Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πληρες προγραμμα γευματων, βρεφων και νηπιων και το ταισε με.Θα σας βαλω εικονες απο καν βιβλιοπωλειο μετα.

Ραμονιτσα μου τα δαμασκηνα ειναι οπως και τα ροδακινα και τα βερυκοκα.Ενωω τα φρεσκα.Τα τρωνε χωρις φλουδα.

Μην ξεχνας οτι ειμαστε τα πιο μεγαλα μπεμπακια εδω, για τη διατροφη ισχυει οτι για τα μωρακια της ηλικιας τους κι επειδη ειχα ρωτησει αν παιζει ρολο η προωροτητα, δεν παιζει μου χε πει.Γενικα ομως ακολουθω κι εγω δικο μας προγραμμα, δεν σου λενε ολοι οι παιδιατροι να δωσεις ολα αυτα, οταν θα ξαναπαμε γιατι ελειπε σε διακοπες θα μας πει και για αλλα που ηδη τα εχουμε φαει εδω και μια βδομαδα.Αλλα οπως σου ειπα πιο πολυ παω με αυτα που διαβαζω.Δεν εχω δωσει κατι απο αυτα πουναι για το χρονο οπως το ψαρι.

Τα βιβλια ειναι γραμμενα κι αυτα απο διατροφολογους και παιδιατρους που αν μη τη αλλο κανουν ερευνες στη διατροφη των μωρων.Ε και ενταξει να πω εδω στην ελλαδα ειμαστε και λιγο των κλασικων εικονογραφιμενων δηλαδη δε μου πε ο γιατρος δε μου δωσε, οπως καταλαβες εγω δεν ειμαι ετσι!!!!!!!!

Αυτα, με αλλα λογια δεν περιμενω να μου πει η παιδιατρος δωσε κουακερ.Ουτε την παιρνω καθε μερα τηλ για να ρωταω αν κανει.

Εχουμε μεγαλωσει και δε μας κραταει η μαμα στην πεινα.

Τελευταια επισκεψη μας ειχε βαλει μοσχαρι, φασολακια, πρασο, καλαμποκι, ακτινιδιο, ροδακινο, δε θυμαμαι και τι αλλο παντως αρκετα καινουρια παντως πριν ενα μηνα σχεδον

PN8Qp2.png

csXep2.png

πολύ ενδιαφέρον...

ευχαριστώ!!!

όπως ευχαριστώ και για τις ευχές κορίτσια...

να χαιρόμαστε όλες τα θαυματάκια μας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ραμόνα, να σου ζήσει!!!Να είναι πάντα καλά, ευτυχισμένος και τυχερός!!!

Ελίτα, θέλω να σου πώ πως και εγώ στο θέμα του φαγητού σου βγάζω το καπέλο!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!Λίγες μανούλες ασχολούνται τόσο πολύ νομίζω..και να σου πώ κάτι? Με έχεις βάλει και εμένα στη διαδικασία να το ψάξω λίγο παραπάνω..και πάλι μπράβο!Και για το κουράγιο σου και για την θέληση σου και την ευρηματικότητά σου!!!

Κοιμούνται και τα 2 μπεμπέ μου, πάααααααααααρα πολύ ζέστη σήμερα κορίτσια..τώρα έχει υπο σκιαν 35 βαθμούς...δλδ έξω τουλάχιστον 39-40. Και το ΣΚ λένε ανεβαίνει ακόμα!

Σήμερα πήγα και με τα 2 μπεμπέ μαζί στον ΟΑΕΔ να ανανεώσω την καρτούλα μου και μετά γυρίσαμε σπίτι μόνοι μας, με το αυτοκίνητο, τα πήρα αγκαλιά και τα δύο και ανεβήκαμε σκάλες 2 ορόφους- δεν έχουμε ασανσερ :D...μπορώ να πώ ότι αισθάνομαι πάλι ανεξάρτητη, νόμιζα πώς χωρίς τον άντρα μου δεν μπορούσα να τα καταφέρω..αλλά ήμασταν οκ!Ο Νικόλας κρατούσε το καρότσι και πρόσεχε και την μπέμπα χαχαχαχα...

Ωχ ξύπνησε η μπεμπού...α δεν σας είπα. Της έδωσα στις 12 γάλα και μετά στις 4 ξύπνησε πάλι, την κράτησα μέχρι τις 5 αλλά μετά έκλαιγε και της εδωσα πάλι. Πρέπει να βρώ το κουράγιο όταν ξυπνάει να την κρατάω λίγο και μετά να της δίνω γάλα, ώστε σιγά-σιγά να το κόψουμε..άντε να δούμε!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσιαααα δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά!!! Τελευταία μέρα σήμερα, αύριο έρχεται η μεταφορικής, οπότε καταλαβαίνετε!!! ΧΑΜΟΣ!!! Ελιτα θέλω να μου το δανεισεις να βγάλω φωτότυπιες! Ααα το νούμερο είναι 49& όχι 46 τα μπερδεψα!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσακια την Τριτη εμεις ξεκιναμε κολυμβητηριο.Τελικα θα παμε στην Ανοιξη.

Παρος θα σου εξηγησω κατ ιδιαν για πιο λογο θα παμε εκει τελικα.Του χρονου ισως παμε στου Δημου.

