Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μολις ειδα οτι άνοιξε καφε Ιουλιου....πω πω βρε κοριτσια μεχρι να γεννησουμε θα εχει ανοιξει Δεκεβριου 2015!

LOL, εγώ είχα πάθει ένα μικρό σοκ όταν άνοιξε το καφέ Ιουνίου :tongue:

Όσον αφορά το θέμα βάφτιση και άντρας δυστυχώς διαφωνούμε, δλδ όχι ότι είναι θρήσκος αλλά είναι λίγο της άποψης ότι "ε, σιγά άμα είναι να χαροποιήσουμε τους γονείς εμένα ψιλοαδιάφορο μου είναι οπότε why not?" και δεν έχουμε βγάλει άκρη... Εγώ πάλι για να καταλάβεις έβλεπα στη διπλανή από τη γνωστή μου κοπελιά που της φέρανε λίγο λαδάκι [δεν ξέρω τι λαδάκι ήταν αυτό!] να βάλει στο ποδαράκι του παιδιού της και ο άντρας μου με κορόιδευε μήπως θέλω να βγω από το δωμάτιο για να μην δαιμονιστώ στη θέα του :tongue:

Οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι του 2016 (το μόνο που έχουμε πει είναι ότι βάφτιση με την καμία ΔΕΝ θα γίνει το 2015 και θα το συζητήσουμε ΑΦΟΥ γεννηθεί το παιδί) για την ώρα το αποφεύγουμε το θέμα :|. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ημέρα που θα 40ντίζει θα το πάρω και θα πάμε ... στη Βάσω στη Γλυφάδα μου ή κάπου εκεί τέσπα για να το ...γλυτώσω από την πεθερά μου που θα έρθει να μου το "απαγάγει" να το πάει στην εκκλησία να το διαβάσει (που με 50? που παίρνουν οι παπάδες για να το διαβάσουν το διαβάζω και μόνη μου άμα θέλω δεν μου περισσεύουν!-- ναι όχι οι παππάδες υπερ της εκκλησίας ξέρω ξέρω :cool:)

:cool:

εδιτ:... στο μεταξύ ακούω τις μυωπίες σας και θέλω να ... γελάσω...

εγω προ laser είχα... το άθροισμα των δύο σας σχεδόν :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

LOL, εγώ είχα πάθει ένα μικρό σοκ όταν άνοιξε το καφέ Ιουνίου :tongue:

Όσον αφορά το θέμα βάφτιση και άντρας δυστυχώς διαφωνούμε, δλδ όχι ότι είναι θρήσκος αλλά είναι λίγο της άποψης ότι "ε, σιγά άμα είναι να χαροποιήσουμε τους γονείς εμένα ψιλοαδιάφορο μου είναι οπότε why not?" και δεν έχουμε βγάλει άκρη... Εγώ πάλι για να καταλάβεις έβλεπα στη διπλανή από τη γνωστή μου κοπελιά που της φέρανε λίγο λαδάκι [δεν ξέρω τι λαδάκι ήταν αυτό!] να βάλει στο ποδαράκι του παιδιού της και ο άντρας μου με κορόιδευε μήπως θέλω να βγω από το δωμάτιο για να μην δαιμονιστώ στη θέα του :tongue:

Οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι του 2016 (το μόνο που έχουμε πει είναι ότι βάφτιση με την καμία ΔΕΝ θα γίνει το 2015 και θα το συζητήσουμε ΑΦΟΥ γεννηθεί το παιδί) για την ώρα το αποφεύγουμε το θέμα :|. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ημέρα που θα 40ντίζει θα το πάρω και θα πάμε ... στη Βάσω στη Γλυφάδα μου ή κάπου εκεί τέσπα για να το ...γλυτώσω από την πεθερά μου που θα έρθει να μου το "απαγάγει" να το πάει στην εκκλησία να το διαβάσει (που με 50? που παίρνουν οι παπάδες για να το διαβάσουν το διαβάζω και μόνη μου άμα θέλω δεν μου περισσεύουν!-- ναι όχι οι παππάδες υπερ της εκκλησίας ξέρω ξέρω :cool:)

:cool:

εδιτ:... στο μεταξύ ακούω τις μυωπίες σας και θέλω να ... γελάσω...

