Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!

Επειδή ακριβώς έχω ξαναδουλέψει και τον γνωρίζω, πίστεψε με δεν είναι ύποπτο, και το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα για 5ωρο, και έτσι πιστεύω και τώρα. Αν θέλει 12ωρο εννοείται πως δεν μπορώ, όπως επίσης και παραπάνω από 5 ημέρες...

Ναταλίά, χρόνια πολλά για όλα!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο κλεινουμε 11 χρόνια σχέσης, 4 χρόνια γαμου& έχω και την γιορτή μου!!!

Πολύχρονη και Ευτυχισμενη!!!! Ολα την ιδια ημ/νια τα κανατε καλε??

Οτι επιθυμειτε υγεια και αγαπη!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

γεια σας κοριτσια! ελπιζω να ειστε ολες καλα! χαθηκα..πηγαμε 6 μερες αιγινα! Φρικη καλε!! πως περνατε ωραια στις διακοπές??? ουτε ενα μπανιο δεν εκανα! μονο που εβλεπα θαλασσα απο το μπαλκονι! το μικρο δεν ετρωγε τιποτα, δεν κοιμοταν κ οταν χαλαρωνε το ξυπνουσαν τα αλλα απο το ξενοδοχειο που ουρλιαζανε

ολοι μαζι σε ενα δωματιο ..μη βηξουμε μην ακουστουμε οταν πηγαινε να ημερησει κ τον τσιτωσουμε...αφηστε τα...χωρια το κουβαλημα..εχασα τους ρυθμους μου

ειχε κ ενα κωλοαερα τρελο μιλαμε!!! το μονο καλο ηταν το 2ωρο 7-9 το απογευμα που πηγαιναμε καροτσαδα κ για κανενα φαγητο

3 βδομαδες αδεια πηρα και τις εχω περασει στο σπιτι με αυτο να κλαιει κ να μην τρωει!!

Καλυτερα να γυρισω δουλεια! θα δηλωσω υπερωριες δωρεαν!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Υδροχοακι με το καλο να σας ζησει.Κοριτσια ζηλευω που εχετε βαφτισια.Οπως ζηλευω και οταν βλεπω γαμο ξερετε γιατι.

Υδροχοακι τα παιδια οσο ταεχεις μη το ενα μη το αλλο και δεν πολυβγαινουν κακομαθαινουν και μετα τα ενοχλει τα παντα.Δεν το λεω για σενα αλλα γενικα κι απο γνωστες μου που τα ειχαν συνεχεια μεσα ειχαν προβληματα προσαρμογης δε μπορουσαν να πανε πουθενα δεν κοιμοντουσαν μην ακουστει κιχ.Γιαυτο οσο βγαινουν εξω ,αθαινουν στη φασαρια και στις αλλαγες.Βλεπε εμας που ομως ε,μεις φτασαμε στο αλλο ακρο να μη μπορουμε αν δε βγουμε εξω και εχουμε γινει ξενυχτηδες χιχιχ.Αλλα που θα [παει θα τα στρωσω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ωρες ωρες σκεφτομαι πως θαθελα μια ανασα μια βοηθεια βρε αδερφε.Αυτες τις μερες μεχει παρει απο κατω , ειναι και προεμμηνορυσιακο φτου!!!!!!Χτες ειλικρινα δε μπορουσα να χαρω μια στιγμη ησυχιας με τον καλο μου.Να πω την αληθεια μονο στις διακοπες υπηρχαν τετοιες στιγμες οταν βγαιναμε εξω και ταπαιρνε ο υπνος.

Θελω κι εγω να νιωσω λιγο γυναικα, να ρομαντζαρω και να μεινουμε λιγο μονoi.Μην ξεχνατε πως απο τοτε που γεννησα δεν ταχω αφησει στιγμη.Ε κι εγω η γυναικα κουραστικα.

