Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

ωραια στην κουβα...αχ...

εγω μονο dubai πηγα κ ταυλανδη για μηνα τ μελιτος.θελω ομως να παω σε πολλα μερη εκτος ιταλιας γαλλιας λονδινο.θελω να παω σκωτια και ποτε θα παωωωω;;; σε καμια 7 χρονακια λεω να ειναι ο μεγαλος 10 χρονων για να τον παρουν οι παππουδογιαγιαδες!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα σου πω τα εξής: Το πρωί της επέμβασης, φτάνω στο νοσοκομείο και μας μαζεύουν περίπου 10 άτομα που είναι να κάνουμε την ίδια επέμβαση. Μας πηγαίνουν σε μία αίθουσα, μας παίρνουν τα γυαλιά και μας προετοιμάζουν. Είμαστε λοιπόν εκεί, μισότυφλοι, Κουβανοί, Βολιβιανοί, Μεξικανοί και άλλοι λατινοαμερικάνοι και εγώ. Με ρωτάνε από που είμαι και όταν τους λέω γίνεται πανηγύρι, έχουν πρόσφατους τους Ολυμπιακούς αγώνες, η τηλεόραση παίζει κάτι λάτιν και μου λένε όλοι "μη φοβάσαι, δεν είναι τίποτα", κάνουν αστεία και κάποιοι χορεύουν στις καρέκλες τους. Τσίρκο! Την επόμενη μέρα ξαναβρεθήκαμε για να δούμε πως πήγαμε και ερχόταν με αγκάλιαζαν, με φιλούσαν και με ρωτούσαν "como estas griega?" (πως είσαι Ελληνίδα). Ανεπανάληπτη εμπειρία!

Δε νομίζω ότι θα τα καταφέρω να ξαναπάω αλλά έχω στείλει πολύ κόσμο συστημένο από τότε :D

Ενταξει με εχεις στειλει...πες μου οτι μιλας Κουβανέζικα?η οτι αλλο μιλανε τελος παντων και θα με στειλεις τελειως!!!εγω θα ειχα φυγει αν ημουν στην θεση σου!Εχεις κοτσια,τελος!σε θαυμαζω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμείς καλά είμαστα, λίγες καούρες έχω κάθε βράδυ αλλά παλεύονται χωρίς φαγητό ...... χα χα χα

Και εγώ κορίτσια έχω κάνει lazer, 4 βαθμούς σε κάθε μάτι, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην όραση, και στην αρχή της εγκυμοσύνης που πήγα στον οφθαλμίατρο και τον ρώτησα για τον φυσιολογικό τοκετό μου είπε οτι τα μάτια έχουν δεχτεί πολύ μεγαλύτερη πίεση από την πίεση που θα ασκηθεί στον τοκετό και ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά από οτι μου πε ο γυναικολόγος θα ξαναπάω να πάρουμε το ΟΚ.

Αχχχ και εγώ έχω θέμα με τον θυροειδή. Πριν ένα μήνα η TSH ήταν 15 , αυξήσαμε το χάπι, τώρα κατέβηκε στο 7 ... ελπίζω τον επόμενο μήνα να μειωθεί κι άλλο.

Παραγγείλαμε την κούνια και το κάθισμα αυτοκινήτου που ήταν σε προσφορά τώρα, γιατί αποφασίσαμε τελικά να μην πάρουμε τριπλό καρότσι.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

αχ vtgian το θεμα ειναι οτι οχι μονο ειδα τα ωραια τα χριστουγεννιατικα αλλα τα ειχα παρει κιολας! αλλα τα παρατησα ολα κ εφυγα...

Δεν πειραζει θα τα ξανα παρεις αρκει εσυ να εισαι καλα!

ωραια στην κουβα...αχ...

εγω μονο dubai πηγα κ ταυλανδη για μηνα τ μελιτος.θελω ομως να παω σε πολλα μερη εκτος ιταλιας γαλλιας λονδινο.θελω να παω σκωτια και ποτε θα παωωωω;;; σε καμια 7 χρονακια λεω να ειναι ο μεγαλος 10 χρονων για να τον παρουν οι παππουδογιαγιαδες!!

