Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Η δικιά μου το πρωί ήταν κάπως έτσι

http://aiminglow.com/wp-content/uploads/2012/01/catpunch.gif

Καλά ψώνια Little_Star!

Βρε Greta, φτιάξε πουλάκι μου τα νύχια σου κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν περνάει από το νύχι το βερνίκι και ακόμα και αν περνούσε, το α' τρίμηνο το έχουμε αφήσει πίσω μας προ πολλού! Ας είχα δικό μου άνθρωπο για νύχια και συνέχεια φτιαγμένα θα τα είχα :) :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η δικιά μου το πρωί ήταν κάπως έτσι

http://aiminglow.com/wp-content/uploads/2012/01/catpunch.gif

Χαχαχαχαχαχαχαχχαα

Βρε Greta, φτιάξε πουλάκι μου τα νύχια σου κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν περνάει από το νύχι το βερνίκι και ακόμα και αν περνούσε, το α' τρίμηνο το έχουμε αφήσει πίσω μας προ πολλού! Ας είχα δικό μου άνθρωπο για νύχια και συνέχεια φτιαγμένα θα τα είχα :) :)

Ξερεις ποιο ειμαι το θεμα?οτι στον μικρο δεν τα εβαφα και τωρα νοιωθω καπως...καταλαβαινεις!ενω οσο θηλαζα τα εβαφα!η κουμπαρα κανει ημιμονιμο κ αυτο δεν νομιζω να επιτρεπεται..και εξ αλου η ιδια μου ειπε:Αφου αντεξες τοσο..αντεξε και λιγο ακομα!

Το απλα μανικιουρ το χω!θα τα βαψω μωρε μια φορα τι θα γινει??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημέρα όμορφες!!!

Τι κάνετε??? Χτες έλειπα σε event εκτός εταιρίας αλλά βλέπω είχατε πιάσει "καυτό" θέμα :tongue:

"να δουλεύεις ή να μην δουλεύεις?"

Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να κάτσουν σπίτι να πω την αμαρτία μου, σε 1 μήνα το πολύ θα είχα χωρίσει/πάρει 300 κιλά/αποκτήσει εμμονές κτλ κτλ (όταν άλλαξα δουλειά είχα άπειρη άδεια μαζεμένη και πήρα πέντε εβδομάδες off... προς το τέλος της είχα πέσει σε τρελό τέλμα και παρόλο που είχα άπλετο χρόνο κατέληγα να... μην κάνω τπτ, να μην έχω όρεξη να κουνηθω κτλ κτλ...) Από την άλλη αυτός ο ..ψυχαναγκασμός να πρέπει να τα ...χωρέσεις όλα το Σάββατο ή να τρέχεις σαν την τρελή το απόγευμα να προλάβεις δεν το πολυ-παλέυω επίσης, κάτι πιο..flexible όμως δεν θα με χαλαγε να πω την αμαρτία μου...

anyway :)

D_Nasia πολύ ωραία τα νέα σας!!! άντε έτσι να ακούμε μόνο ευχάριστα νέα! (ζήλευωωωω... εγώ θα το ξαναδώ το παιδάκι μου σε 15 μέρες!)

Έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι και ψυχολογικά να πάω αύριο για τις εξετάσεις (εκτός από την καμπύλη έχει και ένα φόρτωμα ακόμα αίματος και ούρων που μου έχει γράψει), λέω να πάω από νωρίς αύριο (~7) να με ... πιάσω στον ύπνο και να τελειώνω με την αηδία...

hopefully τα αποτελέσματα θα είναι καλά γιατί θα .. μαρτυρήσω άμα πρέπει να κάνω διατροφή, δεν το έχω καταφέρει ποτέ στη ζωή μου (ούτε δίαιτα έχω κάνει ποτέ) να δω πώς θα το καταφέρω τώρα άμα χρειαστεί...Hopefully not!

Το "κακό σενάριο" να πρέπει να το ρυθμίζω ή να μετριέμαι όλη την ώρα (σας μιλάει άνθρωπος που κλείνει τα μάτια και κοιτάει από την άλλη στη θέα της βελόνας για τη λήψη αίματος) ούτε να τη σκεφτώ δεν θέλω!!!

To παιδάκι μου στο μεταξύ τόσο ... ενεργητικό όσο περιγράφετε δεν είναι μάλλον, εκτός δλδ από τις στιγμές που μάλλον...χορεύει μακαρένα και χρησιμοποιεί τον ομφάλιο λώρο σαν σκοινί αναρριχησης πριν την ελεύθερη πτώση (καλά όχι αλλά εμένα έτσι μου μοιάζει!) γενικά είναι ήσυχο μάλλον (ή εγώ αναίσθητη! Who knows?! :cool:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ενταξει εκλεισε λπιπον!θα μου γραψει και εμενα καμπυλη, τοξοπλασμα και αιματος-ουρων παλι!πρεπει να τις εχω κανει και 7φορες μεχρι τωρα!μενει μονο να παω να τις παρω!αυριο δεν νομιζω να παω γιατι ο αντρας μου θα δουλεψει..αλλα πρεπει συντομα να γινουν!

Quisney ουτε εγω ειμαι ανθρωπος που μπορει να κατσει σπιτι αλλα τα φερνει ετσι καμμια φορα η ζωη και δεν υπαρχει αλλη λυση,τουλαχιστον προς το παρον!