Χτες ενιωσα τοση κουραση ψυχικη ειλικρινα.Και το σπιτι δε με κραταει δε μπορω αλλο μεσα εχω σαλταρει.Και ερχεται ο αντρας μου κουρασμενος κι εμεις περιμενουμε βολτα σαν τα σκυλακια!!!!!

Ποιος να τα κρατησει βρε κοριτσια.Δεν πρεπει να κανουμε μια δοκιμη?Αφου τρωνε.Ο μπεμπακος ειναι καλο παιδακι προσαρμοσιμο, κοιμαται οπου βρει και τρωει και γενικα ειναι το ιδανικο μωρο.Βγαζει δοντια και δεν τον εχουμε ακουσει.

Η αλλη φοβαμαι μην την πιασει υστερια και δε σταματαει.μονο στο στηθος.

Κι εγω κουρστικα με το θηλασμο.Οχι αυτο καθε αυτο οσο το οτι δεν φαινεται να μπορω να τους το στερησω η γενικα να εχω μια εναλλακτικη.Χτες ο μπεμπης ηπιε απο μπουκαλι και ξυπνιος, η αλλη με τιποτα και δεν ξερω τι να κανω πως να την αφησω σε ξενο ανθρωπο.

Την εχω αφησει και να κλαιει.Εφτασε στα 20 λεπτα και μετα αρχισε να βγαζει αφρους και να γδερνει το λαιμο της.She is a f#%$%&^&**&( stubborn baby!!!!!!!

Ουφ σας κουρασα αλλα κι εγω καπου θελω να τα πω που να με καταλαβαινουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

υδροχοακι τοσο χαλια καλε? Δεν φτιαξατε καθολου με το φαγητο σας?

Θα συμφωνησω με την ελιτα, τον μικρο επειδη ημουνα ψαρωμενη μαμα τοτε τον ειχα πολυ μη μου απτου, δεν βγαιναμε πολυ μαζι του εξω γιατι ο αντρας μου δεν ηθελε να τον ταλαιπωρουμε και να χανει τον υπνο του κλπ αποτελεσμα να μην εχει μαθει να καθεται πουθενα, ποτε δεν πηγαμε μαζι του να πιουμε ενα καφε σαν ανθρωποι δεν καθοταν πουθενα ουτε στο καροτσι ουτε πουθενα δεν ειχε μαθει γιατι οταν ηταν να παμε καπου τον αφηναμε στην ευκολη λυση την γιαγια για να μην κουραστει. Την μπεμπα αναγκαστηκα και την εμαθα αλλιως , δεν ειχα που να την αφησω και την παιρνω παντου μαζι μου και εχειμαθει πηγαινουμε παντου μαζι και δεν μας ενοχλει καθολου κοιμαται οπου και να την βαλουμε σε αντιθεση με τον Αλκη που κοιμαται μονο στο κρεβατι του και πουθενα αλλου, οι πρωτες μας διακοπες με τον Αλκη ηταν εφιαλτης δεν πηγα ουτε γιαμπανιο και οταν πηγαιναμε να φαμε ο ενας τον εκανε βολτες με το καροτσι και ο αλλος ετρωγε γρηγορα για να φαει και αυτος που εκανε βολτες μετα:mrgreen: Συμπερασμα να μαθουμε τα παιδια μας να ειναι λιγο ευελικτα αλλιως θα αντιμετωπιζουμε προβλημα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Sofaki τελικα απο 21 κατι τετοιο μου πε ο αντρας μου.Και μεχρι 24 για δουλεια.Οποτε θαμαστε θεσσαλονικη.Και ισως και το σκ συνεχομενα.Δηλαδη σχεδον εβδομαδα.Βεβαια θαχει δουλεια το πρωι εκει στο κεντρο.Οποτε θαμαι λιγο περιορισμενη.Για διαμονη του τα πληρωνουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

υδροχοακι τοσο χαλια καλε? Δεν φτιαξατε καθολου με το φαγητο σας?