Εγω να δεις που θελω να παω!!!!!δεν μας εκατσε και το τζοκερ γαμωτο!!!!!!αυτο λεω παντως οχι ιταλο-λονδινο-γαλλια θελω σε αλλα μερη βρε παιδι μου!αλλα να αφησω τα παιδακια μου πισω δεν μου κανει η ψυχη!! :confused:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμείς καλά είμαστα, λίγες καούρες έχω κάθε βράδυ αλλά παλεύονται χωρίς φαγητό ...... χα χα χα

Και εγώ κορίτσια έχω κάνει lazer, 4 βαθμούς σε κάθε μάτι, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην όραση, και στην αρχή της εγκυμοσύνης που πήγα στον οφθαλμίατρο και τον ρώτησα για τον φυσιολογικό τοκετό μου είπε οτι τα μάτια έχουν δεχτεί πολύ μεγαλύτερη πίεση από την πίεση που θα ασκηθεί στον τοκετό και ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά από οτι μου πε ο γυναικολόγος θα ξαναπάω να πάρουμε το ΟΚ.

Αχχχ και εγώ έχω θέμα με τον θυροειδή. Πριν ένα μήνα η TSH ήταν 15 , αυξήσαμε το χάπι, τώρα κατέβηκε στο 7 ... ελπίζω τον επόμενο μήνα να μειωθεί κι άλλο.

Παραγγείλαμε την κούνια και το κάθισμα αυτοκινήτου που ήταν σε προσφορά τώρα, γιατί αποφασίσαμε τελικά να μην πάρουμε τριπλό καρότσι.

Με γεια τα επιπλακια σας!

Τον θυροειδη τον απεκτησες λογω εγκυμοσυνης η τον ειχες απο πριν?

Οσο για το laser απλα συστηνουν μετα τις.εγκυμοσυνες γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να ξανα ανεβει η μυωπια.δεν ειναι σιγουρο βεβαια αλλα μετα παλι μπορει να φυγει μονη της!Εξ αλλου καποιοι γυναικολογοι τραβανε το μωρο με βεντουζα(εγω το φοβαμαι αυτο)ωστε να βοηθησουν την μαμα να μην ζοριστει πολυ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Kashmam, γιατί δε μπαίνεις στη σελίδα του jumbo μήπως αυτά που σου άρεσαν τα βρεις εκεί διαθέσιμα και στα στείλουν στο σπίτι; Να μην έχεις το άγχος της εξόδου, να έρθουν και στην πόρτα σου. Εγώ αυτό έκανα χθες, ιντερνετικό χάζεμα, αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα.

D_Nasia, με γεια τις αγορές! Τι κάθισμα πήρατε (όλα να τα μάθω η κουτσομπόλα της γειτονιάς); Δεν έχει σημασία που δεν είναι πακέτο, δεν τα βολεύονται όλοι τα πακέτα άλλωστε. Μια χαρά κάνεις που παίρνεις το χάπι και αφού έχει αποτέλεσμα μη μιλάς καθόλου!

Greta είναι πολύ όμορφο, στο είπα και χθες! Μου θυμίζει κάτι που μου είχε πάρει ο άντρας μου πριν χρόνια. Ήταν ένα πακέτο που είχε ένα τέτοιο ασημένιο κλουβάκι και ένα κουτί που μέσα του είχε ένα στρείδι κανονικό. Άνοιγες το στρείδι και έβγαζες από μέσα του ένα μαργαριτάρι (απλά δεν ήξερε τι χρώμα θα σου βγει) το οποίο το έβαζες στο κλουβάκι και το φορούσες σαν μενταγιόν! Στη Κούβα μιλάνε ισπανικά (λατινοαμερικάνικα ισπανικά για την ακρίβεια, έχουν κάποιες διαφορές από αυτά της Ισπανίας). Δεν την ξέραμε την γλώσσα αλλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα συνεννόησης, χρησιμοποιούν πολύ το σώμα τους για να εκφραστούν. Έχουμε πάει 2 φορές, την πρώτη απλά για τουρισμό, τη 2η το συνδυάσαμε με την επέμβαση. Επιλέξαμε την εναλλακτική να μείνουμε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, σε σπίτι με οικογένεια Κουβανών (αντί για ξενοδοχείο) και όταν φύγαμε κλαίγαμε και αυτοί και εμείς. Ωραία χώρα και ωραίοι άνθρωποι.