εγω προ laser είχα... το άθροισμα των δύο σας σχεδόν :(

Χαχαχαχαχχα κλαιω κλαιω ειλικρινα με τον αντρα σου!ακου εκει να βγεις μην δαιμονιστεις χαχαχα!Πλακα εχετε και εσεις!

Με 50? στο διαβαζω και εγω το μωρακι σου παντως,σκεψου το :tongue::tongue::tongue:

Την μυωπια που ειχες εσυ την έχει η μαμα μου!!!και στο ενα ματι εχει παθει αποκόλληση!!απο τις δυο γεννες και απο την υψηλη μυωπια φυσικα!δεν εδωσε σημασια και δεν σωζεται πια η κατασταση!θα το ειχε προλαβει αν ειχε ασχοληθει!και φαντασου ειναι μονο 47ετων!

Οποτε η πρωτη που μου ειπε:Γκρετα καισαρική, ηταν εκεινη!και τωρα οταν ακουει για vbac αλλαζει μορφη!(εδω θελει φωτο γμτ :shock:)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

A εγώ αυτά με τα λάδια δε τα ξέρω, λες να μου έρθει καμιά πεθερά με κάνα μπουκάλι να γελάμε; Το αποκλείω βέβαια, γιατί θα την πετάξει ο γιόκας της όχι έξω από το δωμάτιο, από το Έλενα ολόκληρο την βλέπω χα χα...

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο από ενα μαγαζί που πήγε και ήθελε σώνει και ντε να του πάρει βελουτέ φορμάκια (τα οποία τα σιχαίνομαι, τα συνθετικά δε τα θέλω καθόλου, νομίζω ότι βρωμάνε κιόλας). Χίλιες φορές της είπα, μην αγοράζετε τίποτα, το χαβά της εκείνη. Για δώρα το βλέπω να πηγαίνουνε τα φορμάκια...

Αθηνά, όπως λέει και ο άντρας μου, αν το παιδί (και τα συμπαραμαρτουντα) το κάναμε για να χαρούν οι γονείς μας, ας το πάρουνε να το μεγαλώσουν κιόλας. Τι πάει να πει να χαρούν; Να το ξεγυμνώσει δηλαδή το παιδάκι ένας μουσάτος, να το βουτήξει στα καλά του καθουμένου μέσα στα νερά για να πει ο περίγυρος, οι γονείς και οι θειάδες 'μπράβο, μπράβο' Άμα το νιώθετε ως πνευματική υποχρέωση να το καταλάβω, καλά θα κάνετε και το σέβομαι. Άλλα άμα δεν το πιστεύετε και οι ίδιοι, γιατί να το ταλαιπωρείτε το παιδάκι; Μην ακούσω μόνο αυτό το "ε δε πειράζει, μια στιγμή είναι, θα το ξεχάσει μετά..." γιατί πολλά είναι που μπορούν να συμβούν σε "μια στιγμή" αλλά δε τα ξεχνάς με τίποτα. Συγχωρέστε με αλλά είμαι κάπως σκληροπυρηνική με αυτά :rolleyes:

Greta για να κάνεις multi quote πατάς το άλλο συμβολάκι, δίπλα στο quote και μετά πατάς απάντηση και τα έχει μαζεμένα. Το είχα και εγώ στα υπόψη αυτό το μενταγιόν, πολύ όμορφο!

Καλά βλέπω τα καφέ Ιουνίου-Ιουλίου και είμαι σε φάση γατάκια... τι έχετε να δείτε ακόμα! :tongue::tongue: Και πρακτικά τα μωρά μας θα πηγαίνουν μαζί σχολείο χα χα!

Κορίτσια καισαρική-ξεκαισαρική το laser ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Απλά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Τα σιχαινόμουν τα γυαλιά από μικρή. Να σας ρωτήσω όμως, με τη βραδινή οδήγηση πως τα πάτε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Συμφωνω Βασω με τα παραπανω!δεν εχω να πρόσθεσω κατι!

Πραγματικα η διάφορα μολις λιγων μηνων στα βρεφη φαινεται σαν αιωνας!και στην ουσια θα συνυπάρχουν αργοτερα στην ζωη τους χωρις πολλες διαφορες!

Σκεφτομαι καμμια φορα οτι ο αντρας μου ηταν 7ετων οταν γεννηθηκα εγω και φρικαρω!!!!και τωρα μου φαινεται πολυ φυσιολογικο που ειμαστε μαζι!

