Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρε καθε μερα βολτες παμε εδω και στην γιαγια τον εχουμε αφησει μονο μια φορα

ασε που οταν κοιμαται πολλες φορες τα βραδια εχουμε κοσμο οποτε μονο ησυχια δεν εχει. εχουμε και ακριβως διπλα μια μπεμπα 9 μηνων που ουρλιαζει καθε νυχτα..δεν ξυπναει παρολο αυτα οταν ειναι στο κρεβατι του

ξεβολευτηκε απλα νομιζω .. ισως στο παρκο ο υπνος δεν του πολυαρεσε..τι να πω

ειναι κ δυσκολος στο φαι, εδω τρωμε με κουνια κ παιχνιδια εκει καθοταν στο καροτσι για να τον ταισω..φρικαρε

παντως με 2 φιλες που μιλησα τωρα ακριβως τα ιδια μου ειπαν! τους κρυωσανε κιολας! με πυρετο ...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Α ΚΑΙ ΕΜΕΙς στην Κυμη πουχαμε τα παρκοκρεβατα η μπεμπα δεν ηθελα ουτε να το βλεπει.Κοιμοταν εν τελει στο μεγαλο κρεβατι με τον μπαμπα κι εγω αλλου.Στη Χαλκιδικη ομως που ειχε κουνια κοιμοταν μια χαρα.Τι να πω παντα εχει αποψη αυτο το κοριτσι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!

Ναταλάκι χρόνια πολλά για όλα, γιορτή και επετείους!!!

Ραμονιτσα, να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!

Υδροχοακι, με το καλό και η δικη σας βάπτιση!!!

Ιωάννα, χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Ελίτα, συμφωνώ κι εγώ οτι πρέπει να μαθαινουν και με κόσμο και έξω!! Αλοίμονο, αν τα βαλουμε σε "γυαλα"!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Αχ βρε κορίτσια και ανησυχούσα..μιλάμε και εδώ τα σιφόνια βουλώσανε!!Χαχαχαχα...ελπίζω σύντομα να τελειώσει και αυτό..ο Νικόλας όλο βρίσκει τρίχες και μου τις δείχνει :D:D

Παώ να τα ετοιμάσω να κατεβούμε οικογενειακώς βόλτα και ψώνια..σήμερα θα δοκιμάσω να ταίσω τη μπεμπού κοιμισμένη κατά τις 11:30 με 12 να δώ πώς θα το πάρει...

Καλό μας απόγευμα!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ναταλακι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!

Τσουπριτσες μου τι κανετε ???? αντε μαζευομαστε σιγα σιγα!!!

εμεις εδω καλα ειμαστε ....ετοιμαζομαστε για το Ρεθυμνο την αλλη εβδομαδα ...

ιωαννα παιζει να βρεθουμε καποια στιγμη ??? λογω του γαμου εχουμε μονο την παμπτη και το σαββατο για καπως πιο χαλαρα... μπορει να κατεβουμε και στη χερσονησο στις νεροτσουληθρες ........

ραμον να σας ζησει ο νεοφωτιστος !!! περιμεονουμε φωτο !!

εμεις συναντηθηκαμε χθες με τιην ινκα για λιγο ομως !! καλα η φουφου οολα τα λεφτα !! πολυ χαρουμενο κοριτσακι και πολυ καλοδεχουμενο !!! καλα να μην πουμε για την μαμα !! σουπερ κ αυτη !!!

Διαφημίσεις

Nαταλία χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη γιορτή σου και την επέτειο σας!

Ιωάννα χαρούμενα μηνογενέθλια !!

Κορίτσια ήρθε το βιβλίο που παρήγγειλα πλήρες πρόγραμμα γευμάτων για βρέφη και νήπια και μου φάνηκε αρκετα καλό μια ματια του έριξα έχει συνταγές ανάλογα με την ηλικία τους θα δοκιμάσω απο αυριο και θα σας πω συνταγές..

Ελίτα δεν θυμάμαι την συνταγή για τα κουλουράκια οδοντοφυίας πες την μου ξανά..

Α και έχω μια ερώτηση ποτε μπορούμε να δώσουμε φαριν λακτε; ποτε κουάκερ;

γενικά αλλάζουμε το ρυζάλευρο με κατι από αυτα ;

mz6Up2.png

koritsia kalispera

deste th kaliteri tourta gamou pou exw dei pote xaxaxa kai epanerxome

[ATTACH]834[/ATTACH]

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΙΘΑΝΗ........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...