Αχ τα ταξίδια είναι πολύ ωραία, λεφτά να έχεις να γυρνάς. Ένα πράγμα μετανιώνω που δεν πήγα τόσα χρόνια Αμερική. Έχουμε πάρα πολλούς συγγενείς εκεί και τώρα πήγαν μόνιμα και οι κολλητοί μας. Αλλά με το μωρό δε μας βλέπω για ταξίδια για τα επόμενα 5 χρόνια :( Μόνο αν το σπάσουμε και πάμε με τη μεγάλη είτε εγώ, είτε ο άντρας μου και μείνει κάποιος πίσω με το μωρό. Αλλά δε μας κάνει καρδιά χώρια (εδώ δε πάω ούτε Θεσσαλονίκη στη μάνα μου μόνη μου).

Άντε, φτάσαμε στη μέση της εβδομάδας, υπομονή!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα σας!

Επιλέξαμε την εναλλακτική να μείνουμε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, σε σπίτι με οικογένεια Κουβανών (αντί για ξενοδοχείο) και όταν φύγαμε κλαίγαμε και αυτοί και εμείς. Ωραία χώρα και ωραίοι άνθρωποι.

Σοβαρα μου μιλας τωρα?ε ειμαι μεγαλη φοβιτσιαρα!!εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στην σκια μου.......θα φοβομουν παρα πολυ να το κανω αυτα!

Καλα εχω τρελαθει με το μεταγιον το περιμένω πως και πως αλλα αργει...

καλη σας μερα κοριτσια!!

ειμαι στο μικροβιολογικο...

ασπρο πατο!...και βλεπουμε...

Ελα πιες και εσυ το σφηνακι σου!

Προς το παρον ειναι τα μοναδικα σφηνακια που μπορουμε να πινουμε....δεν μπορω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ηπια σφηνακι..

Ζητα να ξαπλωσεις αν νοιωσεις αδιαθεσια οπως ειπε και η Αθηνά!

Εμεις πηγαμε ικεα χθες.πηρα παπλωνα για τον μικρο παπλωματοθηκη και θα ξαναπαμε προσεχως για τα τελευταια.τα επλυνα κι ολας και εχουν στεγνωσει.σημερα το προγραμμα εχει ηλεκτρικη,σφουγγαρισμα,σιδερωμα,μαγειρεμα:confused:,και διαθεση για ολα αυτα 0

Βοηθειααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλη σας μερα κοριτσια!!

ειμαι στο μικροβιολογικο...

ασπρο πατο!...και βλεπουμε...

Κουράγιο!!!

Θα περάσει, όλα καλά θα πάνε :)

===

Καλημέρα σας πώς είστε;

Εγώ έτσι κι έτσι...

πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και είναι καταπληκτικά (ζάχαρο νηστείας 75, στα 60' 67 και στα 120' 101) αλλά κατά τα άλλα ότι σχετικό με ερυθρά....

ελεύθερη πτώση...

Σύγκρινα τις εξετάσεις μου από Ιούνιο (είχα κάνει κατα τύχη τις ετήσιες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος), του Ιουλίου (τις πρώτες που μου έγραψε ο γιατρός), του Σεπτέμβρη και τις τωρινές...

Ερυθρά, Αιμοσφαιρίνη και αιματοκρίτης ξεκινάνε τον Ιούνιο από οριακά φυσιολογικά και ειναι σε ... ελέυθερη πτώση από τότε... η αιμοσφαιρίνη μου πχ στο 10 με κάτω όριο 12 (προ εγκυμοσύνης είχα 13), ο αιματοκρίτης μου στο 32 (τον Ιούνιο ειχα 39) ..

