Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

little star εγω αυτη την φορα αν κοιμαται δεν θα το ενοχλω σε καμμια περιπτωση.μπας και κοιμηθω λιγο η δολια η μανα.γιατι την ημερα θα ειναι δυσκολο να κοιμηθω με τον μικρο να τριγυρανει στο σπιτι...αλλα αν ξυπναει και κλαίει πχ να θηλασει και ειναι 4ωρες με την ιδια πανα, ε θα τον αλλαξω εννοειτε!

kashmam σημερα εχεις καμπυλη?και εγω πρεπει να παρω τον γιατρουλη μου να μου το γραψει μαζι με το τοξοπλασμα να παω να τα κανω απο βδομαδα...

Ευχαριστωωω!

Καμπυλη εγψ την εχω στις 13..αργει ακομα...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε???

Τα μωράκια σας???

Εγώ τη καμπύλη ζαχάρου την έκανα και τελείωσα.

Τώρα μου είπε ότι έχουμε το doppler το οποίο γίνεται από την 31η εβδομάδα και μετά.

Ερώτηση για τα καρότσια τα maclaren γνωρίζετε κάτι, τα έχει κάποια δοκιμάσει???

Πάντως μια βόλτα που έκανα στα μαγαζιά πολλά πράγματα χρειάζονται και πολλές πληροφορίες.

Νομίζω ότι στο μυαλό μου έχουν γίνει ένα κουβάρι.

Ερώτηση πως μπορώ να βάλω δικό μου ticker?????

Φιλιά!!!!!!

Rn2Dp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε???

Τα μωράκια σας???

Εγώ τη καμπύλη ζαχάρου την έκανα και τελείωσα.

Τώρα μου είπε ότι έχουμε το doppler το οποίο γίνεται από την 31η εβδομάδα και μετά.

Ερώτηση για τα καρότσια τα maclaren γνωρίζετε κάτι, τα έχει κάποια δοκιμάσει???

Πάντως μια βόλτα που έκανα στα μαγαζιά πολλά πράγματα χρειάζονται και πολλές πληροφορίες.

Νομίζω ότι στο μυαλό μου έχουν γίνει ένα κουβάρι.

Ερώτηση πως μπορώ να βάλω δικό μου ticker?????

Φιλιά!!!!!!

Γεια σου Άννα!

Τα McLaren είναι αξιόπιστα και ελαφριά καρότσια αλλά πλέον τα τελευταία τους μοντέλα δεν είναι πολυμορφικά. Αυτό σημαίνει ότι δε θα βρεις καινούριο που να δέχεται αντί καθίσματος, port bebe ή κάθισμα αυτοκινήτου/relax. Αν σκοπεύεις όμως να τα πάρεις ξεχωριστά, κατά τη γνώμη μου τα McLaren είναι από τις καλύτερες επιλογές κόστους/ποιότητας.

Όντως, άπειρα τα πράγματα και τι να πρωτοδιαλέξουμε, ειδικά εμείς οι άπειρες. Ηρεμία, πρακτικό μυαλό και θα βγάλουμε άκρη, που θα πάει. Τόσα εκατομμύρια γυναίκες έχουν γεννήσει πριν από εμάς, εμείς θα κολλήσουμε :D

Τικεράκι θα φτιάξεις σε μία εξωτερική σελίδα (θα τις βρεις κάνοντας κλικ στα δικά μας τίκερ) και στο τέλος της διαδικασίας θα ζητήσεις να σου δώσει ένα τίκερ για φόρουν (τα λένε και BBcodes). Το κείμενο που θα σου εμφανίσει θα το αντιγράψεις ως έχει, στην επιλογή για επεξεργασία της υπογραφής σου. Στα λέω λίγο μαζεμένα, αν βρω χρόνο θα τα γράψω αναλυτικά.

