Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

καλη σας μερα!!

και μενα οπως και τη greta ηταν μια αιμοληψια πριν κ τρεις μετα. αχ πως θα το ξαναπιω;;;

το μονο καλο που μου εκανε αυτη η αηδια ειναι οτι απο χθες το πρωι δεν θελω ουτε να την βλεπω την σοκολατα...μεχρι ποτε θα κρατησει δεν ξερω αλλα κατι ειναι κ αυτο!

τι κανετε ρε κοριτσια πειτε κανενα νεο...

πως περνατε την ημερα σας;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kashmam σοβαρα ε?τοτε να το πιω με μεγαλη χαρα αν ειναι να σταματισω να τσακιζω μια σοκολατα την ημερα!!

Η δικια μου μερα σημερα οπως ολες οι αλλες!!!εβαλα ηλεκτρικη εκανα πιτα(yes) εκανα μπανιο τον μικρο τον κοιμησα και τωρα θα βαλω ενα πλυντηριο με ρουχα να χορευει!και αργοτερα ενα πιατων!

Βαρετα και παλι βαρετα!σας ζηλευω εσας που δουλευετε.....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Kashman σε νιώθω απόλυτα! Στην πρωτη εγκυμοσύνη όταν πήγα για την καμπύλη, το ήπια με το ζόρι κ μετα απο αγώνα το έκανα εμετό σε 20 λεπτά. Όταν το είπα στη γιατρό μ, ξανά έκανα κανονικά την εξέταση, αλλα αντί για αυτή την αηδία, μετα την πρωτη αιμοληψία έφαγα κανονικά ότι μ είπε, δλδ ενα ποτήρι φυσικό χυμό κ ενα τοστ κ πήγα για τις υπόλοιπες αιμοληψίες. Ίσως δν ειναι τόσο αξιόπιστο, αλλα ειμαι σίγουρη ότι ειναι καλύτερο απο το ν μν κανεις την εξέταση, γτ εγώ εκεί θ κατέληγα... Μιλά με το γιατρό σ μήπως κανεις το ίδιο...

Greta κ εγώ βαριέμαι τώρα π έχω αναρρωτική κ δν δουλεύω, απο την άλλη ομως χαίρομαι πολυ το χρόνο π περνάω με τη μικρή μ.... Είναι καλό ομως ν έχεις κ κάποιο χρόνο εκτός σπιτιού... Θ μπορούσες ν δουλέψεις part time αν έβρισκες κατι η δν έχεις βοήθεια?

Βρε κορίτσια, ερώτηση για τις δευτερομανουλες: τα παιδάκια σας τα τρώνε ολα? τρώνε ικανοποιητικές ποσότητες? εμένα δεν θα το έλεγα.... Πήγαμε εχθές παιδίατρο κ δν είχε πάρει καθόλου βάρος εδώ κ ενάμιση μηνα. Μ είπε ότι αν δν πάρει κ σε 2 μήνες, θα ξεκινήσουμε εξετάσεις, μήπως κατι φταίει κ αγχώθηκα....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

boulitsa το ευχομαι και εγω οταν θα ξεπεταχτει και το δευτερο μωρακι μου να ξεκινησω κατι εστω και part time για αρχη!

Μην αγχωνεσαι για την μικρουλα σου.προολιπτικες ειναι οι εξετασεις.δεν υπαρχει φιλη,γνωστη με κοριτσακι που να μην εχει το ιδιο προβλημα.Ειναι λιγοφαγα τα κοριτσια!ολα θα πανε καλα θα δεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ ποτέ δεν ικανοποιούμαστε οι άτιμες οι γυναίκες :)

Greta μου εγώ σε ζηλεύω να ξέρεις. Του άντρα μου πάντα του έλεγα "μακάρι να μην χρειαζόταν να δουλεύω". Μ'αρέσει το σπίτι ρε κορίτσια, να είναι όλα πεντακάθαρα, το φαγητό κάθε μέρα φρεσκομαγειρεμένο, τα ρούχα όλα διαθέσιμα. Να έχεις τα παρτεράκια σου στο μπαλκόνι περιποιημένα. Να μπορείς να πας στη λαϊκή όποτε θέλεις, όχι το Σάββατο που γίνεται της κακομοίρας. Εμένα με τσακίζει αυτό που γυρίζω σπίτι από τη δουλειά και δεν όρεξη ούτε πλυντήριο να σηκωθώ να βάλω. Και δεν έχω παράπονο, με βοηθάει και ο άντρας μου. Νομίζω ότι με το μωρό θα τα φτύσω τελείως, αλλά ας μην αγχώνομαι από τώρα.