Θα συμφωνησω με την ελιτα, τον μικρο επειδη ημουνα ψαρωμενη μαμα τοτε τον ειχα πολυ μη μου απτου, δεν βγαιναμε πολυ μαζι του εξω γιατι ο αντρας μου δεν ηθελε να τον ταλαιπωρουμε και να χανει τον υπνο του κλπ αποτελεσμα να μην εχει μαθει να καθεται πουθενα, ποτε δεν πηγαμε μαζι του να πιουμε ενα καφε σαν ανθρωποι δεν καθοταν πουθενα ουτε στο καροτσι ουτε πουθενα δεν ειχε μαθει γιατι οταν ηταν να παμε καπου τον αφηναμε στην ευκολη λυση την γιαγια για να μην κουραστει. Την μπεμπα αναγκαστηκα και την εμαθα αλλιως , δεν ειχα που να την αφησω και την παιρνω παντου μαζι μου και εχειμαθει πηγαινουμε παντου μαζι και δεν μας ενοχλει καθολου κοιμαται οπου και να την βαλουμε σε αντιθεση με τον Αλκη που κοιμαται μονο στο κρεβατι του και πουθενα αλλου, οι πρωτες μας διακοπες με τον Αλκη ηταν εφιαλτης δεν πηγα ουτε γιαμπανιο και οταν πηγαιναμε να φαμε ο ενας τον εκανε βολτες με το καροτσι και ο αλλος ετρωγε γρηγορα για να φαει και αυτος που εκανε βολτες μετα:mrgreen: Συμπερασμα να μαθουμε τα παιδια μας να ειναι λιγο ευελικτα αλλιως θα αντιμετωπιζουμε προβλημα

ακριβως αυτο καταλαβα κι εγω.Σου λεω μια γνωστη μου εχουν φοβερο προβλημα.Γιατι ηταν και προορο και φοβοταν δεν τον εβγαζε εξω και οταν θελησαν να βγουν να πανε καπου δεν εκλεισαν ματι.Και στο σπιτι αν ακουστει καρφιτσα ξυπναει.Εμενα χτες ο μπεμπης κοιμοταν στο αμαξι και η αδερφη του γκαριζε.Ε απτοητος συνεχιζε τον υπνο του.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πηγα σουπερ μαρκετ και πηρα κουακερ αυτοστο κουτι το κλασικο, παω να φτιαξω τι συνταγη σου ελιτα και θα σου πω αν αρεσε στην μικρη!!!

ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΡΑΚΙ ή περισσοτερο κουακερ.Να γινει ενας πηχτος χυλος.και αστο να κρυωσει γιατι ζεματαει.οσο κρυωνει πηζει κι αλλο.ειναι νοστιμο και για σενα!!!!!Καλη επιτυχια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Elita, mipws na ebriskes mia babysitter, kapoia gnwsti soy pou na tin plirwneis kai na mporeis na pigaineis gia enan kafe? Akoma kai ayto tha boithisei,giati pistepse me den tha mporeseis na ta afiseis olokliri imera, tha exeis sindromo sterisis..;);) Pigainte kapou konta gia arxi etsi wste an xreiastei kati na mporeis na gysriseis amesws, dld entos 20leptou bre paidi mou...se katalabainw otan les pws kourazesai psixika, to exw pei polles fores eisai para poli axia manoula kai poli dotiki..alla twra pou megalwsan ligo, thimisou kai toys allous rolous sou, oxi mono manoula :)

Ydroxoaki, kapws etsi einai oi diakopes me mwra, oloi sto idio dwmatio opws les xalia..emena ok me tin fasaria den exoun problima, to ena koimatai mesa sto aytokinito kai to allo dipla paizei kithara :D:D

Bre koritsia i zouzouna moy mpoysoylise!!!!Ekane 4 bimatakia mpousoulimatos moni tis..!!!!Kai episis xthes o giokas moy pou etoimastikame na pame se ena panigiri kai me eide, ti mou eipe bre koritsia?"Mama, eisai kouka!! -mtfr "mama, eisai koukla!" milame eliwsaaaaaaaaaa...kai xwris na tou to pei kaneis, imastan monoi sto dwmatio toy kai ton etoimaza...

