Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλέ τι ευχαριστείς, σιγά το πράγμα! Απλά τρέχω σήμερα στη δουλειά και δεν είχα πολύ χρόνο για κουβέντα :)

Καλώς μας βρήκες λοιπόν Anirama και επίσημα! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και περίδεση να χρειαστείς δεν είναι τίποτα, ρουτίνας επεμβασούλα είναι από όσο ξέρω. Όταν με το καλό αποφασίσεις για μαιευτήριο, το προσθέτω και αυτό στο πινακάκι:)

Quinsey, αυτό που σε χτυπάνε και σηκώνονται και φεύγουν, δηλαδή πόσο γαϊδούρια! Ρε μεγάλε, στη τελική η ασφαλιστική θα το πληρώσει, πόσο τσίπης μπορεί να είσαι. Ευτυχώς που δεν είσαστε μέσα, τα υπόλοιπα φτιάχνονται :D

Σήμερα αγόρασα αυτά:

http://gr.nextdirect.com/en/g672196s1#935941 (για μέχρι 56cm)

http://gr.nextdirect.com/en/x544800s2#807494 (για μέχρι 56cm)

http://gr.nextdirect.com/en/g799772s2#677096 (για μέχρι 62cm

http://gr.nextdirect.com/en/x547340s17#686242 (το μπουρνουζάκι μόνο)

Τα εσωτερικά προτίμησα να τα πάρω ολόλευκα και τα ολόσωμα φορμάκια με σχέδια. Ρουχάκια το βλέπω υπερβολή να πάρω, άλλωστε δε μας έχω για πολλές βόλτες με τα κρύα. Μετά, βλέπουμε... Γαντάκια δεν παίρνω, τα φορμάκια έχουν ενσωματωμένα, οπότε αν θέλω τα βάζω.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασω μ αρεσουν πολυυυυ...και εγω τα εσωρουχα ασπρα τα εχω!αφου μου ελεγε ο μπαμπας μου:βαλε λιγο χρωμα σ αυτο το παιδι λες και ειμαστε στο νοσοκομειο νοιωθω χαχα!

Τα υπολοιπα ενταξει εχουν χρωμα!

Για τα γαντακια συμφωνω στο χω πει!

anirama δεν ειναι τιποτα η περιδεση.καλυτερα κι ολας να εισαι σιγουρη οτι μειώνονται οι πιθανοτητες για προορο τοκετο!Ολα θα πανε καλα και θα φτασεις στην ΠΗΤ σου ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια κ καλή εβδομαδα σε όλες! Εμένα το σ/κ μ ήταν σχετικά καλό, αν κ ο άντρας μ έλειπε... Το Σάββατο πήγα σούπερ με τους γονείς μ κ πήραμε απ΄ ολα, μόνο την Παρασκευη ήμουν χάλια, με έπιασε πάλι αυτός ο πονος σαν κολικος, σας σκωληκοειδιτης, δεν ξέρω- Greta ακούς? παλι τα ίδια χάλια- κ παραλίγο να παω παλι νοσοκομείο, αλλα αρνιομουν. Την Τετάρτη θ παω για υπέρηχο άνω κ κατω κοιλιας να δώ τι παιζει....

Σήμερα πήγα για καμπύλη όπως σας είχα πει με κανονικό γεύμα, αυτήν την αηδία χαρά στο κουράγιο σας όσες την ηπιατε, ήξερα απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη ότι δεν το αντέχω- το είχα κάνει εμετό στο μισάωρο όπως λέει η Αθηνα- οπότε δεν το ξανά δοκίμασα.

Μόλις έμαθα ότι μάλλον ο άντρας μ θα λείψει για δουλεια γύρω στις 2 εβδομάδες. Απο τη μια ειναι το χειρότερο μ τώρα έτσι όπως ειμαι, αλλα απο την άλλη εννοείται θελω να παει να βγει κανένα έξοδο.... Καλά λένε ότι εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι θελουμε, όλο "ναι μεν αλλα..." είμαστε...