Για πες τώρα η πίτα πως βγήκε;

Καλά με την καμπύλη την κόβω τη δουλειά. Θα τους πω να μου βάλουν μία πεταλούδα στο χέρι, να παίρνουν όποτε θέλουν. Αλλιώς ζήτημα είναι αν θα βρουν 2 φορές.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

boulitsa το ευχομαι και εγω οταν θα ξεπεταχτει και το δευτερο μωρακι μου να ξεκινησω κατι εστω και part time για αρχη!

Μην αγχωνεσαι για την μικρουλα σου.προολιπτικες ειναι οι εξετασεις.δεν υπαρχει φιλη,γνωστη με κοριτσακι που να μην εχει το ιδιο προβλημα.Ειναι λιγοφαγα τα κοριτσια!ολα θα πανε καλα θα δεις!

Έτσι έχω ακούσει κ εγώ, αλλα στενοχωριεμαι μωρε π δν τρωει καλά, όσο κ αν προσπαθώ ν το παρω χαλαρά.... Τι ν πω, έτσι ήμουν κ εγώ σαν μωρο κ χειρότερη, μόνο με γαλα την έβγαζα... Αλλα χθες με αγχωσω η Παιδιατρος... Που να πάρει κιλό ρε παιδί μ, δν κάθεται δευτερόλεπτο...

Βάσω μ δν ειναι ότι είμαστε ανικανοποιητες... Απλά, και το να δουλεύεις και το να εισαι στο σπίτι έχουν αρνητικά κ θετικά, ειδικά όταν έχεις παιδιά.. Δν υπάρχει το ιδανικό.... Το θέμα ειναι ν προσπαθούμε ν περνάμε καλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα κ ν κάνουμε τ καλύτερο για μας κ την οικογένεια μας... Δυστυχώς, ο άνθρωπος ακόμα κ αν τα εχει ολα, πάντα θελει κατι παραπάνω... Εγω έχω τρελές τύψεις π δουλεύω κ δν ειμαι συνέχεια με τη μικρή, αλλα απο την άλλη όταν παει παιδικό, απλά θ περιμένω ν γυρίσει?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Μωρε Βασω μου το ξερω!απο μεσα μου λεω θα με βριζουν τωρα οσες δουλεύουν αλλα δεν παελευεται ολη μερα στο σπιτι,αληθεια!ναι ειναι ολα καθατα οπως λες φαγητο καθε μερα τα ρουχα τα πλυντηρια ολα!

Ξερω τι εννοεις εχω δουλεψει απο πολυ μικρη στην ζωη μου.σχολειο δουλεια,σχολη δουλεια!μην νομιζεις!και δεν εκανα τιποτα στο σπιτι να βοηθησω την μαμα μου γιατι δεν προλαβαινα.η οποια μαμα δουλευε σαν το σκυλι και ηταν ολα τακτοποιημενα!

Και λεω σημερα:Μα καλα που εβρισκε την δυναμη,πως γινεται??!!Μονο η ψυχη της ξερει!

Ο αντρας μου μου λεει:κατσε να χαρεις το παιδακι μας εφ οσον εγω δουλευω ολη μερα και μην γκρινιαζεις!ξερεις ποσες θα ηθελαν να ειναι στην θεση σου,μου λεει...

Δεν λεω μου αρεσει αλλα θα ηθελα να μπορουσα να ξεφυγω και λίγο...

Υ.Γ.αυτη η λαικη το σαββατο απο μικρη με κυνηγαει....και τωρα που εχω δικη μου οικογενεια παλι Σαββατο γινεται...δυστυχως εγκυος και με τον γιο μου μαζι δεν θα μπορουσα αλλη μερα που εχει εδω διπλα στο σπιτι!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

boulitsa μην αγχωνεσαι ετσι θα ειναι!μια περνουν μια χανουν γιατι περνουν υψος!μια τα μαγουλακια ειναι για τσιμπιμα και τσουπ πεφτουν παλι!εγω τον ζυγισω μια τον μηνα στην δικη μου ζυγαρια να δω περιπου που βρισκομαστε.τελευταιο ζυγισμα(απο επαγγελματικη ζυγαρια) ηταν στο κεντρο μανας και παιδιου του ικα νομιζω αρχες καλοκαιριου.τωρα εχουμε εμβολιο τελος Ιανουαρίου παλι και δεν αγχωνομαι.ενταξει τρωει εμενα αλλα μια ειναι για τσιμπιμα μια αδυνατουλης!

