τη μερα .Ε σε πληροφορω τη ζυγισα σημερα και ειχε παρει μονο 400 γρ.Ο μπεμπης απο την αλλη 700.Και τα δυο παιδια τρωνε τα ιδια.Για να σε ξεαγχωσω εχω ενα κοριτσακι που ζυγιζει αυτη τη στιγμη 5700.Ειναι 8 μηνων αλλα ειναι γεματη ενεργεια, κανει κακακια καθημερινα τρεις φορες και παρα πολλα.Ε τι αλλο να κανω, ειναι το σκαρι της.Η παιδατρος μου λεγε πως τα παιδια δεν εχουν σκαρι!!!!!!

Παρολα αυτα δεν ανησυχω ρωτα και οσες την ειδαν να σου πουν τι παιδι ζωηρο ειναι.

Και μια και ειπα ζωηρο, ναι κοιμηθηκαμε στις 11 και συνεχιζουμε και δε φαινεται να ξυπνησει η μπεμπα.Το μπεμπη τον πηγα μεσα πριν κανα μισαωρο γιατι επαιζε και δεν ηθελα να την ξυπνησει.Αυτος ομως ξερενεται οταν τον βαζω.

Λετε να στρωσουμε μακαρι.Σημερα ομως επαιζε πολυ ζωηρα και επισης δοκιμασα να πιω ντεκαφεινε καφε μηπως αυτο την πειραζε.

Πηραμε κι εμεις παιχνιδακια σημερα.Θα σας βαλω μια φωτο να δειτε τι πηραμε να γελασετεΑυριο.Φιλακια παω στον αντρουλη μου.......

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Cate, όπως τα λέει η Ελίτα, να μην κάθεσαι και στεναχωριέσαι για χαζομάρες, ο σκίουρος είναι μια χαρά και πολύ-πολύ τυχερός που έχει μια μανούλα που τον φροντίζει τόσο καλά!!

Θα σου έλεγα και εγώ να δοκιμάσεις κάποιον άλλο παιδίατρο..αυτόν πώς τον επέλεξες? Ήταν γνωστός από κάπου?Στο κάτω-κάτω πήγαινε να πάρεις μια άλλη γνώμη βρε παιδί μου..και εγώ θα τον ξεκινούσα κανένα λαχανικό. Καλέ άλλα ξεκινήσαν εδώ και ένα μήνα!!

Σήμερα έχει πολύ ζ'εστη, οαντρούλης μου πήγε γραφείο εκτάκτως γιατί έχει 2 ραντεβού και έτσι είμαι σπίτι με τα μωράκια μου..το απόγευμα θα πάμε σε ένα διπλανό χωριό που έχει φεστιβαλ για παιδάκια με κλόουν και τέτοια..ελπίζω να τα καταφέρουμε δηλαδή..

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Που ειστε ολες καλε, μπανακι?

Εμεις εδω το χθεσινο βραδυ ηταν πολυ καλα.Κοιμηθηκαν νωρις απλα η μπεμπα ξυπνησε για γαλατακι κατα τις 2μιση.

Εφτιαξα το δωματιο των αγοριων και πηραμε και ψαρακια για το ενυδρειο.

ο ΜΠΑΜΠΑς ΜΑς ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ Χχιχι!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...