Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Elitaki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Φαίνεται οτι έχει μπει στο internet ο άντρας μου απο το κινητό και για μιάμιση ώρα ιντερνετ είναι λέει 600 ευρώ επειδή είναι εξωτερικό, βέβαια απο την vοdafone μου είπαν οτι δεν υπάρχει τέτοια χρέωση και κάποιο λάθος έχει γίνει, αλλά μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έχει συμβεί είμαι με τα υπογλώσσια!!!!!! χαχαχαχα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

αχ τι καλα.πως τα καταφερατε?ειχες βγει για τη γιορτη σου και γνωριστικατε?και ησουν παιδουλα κιολας?χιχι!!!!!!!να ζησεις οτι επιθυμεις.να ζησετε παντα ερωτευμενοι οπως την πρωτη μερα και αγαπημενοι ως τα βαθεια γεραματα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

δε μπορω να μην το πω.Αλλα τα βλεπω να παιζουν τα δυο τους και να μιλαει το ενα στο αλλο και συγκινουμαι.πως μεγαλωνουν μερα με τη μερα.ειναι απιστευτο.τα αγγελουδια μου!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχ τι καλα.πως τα καταφερατε?ειχες βγει για τη γιορτη σου και γνωριστικατε?και ησουν παιδουλα κιολας?χιχι!!!!!!!να ζησεις οτι επιθυμεις.να ζησετε παντα ερωτευμενοι οπως την πρωτη μερα και αγαπημενοι ως τα βαθεια γεραματα!!!!!

Λοιπόν τον γνώρισα το καλοκαίρι του 1998 στην Πάρο όπου τα καλοκαίρια δούλευε εισπράκτορας στα κτελ! Τον είδα 2-3 φορές χαιρετηθήκαμε, και την ημέρα που έφευγα τυχαία παίρνουμε λεωφορείο που ήταν μέσα ο Θοδωρής! Μου ζητάει το κινητό μου και τον Σεπτέμβριο με παίρνει 2-3 φορές τηλέφωνο και με ρωτάει τι κάνω εντελώς φλου!! Τέλος Σεπτεμβρίου κατεβαίνω στην Πάρο και και μου λένε οτι έχει μπαρκάρει... Παθαίνω σοκ! Είχα πει οτι επειδή είχα μπαμπά ναυτικό, ποτέ με ναυτικό(οταν κάνουμε σχέδια όμως ο Θεός γελάει)!!!! Πάω λοιπόν τον Ιούνιο του 1999 στην Πάρο και ρωτάω τον αδελφό του, Που είναι ο Θοδωρής;;; Μου λέει θα γυρίσει τον Ιούλιο :evil: γγγγρρρρρρρ έναν ολόκληρο χειμώνα τον σκεφτόμουν για να μην συναντηθούμε?????

Ξαναδίνω το τηλέφωνό μου στον αδελφό του, σε περίπτωση που το έχει χάσει, του ζητάω και μια φωτογραφία του για να τον βλέπω και περιμένωωωωωωω.........

26/08/1999 και ενώ έχω κανονίσει να βγω για να γιορτάσουμε την γιορτή μου με την νονά του μπέμπη κατά τις 5 παίρνει τηλ ο Θοδωρής στο σπίτι εντελώς τυχαία και μην ξέροντας οτι γιορτάζω για να συναντηθούμε, γιατί την επόμενη μέρα έφευγε για Σαντορίνη....

Ακυρώνω ότι έχω κανονίσει και πάμε για καφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε, αυτό ήταν, απο τότε είμαστε μαζί!!!!!!!!!!!!!!! Και επειδή δεν θεωρούμε τυχαίο οτι τα "φτιάξαμε" την ημέρα της γιορτής μου δεν θέλαμε να χαλάσουμε την επέτειο μας και αποφασίσαμε να παντρευτούμε την ίδια μέρα!!!!! Είμαστε ρομαντικοί εεεεεεε??????

Σας την χρωστούσα την ιστορία αγάπης μας!!!!!!!!:tongue:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αντε βρε Ναταλιτσα, καψουρα κι αυτη.Ειδες πως τα φερνει η ζωη?Ναστε παντα ερωτευμενοι ευχομαι!!!!!!!!!!

