Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσια μια γρηγορη ερωτηση για ρουχισμο,αν και θα επανελθω μες τον Δεκεμβρη με την (γνωστη πλεον σε ολες σας:oops::oops::tongue:) λιστα...αυτη τη φορα για ρουχισμο!

Ειμαι καλυμμενη με 2 εφταδες ζιπουνακια 0-3 (μια κοντομανικα και μια μακριμανικα) και 15 φορμακια 0-3?

Χρειαζεται να παρω και 3-6? Επειδη θα ψωνισω απο το μαδερ..λενε οτι εκει η φορμα ειναι ανετη...να παρω νουμερο 0?

Α, πλησιαζει και η δικια μου καμπυλη, την Πεμπτη! Θα παω με τον father αυτη τη φορα στο γιατρο, διοτι ο συζυγος δεν μπορει να λειψει απο την εργασια..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta και εγω αγορακι εχω και το μωρακι που ερχεται αγορακι ειναι παλι!!! Τωρα το που θα γεννησω ειναι μεγαλο θεμα... εξαρταται απο πολλους παραγοντες, οικονομικους κυριως... αλλα κλεινω προς το Γαια διοτι μας βολευει απο αποψη αποστασης και τιμης.. Αλλα και παλι δεν ξερω, διοτι σηζηταω τωρα με τον γιατρο μου το πλανο τοκετου μου και θα δειξει πιο μαιευτηριο θα μπορεσει να ανταποκριθει σε αυτα που ζηταμε.. αυτο ομως ειναι μεγαλο θεμα απο μονο του... το εχετε κοιταξει καθολου αυτο? Αληθεια η εμπειρια πο την πρωτη γεννα που εχεις κανει ποια ειναι? γιατι εμενα μου αφησε πολλα, για αυτο και το πλανο τοκετο αυτη την φορα...που μακαρι να μπορεσω να το εφαρμοσω/

NRjhp2.pngPZurp2.png

LITTLE_STAR με την μικρη μου εμπειρια απο το πρωτο μου παιδακι, το οποιο γεννηθηκε σχετικα μικροσωμο (2950γρ) και αυτος γεννηθηκε μεσα στο κρυο αρχες μαρτιου του 13', θελω να σου πω πως δεν του φορεσα ποτε το 0 , στην αρχη λιγο 0-3 και μετα απο 1-1.5 μηνα πηγαμε στα 3-6 . Οποτε για μενα ηταν αχρηστα.

NRjhp2.pngPZurp2.png

Little star εγω ειχα παρει λιγα 0-3και μετα απο λιγο πηγαμε στα 3-6

Μην περνεις πολλα 0-3 κοριτσακι.

anirama αγορομανα και εσυ ε? :) :)

Για το πλανο τοκετου εχω ακουσει αλλα εγω θα γεννησω παλι σε δημοσιο και παλι με καισαρικη οπότε δεν νομιζω να εχουν πλανο τοκετου..αρα λιγες οι επθλογες!εξ αλλου το μωρο θα ειναι μαζι μου συνεχεια απλα το μονο που θελω να τους δηλωσω ειναι οτι οση ωρα το κρατανε για τις εξετασεις να μην του δωσουν ξενο γαλα!

Οσο για τα μαιευτηρια εχουμε φτιαξει λιστα.Μενει μονο να σε συμπληρωσει και εσενα η κοπελα που ασχολειτε με αυτην.και θα το κανει σιγουρα μολις δει τα μνμ σου!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

LITTLE_STAR με την μικρη μου εμπειρια απο το πρωτο μου παιδακι, το οποιο γεννηθηκε σχετικα μικροσωμο (2950γρ) και αυτος γεννηθηκε μεσα στο κρυο αρχες μαρτιου του 13', θελω να σου πω πως δεν του φορεσα ποτε το 0 , στην αρχη λιγο 0-3 και μετα απο 1-1.5 μηνα πηγαμε στα 3-6 . Οποτε για μενα ηταν αχρηστα.

Θα τα αγορασω απο το μαδερ... και εκει λενε η φορμα ειναι ανετη..σε 1,5 μηνα θα παω στα 3-6??

F4oIp2.png

Little star εγω ειχα παρει λιγα 0-3και μετα απο λιγο πηγαμε στα 3-6

Μην περνεις πολλα 0-3 κοριτσακι.

anirama αγορομανα και εσυ ε? :) :)

Για το πλανο τοκετου εχω ακουσει αλλα εγω θα γεννησω παλι σε δημοσιο και παλι με καισαρικη οπότε δεν νομιζω να εχουν πλανο τοκετου..αρα λιγες οι επθλογες!εξ αλλου το μωρο θα ειναι μαζι μου συνεχεια απλα το μονο που θελω να τους δηλωσω ειναι οτι οση ωρα το κρατανε για τις εξετασεις να μην του δωσουν ξενο γαλα!

Οσο για τα μαιευτηρια εχουμε φτιαξει λιστα.Μενει μονο να σε συμπληρωσει και εσενα η κοπελα που ασχολειτε με αυτην.και θα το κανει σιγουρα μολις δει τα μνμ σου!!

Μαλιστα..εσωρουχα μακριμανικα να παρω?Η μονο κοντομανικα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

anirama μεχρι να την ανανεωσει η κοπελα πηγαινε στην σελιδα 31να την δεις.εκει τημ ειδα τελευταια φορα!

little star παρε μαακρυμανικα σιγουρα και παρε και φανελιτσες.χωρις μανικι καταλαβες,και να κουμπωνει κατω την πανα!ωστε να φορας απο πανω ενα βαμβακερο η φλις ολοσωμο φορμακι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

anirama μεχρι να την ανανεωσει η κοπελα πηγαινε στην σελιδα 31να την δεις.εκει τημ ειδα τελευταια φορα!

little star παρε μαακρυμανικα σιγουρα και παρε και φανελιτσες.χωρις μανικι καταλαβες,και να κουμπωνει κατω την πανα!ωστε να φορας απο πανω ενα βαμβακερο η φλις ολοσωμο φορμακι

Οταν λες φανελιτσες χωρις μανικι τι εννοεις?Τα κοντομανικα εσωρουχα?

Μακρυμανικο η κοντομανικο εσωρουχο και απο πανω φορμακι δεν πρεπει?

F4oIp2.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

A81Mp3.pngk1NRp2.png

vtgian σε ευχαρηστω που με προσθεσες, ελπιζω να καταφερω να φτασω ως εκει γιατι εναν κινδυνο για προωρο τον εχουμε. σημερα θα παω στον γιατρο μου να αποφασισουμε εαν θα κανουμε εκτακτη περιδεση ή οχι ( λογω του τραχηλου, εχω και συσπασεις, το ειπα?). τι να πω αγχως... θα δουμε!!!

NRjhp2.pngPZurp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...