η φεριτίνη επίσης πεσμένη στο μισό σε σχέση με τον Ιούλιο (15(!)- τι στο καλό πίνω αυτές τις αηδίες το σίδηρο δεν έχω καταλάβει! Άμα δεν το έπαιρνα δλδ τι θα είχα... 0?!) ...βασικά... πεθαίνω και δεν το ξέρω τι να πω :tongue:..

Αλλά με τα νούμερα που βλέπω αναρωτιέμαι πως στο καλό είμαι λειτουργική και νιώθω καλά...(!)

Αυτό που με άγχωσε ακόμα περισσότερο όμως είναι ότ βγήκα θετική σε ουρεόπλασμα (την ύπαρξη του οποίου αγννοούσα μέχρι πριν..3 μέρες).. Πήρα το γιατρό (τέλος του μήνα έχω ραντεβού) ο οποίος ήταν καθησυχαστικός και μου είπε αν θέλω να μου δώσει αντιβίωση αλλά ο ίδιος αν δεν νιώθω συμπτώματα το αποφεύγει, αλλά όπως καταλαβαίνετε αν κ προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην αγχώνομαι... τα'χω παίξει :?

Κι αν δεν χρειάζεται αντιμετώπιση δλδ γιατί την κάνουμε την εξέταση; 'Ετσι γιατί δεν είχα τι να κανω από το να πηγαίνω για εξετάσεις σάββατο πρωί;; :?

Αφήστε δε που εννοείται ότι κινδυνέυω να γίνω... κατα φαντασίαν ασθενής και ότι διαβάζω ως σύμπτωμα να νομίζω ότι το έχω... :cry:

Προσπαθώ να .. αυτοκυριαρχηθώ και να κάνω υπομονή ως την άλλη τρίτη... στην τελική τελευταία στιγμή κανόνισα να πάω το Σάββατο που μας πέρασε για αυτό το Σάββατο το είχα προγραμματίσει αρχικά, επίσης πιθανότατα δεν το απέκτησα... προχθές μάλλον το έχω κάποιο καιρο οπότε .. προσπαθώ να κάνω υπομονή... και να μην διαβάζω τις τρομακτικές ιστορίες που κυκλοφορούν στο Internet :cry:

Tsufp2.png0RVqp2.png

ηρθα!

τελικα το ξανα εκανα εμετο στο μισαωρο αλλα μ ειπαν οτι ημαστε οκ γιατι απορροφηθηκε απο τον οργανισμο κ συνεχιζουμε να παιρνουμε αιμα, δεν θ χρειαστει να το ξανακανω.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Kashmam αμάν βρε παιδί μου ταλαιπωρία αυτή η εξέταση! Ευτυχώς τουλάχιστον που σου είπαν ότι αυτή τη φορά πρόλαβε να απορροφηθεί και δε θα ταλαιπωρηθείς ξανά.

Αθηνά, τέλος καλό όλα καλά με το ζάχαρο τουλάχιστον! Με το ουρεόπλασμα μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει λόγος. Οι τελευταίες μελέτες το εντάσσουν στην φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και εφόσον δεν έχεις ενοχλήσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις αντιβίωση, πολύ καλά στα λέει ο γιατρός σου. Ότι και αν έχεις διαβάσει (αποβολές κλπ) είναι από παλαιότερες μελέτες και πλέον έχουν ανατραπεί, άσε που μιλάμε για 2ο τρίμηνο που πάει το φάγανε σχεδόν. Πλέον ουρεόπλασμα εμφανίζει 1/3 γυναίκες, σήμερα μπορεί να είσαι θετική, μετά από ένα μήνα και χωρίς θεραπεία να είσαι αρνητική. Επίσης να ξέρεις ότι και αντιβίωση να πάρεις δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε πιάσει. Μπορεί να το καταστείλει, να δεις αρνητικό, και μετά από λίγο διάστημα να ξαναπάρεις θετικό. Το έχω και εγώ, έχω πάρει αντιβίωση αλλά ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εδώ που φτάσαμε, όλα καλά θα πάνε :) Και εγώ την ίδια απορία έχω, θέλω να κάνω τις εξετάσεις να δω που είναι ο σίδηρος και τα σχετικά με τις αηδίες που παίρνω καθημερινά.