Δεν κοιμομαστε ακομα εχουν ξεσαλωσει και τα δυο.η μπεμπα κοιμηθηκε μιση ωρα και πηγα να της χωσω το μπουκαλι μπας και το παει συνεχομενα αλλα τελικα ενω ηπιε γουρλωσε τα ματια κι αρχισε να μιλαει.ε αυτο ηταν.ουφ.παω να δω καμοια ταινια.καληνυχτα σε ολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ναταλία μου έχω λιώσει .........................φοβερή ιστορία και πολύ ρομαντική!!!!!!!!Πω πω συγκινήθηκα βραδιάτικα και μου ήρθε κάπως είναι και το φεγγάρι τέλειο και σημερα .....μεγάλος έρωτας τελικά εε;και ήσουν και μικρή τότε ;Και εσυ πείσμα όμως ξαναπήγες να τον βρείς μετα από ένα χρόνο ...Καλά οσο για το οτι οταν ολοι μας κάνουμε σχέδια ο θεός χαμογελά μου χει τύχει άπειρες φορές!Αντε λιώσαμε πάλι βραδιάτικα...........

mz6Up2.png

Ελίτα σου έχουν πάρει τον αέρα τα καμάρια σου ....αντε γρήγορα πες τους να πάνε για ύπνο τέτοια ώρα ....Πολυλογού μας βγήκε η μικρή τελικά αντι να κοιμηθεί μέχρι το πρωί ξύπνησε να σου πει τα νέα της χαχα!

mz6Up2.png

Καλημέρααααααααααααααααααααα

Καλέ πού είσαστε όλες????Κοιμάσται??Πείτε μου όχι...!!!!Χαχαχαχαχα...

Βρε κορίτσια έχω δύο θέματα και θέλω συμβουλές! Αλλά πρίν από αυτό να πώ καταρχήν στην Ραμόνα με το καλό το παιδάκι σας να βαφτιστεί και να πάνε όλα καλά!!!

1ο θέμα: Με πήρε χθές τηλ ο παλιός μου εργοδότης, ιδιωτικός τομέας και με ρώτησε αν ψάχνω για δουλειά και αν ναι να πάω από εκεί να συζητήσουμε να ξεκινήσω. Εκεί δουλεύουν 12ωρα και 7ήμερο, αλλά εμένα μάλλον με θέλει για 4ωρό με 5ωρο για 5θήμερο...εννοείται πως θα πάω να συζητήσω..σκεφτόμουν βέβαια πώς θα πρέπει να πάει η μπέμπα στον παιδικό, αλλά από την άλλη σε τέτοιυς δύσκολους καιρούς, να πώ όχι σε δουλειά?? Και μάλιστα σε κοντινή απόσταση και με εργοδότη πολύ συζητήσιμο, δλδ και να αρρωστήσει κάποιο μωρό μπορώ να δουλέψω και από το σπίτι. Εχει και αυτός 2 κορίτσάκια, τριών και τεσσάρων και ξέρει πώς είναι...

2ο θέμα:Η μπέμπα πίνει το τελευταίο γάλα στις 9 και κοιμάται σερί μέχρι τις 4 οπότε και θέλει πάλι γάλα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλές δυνάμεις για να την κουνάω με τις ώρες μπας και κοιμηθεί χωρίς γαλά, οπότε της το δίνω και κοιμάται μέχρι τις 7. Τί να κάνω???Να την ταίζω κοιμισμένη κατά τις δώδεκα? Για πείτε ιδέες...γενικά, έχω παρατηρήσει πως το πιο πολύ που κοιμάται σερί είναι 8ωρο ακατέβατο, ποτέ παραπάνω...

Περιμένω...!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα!!!

ραμονιτσα να σασ ζησει!!!! Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!! Φανταζομαι θα εχετε βαφτιστει ηδη , περιμενουμε φωτο.

Ναταλια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, για ολες τις γιορτες!!! Να ζησετε με τον αντρουλη σου παντα ευτυχισμενοι.

Ελιτα χαρουμενα μηνογενεθλια!! Ηθελα να σε ρωτησω ειπες εχθες για μουσλι και κουακερ, απο που τα παιρνεις και τι μαρκα? Και πως ακριβως τα φτιαχνεις? Σε ρωταω γιατι εχουμε δυσκοιλιοτητα και νομιζω θα μας βοηθησει, επισης τα μπαχαρικα οπως η κανελα πχ που ειπες κανουν για τα μωρα? Δεν το εχω ψαξει καθολου.

Ιωαννα αν ελεγες για12ωρο θα σου ελεγα οχι ειναι πολυ δυσκολο με τα παιδια να ανταπεξελθεις σε κατι τετοιο, για 5ωρο ομως και 5ημερο εγω στην θεση σου θα πηγαινα δεν ειναι πολλες ωρες και στις μερεςπου ζουμε δεν βρισκεις δυστυχως ευκολα δουλεια.