Που να κατσει γραμμαριο ετσι οπως χοροπηδανε ολη μερα????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

greta αν εισαι στη μια σοκολατα την ημερα εισαι τελεια!! εγω τρωω πολλες!!

εγω ειπα την καμπυλη να την ξανακανω δευτερα η τριτη κ αν δεν...τοτε βλεπουμε!

αυτο που λετε για οσες δεν δουλευουν ειναι και καλο κ κακο απο την μια εισαι σπιτακι σ ξεκουραζεσαι κανεις τις δουλειες σ με την ησυχια σ αλλα απο την αλλη δεν εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα να αλλαξεις παραστασεις να δεις κοσμο εισαι ολη την ωρα (οσο ειναι μωρα) γαλα αποστειρωση ξεσκατισμα νανουρισμα... ειναι αυτο που λεει η boulitsa να εισαι καλα με τα πραγματα ως εχουν ειναι αληθεια οτι πολλες θα θελανε να μπορουν να ειναι σπιτι αλλα υπαρχουν κ αλλες που δεν μπορουν κλεισμενες μεσα κ το χαιρονται που ξεφευγουν απο το σπιτι

εμενα προς το παρον δεν με εχει κουρασει το να ειμαι μεσα συνεχεια γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα να δουλευω δεν μ αρεσει να δουλευω (αν χρειαστει βεβαια θα παω) αλλα δεν ειναι το φορτε μου απο μικρη ηθελα οικογενεια οπως κ εγινε παντρευτηκα στα 21 κ στα 22 εθχα τον γιο τωρα στα 25 θα εχω κ την κορη κ θ ειμαι πληρης!! γιατι τριτο ΔΕΝ παιζει!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό :P μια χαρά το αγοράκι μας μεγαλώνει! Είναι 840 γρ, έχω θέμα όμως στην ρύθμιση του θυρεοειδή αλλά θα τα καταφέρουμε!!

Παραγγειλαμε την κούνια που την βρήκαμε σε προσφορά και είμαστε σε σκέψεις τώρα για το καρότσι. Τι γνώμη έχετε για το Maclaren techno XLR???

NGf6p2.png

AFi6p3.png

D_Nasia μπράβο σας! Μια χαρά θα τον ρυθμίσεις και τον θυρεοειδή, το σημαντικό είναι να ξέρεις που έχεις πρόβλημα. Αν το βρεις, όλα ρυθμίζονται.

Το XLR ήταν η πρώτη μου επιλογή, πανάλαφρο και όμορφο καρότσι. Δυστυχώς όμως από τα Mothercare μου είπαν ότι τα νέα XLR (και τα McLaren γενικότερα) πλέον δεν συνδυάζονται με κάθισμα αυτοκινήτου 0-13kg πράγμα που νομίζω ότι δε θα είναι πρακτικό για τις βόλτες του το πρώτο διάστημα (να έχεις το βάλε-βγάλε). Έτσι κατευθύνθηκα στο Hauck Malibu XL, που είναι στα ίδια χρήματα, σίγουρα δεν είναι και το ομορφότερο καρότσι του κόσμου αλλά είναι ελαφρύ, μικρό όταν κλείνει και προσφέρει κάθισμα και port-bebe. Επίσης ελαφρύ και όμορφο είναι το Iglesina Trilogy.

Κορίτσια έχετε δίκιο, και σπίτι να εργάζεσαι (γιατί δουλειά είναι και αυτό) έχει τα καλά του, και έξω τα δικά του καλά. Απλά στο σπίτι κάνεις εσύ το πρόγραμμά σου ανάλογα με τις δυνατότητες σου και κάπως ισορροπείς το θέμα της κούρασης. Με τη δουλειά έξω είναι που δεν παλεύεται. Αυτή την εβδομάδα κάθισα στη δουλειά 3 φορές από τις 08 το πρωί μέχρι τις 07 το βράδυ. Την επόμενη, προβλέπεται κάτι ανάλογο. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η δουλειά μου, κάθε άλλο! Και έχω και τις ανταμοιβές μου. Αλλά σκέφτομαι ότι με τέτοια ωράρια, πως θα τα καταφέρνω με το μωρό. Το μόνο καλό είναι ότι ο άντρας μου έχει σταθερό ωράριο και ξέρω ότι βρέξει χιονίσει θα είναι σπίτι 5 η ώρα.