Anirama καλωσοριςες κοριτςι μ, σ ευχομαι να το ξεπερασεις το γρηγορότερο... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κ εγώ απο τον 3ο μέχρι τον 5ο μηνα ήμουν ξάπλα τελείως με αποκόλληση κ έχω κ εγώ ήδη μια μικρή 18 μηνών. Αυτό π με πειραζε περισσότερο ήταν ότι δν μπορούσα να ασχοληθώ με τη μικρή... Θα περάσει ο καιρός κ θα τα ξεχάσετε κ οι δυο σας ολα...

Βάσω τώρα διάβαζα για τα νυχακια σ π τα εφτιαξες κ ζήλεψα, παω κ εγώ ν τα φτιάξω κ μετα θα πάμε καμία βόλτα!

Greta κ kashman μια απο τα ίδια.... Ανέβηκα ενα κιλό σε 10 μερες, έχω πάρει πια 8 κ νιώθω πολυ βαριά ρε παιδί μ! Ο άντρας μ επιμένει ότι δν έχω παχύνει, μάλλον απο καλοσύνη θα το λέει δν εξηγείται.... Νιώθω λες κ θα θελω γερανό για ν σηκωθώ σε λιγο...

Άντε βρε κορίτσια ν βρεθούμε κ μεταξύ μας επιτέλους, θ είμαστε ωραίο παρεακι!:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

anirama καλως ηρθες στην παρεα μας! να σ ζησει ο γιος κ με το καλο να δεχτεις και τον αλλο γιο! ολα καλα θα πανε!κανε οτι χρειαστει κ ολα θα πανε κατ ευχην! λιγο κουραγιο κ υπομονη!

μην στεναχωριεσαι για τον μικρουλη σου εχει δικιο η greta π λεει οτι δεν θα τ μεινει κ στεναχωρια θ το ξεπερασει με ενα σ φιλι! εχω κ εγω εναν γιο τον δεκεμβριο θ γινει 3 κ ουτε εγω μπορω να ασχοληθω πολυ μαζι τ γιατι δεν εχω κουραγιο αλλα ενταξει παλευεται η κατασταση.

vtgian ποσο μαρεσαν!!!!

KMwEp3.png

anirama καλώς ήρθες!!! με το καλό και ο 2ος γιος!!

Βρε τι αγορομάνες είστε εσείς 2 στα 2? :tongue:

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο??

Θέλω να πάρω στο ΙΚΑ να κλείσω ραντεβού για την άδεια μου (ή τέσπα να τους ρωτήσω πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού και που...)

Τα τηλέφωνα είναι αυτά που βρίσκω ως "τηλεφωνα ΕΟΠΠΥ"?

(το google μου βγάζει αυτα:

14554, 14784, 14884, 14900

σωστά είναι; :oops:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνα ναι!!!!αυτα ειναι οπλισου με υπομονη και ξεκινηα!αν ηδη εχεις κλείσει ραντεβου τι να πω...τυχερή!!

boulitsa μουυυυυ σοβαρα τωρα?οχι μην μου λες τετοια δεν θελω ουτε να το ακουω..το σκέφτομαι που και που και αμεσως το διαγραφω απ το μυαλο μου.δεν θα ειναι τιποτα θα την γλιτωσουμε!

Κοίτα οτι αλλα θελουμε αλλα νοιωθουμε αλλα νομιζουμε και αλλα εννοουμε ειναι παγκοσμιως γνωστο!χαχα!ειδικα εμεις εδω...λιγο οι ορμονες λιγο ο χειμωνας ειμαστε λιγο πιο υπερβολικές!