GretaΜε γειά τα πραγματάκια σας! Χέστρω είμαι και εγώ μη νομίζεις αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος. Μέναμε σε ένα σπίτι 300τμ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και το δωμάτιό μας είχε εννοείται το δικό του (τεράστιο) μπάνιο. Τα σπίτια αυτά παίρνουν ειδική άδεια από το κράτος και οι ιδιοκτήτες πληρώνουν μηνιαίο (υψηλό) τέλος για να μπορούν να νοικιάζουν. Είναι απολύτως ασφαλή και περνάνε από έλεγχο συνέχεια. Στο ξενοδοχείο μπαίνει ο καθένας στο δωμάτιο όταν λείπεις, ενώ εκεί τους ξέρεις. Σου λέω ήταν λες και είχαμε 2η οικογένεια! Μας πηγαίναν βόλτες, τα βράδια καθόμασταν σε ένα υπέροχο αίθριο στο σπίτι και μας έλεγαν ιστορίες από τη ζωή τους, γνωρίσαμε τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, τα γράφω και συγκινούμαι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

kashmam αμάν βρε κοριτσάκι τι έχεις τραβήξει με την παλιοεξέταση :(

να πάει και να μην ξαναγυρίσει!!!

Bάσω thx για την εμψύχωση :).. προσπαθώ να αυτοκυριαχηθώ και να το ...βγάλω από το κεφάλι μου... Διάβαζα ότι συνδέεται και με ελλιποβαρή μωρά αλλά εμείς βγαίνουμε πάντα στο μέσο όρο από την αρχή μέχρι και σήμερα οπότε ... μπορεί και να το είχα από πάντα και να μην το ήξερα... μήπως το είχα ξανακούσει και ποτέ???

Greta ξεχάστηκα, εγώ ναι Αθήνα την έκανα (και αγνοω επιδεικτικά τα τελευταία ποστ της Βάσως για να μην σκάσω από τη ζήλεια μου :tongue::tongue:) πήγα σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος συνεργάζεται με διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι και κάνει εκεί τις εγχειρήσεις, προσωπικά αν και ενα "τσακ" πιο ακριβός από άλλους που επισκέφτηκα τόόότε (το 2008) μου έκανε "κλικ" ως άνθρωπος και τον προτίμησα. Παρασκευή πρωί την έκανα, 8 έφτασα στο κέντρο, 10 ήμουν πάλι σπίτι να καταλάβεις και αν εξαιρέσεις μια ευαισθησία στο φως παρασκευή και σάββατο και μια έντονη ενόχληση (σαν να σε κοβει ο φακός και να ΜΗΝ μπορείς να ανακουφιστείς ούτε να τους βγάλεις) που ένιωθα την Παρασκευή ήμουν μια χαρά... Κυριακή είχα πάει για καφέ με φίλους να φανταστείς (αλλά καθόμασταν έξω και με ενοχλούσε υπερβολικά ο καπνός παρόλαυτα).. best decision ever :cool:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αυτό που με άγχωσε ακόμα περισσότερο όμως είναι ότ βγήκα θετική σε ουρεόπλασμα (την ύπαρξη του οποίου αγννοούσα μέχρι πριν..3 μέρες).. Πήρα το γιατρό (τέλος του μήνα έχω ραντεβού) ο οποίος ήταν καθησυχαστικός και μου είπε αν θέλω να μου δώσει αντιβίωση αλλά ο ίδιος αν δεν νιώθω συμπτώματα το αποφεύγει, αλλά όπως καταλαβαίνετε αν κ προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην αγχώνομαι... τα'χω παίξει :?

Κι αν δεν χρειάζεται αντιμετώπιση δλδ γιατί την κάνουμε την εξέταση; 'Ετσι γιατί δεν είχα τι να κανω από το να πηγαίνω για εξετάσεις σάββατο πρωί;; :?