Ευχομαι ο μπεμπης σου να συνεχισει να ειναι ετσι ησυχος και οταν γεννηθει με το καλο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

λολ μακαρι αλλά δεν το βλέπω :tongue:

και καλά προφανώς δεν λέω άμα οι συνθηκες ήταν τέτοιες που να μην μπορούσα για Χ λογους να βρω δουλειά/δουλέψω λέμε εφόσον έχω την επιλογή προφανώς(!)

Φαντάζομαι επίσης ότι άμα βγεις από την αγορά εργασίας ε οκ, περνάει και το στάδιο της... αφασίας και μπαίνεις σε ρυθμούς δεν νομίζω να είναι κανείς καναπέ- κρεββάτι κ πίσω για .. πάντα :cool:

άσχετο ψαχνω να βρω το πινακακι ( το ειχε βαλει κ η Βασω καποια στιγμη εδω) με την αντιστοιχια μηνων-εβδομαδων το'χει καμια ευκαιρο???

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta, βαφ'τα άφοβα κορίτσι μου, τα βερνίκια δεν είναι πια όπως των μανάδων μας, να έχουν βαριά μέταλλα. Το ημιμόνιμο όντως δεν κάνει, αλλά ένα απλό βερνίκι δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αθηνά όταν είσαι μεταξύ δουλειών δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι να είσαι σπίτι. Έχεις πάντα πίσω το άγχος της νέας δουλειάς. Εγώ έκατσα 2 μήνες πριν πολλά χρόνια, αλλά και πάλι λόγω άγχους τι θα κάνω με δουλειά, δεν το ευχαριστήθηκα. Άλλο να ξέρεις ότι από εδώ και στο εξής η ζωή σου θα είναι στο σπίτι και άλλο να περιμένεις απλά το πότε θα ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Πάντως στους 2 αυτούς μήνες αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν το aqua aerobic που έκανα τα πρωινά στο κολυμβητήριο της γειτονιάς. Επίσης μου άρεσε πολύ που είχα χρόνο να γνωρίσω τον κόσμο που μένει κοντά μου, πράγμα που μου λείπει πολύ εδώ στην Αθήνα σε σχέση με την Θεσσαλονίκη που μεγάλωσα. Εκεί έβγαινες στη γειτονιά και έβλεπες γνωστούς, εδώ μπαίνουμε-βγαίνουμε και δεν ξέρουμε ποιος μένει δίπλα μας. Και να φανταστείτε ο άντρας μου είναι από τους παλιούς στη γειτονιά (απλά είχε μεγάλη ανάπτυξη και γέμισε κόσμο από άλλες περιοχές).

Τέλος πάντων, πάλι καλά να λέω που έχω μια δουλειά που μου αρέσει και με πληρώνει κιόλας.

Το πινακάκι είναι αυτό νομίζω

Screen+shot+2011-09-28+at+11.25.40+AM.png

Ξαναλεώ, όποια πάει Βιοιατρική να τους κάνει αίτηση να της στέλνουν τα αποτελέσματα στο email της. Επειδή βγαίνουν κατευθείαν από το εργαστήριο (δεν περιμένουν να τα τυπώσουν, βάλουν σε φάκελο κλπ) στα δίνουν πολύ νωρίτερα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

little star νομιζω οταν θα εισαι 27 εβδομαδων ακριβως,θεωρειτε οτι μπηκες στον 7°!!

Βασω θα τα βαψω!!!!!χαχα!!το πινακακι τελειο!σε 3μερες θα ειμαι επισημα στον 7° και στο τριτο και τελευταιο τριμηνο!!

http://www.mama365.gr/19980/10-apistefta-proionta-gia-neoys-goneis.html

Δειτε περιεργα πραγματα ...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι καταλαβαινω οτι ναι μπηκες στον εβδομο εχεις παρει 2 μερες απο τον εβδομο little star

και η greta 4 μερες απο τον εβδομο αρα ησαστε επισημα στον 7ο!

Μωρε λεεεες?τα κανω λαθος?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ πάλι το αντιλαμβάνομαι όπως η Greta: για να μπεις στο 3ο τρίμηνο πρέπει να έχεις ολοκληρώσει 27 εβδομάδες. Άρα όσο είσαι 26+1,2,3.. είσαι ακόμα στο δεύτερο, και όταν πιάσεις τις 27, ξεκινά το τρίτο.

Καλά τα gadget είναι τελείως κουλά αλλά ομολογουμένως ένα είναι που με δελέασε. Το φορητό γιογιό. Ειδικά για την περίπτωση της παραλίας, πρέπει να το ομολογήσω ότι είναι σωτήριο! Θυμάμαι να είμαστε διακοπές με την μικρή στη μέση του πουθενά και ξαφνικά "Βασώ, θέλω κακά μου". Τι να κάνεις; Να τρέχεις στα θαμνάκια (εφημερίδες, σακούλες κλπ); Να μπεις στο αμάξι, να τρέχεις στο δωμάτιο; Και τα άτιμα, τα πιάνει ακριβώς τη στιγμή που λες "τώρα είναι που θα χαλαρώσω". Αυτό, όπως το είδα μια χαρά είναι για τέτοιες περιπτώσεις! Το έχει και το Λητώ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...