Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουακερς αν δεν εχει προβλημα με γλουτενη νομιζω και αυτο απο εκτο.Ενα μουσλι που εχω της holle απο 6 γραφει και αυτο βρωμη εχει μεσα.

Συνταγη για κουλουρακια εγω στα κουτουρου την ειχα κανει.Η mummy ξερει μια.Πντως εγω εβαζ λιγο αλευρι ολικης, ρυζαλευρο και πουρε φρουτων, η εναλλακτικα φρουτοκρεμα ετοιμη και λιγο λαδακι.Ομως πιστευω πως αν βαλεις μια κουταλιτσα μπεικιν θα φουσκωσουν, θαναι τραγανα και θα λιωνουν στο στομα.Εχω καιρο να κανω τωρα.Καπου την γραφουν στο παρεντς

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nαταλία χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη γιορτή σου και την επέτειο σας!

Ιωάννα χαρούμενα μηνογενέθλια !!

Κορίτσια ήρθε το βιβλίο που παρήγγειλα πλήρες πρόγραμμα γευμάτων για βρέφη και νήπια και μου φάνηκε αρκετα καλό μια ματια του έριξα έχει συνταγές ανάλογα με την ηλικία τους θα δοκιμάσω απο αυριο και θα σας πω συνταγές..

Ελίτα δεν θυμάμαι την συνταγή για τα κουλουράκια οδοντοφυίας πες την μου ξανά..

Α και έχω μια ερώτηση ποτε μπορούμε να δώσουμε φαριν λακτε; ποτε κουάκερ;

γενικά αλλάζουμε το ρυζάλευρο με κατι από αυτα ;

Σιλβη εχω κι εγω αυτο το βιβλιο και το συνδυαζω με το ταισε με.Αλλα και με μπολικη φαντασια φυσικα, παντα δοκιμαζω οτι φτιαχνω.Αν αρεσει σε μενα αρεσει και στα μωρα.Σημερα φαγαμε τραχανα με μοσχαρακι και καροτο και παλι το φαγαμε ολο.Μαλλον ειμσατε και φαγανα μωρακια τρωμε τα παντα.Τωρα παω να φτιαξω το πρωινο τους κουακερακι για αυριο.Λεω να δοκιμασω και μεδαμασκηνα.Γενικα κανω και συνδυασμου.Ενταξει ειμαστε και σε ηλικια που τρωμε πιο πολλα.Βεβαια δεν εχουμε φαει αυγο, ψαρι ακομα.Αλλα φανταζομαι και το αυγουλακι καιρος του ειναι.Ανα και προτιμω να τους δωσω οταν θα μας φερει ο παππους απο τις κοτουλες του

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kαρδούλα τα έκανα αλλα μου βγήκαν λίγο μαλακά εσάς ετσι σας βγαίνουν;Βέβαια η μπέμπα μια χαρά το είχε στο στόμα και δεν έσπασε απλά μαλάκωσε κι άλλο...θέλει νομίζω κατι να γίνουν πιο σκληρά.

Καλά η τούρτα κορυφαία....λέω να την κάνω στον γάμο μου!

mz6Up2.png

Σιλβη εχω κι εγω αυτο το βιβλιο και το συνδυαζω με το ταισε με.Αλλα και με μπολικη φαντασια φυσικα, παντα δοκιμαζω οτι φτιαχνω.Αν αρεσει σε μενα αρεσει και στα μωρα.Σημερα φαγαμε τραχανα με μοσχαρακι και καροτο και παλι το φαγαμε ολο.Μαλλον ειμσατε και φαγανα μωρακια τρωμε τα παντα.Τωρα παω να φτιαξω το πρωινο τους κουακερακι για αυριο.Λεω να δοκιμασω και μεδαμασκηνα.Γενικα κανω και συνδυασμου.Ενταξει ειμαστε και σε ηλικια που τρωμε πιο πολλα.Βεβαια δεν εχουμε φαει αυγο, ψαρι ακομα.Αλλα φανταζομαι και το αυγουλακι καιρος του ειναι.Ανα και προτιμω να τους δωσω οταν θα μας φερει ο παππους απο τις κοτουλες του