Αφήστε δε που εννοείται ότι κινδυνέυω να γίνω... κατα φαντασίαν ασθενής και ότι διαβάζω ως σύμπτωμα να νομίζω ότι το έχω... :cry:

Αθηνα πηγα να γεννησω με αιματοκριτη 29 και καισαρικη!φαντασου!μου ζητησε να δωσουν αιμα συγγενεις!τους εδωσα την καρτα αιμοδοσιας μου και με αφησαν ησυχη!τελικα ολα πηγαν καλα!

Το ουρεοπλασμα το εχω και πηρα δυο φορες αντιβιωση στο 1° τριμηνο κι ολας!μην αγχωνεσαι καθολου και μην διαβαζεις στο ιντερνετ γιατι θα νομιζεις οτι πασχεις απο ολες τις ασθενειες!

ηρθα!

τελικα το ξανα εκανα εμετο στο μισαωρο αλλα μ ειπαν οτι ημαστε οκ γιατι απορροφηθηκε απο τον οργανισμο κ συνεχιζουμε να παιρνουμε αιμα, δεν θ χρειαστει να το ξανακανω.

Ενταξει υποκλεινομαι!!καλα δεν μπορουσαν και την προηγουμενη φορα να σου πουν το ιδιο?τι σε ξανα εβαλαν να το πιεις??παει περασε ομως τωρα σειρα οι επομενες..:shock:

Οι τελευταίες μελέτες το εντάσσουν στην φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και εφόσον δεν έχεις ενοχλήσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις αντιβίωση, πολύ καλά στα λέει ο γιατρός σου.

Θυμαστε που εκανα επαναληπτικη στο ουρεοπλασμα πριν 3-4εβδ περιπου?

Ε μου την κανει μια μικροβιολογος καθε φορα..οποτε τελειωνοντας της λεω

Εγω:Αντε μακαρι να βγει αρνητικο αυτη την φορα δεν αντεχω αλλο!!!

Αυτη:Ενταξει μικροβιο ειναι απο τις σεξουαλικες σου επαφες!!

Εγω:Κυοφορω το δευτερο παιδακι μου στο πρωτο δεν το ειχα,και καποιες μελετες δειχνουν οτι αποτελει μερος της φυσικης χλωριδας του κολπου.Δεν εχω επαφες περα του αντρα μου τα τελευταια 6χρονια!

Αυτη:Ο αντρας σου????

Εγω:Γελιαααα

Ο αντρας μου:Ακομα μου το θυμιζει δεν μπορει να το ξεπερασει!οταν του το ειπα ηταν ακριβως ετσι: :shock:

Βασω Υπεροχα ολα τοτε!Φοβαμαι πολυ γιατι πιστευω οτι θα μας απαγαγουν, βιασουν, σκοτωσουν, πουλησουν οργανα.....και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω παλι Αθηνά εχω διαβασει(τα λεω σε σενα να μην διαβαζεις για να τα ακουω και εγω) κατι για θολουρες μονιμες και κατι τραγικα που με εκαναν να σκεφτω:Ωραια και τα γυαλια μωρε!και υπαρχουν λεει και δυο μέθοδοι. Δεν ξερω πια κανατε αλλα σας ζηλεω ειτε στην Κουβα ειτε στο Χαλανδρι που κανατε την επεμβαση και πηγαν ολα καλα!!

Η ωρα 11 και η νοικοκυρα Γκρετα χαζευει στο ιντερνετ στην τηλεοραση και δεν εχω κανει καμμια δουλεια!Νομιζω πρεπει να σηκωθω..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

greta μου την προηγουμενη φορα δεν προλαβα καν να το πιω ολο.ειχαν μεινει 2-3 γουλιες γιαυτο επρεπε να το ξαναπιω....αισχος!αηδια!λουκανοπιτακια ονειρευομαι κ πειναω!!!! και τελειωνω 12:30.

εγω εκανα απο χθες φακες κ τπτ αλλο!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...