Εχουμε γινει ωραια παρεακι συμφωνω αλλα μνονο εγω γραφω 40φορες την ημερα :( :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια καλως σας βρηκα ολες!! Με το καλο τα παιδακια σας!! Να σας εχω παρεα να τα λεμε!! Τελικα γυρισα απο τον γιατρο και τα πραγματα χειροτερεψαν... ο τραχηλος μικρυνε και αλλο εχει παει 2,4 απο 2,8 , οποτε την τεταρτη θα παω να μου βαλει εναν πεσσο - δαχτυλιδι απο σιλικονη πανω στον τραχηλο. Ειναι η λεγομενη μη παρεμβατικη περιδεση. γιατι η κανονικη εχει πολυ μεγαλο ρισκο τωρα. Τελος παντων απ'οτι μου ειπε σε οσες το εχει κανει, ολα πηγαν μια χαρα... φωναζει ο μικρουλης παω να κατσω λιγο μαζι του!! καλο βραδυ σε ολες!!

NRjhp2.pngPZurp2.png

ρε μια παραπονιαρα που εχουμε....(greta) :))

κ κατι ασχετο που μου ηρθε σημερα νωρις βεβαια αλλα μ ηρθε τι θεμα βαφτισης λετε να εχετε?

εγω στον γιο ειχα τον βατραχο προσκλητηρια λαδοπανα λαμπαδες μπομπονιερες στολισμος ολα βατραχακι (εκανε μια γκριματσα οταν τον καναμε μπανιο π εμοιαζε σαν βατραχακι κ απο εκει το εμπνευστικαμε)

τωρα στην κορη σκεφτηκα η το vintage style ( δανδελα μαργαριταρια κλπ) η παρισι η μαυρο λευκο ροζ...

για πειτε...

KMwEp3.png

anirama τελικα θα κανεις περιδεση ε?εφ οσον εχει βρεθει και πιο ασφαλης τροπος μια χαρα τοτε.να ακους τον γιατρο σου και ολα θα πανε καλα!

kashmam ναι ειμαι παραπονιαρα χαχα!το θεμα της βαφτισης μου αρεσε πολυ γιατι ολοι πια στα αγορια εχουν θεμα τους πρίγκιπες(ελπιζω μα μην παρεξηγηθω απο καποια αλλη κοπελα)

Αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω βαφτισει τον μικρο και μαλλον ουτε τον μπεμπη!

Κοριτσια τι λετε γι αυτο?μολις χθες εμαθα την υπαρξη του και εντελως τυχαια χαζευα σε ενα καφε και ειδα το λινκ!!

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=649

Σας καληνυχτιζω ολες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα! Μετά απο αρκετές μέρες, βρήκα ευκαιρία να γράψω.

Απο ό,τι διαβάζω δύσκολες μέρες για τις περισσότερες! Μια απο τα ίδια και εγώ!

Πήρα τις εξετάσεις του θυρεοειδούς την Παρασκευή και φρίκαρα! Με ανώτατη φυσιολογική τιμή ΤSH 5,εγώ έχω 20!!!!! Νιώθω εξάντληση, παθαίνω συχνές κράμπες στη διάρκεια του ύπνου και το κορυφαίο: πήρα σχεδόν 4 κιλά σε ένα μήνα! Σύνολο 7,5 αλλά νιώθω σαν φάλαινα!

Σε όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα, ήρθε να προστεθεί η ίωση του μικρού μου με βήχα , μυξούλες και επιπεφυκίτιδα! Super!!! (Πρώτη χρονιά φέτος στον βρεφονηπιακό σταθμό, κάθε 20 μέρες αρρωσταίνει...)

Anirama, καλωσόρισες και με το καλό και το δεύτερο αγοράκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

vtgian, τέτοιο πόνο ένιωθα και εγώ σήμερα κάτω απο το δεξί στήθος! Πολύ έντονος, σαν να είχα χτυπήσει το πλευρό μου! Ελπίζω να περάσει γιατί με δυσκολεύει στον ύπνο!