Boulitsa, με το θέμα του φαγητού μην αγχώνεστε. Όπως το λέει η Greta είναι. Θυμάμαι τη δικιά μας μικρούλα που περνούσε κάτι μήνες σαν το τζίτζιρα και άλλους που ήταν ζυμαρούλα. Και από φαγητό πάντα το ίδιο. Είναι και πολύ ιδιότροπη στο φαγητό (τρώμε μόνο μακαρόνια, κρεατικά, ρύζι, πατάτες και πίτσα. Αν είναι πράσινο δεν το ακουμπάμε και φρούτα λίγα και μόνο αν μας τα φέρουν στο πιάτο) και από ποσότητες, ακόμα και τώρα τρώει σαν το πουλάκι. Οι εξετάσεις της όμως ήταν πάντα καλές.

Η λαϊκή το Σάββατο είναι παιδικό ψυχολογικό τραύμα. Η μάνα μου μας ξύπναγε αξημέρωτα, λες και είχαμε σχολείο, να βοηθήσουμε στο καθάρισμα του σπιτιού και μετά λαϊκή και φόρτωμα οι σακούλες στα χέρια. Από τότε έχω ορκιστεί ότι παιδί που κοιμάται το Σάββατο πρωί, εγώ δεν το ξυπνάω.

Παρασκευή σήμερα! Το απόγευμα έκλεισα κομμωτήριο για κούρεμα και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και τα νύχια μου (τα οποία με την εγκυμοσύνη έχουν γίνει κατάγερα και ευχαριστιέμαι μανικιούρ!). Beaute λοιπόν, τώρα που προλαβαίνω ακόμα χα χα χα

hello-friday_4_flowers_11.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημερα και απο μενα κοπελιες!!

nasia ομορφα τα νεα για το αντρακι σ!

σειρα μ σημερα ν μην κοιμηθω καλα απο τις 5-7:30 δεν καταφερα ν κλεισω ματι η μπεμπα χτυπιοταν σαν τρελη κ ολο με εστελνε για κατουρημα μετα δεν βολευομουνα ουτε απο τα δεξια ουτε απο τα αριστερα ουτε ανασκελα τπτ!! ηταν κ το στομαχι μ χαλια...

χαλια χαλια το βραδυ μου...

κατα τ'αλλα...καλημερα!!!

KMwEp3.png

Καλημερα ηλιολουστη(μεχρι στιγμης)

Μπραβο Νασια μου για τα καλα νεα!

Βασω περιγραφεις τα σαββατα μου χαχαχαχ!!!τωρα εχει ηρεμισει με την λαικη βεβαια γιατι δουλευει και τρεχω εγω!(η το φυλλο της πιτας καλο βγηκε για πρωτη προσπαθεια μοναχη μου)

Καλο κουρεμα-χτενισμα-μανικιουρ σου ευχομαι απολαυσε το!!

Εγω εχω την κουμπαρουλα μου ππυ ασχολειται με νυχια κτλ και τωρα απλα χαζευω τα δικα της νυχια και περιμενω να γεννησω να τα φτιαξω επιτελους!

kashmam ναι μιλαμε για μια σοκολατα και ενταξει οχι καθε μερα αλλα αν μπορουσα θα ετρωγα καθε μερα!!!ευχομαι να ειναι καλο το ζαχαρο πραγματικα γιατι φοβαμαι αν συμβει το αντιθετο.δεν το μπορω το προγραμμα στο φαγητο!να μετραω γραμμάρια να γραφω τι τρωω πω πω δεν θελω να το σκέφτομαι! Κουραγιο σε εσας που το περνατε!

Και ο δικος μου μπεμπης παντως χτυπιεται τοσο πολυ που σκεφτομαι ωρες ωρες αν του συμβαινει κατι..πραγματικα με ανησυχει!η κοιλια μου πεταγεται λες και θελει να σκαψει να βγει απο μεσα!!

Τωρα λεω να παρω τηλ τον γιατρουλη μου να του πω να μου γραψει καμπυλη ζαχαρου και τοξοπλασμα!!

Το ουρεοπλασμα το τσακισαμε παει :) :) :)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα και απο μενα!Και εγω χτες βραδυ,τ ρελη συχνοουρια...κλωτσαγε κατω χαμηλα...πολυ χαμηλα ομως,ειχα τρομαξει!

Αυριο θα παω στα μαγαζια για τη λιστα που σας ειχα βαλει τις προαλλες μπανιο-καλλυντικα!Ελπιζω να μην βρεχει παρα πολυ και ταλαιπωρηθω....:cry:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...