Βασω και εγω σιχαινομαι τα γυαλι.μονο εντος σπιτιου τα εχω..και επειδη τωρα μονο εντος σπιτιου ειμαι τα φοραω πολυ!Να φανταστεις ο μικρος ξυπναει και μου τα φερνει να τα βαλω!τους φακους σπανια τους φοραω πια,μονο εξω και να φανταστεις καποτε κοιμομουν με αυτους!

Και εγω μεσα μου θα ηθελα να κανω laser αλλα φοβαμαιιιιιιιιιι

Να προσθεσω με την οδηγηση το βραδυ που ρωτας με τα γυαλια μου νομιζω βλεπω καλυτερα!οι φακοι στεγνωνουν καμμια φορα και ειναι ενοχλητικοι!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια καισαρική-ξεκαισαρική το laser ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Απλά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Τα σιχαινόμουν τα γυαλιά από μικρή. Να σας ρωτήσω όμως, με τη βραδινή οδήγηση πως τα πάτε;

θα συμφωνήσω απόλυτα... Τα καλύτερα λεφτά που πλήρωσα ever :)

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την οδήγηση (με τους φακους είχα να σου πω την αμαρτία μου), ίιιισως αν είμαι πολύ κουρασμένη να ενοχληθω λίγο... Αλλά και στην παλιά μου τη δουλειά (που ήταν λίγο συνθήκες γαλέρας...) και χρειαζόταν να κάθομαι ατέλειωτες ώρες και να γυρνάω ξημερώματα συχνα πυκνα δεν είχα κάποιο σοβαρό θέμα...

Συμφωνω Βασω με τα παραπανω!δεν εχω να πρόσθεσω κατι!

Πραγματικα η διάφορα μολις λιγων μηνων στα βρεφη φαινεται σαν αιωνας!και στην ουσια θα συνυπάρχουν αργοτερα στην ζωη τους χωρις πολλες διαφορες!

Σκεφτομαι καμμια φορα οτι ο αντρας μου ηταν 7ετων οταν γεννηθηκα εγω και φρικαρω!!!!και τωρα μου φαινεται πολυ φυσιολογικο που ειμαστε μαζι!

Aυτό ακριβώς!

Χτες μάθαμε για κάτι φίλους που είναι έγκυοι (οι πρώτοι που θα έχουν παιδάκι κοντά μας ηλικιακά) αν και είναι νωρίς ακόμα (τέλη ιουνίου αναμένουν) και εκεί που το παίζαμε "χαχα τι τους περιμένει" συνειδητοποιήσαμε ότι ... το παιδάκι τους αν όλα πάνε καλά θα είναι στην ίδια τάξη με το δικό μας :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Και για να εχουμε καλο ερωτημα,που κανατε το laser?Αθηνα?μετα επανηλθατε αμεσως?Τι εννοω..εχω διαβασει για θολουρες και διαφορα μετα την επεμβαση!πονεσατε?φοβηθηκατε?πειτε μου μπας και παρω κουραγιο και παω και εγω...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλησπερα κ απο μενα! εμεις σημερα δεν πηγαμε σχολειο γιατι τον επιασε μια χαζομαρα τον γιο μεσα στη νυχτα κ τσιριζε κ δεν κοιμοταν κοιμηθηκαμε στις 7 το πρωι κ ξυπνησαμε 12 το μεσημερι...

εν τω μεταξυ λεω ας παμε στα jumbo που δεν θ εχει κ κοσμο τετοια ωρα. τι το ηθελα πηγα κ πανω π εφευγα για τα ταμεια να πληρωσω μ ηρθε παλι αυυο το χασιμο αρχισε να μ λουζει κρυος ιδρωτας μεχρι που χαθηκαν ολα κ λιποθυμησα ευτυχως ο μικρος ηταν μεσα στο καροτσι κ ηρθε αμεσως ο σεκιουριτας μ καλεσε ταξι κ εφυγα τα παρατησα ολα! κ μολις εφτασα σπιτι εκανα κ εμετο κ ηρεμησα! το αστειο ηταν οτι δεν βολευε η κοιλια μ για να σκυψω να κανω εμετο...

τεσπα τωρα αισθανομαι καλυτερα ουτε για την καμπυλη πηγα μαλλον αυριο θα παω.

ουφ!