Αφού σας ζάλισα με τη γκρίνια μου, σας εύχομαι καλό βράδυ και αύριο να είναι μία όμορφη μέρα για όλες μας!!!:-P

Διαφημίσεις

estel τι να πω βρε κοπελα μου?περαστικα να ειναι..δυσκολα θα είναι με τον μικρο να αρρωσταινει συχνα και ενα νεογέννητο στο σπιτι.

Τωρα με αγχωσες γιατι και εγω εβαλα λιγο αποτομα κιλα και σε αυτη την εγκυμοσύνη δεν εκανα εξετάσεις για τον θυροειδη.στην επομενη επισκεψη θα ζητησω να μου γραψει.

kashmam δεν με φερνεις σε δυσκολη θεση.εγω απλα δεν ηθελα.μου εχουν δημιουργηθει καποια κολληματα.θελω απλα να μπορω να του εξηγησω για την θρησκεία αυτη καποια πραγματα και αν εκεινος θελει να βαφτιστει ας βαφτιστει πιο μεγαλος.δεν εχω κανενα θεμα!

Δεν θελω να αποφασισω για εκεινον.υα αποφασισει αυτος!

Μπορει να σου φαινεται ολο αυτο πολυ καπως η προχω και καλα αλλα νοιωθω καλα μεσα μου..τωρα οι γυρω λυσσανε αλλα δικο μου παιδι ειναι!!:tongue::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

greta προχω δεν μ φαινεται ουτε κ παραξενο το εχω ξανα ακουσει απλα απο περιεργεια ρωτησα πραγματικα ελπιζω να μην σε πειραξε. εχεις απολυτο δικαιο θ κανεις οτι θελεις εσυ κ ο αντρας σ αυτη ειναι τωρα η οικογενεια σ το τι λεν οι αλλοι χεστηκες!

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε;;;

Σήμερα έχω πολύ καλή διάθεση... Ανακάλυψα στην ντουλάπα μου ένα πουκάμισο που μου κάνει ακόμα (μου ήταν μεγάλο -μακρύ βασικά- και πλέον η κοιλιά "τρώεει" το μάκρος και είναι άψογο) και καταχάρηκα... Είναι αστείο τελικά τι άκυρο μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση :tongue: :tongue:

Επίσης πήρα τηλέφωνο το 14884 σήμερα και δηλώνω εντυπωσιασμένη...

Καταρχάς στις 8 η ώρα το πρωί είχα 0 αναμονή (ήμουν προετοιμασμένη να περιμένω πολλη ώρα!). Τους είπα τι ήθελα και καταρχάς μπορούσα να μου κλείσουν ραντεβού και για τις 18 Νοέμβρη (δλδ μόλις σε μια εβδομάδα!)... εγώ πήρα από τώρα γιατί φοβήθηκα μην μου πουν σε κανά μήνα να κλείσω ραντεβου(!)

Τελικά έκλεισα για τις 16 Δεκέμβρη που θα διανύω την 31η εβδομάδα (30w+4d) ελπίζω να μην μου πουν ότι είναι νωρίς!

Και ελπίζω να το έκανα και σωστά, πήρα και είπα ότι είμαι έγκυος και θέλω να περάσω από γιατρό για να πάρω την άδεια μου και αν κατάλαβα καλά η κοπέλα στο τηλέφωνο σημείωσε "εγκυμοσύνη" στο ραντεβού...

Απλώς μπερδεύτηκα γιατί με ρώτησε για το ταμείο μου εγώ έχω κύριο ταμείο ΤΣΜΕΔΕ και ασθενείας ΙΚΑ νομίζω σημείωσε ΤΣΜΕΔΕ ενώ από όσο ξέρω ΑΥΤΗ την άδεια την παίρνω μέσω ασφάλισης για ασθένεια στο ΙΚΑ επειδή είμαι μισθωτή (καλα εγω και τα 2 βιβλιάρια θα τα έχω μαζί) ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν... Διάβαζα κάπου ότι μπορείς να τα πας και μετά τα χαρτιά (αφου βγεις σε άδεια) το πολύ πολύ να τρέχω Χριστουγεννιάτικα :?