Ελίτα πότε άρχισες να δίνεις ζυμαρικά;Το βιβλίο από οτι είδα τα βάζει νωρίς πάντως έχει πολλές συνταγές που δεν έχω δοκιμάσει και φαίνονται ωραίες αλλα αν παρατηρήσεις στα μενου τα ενδεικτικά δεν συστ'ηνει καθόλου ρυζάλευρο η φαριν λακτε για απογευματινό βραδινό κάνει αλλο φαγητό πουρέ .Είναι πιο σωστό δεν ξέρω αλλα σίγουρα μου φαίνεται κουραστικό!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια για πείτε τι βιβλίο με συνταγές?

πείτε τα όλα!!!!

καρδούλα μας καμάρωσες με τα βαφτιστικά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι δεν τις συστηνει λογω ζαχαρης γιατι προσφερουν θερμιδες.Εγω στις διακοπες εδωσα και απο αυτες και παρατηρησα πως αμα εβγαζε καμοια γουλια ο μπεμπης μυριζε πολυ ξυνιλα κατι που δε συνεβαινε με τα φαγητα που του κανω.Ενταξει οσο μπορεις να του δεινεις δικα σου φαγητακια καλο τους κανεις σε αντιθεση με τα ετοιμα.Τωρα αν ειναι για μια ωρα αναγκης θα δωσεις και απο αυτα.

Μπορεις να μαγειρευεις πιο μεγαλες ποσοτητες και να καταψυχεις.Το φρεσκοκατεψυγμενο δε χανει τις βιταμηνες του.

Α και το κουακερ καταψυχετια το δοκιμασα χτες και οταν το ζεστανα ηταν μια χαρα σαν φρεσκο

Πλι εχουμε παρτυ αλλα χωρις γκρινια απλα παιζει, ενω κοιμοταν ξυπνησε και την εχουμε παρεα μεχρι να κουραστει!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελίτα για πες για τα βιβλία....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

My Angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!

Ο Αποστολος Αγγελος μου βαφτηστηκε.....κ με εκανε μια υπερηφανη μαμα..!

Δεν εκλαψε ουτε μια στιγμη! ολο γελαγε....κ εκανε τα απιθανα λακακια του που τα πηρε απο την μαμα..χαχακουκουβααααααα...χαχα

χορεψαμε...φαγαμε ...κ το βραδυ επεσε ξερος για υπνο ο αγγελος μου!

θα σας βαλω φωτο οταν βγουνε!

Πολυ κουραση ολη μερα κ νυχτα εχτες...αλλα ηταν Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ κ το χαρηκα πολυ για το παιδακι μου!!!!!!!!!!!!

Κ εννοειται σημερα ...πηγα κ χτυπησα τα αρχικα του μωρο μου με ενα φτερο Αγγελου στο καθε Α.....

χαραγμενος για παντα κ στο σωμα μου!!!!!!!

Αχ παλι αργα μπηκα..παλι εν προλαβα να σας διαβασω..να δω ποτε θα μπω μια νορμαλ ωρα!

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

My Angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!

Ο Αποστολος Αγγελος μου βαφτηστηκε.....κ με εκανε μια υπερηφανη μαμα..!

Δεν εκλαψε ουτε μια στιγμη! ολο γελαγε....κ εκανε τα απιθανα λακακια του που τα πηρε απο την μαμα..χαχακουκουβααααααα...χαχα

χορεψαμε...φαγαμε ...κ το βραδυ επεσε ξερος για υπνο ο αγγελος μου!

θα σας βαλω φωτο οταν βγουνε!

Πολυ κουραση ολη μερα κ νυχτα εχτες...αλλα ηταν Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ κ το χαρηκα πολυ για το παιδακι μου!!!!!!!!!!!!

Κ εννοειται σημερα ...πηγα κ χτυπησα τα αρχικα του μωρο μου με ενα φτερο Αγγελου στο καθε Α.....