KMwEp3.png

εν τω μεταξυ κ εγω εχω μυωπια 2 βαθμους μονο απο το ενα ματι ομως κ δεν σκεφτηκα να το κοιταξω στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα ουτε κ τωρα λετε να υπαρχει προβλημα να παω να με δει οφθαλμιατρος;

KMwEp3.png

καλησπερα κ απο μενα! εμεις σημερα δεν πηγαμε σχολειο γιατι τον επιασε μια χαζομαρα τον γιο μεσα στη νυχτα κ τσιριζε κ δεν κοιμοταν κοιμηθηκαμε στις 7 το πρωι κ ξυπνησαμε 12 το μεσημερι...

εν τω μεταξυ λεω ας παμε στα jumbo που δεν θ εχει κ κοσμο τετοια ωρα. τι το ηθελα πηγα κ πανω π εφευγα για τα ταμεια να πληρωσω μ ηρθε παλι αυυο το χασιμο αρχισε να μ λουζει κρυος ιδρωτας μεχρι που χαθηκαν ολα κ λιποθυμησα ευτυχως ο μικρος ηταν μεσα στο καροτσι κ ηρθε αμεσως ο σεκιουριτας μ καλεσε ταξι κ εφυγα τα παρατησα ολα! κ μολις εφτασα σπιτι εκανα κ εμετο κ ηρεμησα! το αστειο ηταν οτι δεν βολευε η κοιλια μ για να σκυψω να κανω εμετο...

τεσπα τωρα αισθανομαι καλυτερα ουτε για την καμπυλη πηγα μαλλον αυριο θα παω.

ουφ!

Τι λες τωρα?Να περιορισεις τις εξοδους μονη σου!ειδικα με τον μικρο..τι αιματοκριτη εχεις?

Μηπως εχει πεσει πολυ?Μην βγαινεις γιατι πεφτοντας δεν ξερεις πως θα πεσεις και που θα χτυπησεις!Με αγχωσες,προσεχε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

:?:?:?

περαστικά :(

Όντως έχει κοιταχτεί για πιέσεις/αιματοκρίτες και τέτοια; αμαρτια να περνάς τέτοιο πράγμα, δλδ να φοβάσαι να βγεις από το σπίτι :(:(

εν τω μεταξυ κ εγω εχω μυωπια 2 βαθμους μονο απο το ενα ματι ομως κ δεν σκεφτηκα να το κοιταξω στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα ουτε κ τωρα λετε να υπαρχει προβλημα να παω να με δει οφθαλμιατρος;

Εμένα μου είχαν πει ότι συνήθως είναι alerted οι γιατροί σε μυωπίες από 5-6 και πάνω.

Στην αδελφή μου πάντως με τους 3.5 βαθμούς της δεν είχε ασχοληθεί ο γιατρός της με το θέμα.

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Ισχύει, για μικρούς βαθμούς μυωπίας δεν υπάρχει καμία ένδειξη για καισαρική.

Kashmam δες αιματοκρίτη αλλά μπορεί να έφταιγε και η θερμοκρασία, η έλλειψη καθαρού αέρα και η αϋπνία. Εγώ σε αυτά τα μαγαζιά παθαίνω ένα πράγμα και άνευ εγκυμοσύνης. Κάτι τα έντονα φώτα, η πλαστικίλα, η πολυκοσμία, ένα ανακάτωμα το νιώθω πάντα. Το ίδιο πάθαινα παλιά και στα Carrefour. Πρόλαβες τουλάχιστον να δεις αν είχαν ωραία χριστουγεννιάτικα;