Άν κάποια από τις εργαζόμενες (ή πρώην εργαζόμενες :) ) ξέρει ότι έπρεπε να κλείσω κάποιο "διαφορετικό" ραντεβού (που να λέει κάτι συγκεκριμένο και όχι απλά "εγκυμοσύνη") ας μου το πει, τώρα που προλαβαίνω να το αλλάξω :|

Κατά τα άλλα χτες πήγαμε και είδαμε ένα νεογέννητο (1 ημέρας). Καλέ τι μικρά που είναι!!! Η κοπέλα ειχε επιλέξει rooming in και να πω την αλήθεια με αυτά που μου είπε κλείνω έντονα στο να το επιλέξω, δεν ξέρω αν είναι πανάκεια αλλά πχ την ίδια (πρωτομάνα κι αυτή) της είναι πολύ βοηθητικό πχ στο να θηλάσει και γενικά ήταν πολύ χαρούμενη για την επιλογή της...Όπότε κι εμένα για rooming in με βλέπω...

Αλλά, βρε κορίτσια... τι ΖΕΣΤΗ είναι αυτή μέσα στα μαιευτήρια;;; Σκάσαμε...

Δεν ξέρω αλλά με αυτά που είδα εγώ το μόνο που έχω να πω είναι

"Φλεβάρης/ξεΦλεβάρης καλοκαιρινή νυχτικιά για το μαιευτήριο!"και οι 2 οι κοπελιές πάντως μέσα στο δωμάτιο ήταν με τα τιραντάκια και βία με ένα σεντονάκι από πάνω...

Αυτα!!! Σας ζάλισα πρωί πρωί :oops::oops:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα και απο εμας!με ηλιο παλι,τι καλα!!

kashmam δεν παρεξηγουμε παιδι μου!σιγα!το εχω ξανα γραψει και πιο πριν.δεν εχω προβλημα!Να δεις τι ακουω να γελασεις.Οτι θα κοροιδευουν το παιδι στο σχολειο γιατι δεν εχει βαφτιστει:shock::shock::P

Ελεος!

Αθηνα ναι εχει τρομερη ζεστη.εμενα μου εφερε η ξαδερφη μου ενα για εκεινες τις ημερες ειναι πολυ χαριτωμενο και λεπτο το υφασμα και μου λεει μ αυτο θα εισαι οκ!Σιγα μην αγοραζα νυχτικο για 3νυχτες!Με τα δικα μου θα νομιζουν οτι με εφεραν απ την Συγγρου χαχαχαχαα :oops::oops::tongue:

Αφηστε που εγω σκεφτομαι να παρω καμμια φορμα μαζι(την προηγουμενη ειχα παρει πιστολακια βουρτσες καλλυντικά... Με την πρωτη ευκαιρια με τα δωρα του μικρου τα στειλα πισω,τωρα λεω ενταξει θα παρω και φορμουλα και καμμια μπιτζαμα και παλι με βλεπω να κλαιω στο κρεββατι του πόνου:tongue: εγω ο μαγκας και καλα)

Για το ραντεβου που ρωτας δεν ξερω να σου πω αλλα παλια ήξερα οτι κλείνουν ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδίου.και ειχε τυχει μαλιστα ενώ εγω εγραφα φαρμακα ειχε ερθει μια κοπελα με την κοιλια στο στομα για την αδεια και της ειπε ο "γυναικολογος" να κανει υπερηχο στο ΙΚΑ γιατι που ξερει αυτος οτι είναι εγκυος!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Εχουν αλλαξει ομως πια ολα αυτα!θα σε εξυπηρετησουν μια χαρα πιστευω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...