κοριτσια η Βεφα στον αλτερ θα φτιαξει pancakes

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσιαααα δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά!!! Τελευταία μέρα σήμερα, αύριο έρχεται η μεταφορικής, οπότε καταλαβαίνετε!!! ΧΑΜΟΣ!!! Ελιτα θέλω να μου το δανεισεις να βγάλω φωτότυπιες! Ααα το νούμερο είναι 49& όχι 46 τα μπερδεψα!!!!!

xaxa γιαυτο δεν το βρισκαμε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μπραβο ρε συ Ελιτακι...!:D σουπερ θα τα κανεις τα μωρα...ειδικα την κορακλα....να την κυνηγανε ολοι οι γαμπροι εδω μεσα..χαχα

tnx για τα βιβλια....τα πουλανε δηλ κ μπορουμε να τα αγορασουμε ε; να παρουμε κ εμεις καμια αποψη περι μπεμπε φαγητο..!

Να σου πω την αληθεια εγω παω με αυτα που μου λεει περιπου η γιατρος..οχι κατα γραμμα αλλα στο περιπου...Δεν του δινω ακομα καινουργια πραγματα περα απο αυτα που πρεπει να τρωωει γιατι να σου πω ακομα φοβαμαι λιγακι τις αλλεργιες ..μη τυχον κ τον πειραξει κατι .... εμεις ειμαστε κ μικρακια ακομα..χαχα..ουτε γιαουρτακι δεν εχουμε φαει ακομα...τωρα ειμαστε στην χορτοσουπα..πατατα καροτακι, κ απο αυριο θα φαμε κ κολοκυθακι...!

Αχ Ελιτα πολυ ζηλευω που σου αρεσει η μαγειρικη κ ολο κ κατι καινουργιο φτιαχνεις!:D

Κ εγω το προσπαθω καποιες φορες μηπως κ μου βγει η μαγειρισα απο με σα μου...αλλα τιποτα!!!! Δεν μου αρεσει καθολου η κουζινα!

Τωρα με το μωρο θα μαγειρευω για να τρωει το παιδακι μου φρεσκα πραγματακια..αλλα για εμας ρε γμτ δεν μου βγαινει!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

πολύ ενδιαφέρον...

ευχαριστώ!!!

όπως ευχαριστώ και για τις ευχές κορίτσια...

να χαιρόμαστε όλες τα θαυματάκια μας....

Αααααααααααααααχ να σας ζησει κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

να τον χαιρεσται το αντρακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρουμενο ευτυχισμενο κ καλοτυχο να εινια το μωρακι!!!!!!!:D:D:D

Τσιπνησε ο αντρας μου, παω να του φτιαξω το φαγακι του!!!!!!!!!!

Φιλιαααααααααααααααααααααα

Ελιταααααααααααααααααα να σου πω διευθυνση για κανενα φαγητακι κ σε μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μου τρεχουν τα σαλια με ολα αυτα που γραφεις περι φαγητων!!!!!!!!!!!! νιαμι νιαμι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπραβο ρε συ Ελιτακι...!:D σουπερ θα τα κανεις τα μωρα...ειδικα την κορακλα....να την κυνηγανε ολοι οι γαμπροι εδω μεσα..χαχα

tnx για τα βιβλια....τα πουλανε δηλ κ μπορουμε να τα αγορασουμε ε; να παρουμε κ εμεις καμια αποψη περι μπεμπε φαγητο..!

Να σου πω την αληθεια εγω παω με αυτα που μου λεει περιπου η γιατρος..οχι κατα γραμμα αλλα στο περιπου...Δεν του δινω ακομα καινουργια πραγματα περα απο αυτα που πρεπει να τρωωει γιατι να σου πω ακομα φοβαμαι λιγακι τις αλλεργιες ..μη τυχον κ τον πειραξει κατι .... εμεις ειμαστε κ μικρακια ακομα..χαχα..ουτε γιαουρτακι δεν εχουμε φαει ακομα...τωρα ειμαστε στην χορτοσουπα..πατατα καροτακι, κ απο αυριο θα φαμε κ κολοκυθακι...!

Αχ Ελιτα πολυ ζηλευω που σου αρεσει η μαγειρικη κ ολο κ κατι καινουργιο φτιαχνεις!:D

Κ εγω το προσπαθω καποιες φορες μηπως κ μου βγει η μαγειρισα απο με σα μου...αλλα τιποτα!!!! Δεν μου αρεσει καθολου η κουζινα!

Τωρα με το μωρο θα μαγειρευω για να τρωει το παιδακι μου φρεσκα πραγματακια..αλλα για εμας ρε γμτ δεν μου βγαινει!

κι εγω στην αρχη δεν εδωσα πολλα καινουρια εκτος απο καποια που θεωρουνται ακινδυνα γενικα.Ειστε μικρακια ακομα αν και στο μποι σιγουρα ολοι της ριχνετε τις μπεμπας.

Κοριτσια τα μικρα μου ειναι πανεξυπνα.Τους πηρα αυτο το πρωτο μου cdτης fisher price γιατι ολο κατι χαζα ειχαμε και εχουν τρελαθει πατανε κουμπακια και παιζουν τραγουδακια και γελανε.Η μπεμπα το μπανισε απο μακρια και μπουσουλησε να το φτασει και αυτη.και τωρα ειναι και τα δυο απο πανω και παιζουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ Ελίτα να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου!!!κουκλακια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...