Φιλενάδες, είναι οι μέρες τέτοιες μου φαίνεται. Λίγος και ανήσυχος ύπνος, δυσφορία και γκρίνια. Θα μας περάσει θέλω να πιστεύω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια :) όντως δύσκολη νύχτα η αποψινή και πολύ δύσκολη η χτεσινή μέρα, είχα μια καούρα όλη μέρα άλλο πράγμα, μου κατάκαψε το στομάχι και το λαιμό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ μέχρι τις 3. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχω ευαίσθητο στομάχι, κάθε άλλο, συνήθως δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά αυτό είναι, στην εγκυμοσύνη όντως χάνεις τον έλεγχο του οργανισμού σου. Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όχι μόνο το πρώτο τρίμηνο, αλλά και σε όλη την εγκυμοσύνη πρέπει να τρώμε μικρά και συχνά γεύματα, όποτε ξεφεύγω από το πρόγραμμα αυτό την πατάω πάντα.

little star, η δυσκοιλιότητα είναι σχεδόν αναπόφευκτη στην εγκυμοσύνη λόγω των ορμονών αλλά και του σιδήρου που παίρνουμε. και εγώ έχω θέμα και προσπαθώ να τρώω πολλές σαλάτες, το πρωί απαραίτητα βρώμη με αποξηραμένα φρούτα και πολλά φρέσκα φρούτα όλη μέρα και αποφεύγω ταυτόχρονα το ρύζι τελείως.

1S7cp2.png

καλησπερα νεραιδες!

quinsey 3,5 κιλα αλλα κατι μ λεει οτι παλι τα 14 θα τα φτασω τοσα ειχα βαλει στον γιο! ασε που κατι μ λεει οτι θα βαλω και περισσοτερα...

αχ σημερα η καμπυλη ζαχαρου αλλα τελικα δεν μπορεσα καν να το πιω ολο το εβγαλα αμεσως! ειπα θα ξαναπροσπαθησω αλλη μια φορα την αλλη εβδομαδα κ αν παλι το βγαλω θ παρω τηλ τον γυναικολογο να μ πει τι να κανω,χαθηκε να τρωγαμε μια σοκολατινα κ οχι αυτην την αηδια... πρωι πρωι με αδειο στομαχι απαπα...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς κάπως έστρωσε η μέρα! Μόλις πήρα το Τμήμα Ψυχοπροφυλακτικής στο Έλενα και έκλεισα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού για τις 12/01. Είναι 4 συνεχόμενες ημέρες από 2 ώρες, 2 θεωρητικά μαθήματα και 2 πρακτικά. Ο σύζυγος θα πρέπει να παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα και ένα για να είναι παρόν στον τοκετό και κοστίζουν 5 ευρώ το μάθημα (και για τους δύο).

Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευγενική και φιλική ήταν η κυρία που μίλησα στο τηλέφωνο.

Άντε πάει και αυτό από τα οργανωτικά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Είχα επισκέψεις το πρωι και τώρα καθισα λίγο στον καναπέ..... Έχω μια νύστα σήμερα δεν λέγεται , τώρα αν κλείσω τα μάτια μου κοιμήθηκα! Πάλι καλά φαγητό έχω απο χθες!

Πρέπει και εγώ σιγά σιγά να οργανωθώ να δω τι πρέπει να πάρω για το παιδί απο ρούχα κτλ... αλλα λέω μετά τα Χριστούγεννα να πάω να ψωνίσω! Σήμερα θα πηγαίναμε να δούμε κούνια αλλά πάλι μας βλέπω να μην τα καταφέρνουμε :evil: :evil: :evil:

Αύριο έχουμε γιατρό και λογικά θα μου πει να κανουμε την καμπύλη ζαχάρου... την οποία δεν θέλω με τίποτα!!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Kashman, ρώτα αν μπορείς να το κάνεις με lucozade, δε σου κάνω πλάκα, στο εξωτερικό έτσι γίνεται. Εμένα όπως σας έγραψα, ο γιατρός μου είπε να πάρω σκεύασμα από το φαρμακείο με γεύση και να το έχω στο ψυγείο από το βράδυ γιατί κρύο πίνεται λέει πιο εύκολα. Αντε να δούμε...

Γενικό το φαινόμενο της νύστας τελικά... που θα πάει, θα σχολάσω και θα πάω σπίτι να ρίξω κάτι ξάπλες :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μολις κοιμησα τον μικρο!και ξαπλωσα στο υπερδιπλο κρεβατι μου μαζι με την ηλεκτρικη κουβερτα,σουπερ η κατασταση!πολυ νυστα λεμε!

Πω πω kashmam σκετη ταλαιπωρία. Έκανες εμετο κανονικα?Θεε μου πως θα το πιω αυτο το σιχαμα?θα ρωτησω και εγω τον γυναικολογο γι αυτο που λεει η Βασω!