Greta θα σε κάνω να ζηλέψεις αλλά την επέμβαση δεν την έκανα Ελλάδα αλλά Κούβα, το 2006. Τα είχα υπολογίζει τότε και τα ίδια λεφτά ήταν να κάνω εδώ την επέμβαση ή να πληρώσω εισιτήρια, διαμονή και κόστος επέμβασης εκεί. Πήγα λοιπόν, ήπια τα μοχίτο μου, έφτιαξα και τα μάτια μου. Η Κούβα φημίζεται για τις ιατρικές της υπηρεσίες άλλωστε (το επίπεδο ήταν απίστευτα ψηλό, τι να σας λέω, να έχουμε να κλαίμε εμείς εδώ με την κατάντια μας). Η επέμβαση κράτησε ούτε 10 λεπτά, δεν πόνεσα καθόλου, μετά την επέμβαση μου συνέστησαν να κοιμηθώ όσο μπορώ και όταν ξύπνησα απλά έβλεπα τέλεια! Ένιωθα μόνο κάποια μικροτσιμπηματάκια για τις επόμενες ώρες (σαν να έχεις βλεφαρίδα). Η εδώ οφθαλμίατρος που με εξέτασε μου είπε ότι είχαν κάνει τέλεια δουλειά. Το ξαναλέω, ήταν τα καλύτερα λεφτά που έδωσα ποτέ. Και γενικά με το θέμα των ματιών είμαι πολύ ευαίσθητη, μετά από επέμβαση για αφαίρεση χαλάζιου στα 15 μου (όπου δε με έπιασε η αναισθησία!!!) δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω άνθρωπο/γιατρό να πλησιάσει τα μάτια μου. Ήθελα να απαλλαγώ από τα γυαλιά και έκανα ολόκληρο αγώνα για να βάλω φακούς, το χέρι δεν πήγαινε με τίποτα. Στο τέλος τα κατάφερα αλλά μετά από 2 ώρες τα μάτια μου κοκκίνιζαν σαν να ήμουν βαμπίρ, οπότε ούτε φακούς βολευόμουν. Το μόνο πρόβλημα που έχω μετά το laser είναι η βραδινή οδήγηση αλλά σε αυτό δε φταίει η επέμβαση, φταίει ότι έχω πολύ μεγάλα μάτια και οι κόρες διαστέλλονται τόσο πολύ που αποκαλύπτουν σημεία που το laser δεν μπορεί να διορθώσει. Ήμουν οριακά για να δεχτούν οι γιατροί να μου κάνουν laser. Έτσι, αν δεν έχει καλό φωτισμό ο δρόμος, δυσκολεύομαι αλλά όχι ότι είναι τραγικά δύσκολο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ενταξει με εκανες να ζηλεψω ναι!!παντος χαρα στο κουραγιο σου που πηγες σε μια αλλη χωρα να την κανεις την επεμβαση!

Γνωστη μου εφτασε στην πηγη και δεν ηπιε νερο.. Απο τον φοβο της σηκωθηκε και εφυγε!

Κουβα λιγο δυσκολο να παω :( αλλα θα το κοιταξω σοβαρα μολις τελειωσω και με τον θηλασμο τπυ δευτερου γιου μου!!!

(Ωραια εμπειρια παντως η δικια σου :) )

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Θα σου πω τα εξής: Το πρωί της επέμβασης, φτάνω στο νοσοκομείο και μας μαζεύουν περίπου 10 άτομα που είναι να κάνουμε την ίδια επέμβαση. Μας πηγαίνουν σε μία αίθουσα, μας παίρνουν τα γυαλιά και μας προετοιμάζουν. Είμαστε λοιπόν εκεί, μισότυφλοι, Κουβανοί, Βολιβιανοί, Μεξικανοί και άλλοι λατινοαμερικάνοι και εγώ. Με ρωτάνε από που είμαι και όταν τους λέω γίνεται πανηγύρι, έχουν πρόσφατους τους Ολυμπιακούς αγώνες, η τηλεόραση παίζει κάτι λάτιν και μου λένε όλοι "μη φοβάσαι, δεν είναι τίποτα", κάνουν αστεία και κάποιοι χορεύουν στις καρέκλες τους. Τσίρκο! Την επόμενη μέρα ξαναβρεθήκαμε για να δούμε πως πήγαμε και ερχόταν με αγκάλιαζαν, με φιλούσαν και με ρωτούσαν "como estas griega?" (πως είσαι Ελληνίδα). Ανεπανάληπτη εμπειρία!

Δε νομίζω ότι θα τα καταφέρω να ξαναπάω αλλά έχω στείλει πολύ κόσμο συστημένο από τότε :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

αχ vtgian το θεμα ειναι οτι οχι μονο ειδα τα ωραια τα χριστουγεννιατικα αλλα τα ειχα παρει κιολας! αλλα τα παρατησα ολα κ εφυγα...

αιματοκριτη δεν πρεπει να εχω κ πολυ καλο οντως κ γενικοτερα η πιεση μ ειναι χαμηλη τωρα δε με την εγκυμοσυνη ειναι 5 με 8.

δεν παω πουθενα μονη μ αλλα σημερα ηθελα να ξεσκασω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...