Κοριτσια ο γιος μου εχει εξελιχθει σε μεγαλο γυναικα:roll: καθε μερα παντρευεται και αλλη , εχθες πηγαμε στο παρκο και βρηκε ενα κοριτσακι 8 χρονων παρακαλω και απο πισω αυτος ετρωγε χυλοπιτες και εκει δεν καταλαβαινε , οπου πηγαινε το κοριτσακι απο πισω κι εμεις συνοδεια , το κοριτσακι μπροστα ο Αλκης απο πισω και εγω με το καροτσι και την Χριστιανα ακολουθουσαμε. Βρε τι παιδι μου παμε να κανουμε κουνια , τσουλιθρα κλπ τιποτα αυτος εκει . Και μου ειπε μετα οτι την παντρευτηκε και θα μεινει μαζι της και χωριζει μια αλλη που ειχε παντρευτει προχθες. Καλεεεεεεε τι θα τον κανω??????????:rolleyes:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα!!!

ραμονιτσα να σασ ζησει!!!! Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!! Φανταζομαι θα εχετε βαφτιστει ηδη , περιμενουμε φωτο.

Ναταλια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, για ολες τις γιορτες!!! Να ζησετε με τον αντρουλη σου παντα ευτυχισμενοι.

Ελιτα χαρουμενα μηνογενεθλια!! Ηθελα να σε ρωτησω ειπες εχθες για μουσλι και κουακερ, απο που τα παιρνεις και τι μαρκα? Και πως ακριβως τα φτιαχνεις? Σε ρωταω γιατι εχουμε δυσκοιλιοτητα και νομιζω θα μας βοηθησει, επισης τα μπαχαρικα οπως η κανελα πχ που ειπες κανουν για τα μωρα? Δεν το εχω ψαξει καθολου.

Ιωαννα αν ελεγες για12ωρο θα σου ελεγα οχι ειναι πολυ δυσκολο με τα παιδια να ανταπεξελθεις σε κατι τετοιο, για 5ωρο ομως και 5ημερο εγω στην θεση σου θα πηγαινα δεν ειναι πολλες ωρες και στις μερεςπου ζουμε δεν βρισκεις δυστυχως ευκολα δουλεια.

Κοριτσια ο γιος μου εχει εξελιχθει σε μεγαλο γυναικα:roll: καθε μερα παντρευεται και αλλη , εχθες πηγαμε στο παρκο και βρηκε ενα κοριτσακι 8 χρονων παρακαλω και απο πισω αυτος ετρωγε χυλοπιτες και εκει δεν καταλαβαινε , οπου πηγαινε το κοριτσακι απο πισω κι εμεις συνοδεια , το κοριτσακι μπροστα ο Αλκης απο πισω και εγω με το καροτσι και την Χριστιανα ακολουθουσαμε. Βρε τι παιδι μου παμε να κανουμε κουνια , τσουλιθρα κλπ τιποτα αυτος εκει . Και μου ειπε μετα οτι την παντρευτηκε και θα μεινει μαζι της και χωριζει μια αλλη που ειχε παντρευτει προχθες. Καλεεεεεεε τι θα τον κανω??????????:rolleyes:

Καλημερα!!!!!ΧΑΧΑ θεος ο Αλκης φοβερος γυναικας!!!!!!

Κατερινα εγω ειχα ενα κουακερ το κλασικο αυτο στο κουτι.κουακερ γραφει αλλα υπαρχουν πολλα και βιολογικα.τα ιδια ειναι ολα.Μπορεις να το αλεσεις και απο πριν αν θες αλλα καλυτερα μετα βρασμενο.Ειναι και πολυ χορταστικο.και νοστιμο.

Οσο για την κανελα δε νομιζω πως υπαρχει προβλημα αποτι διαβαζω και στα βιβλια και στου πουρεδες εβαζα και βανιλια ξυλακι εχω δοκιμΑΣει.Και στις κρεμες βαζουν κανελα αν κοιταξεις σε καποιες.

Ιωαννα δινε της οταν κοιμαται πριν πας να κοιμηθεις.εμεις χτες αργησαμε δεν ξερω τι ταχε πιασει και τα δυο.αλλα ηπιανε γαλα και σε καποια φαση που σηκωθηκα τα ξημερωματα τους εχωσα το μπουκαλι για να πιουνε γιατι ηξερα πως ο μπεμπης ηταν ζητημζ ωρας να ξυπνησει.ηταν 6 και τον κρατησε ισα με τωρα.κανα 5ωρο δηλαδη.

Οσο για το αλλο εσυ ξερες τη φυση της δουλειας και τον εργοδοτη αν ειναι αξιοπιστος και τον ξερεις.Απλα αυτο το θες δουλεια ακουγεται καπως.Βεβαια εκει ειναι επαρχια και ειναι αλλιως, εδω στην Αθηνα θα ακουγοταν υποπτο χιχχι στους καιρους που ζουμε να ερθουν να σου πουν αν θες δουλεια.

Παντως αν σε θελει για τα 12ωρα και 7ημερα εχεις σκεφτει τι θα κανεις?Σε εξυπηρετει?αυτα.

Καλημερα σε ολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...