χαραγμενος για παντα κ στο σωμα μου!!!!!!!

Αχ παλι αργα μπηκα..παλι εν προλαβα να σας διαβασω..να δω ποτε θα μπω μια νορμαλ ωρα!

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!:D

Ραμονίτσα να σας ζήσει ο Απόστολος Άγγελος σας!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera manoules kai mpempakia

epitelous paraskeyh ante ante na feugei h wra na pame pisw sta mwrakia mas:)

ramonitsa na sas zhsei o zimaroulis sas:)

κορίτσια για πείτε τι βιβλίο με συνταγές?

πείτε τα όλα!!!!

καρδούλα μας καμάρωσες με τα βαφτιστικά?

stegia mou kouklia eistai na sou zhsei. na to xerese to kouklo sou.

koritsia auto to zaxaroplasteio tha mou kanei kai ta glikakia tis vaftisis kai tha mou ftiaksei panw ton asteria ths prosklisi opws akrivws einai. Mou ekane deigma kai einai teleiaaaaa:) tha sas valw photos otan ta exw giati ta fagame ta deigmata xixi

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Στο θέμα του έξω συμφωνώ, το σκιουράκι πάει παντού, σε ταβέρνες, για καφέ, στη θάλασσα. Δεν εμπιστεύομαι να τον κρατήσει άλλος, όπου εμείς κι αυτός. Τα βράδια αυτός κοιμάται και στο σαλόνι γίνεται χαμός. Αλλά επειδή είναι και ανθρωπάκι, άμα του πας πολύ κόντρα στο πρόγραμμα, γκρινιάζει για δυο τρεις μέρες. Οπότε μάλλον όλα με μέτρο θέλει και το έξω και το μέσα.

Ραμονίτσα να τον χαίρεστεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D

Σήμερα εμβόλιο. Ελπίζω να μην κάνουμε πυρετό.....

Καλημέρα και από εμάς!!

Χθές που πήγαμε παιδίατρο για εμβόλια, μας βρήκε τέλειες, 69 πόντους και 8300, καλέ πήραμε 900 γρ!!Χαχαχαχα...

Τελειώσαμε και με τα μηνιαία εμβόλια για τον Νικόλα, ουφ...τον Ιανουάριο πάλι!!

Τζένη, πότε έρχεστε??? Αυτό το ΣΚ??Εμείς είμαστε νότια του Ηρακλείου, αλλά μπορούμε να κανονίσουμε Ηράκλειο για καφεδάκι, π.χ. Σαββάτο πρωί, για αύριο λέμε..ναι?κατάλαβα λάθος??Υπάρχει ένα ωραίο εμπορικό το ΤΑΛΟΣ ΠΛΑΖΑ είναι κοντά στη παραλία και αφήνεις και τα παιδάκια πιο χαλαρά γιατί είναι κλειστό σχετικά...θα σου στείλω το κινητό μου με πμ και στείλε μου μήνυμα αν είναι για αύριο,οκ????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ελιτακι; δινεις απο τωρα τετοια φαγητα στα μωρα; δεν ειναι νωρις ε; ο παιδιατρος τι σας λεει; ειναι οκ; αν κ τα δυδυμακια ειναι κ 8 μηνων...σιγα σιγα ολα τα δοκιμαζετε....τελεια! αλλα κατι λες για κουακερ δαμασκηνα κ λοιπα....μπορουν να τα φανε σε αυτη την ηλικια;

Μπραβο ρε μαμα ελιτα ..πολυ σε θαυμαζω .με δυδυμακια καθεσαι κ κανεις οοοοοολα αυτα τα φαγητα....κ για εσας κ για τα μωρα...

εγω την δικια μας διατροφη την ξεχναω..χαχα η νοικοκυρα.....χαχα...μονο για το παιδι φτιαχνω..κ αντε που κ που κ για εμας....:?

Σημερα θα παμε στον παππου μας να μεινουμε , να τον δουμε κιολας γιατι φευγει την Τριτη:( κ παμε να τον χορτασουμε λιγακι!;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...