pwpw pws megalwnoyn etsi grigora....

episis...ta mallia mou peftoun akoma!Einai sxedon 2 mines twra!!eleos!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Elita, mipws na ebriskes mia babysitter, kapoia gnwsti soy pou na tin plirwneis kai na mporeis na pigaineis gia enan kafe? Akoma kai ayto tha boithisei,giati pistepse me den tha mporeseis na ta afiseis olokliri imera, tha exeis sindromo sterisis..;);) Pigainte kapou konta gia arxi etsi wste an xreiastei kati na mporeis na gysriseis amesws, dld entos 20leptou bre paidi mou...se katalabainw otan les pws kourazesai psixika, to exw pei polles fores eisai para poli axia manoula kai poli dotiki..alla twra pou megalwsan ligo, thimisou kai toys allous rolous sou, oxi mono manoula :)

Ydroxoaki, kapws etsi einai oi diakopes me mwra, oloi sto idio dwmatio opws les xalia..emena ok me tin fasaria den exoun problima, to ena koimatai mesa sto aytokinito kai to allo dipla paizei kithara :D:D

Bre koritsia i zouzouna moy mpoysoylise!!!!Ekane 4 bimatakia mpousoulimatos moni tis..!!!!Kai episis xthes o giokas moy pou etoimastikame na pame se ena panigiri kai me eide, ti mou eipe bre koritsia?"Mama, eisai kouka!! -mtfr "mama, eisai koukla!" milame eliwsaaaaaaaaaa...kai xwris na tou to pei kaneis, imastan monoi sto dwmatio toy kai ton etoimaza...

pwpw pws megalwnoyn etsi grigora....

episis...ta mallia mou peftoun akoma!Einai sxedon 2 mines twra!!eleos!!!!

Nα ειδες κανουμε σαν χαζοερωτοχτυπημενα που περιμενουν μια γλυκεια κουβεντα για να χαρουν και να λιωσουν.Ετσι κι εμενα οταν με κοιταει ο γιος μου και μου πιανει τα μαλλια και το προσωπο με κοιταει στα ματια και λιωνω.Τοτε παιρνω δυναμη!!!!!

Αλλα και η μικρη οταν κλαιει ξερω πολυ καλα τι θελει.Μολις την οαρω αγκαλια αναστεναζει, βαζει δαχτυλακι και κουρνιαζει το κεφαλακι της κατω απο το λαιμο μου και τοτε με λιωνει παλι.Και παλι παιρνω δυναμη.Φαντασου να αρχισουν να μιλανε κιολας.

ΠωΠΩ ΘΑ ΣΕ ΕΛΙΩΣΕ ΕΤΣΙ?

Γιυτο που λες δεν ξερω αν υπαρχουν κοπελες που θα ερχοντουσαν απλα γιοα μια μερα ολες θελουν κανονικο πρ5ογραμμα κι εγω δε δουλευω τωρα.Κραταμε για μετα που θα χρειαστει.Αλλα να στις 17 θα παμε σε γαμο.Θα τα παρουμε στην εκκλησια και μετα θα τα φερω σπιτι οπου θα ερθει η πεθερα μου και η αδερφη μου.Και ο θεος βοηθος.Το τραπεζι ειναι στην παρνηθα.Γυρω στο μισαωρο.

Βασικα τι γινεται αν η αδερφη μου εμενε με το φιλο της θα υπηρχε ο κινδυνος να με παρει τηλ με το παραμικρο γιατι θα την επιανε πανικος.

Η πεθερα μου ομως θελει να δειξει πως τα καταφερνεις και ακομα κια να κλαψουν θα βρει τροπους να τα ηρεμησει γιατι εχει εμπειρια η γυναικα και υπομονη και δε θα μας παρει τηλ με το παραμικρο αλλα επειδη ειναι δυο τα μωρα της φερνω και την αδερφη μου για ενισχυσεις.Ωχ θεε μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...