Νασια μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν!εχουμε καιρο ακομα κοριτσια...

Σας αφηνω γιατι κλεινουν τα ματια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια, εγώ που έκανα την καμπύλη (και έχω ακόμα αναγούλες και εμετούς το πρωί) μου έδωσαν οι ίδιοι τη γλυκόζη σε ένα μπουκαλάκι και δεν ήταν τόσο χάλια.

Επίσης δεν ήταν πολύ πηχτή.

Μάλλον διαφέρει από μαιευτήριο σε μαιευτήριο.

Καλή δύναμή.

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις πήρα την Βιοιατρική (που έχω κάνει μέχρι στιγμής όλες τις εξετάσεις) και μου είπαν ότι δεν δέχονται σκεύασμα από φαρμακείο, το δίνουν αυτοί :(

Ποιος ξέρει τι αηδία θα πιώ :? :? :?

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μόλις πήρα την Βιοιατρική (που έχω κάνει μέχρι στιγμής όλες τις εξετάσεις) και μου είπαν ότι δεν δέχονται σκεύασμα από φαρμακείο, το δίνουν αυτοί :(

Ποιος ξέρει τι αηδία θα πιώ :? :? :?

baby brains ήθελα να (στο ) γράψω αυτό...

Είχα περάσει το Σάββατο απο Βιοιατρική (κι εγώ εκεί τις κάνω της εξετάσεις) και μου το είχαν πει αυτό...

Το ξέχασα προφανώς :oops:

Αν θες θα σε ενημερώσω το Σάββατο τι (αηδία) θα πιείς εμένα μου την έχει γράψει ο γιατρός από την τελευταία επίσκεψη και λέω το Σάββατο να πάω επιτέλους (μια ψυχή που είναι να βγει)...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κοριτσια...αχ με τρομαζετε!Τοσο χαλια ειναι η γλυκοζη που θα πιουμε??

Ερωτηση, ξερετε τι ποσο δικαιουμαστε αν δεν εχουμε παρει καθολου αναρρωτικη αδεια μες την χρονια?

F4oIp2.png

Γεια σας κοριτσια...αχ με τρομαζετε!Τοσο χαλια ειναι η γλυκοζη που θα πιουμε??

Ερωτηση, ξερετε τι ποσο δικαιουμαστε αν δεν εχουμε παρει καθολου αναρρωτικη αδεια μες την χρονια?

Κάπου το έχω ακούσει αυτό, ότι δικαιούσε κάποια χρήματα από τον εργοδότη αν δεν έχεις πάρει αναρρωτική αλλά τελικά άκρη δεν έβγαλα. Έχω μείνει στο ότι πληρώνεσαι από το ΙΚΑ για τις 8+9εβδομάδες και έχεις ένα συμπληρωματικό ποσό από τον ΟΑΕΔ για να καλύψει τη διαφορά μεταξύ ΙΚΑ και πραγματικών αποδοχών. Δεν ξέρω κάτι άλλο :(

Αν θες θα σε ενημερώσω το Σάββατο τι (αηδία) θα πιείς εμένα μου την έχει γράψει ο γιατρός από την τελευταία επίσκεψη και λέω το Σάββατο να πάω επιτέλους (μια ψυχή που είναι να βγει)...

Ναι, ναι να μου πεις πως είναι, εγώ λέω να πάω το άλλο Σάββατο. Στο μεταξύ, θα χρειαστούν 3 αιμοληψίες νομίζω, η αρχική πριν την γλυκόζη και μετά άλλες δύο. Να δω που θα βρουν φλέβα! Θα φύγω και θα είναι σα να μου έχουν κάνει επίθεση βρυκόλακες!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα girls

Βασω αναλογως ποια εξεταση κανεις.εμενα με τρυπισαν μια πριν και τρεις μετα!!πραγματικα λες και μου επιτεθηκε βρικολακας!2τρυπιτσες απ το ενα χερι και δυο απ την αλλη!

Τι βαρεμαρα ειναι αυτη?και οσο σκεφτομαι οτι ο αντρας μου θα δουλεψει το σ/κ βαριεμαι ακομα πιο πολυ!!!

Σημερα θα κανω πρασσοπιτα!το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα θα ανοιξω φυλλο μονη μου!!!γελαστε ελευθερα!!

Βαριεμαι σας το ειπα?????φευγω μην σας πριζω αλλο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...